Και σε πόσα χρόνια πήρες πτυχίο????Όταν ήμουν φοιτητής η κοπέλα μου με πιποναι για 30 λεπτά σχεδόν καθημερινά. Ωραία χρόνια.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διάρκεια πίπας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Eros82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
glyko_moutsounos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Εμένα λειτουργεί κάπως αντιστρόφως ανάποδα στην πίπα , όσο πιο πολύ γουστάρω , τόσο πιο πολύ δε χύνω. Η περισσότερη ώρα ήταν 2 ώρες , με γκομενάκι (23ων τότε) και σταμάτησε γιατί πιάστηκε το στόμα της...
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.216
- Πόντοι
- 3.236
3 ώρες και ήθελε να με πάει έτσι όλη νύχτα. Τσιμπουκομανής. Τρελή για τον πούτσο.
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 779
- Πόντοι
- 96
10 χρονια πισω...
γκομενα, φαση, "εχω σπουδασει και ειμαι πλεον αυτονομη" (οτι ειχε κανει προσληψη σε καλη θεση ειναι η αληθεια)...
μου ανοιγει την καρδια της και μου λεει οτι επεφτε συνεχως σε μαλακες, που την εβγαζαν μονο για τη μοστρα, (ηταν ενα 6αρακι απο προσωπο αλλα 10 με τονο απο σωμα)...
και ξεκιναμε ενα σχεδιο, μεχρι να γινει η συναντηση, οπου τις εχω κανει διαφορες εκπληξεις, εξ αποστασεως! (αποστολη παιχνιδιων αλλα και φιλης να την ικανοποιησει με μασαζ και οχι μονο)! και αφου τρωει ενα τυπικο πρωτο γυρο, οπου χυνει σαν να μην υπαρχει αυριο! Ζητα συνεχεια, που ειναι αδυνατο να εκπληρωσω! Ειμαι απο τζετ λαγκ και 16 ωρες ταξιδιου...
ξεκινα μια πιπα, που πρεπει να κρατησε ολη νυχτα, (εκανε και διαλειμα για κατουρημα καποια στιγμη)!
εμενα παλι, να μου ειναι καγκελο, αλλα να μην λεω να τελειωσω για καποιο λογο που ακομα δεν ξερω. Τελος παντων ΔΕΝ ξερω ποσες ΩΡΕΣ μετα, και αφου εχει σκουπισει και σφουγγαρισει τα παντα 800 φορες ανεβηκε πανω μου και ξεσηκωσε το ξενοδοχειο για δευτερη φορα, αξημερωτα!
Δυστηχως παροτι κρατησε κατι μηνες η φαση, δεν εκανε ποτε ξανα τετοιο μαραθωνιο!
Φυσικα ουτε και μενα μου ξανακατσε σε επαρση για ωρες εκτοτε, και δεν εχω ιδεα τι ηταν το κλικ που δημιουργησε το σκηνικο!
γκομενα, φαση, "εχω σπουδασει και ειμαι πλεον αυτονομη" (οτι ειχε κανει προσληψη σε καλη θεση ειναι η αληθεια)...
μου ανοιγει την καρδια της και μου λεει οτι επεφτε συνεχως σε μαλακες, που την εβγαζαν μονο για τη μοστρα, (ηταν ενα 6αρακι απο προσωπο αλλα 10 με τονο απο σωμα)...
και ξεκιναμε ενα σχεδιο, μεχρι να γινει η συναντηση, οπου τις εχω κανει διαφορες εκπληξεις, εξ αποστασεως! (αποστολη παιχνιδιων αλλα και φιλης να την ικανοποιησει με μασαζ και οχι μονο)! και αφου τρωει ενα τυπικο πρωτο γυρο, οπου χυνει σαν να μην υπαρχει αυριο! Ζητα συνεχεια, που ειναι αδυνατο να εκπληρωσω! Ειμαι απο τζετ λαγκ και 16 ωρες ταξιδιου...
ξεκινα μια πιπα, που πρεπει να κρατησε ολη νυχτα, (εκανε και διαλειμα για κατουρημα καποια στιγμη)!
εμενα παλι, να μου ειναι καγκελο, αλλα να μην λεω να τελειωσω για καποιο λογο που ακομα δεν ξερω. Τελος παντων ΔΕΝ ξερω ποσες ΩΡΕΣ μετα, και αφου εχει σκουπισει και σφουγγαρισει τα παντα 800 φορες ανεβηκε πανω μου και ξεσηκωσε το ξενοδοχειο για δευτερη φορα, αξημερωτα!
Δυστηχως παροτι κρατησε κατι μηνες η φαση, δεν εκανε ποτε ξανα τετοιο μαραθωνιο!
Φυσικα ουτε και μενα μου ξανακατσε σε επαρση για ωρες εκτοτε, και δεν εχω ιδεα τι ηταν το κλικ που δημιουργησε το σκηνικο!
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
νομίζω οτι ήταν 10-15 λεπτά το πολύ. Μετά μου διαμαρτυρήθηκε οτι την τραβάει το στόμα της, τα χείλια της και όλο της το στοματικό σύστημα.Φιλοι και συναγωνιστές ανοίγω το θεμα αυτο. Πόση ωρα είναι η μεγαλύτερη πιπα που σας έχει πάρει κοπέλα. Ήταν εσκορτ ή γκομενα σας.
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.216
- Πόντοι
- 3.236
Σαν πετύχει το τσιμπουκι τύφλα να χει το γαμήσιΠίπα αν ξέρει να κάνει η γυναίκα είναι και καλύτερη από γαμησι!!
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.902
- Πόντοι
- 1.346
Αν και είχα τα μισά χρόνια από τότε νομίζω κάτι λιγότερο από μισή ώρα - όμως είχαμε ξεσκιστεί με το στανταράκι την Ελένη τουλάχιστον 3 φορές - δεν τελείωσα στο πίπωμα την ξαναπήρα στα 4 και της τραβούσα τα κατσαρά βαμμένα κόκκινα μαλλιά. ΦΑΚ ΓΕΡΑΣΑΜΕ....
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 2.356
Πραγματικά, ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ;;
Αν η άλλη κάνει πίπα συνεχώς πάνω από είκοσι λεπτά, θα αρχίσει να έχει πρόβλημα στη γνάθο. Δεν κρατάμε χρόνο στην πίπα. Όποτε γουστάρουμε σταματάμε, όποτε γουστάρουμε χύνουμε.
Θα αναφερθώ όμως σε κάποιες ξεχωριστές πίπες.
Στην πίπα της Ανδριάνας, που ήταν η πρώτη που τα πήρε στο στόμα της (απίστευτα συγκινητική στιγμή που έγινε μνήμη ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ). Η ίδια επίσης προσέφερε την πρώτη πίπα σε αυτοκίνητο. Στην πίπα της Ντίνας, που ήταν η πρώτη που με έκανε να καταλάβω γιατί ΠΡΕΠΕΙ να βάζετε και λίγο δόντι στην πίπα, κορίτσια.
Στην πίπα της Έλλης, η οποία πραγματικά ήταν ότι πιο κοντινό σε αυτό που θα έκανα εγώ αν μπορούσα να πάρω πίπα στον εαυτό μου.
Στην πίπα της Μελίνας, γιατί εκτός από εξαίσιο γλείψιμο πέους συνοδευόταν και από rimming. Και τέλος, στην πίπα της Αγγελικής, που ήταν η πρώτη που παραλίγο να με κάνει να ξεσπάσω σε γέλια, όταν κάποια φλόκια πήγαν στο στόμα της κι είχε μια πάρα πολύ αστεία αντίδραση (δεν της άρεσε καθόλου να τα παίρνει στο στόμα.
Αν πρέπει να αναφέρω πίπες ιερόδουλων, θα ξεχώριζα την πίπα μιας Ουγγαρέζας στην Κεφαλληνίας στα 90s, την πίπα μιας ασχημούλας λατίνας στην Πειραιώς στα 10s και τέλος την πίπας μιας πανέμορφης Πολωνέζας στο Studio 12, στο 12ο χιλιόμετρο Αθηνών Λαμίας, στην ίδια δεκαετία (σχετικά μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μου με τίτλο Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ).
Αν η άλλη κάνει πίπα συνεχώς πάνω από είκοσι λεπτά, θα αρχίσει να έχει πρόβλημα στη γνάθο. Δεν κρατάμε χρόνο στην πίπα. Όποτε γουστάρουμε σταματάμε, όποτε γουστάρουμε χύνουμε.
Στην πίπα της Ανδριάνας, που ήταν η πρώτη που τα πήρε στο στόμα της (απίστευτα συγκινητική στιγμή που έγινε μνήμη ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ). Η ίδια επίσης προσέφερε την πρώτη πίπα σε αυτοκίνητο. Στην πίπα της Ντίνας, που ήταν η πρώτη που με έκανε να καταλάβω γιατί ΠΡΕΠΕΙ να βάζετε και λίγο δόντι στην πίπα, κορίτσια.
Στην πίπα της Έλλης, η οποία πραγματικά ήταν ότι πιο κοντινό σε αυτό που θα έκανα εγώ αν μπορούσα να πάρω πίπα στον εαυτό μου.
Στην πίπα της Μελίνας, γιατί εκτός από εξαίσιο γλείψιμο πέους συνοδευόταν και από rimming. Και τέλος, στην πίπα της Αγγελικής, που ήταν η πρώτη που παραλίγο να με κάνει να ξεσπάσω σε γέλια, όταν κάποια φλόκια πήγαν στο στόμα της κι είχε μια πάρα πολύ αστεία αντίδραση (δεν της άρεσε καθόλου να τα παίρνει στο στόμα.
Αν πρέπει να αναφέρω πίπες ιερόδουλων, θα ξεχώριζα την πίπα μιας Ουγγαρέζας στην Κεφαλληνίας στα 90s, την πίπα μιας ασχημούλας λατίνας στην Πειραιώς στα 10s και τέλος την πίπας μιας πανέμορφης Πολωνέζας στο Studio 12, στο 12ο χιλιόμετρο Αθηνών Λαμίας, στην ίδια δεκαετία (σχετικά μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μου με τίτλο Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ).
Τελευταία τροποποίηση:
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Για την πίπα της ειρήνης δεν μας είπες όμως.Πραγματικά, ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ;;
Στην πίπα της Ανδριάνας, που ήταν η πρώτη που τα πήρε στο στόμα της (απίστευτα συγκινητική στιγμή που έγινε μνήμη ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ). Η ίδια επειδή προσέφερε την πρώτη πίπα σε αυτοκίνητο. Στην πίπα της Ντίνας, που ήταν η πρώτη που με έκανε να καταλάβω γιατί ΠΡΕΠΕΙ να βάζετε και λίγο δόντι στην πίπα, κορίτσια.
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 2.356
Έγραψες!Για την πίπα της ειρήνης δεν μας είπες όμως.
Δουλειά σουΟι τύποι που απάντησαν 4 ώρες... Είχε και διάλειμμα για κατουρημα, νερό φαγητό κλπ? Ρε σεις Πινόκιο??
Η αριστερή έτσι κοιμάται, τον παίρνει σαν πιπίλα και γλαρώνει ..
Η δεξιά γκρινιάζει που μένει ρέστη..
Γκίνια
Δεν είμαι δίπουτσος .
Ασε που καμιά φορά έρχεται κι η μάνα τους.
Θέλει κι αυτή
Αχ και νάχα πούτσες όσα τα βυζιά της γάτας ..
Τελευταία τροποποίηση:
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.902
- Πόντοι
- 1.346
Εξυπακούεται τύπε ότι υπάρχουν και κάμποσα διαλείμματα όπως και τα ημίχρονα στο ποδόσφαιρο. Δεν εννόησα ότι με πίπωνε τόση ώρα ασταμάτητα, υπήρχαν και τρομπαρίσματα - μάλλον μιναρίσματα αφού ήμουν στη Μιναρούπολη των ΠατρώνΠραγματικά, ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ;;
Αν η άλλη κάνει πίπα συνεχώς πάνω από είκοσι λεπτά, θα αρχίσει να έχει πρόβλημα στη γνάθο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις