Νέα

Διεκδίκηση χρημάτων από Ναυάγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ave.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
...να κάνω μια ερώτηση...σαν ψάρακας που είμαι...

...μου συστήνουν ένα....."καλόπαιδο" ...και τον συναντώ για έναν καφέ...(σε προ κοβιντ εποχή)...

...του εξηγώ το πρόβλημα μου με έναν τύπο που με έγραψε στα αρχίδια του...ενώ του έδωσα μπροστά μια προκαταβολή για να κάνει μια δουλειά...

...τα λεφτά ήταν αρκετά...

...του δίνω τα στοιχεία του λαμόγιου...και με ρωτάει τι θέλω...

...του είπα ότι ήθελα τα λεφτά μου πίσω...και πως δεν με ενδιέφερε να του κάνουν την μούρη αγνώριστη...

...όταν του είπα ότι το λαμόγιο έχει λεφτά...αυτό δεν του άρεσε...γιατί προτιμούσε υποθέσεις που τα λεφτά θεωρούνται χαμένα...

...μου είπε αλήθεια??...γιατί να προτιμά υποθέσεις απέναντι σε ναυάγια??...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.999
Πόντοι
1.706

...μου συστήνουν ένα....."καλόπαιδο" ...και τον συναντώ για έναν καφέ...(σε προ κοβιντ εποχή)...

...του εξηγώ το πρόβλημα μου με έναν τύπο που με έγραψε στα αρχίδια του...ενώ του έδωσα μπροστά μια προκαταβολή για να κάνει μια δουλειά...

...του είπα ότι ήθελα τα λεφτά μου πίσω...και πως δεν με ενδιέφερε να του κάνουν την μούρη αγνώριστη...

...όταν του είπα ότι το λαμόγιο έχει λεφτά...αυτό δεν του άρεσε...γιατί προτιμούσε υποθέσεις που τα λεφτά θεωρούνται χαμένα...

είναι επειδή έδωσες τα στοιχεία πρώτα.
τώρα θα πάει να εισπράξει στο όνομά σου και θα τα κρατήσει για αυτόν.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.999
Πόντοι
1.706

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
είναι επειδή έδωσες τα στοιχεία πρώτα.
τώρα θα πάει να εισπράξει στο όνομά σου και θα τα κρατήσει για αυτόν.
Εχεις εν μερει δικιο.Συνηθως τα λαμογια σου δινουν πισω ενα μερος του ποσου,λεγοντας οτι δεν ειχε αλλα,τσεπωνουν το υπολοιπο αυτοι συν την αμοιβη τους

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.999
Πόντοι
1.706
Εχεις εν μερει δικιο.Συνηθως τα λαμογια σου δινουν πισω ενα μερος του ποσου,λεγοντας οτι δεν ειχε αλλα,τσεπωνουν το υπολοιπο αυτοι συν την αμοιβη τους
από κατεργαρέους άλλο τίποτα. Και τι θα τους κάνεις, θα τους δείρεις? έτσι είναι αυτά.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
καλά δεν έχεις και επιλογές. Απλά καλύτερα είναι να σου προτείνουν κάποιον που έχει εξυπηρετηθεί, όχι απλά "ξέρω ένα μούτρο"
΄...ε...δεν πήγα έτσι...χωρίς συστάσεις...
...απλά μου έκανε εντύπωση που από την αρχή δεν του άρεσε το ότι δεν ήταν ναυάγιο...και ήταν απλά λαμόγιο...με αυτοκίνητο...οικογένεια...και επιχείρηση βιτρίνα...

...από την αρχή είπε ότι προτιμα υποθέσεις που τα λεφτά θεωρούνται χαμένα απο χέρι...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.999
Πόντοι
1.706
...απλά μου έκανε εντύπωση που από την αρχή δεν του άρεσε το ότι δεν ήταν ναυάγιο...και ήταν απλά λαμόγιο...με αυτοκίνητο...οικογένεια...και επιχείρηση βιτρίνα...

...από την αρχή είπε ότι προτιμα υποθέσεις που τα λεφτά θεωρούνται χαμένα απο χέρι...
δεν το έχω ξανακούσει αυτό φίλε, δεν ξέρω να υποθέσω κάτι άλλο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.717
Πόντοι
5.506

τυπε μαλλον ειναι απλο...
φραγκατος και πιστολιαζει κανει τον αλλο να σκεφτει οτι μπορει να εχει "πλατες"...οτι μπορει να εχει κανει και αυτος τα κουμαντα του ...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.999
Πόντοι
1.706
φραγκατος και πιστολιαζει κανει τον αλλο να σκεφτει οτι μπορει να εχει "πλατες"...οτι μπορει να εχει κανει και αυτος τα κουμαντα του ...
οι φραγκάτοι πιστολιάζουν. Από τον άφραγκο τι να πάρεις και να τον γδάρεις ζωντανό τι θα σου δώσει. Άτοπο αυτό που έγραψες.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.717
Πόντοι
5.506
μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα...
φορα την ζακετα σου

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Οι αντρες καθαριζουν μονοι τους, αντρικα, τιμια.

Οχι μπαμπεσικα. Και ουτε κλαψομουνιζουν.

Αν δειχνεις αντρας, εμπνεεις σεβασμο, δε τολμανε να σε αγγιξουν

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Μην βλέπετε πολλές αμερικάνικες ταινίες .... και μην σας επηρεάζουν .
Ντε Νίρο Ιρλανδοί και Ρίο Λότα , που πάνε και δέρνουν και παίρνουν φράγκα, δεν υπάρχουν .
Κάτι τύποι που τάζουν τέτοιες καταστάσεις ... πιθανότερο είναι να σας ζητήσουν και λεφτά εκβιαστικά.

ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
Αν κατ'εξαίρεση σου χρωστάει κάποιος με καταθέσεις, με κόστος από 800€ ως 1500€
ανάλογα το δικηγόρο , θα βγάλεις διαταγή πληρωμής και θα του κατάσχεις λεφτά από λογαριασμό .

Σπάνια περίπτωση όμως. Θα συμβεί με κάποιο βλάκα που χρωστάσει σε 1-2-3 μόνο
και δεν το έχει .... σπουδάσει . Οι φεσατζήδες όμως είναι ... σπουδαγμένοι συνήθως !

Οπότε δεν θα έχει ούτε 1€ καταθέσεις, ούτε μία ελιά στη λέρο , ούτε υπόγειο 3τμ στον άγιο μελέτη .
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.
Για να βάλεις χέρι σε μισθό ... πρέπει να είναι πάνω από 1000€ ή 1500€ το μήνα !!!!!!

ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.999
Πόντοι
1.706
Οι αντρες καθαριζουν μονοι τους, αντρικα, τιμια.

Οχι μπαμπεσικα. Και ουτε κλαψομουνιζουν.

Αν δειχνεις αντρας, εμπνεεις σεβασμο, δε τολμανε να σε αγγιξουν
δεν είναι όλοι σφίχτες ούτε δάρτες. εάν δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου μόνος σου, πληρώνεις και το βρίσκεις. Αν είμαι εγώ ντάνυ ντε βίτο δηλαδή και σου δάνεισα πρέπει να κλέψεις? όχι φίλε. θα σου στείλω τον άρνολντ.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.728
Πόντοι
6.256
Σωστο,ή απλα μπορει να ναι καραβλαχος που το παιζει ιστορια του στυλ "και τι θα μου κανεις δηλαδη".Το θεμα ειναι οτι του τον συστησαν αλλοι για μια δουλεια και απο αυτους βεβαια κανεις δεν ειχε να δωσει κατιτις ή δεν ήθελε να κονομησει ευκολο χρημα :confused: :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.999
Πόντοι
1.706
Μην βλέπετε πολλές αμερικάνικες ταινίες .... και μην σας επηρεάζουν .
Ντε Νίρο Ιρλανδοί και Ρίο Λότα , που πάνε και δέρνουν και παίρνουν φράγκα, δεν υπάρχουν .
Κάτι τύποι που τάζουν τέτοιες καταστάσεις ... πιθανότερο είναι να σας ζητήσουν και λεφτά εκβιαστικά.

ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
Αν κατ'εξαίρεση σου χρωστάει κάποιος με καταθέσεις, με κόστος από 800€ ως 1500€
ανάλογα το δικηγόρο , θα βγάλεις διαταγή πληρωμής και θα του κατάσχεις λεφτά από λογαριασμό .

Σπάνια περίπτωση όμως. Θα συμβεί με κάποιο βλάκα που χρωστάσει σε 1-2-3 μόνο
και δεν το έχει .... σπουδάσει . Οι φεσατζήδες όμως είναι ... σπουδαγμένοι συνήθως !

Οπότε δεν θα έχει ούτε 1€ καταθέσεις, ούτε μία ελιά στη λέρο , ούτε υπόγειο 3τμ στον άγιο μελέτη .
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.
Για να βάλεις χέρι σε μισθό ... πρέπει να είναι πάνω από 1000€ ή 1500€ το μήνα !!!!!!

ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
δεν είναι αξιόπιστη η μαρτυρία σου γιατί εσύ την δουλειά σου την βούλιαξες.
όταν με το καλό ορθοποδήσεις ξανά και τα καταφέρεις θα σε ακούσουμε με προσοχή.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
δεν είναι αξιόπιστη η μαρτυρία σου γιατί εσύ την δουλειά σου την βούλιαξες.
όταν με το καλό ορθοποδήσεις ξανά και τα καταφέρεις θα σε ακούσουμε με προσοχή.
Ακουσα οτι κανουν ερανο στην ενορια της γειτονιας του, μη τον πικαρεις......

Ασε που του ειχαν κοψει το ιντερνετ μια περιοδο και αυτος ελεγε για κατι διακοπες σε υπογεια με μουχλα ενω φανταζοταν να ειναι καιζερ στη βουδαπεστη με μια εξηνταρα παντρεμενη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

Επειδη προφανως, το λαμογιο που εχει λεφτα θα πληρωσει αμεσως με την πρώτη φοβέρα και το καλοπαιδο δεν θα εχει την ευκαιρια να δειρει.
Ενω σε αυτον που δεν εχει, θα τον σακατεψει στο ξυλο και μετα αυτος θα πουλησει κανενα νεφρο για να πληρωσει.
Ειναι θεμα ιματζ δηλαδη, τι μπραβος θα ειναι αν τελικα δεν δειρει

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Επειδη προφανως, το λαμογιο που εχει λεφτα θα πληρωσει αμεσως με την πρώτη φοβέρα και το καλοπαιδο δεν θα εχει την ευκαιρια να δειρει.
Ενω σε αυτον που δεν εχει, θα τον σακατεψει στο ξυλο και μετα αυτος θα πουλησει κανενα νεφρο για να πληρωσει.
Ειναι θεμα ιματζ δηλαδη, τι μπραβος θα ειναι αν τελικα δεν δειρει
...πρέπει να δείρει ντε και καλά?...
...το ότι θα κλείσει γρήγορα η δουλειά δεν είναι αρκετο?...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Επειδή για αυτόν ο πελάτης είσαι εσύ, όχι ο οφειλέτης. Από εσένα θα πληρωθεί. Και όταν ο οφειλέτης δεν έχει, σημαίνει ότι θα πάει σε αυτόν και 2 και 3 φορές και θα τα δίνει με το σταγονόμετρο, και θα πληρωθεί από εσένα περισσότερο.
Ενώ αν ο οφειλέτης έχει λεφτά, θα πάει μία φορά και τέλος.
Επιπλέον, σε κάποιον που έχει λεφτά χωράνε λιγότερες μαγκιές, γιατί μπορεί να του κάνει εύκολα αγωγή αν τον δείρει, ή στη χειρότερη να πληρώσει και εκείνος κανάν άσβερκο να τον κανονίσει για αντίποινα.
Ενώ ένας που δεν έχει πεντάρα, ούτε δικηγόρο μπορεί να πληρώσει για αγωγές, ούτε μπράβους, ούτε τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom