Νέα

δικηγορος για συνταξη ΙΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
καλημερα καλημερα,

πως λεγονται οι δικηγοροι που ασχολουντε με συνταξεις του ΙΚΑ οταν στην εχουν μειωσει??

Ειδικοτητα εννοω.... εαν ασχολειτε κανεις να μου στειλει πμ

ευχαριστω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εργατολογοι;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
εργατολόγοι λέγονται, όπως είπε ο gl, αλλά πρόσεξε σε ποιόν θα πας, γιατί υπάρχουν πολλά αρπακτικά...

το καλύτερο είναι να πας σε κάποιον που είναι δοκιμασμένος από το συγγενικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον

OP
OP
P

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
εργατολόγοι λέγονται, όπως είπε ο gl, αλλά πρόσεξε σε ποιόν θα πας, γιατί υπάρχουν πολλά αρπακτικά...

το καλύτερο είναι να πας σε κάποιον που είναι δοκιμασμένος από το συγγενικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον

thanks gl & dimit31

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Ακυρο, εντελως.
Εργατολογοι ειναι αυτοι οι δικηγοροι που ασχολουνται με υποθεσεις καθυστερουμενων μισθων ή απολυσεις στον ιδιωτικο τομεα.
Εδω μιλαμε για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (άρα διαφορά που έχει να κανει με δημόσιο δίκαιο και οχι ιδιωτικο δικαιο). Αρα χρειαζεται δικηγορος με εξειδικευση στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ.
(δημοσιολογος θα ηταν μια καπως αδοκιμη εκφραση).
Μην εκπλαγειτε βεβαια αν ο..εργατολογος πει οτι ξερει και απο συνταξεις.
Δεν νομιζω να βρεθει κανενας δικηγορος σημερα να πει "δεν ειμαι ειδικός σε αυτο, φυγε".
Απλα θα κατσει, θα το ψαξει και θα ασχοληθει.
Και μην υπερεκτιματε το θεμα της "ειδικοτητας" στους δικηγορους. Δεν προκειται για ιατρικη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ακυρο, εντελως.
Εργατολογοι ειναι αυτοι οι δικηγοροι που ασχολουνται με υποθεσεις καθυστερουμενων μισθων ή απολυσεις στον ιδιωτικο τομεα.
Εδω μιλαμε για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (άρα διαφορά που έχει να κανει με δημόσιο δίκαιο και οχι ιδιωτικο δικαιο). Αρα χρειαζεται δικηγορος με εξειδικευση στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ.
(δημοσιολογος θα ηταν μια καπως αδοκιμη εκφραση).
Μην εκπλαγειτε βεβαια αν ο..εργατολογος πει οτι ξερει και απο συνταξεις.
Δεν νομιζω να βρεθει κανενας δικηγορος σημερα να πει "δεν ειμαι ειδικός σε αυτο, φυγε".
Απλα θα κατσει, θα το ψαξει και θα ασχοληθει.
Και μην υπερεκτιματε το θεμα της "ειδικοτητας" στους δικηγορους. Δεν προκειται για ιατρικη.
δεν του λες κανενα ονομα να παει ;

provelegios

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
0
αν και δεν συνηθίζεται οι δικηγόροι, να μπαίνουν στο bourdela.com, ή τουλάχιστον δεν το παραδέχονται... εγώ είμαι δικηγόρος...σχετικά με την ερώτηση δεν νομίζω ότι υπάρχει σαφής απάντηση...βασικά στο ελληνικό δικαιικό σύστημα δεν υπάρχει ειδικότητα με την στενή έννοια που υπάρχει στην ιατρική...όταν λέμε ότι κάποιος είναι εργατολόγος ή ποινικολόγος ή αστικολόγος ή οτιδήποτε άλλο, δεν εννοούμε ότι κάνει αυτήν την ειδικότητα και δεν μπορεί να ασχοληθεί, ή δεν επιτρέπεται να ασχοληθεί με κάτι άλλο.... απλά ασχολείται με αυτό το αντικείμενο πιο πολύ και για αυτό και αυτοχαρακτηρίζεται συνήθως ως εργατολόγος κλπ κλπ...εγώ προσωπικά σαν νέος δικηγόρος (ούτε ένα χρόνο) ασχολούμαι αρκετά με εργατικά, αρκετά με αστικά, αρκετά με συντάξεις, λιγότερα με ποινικά...επομένως, δεν υπάρχει σαφής ειδικότητα...και μεταξύ μας...στην κατάσταση που διανύουμε όλοι δεν μας παίρνει να πούμε ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ...με τα πάντα ασχολούμαστε εφόσον μας προκύψουν...
τώρα σχετικά με τις συντάξεις εγώ προσωπικά έχω αναλάβει αρκετές περιπτώσεις αλλά μπορώ να πω ότι είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί...θεωρώ τόσο ανιαρο το αντικείμενο και βασικά δεν θεωρώ καν δικηγορία την αποκλειστική ενασχόληση με τις συντάξεις...αλλά τί να κάνεις??αν υπάρχει ανάγκη :)
αυτά

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αν και δεν συνηθίζεται οι δικηγόροι, να μπαίνουν στο bourdela.com, ή τουλάχιστον δεν το παραδέχονται...
μη το λες, μη το λες...

μεχρι σωματειο μπουρδελονομικων κοντευουν να φιαξουν  :2funny:  και εχασες μαλλον και την εποχη με το τρελο μπανερακι  :2funny:

pepis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
142
Πόντοι
1
Παιδιά υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να έχει βγει στο νετ...που να υπολογίζει πότε βγαίνεις στη σύνταξη και πόσα περίπου θα πάρεις...άμα πάρεις..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα του προτεινα τον ισιο αλλα το φασιστακι χρεωνει $1000 την ωρα απο τη στιγμη που θα λαβει το πρωτο πμ  :2funny:
ετσι ειναι οι δεξιοι τυπε :2funny:
λες ο αλεξ να ειναι φθηνοτερος? :grin:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
καλημερα καλημερα,

πως λεγονται οι δικηγοροι που ασχολουντε με συνταξεις του ΙΚΑ οταν στην εχουν μειωσει??

Ειδικοτητα εννοω.... εαν ασχολειτε κανεις να μου στειλει πμ

ευχαριστω

Είναι ένας που βγαίνει συνέχεια στον Αυτιά να μιλήσει για τις συντάξεις, δεν θυμάμαι όνομα, είναι καλώς πηγαίνει ένας δικός μου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Είναι ένας που βγαίνει συνέχεια στον Αυτιά να μιλήσει για τις συντάξεις, δεν θυμάμαι όνομα, είναι καλώς πηγαίνει ένας δικός μου.
τον μητροπουλο λες;

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1

Stories