You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
δικηγορος για συνταξη ΙΚΑ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
εργατολόγοι λέγονται, όπως είπε ο gl, αλλά πρόσεξε σε ποιόν θα πας, γιατί υπάρχουν πολλά αρπακτικά...
το καλύτερο είναι να πας σε κάποιον που είναι δοκιμασμένος από το συγγενικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον
το καλύτερο είναι να πας σε κάποιον που είναι δοκιμασμένος από το συγγενικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον
εργατολόγοι λέγονται, όπως είπε ο gl, αλλά πρόσεξε σε ποιόν θα πας, γιατί υπάρχουν πολλά αρπακτικά...
thanks gl & dimit31
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
thanks gl & dimit31
παρακαλώ αγαπητέ, την καλημέρα μου
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ακυρο, εντελως.εργατολόγοι λέγονται, όπως είπε ο gl, αλλά πρόσεξε σε ποιόν θα πας, γιατί υπάρχουν πολλά αρπακτικά...
Εργατολογοι ειναι αυτοι οι δικηγοροι που ασχολουνται με υποθεσεις καθυστερουμενων μισθων ή απολυσεις στον ιδιωτικο τομεα.
Εδω μιλαμε για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (άρα διαφορά που έχει να κανει με δημόσιο δίκαιο και οχι ιδιωτικο δικαιο). Αρα χρειαζεται δικηγορος με εξειδικευση στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ.
(δημοσιολογος θα ηταν μια καπως αδοκιμη εκφραση).
Μην εκπλαγειτε βεβαια αν ο..εργατολογος πει οτι ξερει και απο συνταξεις.
Δεν νομιζω να βρεθει κανενας δικηγορος σημερα να πει "δεν ειμαι ειδικός σε αυτο, φυγε".
Απλα θα κατσει, θα το ψαξει και θα ασχοληθει.
Και μην υπερεκτιματε το θεμα της "ειδικοτητας" στους δικηγορους. Δεν προκειται για ιατρικη.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν του λες κανενα ονομα να παει ;Ακυρο, εντελως.
Εργατολογοι ειναι αυτοι οι δικηγοροι που ασχολουνται με υποθεσεις καθυστερουμενων μισθων ή απολυσεις στον ιδιωτικο τομεα.
Εδω μιλαμε για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (άρα διαφορά που έχει να κανει με δημόσιο δίκαιο και οχι ιδιωτικο δικαιο). Αρα χρειαζεται δικηγορος με εξειδικευση στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ.
(δημοσιολογος θα ηταν μια καπως αδοκιμη εκφραση).
Μην εκπλαγειτε βεβαια αν ο..εργατολογος πει οτι ξερει και απο συνταξεις.
Δεν νομιζω να βρεθει κανενας δικηγορος σημερα να πει "δεν ειμαι ειδικός σε αυτο, φυγε".
Απλα θα κατσει, θα το ψαξει και θα ασχοληθει.
Και μην υπερεκτιματε το θεμα της "ειδικοτητας" στους δικηγορους. Δεν προκειται για ιατρικη.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
θα του προτεινα τον ισιο αλλα το φασιστακι χρεωνει $1000 την ωρα απο τη στιγμη που θα λαβει το πρωτο πμδεν του λες κανενα ονομα να παει ;
provelegios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
αν και δεν συνηθίζεται οι δικηγόροι, να μπαίνουν στο bourdela.com, ή τουλάχιστον δεν το παραδέχονται... εγώ είμαι δικηγόρος...σχετικά με την ερώτηση δεν νομίζω ότι υπάρχει σαφής απάντηση...βασικά στο ελληνικό δικαιικό σύστημα δεν υπάρχει ειδικότητα με την στενή έννοια που υπάρχει στην ιατρική...όταν λέμε ότι κάποιος είναι εργατολόγος ή ποινικολόγος ή αστικολόγος ή οτιδήποτε άλλο, δεν εννοούμε ότι κάνει αυτήν την ειδικότητα και δεν μπορεί να ασχοληθεί, ή δεν επιτρέπεται να ασχοληθεί με κάτι άλλο.... απλά ασχολείται με αυτό το αντικείμενο πιο πολύ και για αυτό και αυτοχαρακτηρίζεται συνήθως ως εργατολόγος κλπ κλπ...εγώ προσωπικά σαν νέος δικηγόρος (ούτε ένα χρόνο) ασχολούμαι αρκετά με εργατικά, αρκετά με αστικά, αρκετά με συντάξεις, λιγότερα με ποινικά...επομένως, δεν υπάρχει σαφής ειδικότητα...και μεταξύ μας...στην κατάσταση που διανύουμε όλοι δεν μας παίρνει να πούμε ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ...με τα πάντα ασχολούμαστε εφόσον μας προκύψουν...
τώρα σχετικά με τις συντάξεις εγώ προσωπικά έχω αναλάβει αρκετές περιπτώσεις αλλά μπορώ να πω ότι είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί...θεωρώ τόσο ανιαρο το αντικείμενο και βασικά δεν θεωρώ καν δικηγορία την αποκλειστική ενασχόληση με τις συντάξεις...αλλά τί να κάνεις??αν υπάρχει ανάγκη
αυτά
τώρα σχετικά με τις συντάξεις εγώ προσωπικά έχω αναλάβει αρκετές περιπτώσεις αλλά μπορώ να πω ότι είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί...θεωρώ τόσο ανιαρο το αντικείμενο και βασικά δεν θεωρώ καν δικηγορία την αποκλειστική ενασχόληση με τις συντάξεις...αλλά τί να κάνεις??αν υπάρχει ανάγκη
αυτά
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μη το λες, μη το λες...αν και δεν συνηθίζεται οι δικηγόροι, να μπαίνουν στο bourdela.com, ή τουλάχιστον δεν το παραδέχονται...
μεχρι σωματειο μπουρδελονομικων κοντευουν να φιαξουν και εχασες μαλλον και την εποχη με το τρελο μπανερακι
provelegios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
εργατολογοι;
Εργατολόπουλοι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι ειναι οι δεξιοι τυπεθα του προτεινα τον ισιο αλλα το φασιστακι χρεωνει $1000 την ωρα απο τη στιγμη που θα λαβει το πρωτο πμ
λες ο αλεξ να ειναι φθηνοτερος?
καλημερα καλημερα,
πως λεγονται οι δικηγοροι που ασχολουντε με συνταξεις του ΙΚΑ οταν στην εχουν μειωσει??
Ειδικοτητα εννοω.... εαν ασχολειτε κανεις να μου στειλει πμ
ευχαριστω
Είναι ένας που βγαίνει συνέχεια στον Αυτιά να μιλήσει για τις συντάξεις, δεν θυμάμαι όνομα, είναι καλώς πηγαίνει ένας δικός μου.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τον μητροπουλο λες;Είναι ένας που βγαίνει συνέχεια στον Αυτιά να μιλήσει για τις συντάξεις, δεν θυμάμαι όνομα, είναι καλώς πηγαίνει ένας δικός μου.
τον μητροπουλο λες;
Οχι δεν είναι αυτός
spi8oxyshs
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Παιδιά υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να έχει βγει στο νετ...που να υπολογίζει πότε βγαίνεις στη σύνταξη και πόσα περίπου θα πάρεις...άμα πάρεις..
ναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 30