aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Πάει η άλλη το πρωί για δουλειά ...χαχαχα και που το ξέρεις.....και ο κερατάς άνθρωπος είναι χαχαχα
Εμένα μπορεί να με καυλωνει μια γυναίκα για χρονια αρκεί να μη τη γαμαω κάθε μέραΔυο χρονια σχέση εχεις ρε τυπε! Αυτο έλειπε να εχεις βαρεθεί απο τωρα! Τα λεμε σε καμια 5ετια τουλάχιστον. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φυγει το ερωτικο πάθος κάποια στιγμη, τωρα θα γινει σε 2, 5, 10 χρονια δεν ξερω αλλα σίγουρα θα φυγει.
Πρέπει να εφαρμόζεις το αμερικανικό μοντέλο του "προληπτικού χτυπήματος":Πηδάς είτε κουνηθεί η σύζυγος είτε όχι ώστε να έχεις πλεονέκτημα και να μην ξενερώνεις.δεν το ξερω, δεν ασχολουμαι και στα παπαρια μου κιολας. δεν αισθανομαι προοδευτικος, αισθανομαι πρακτικος. λειπω για δουλειες συχνα εκτος Αττικης, αμα θελει ειναι το μονο ευκολο να πηδηχτει.
ειμαι εναντιον των πολλων βασανων στη Ζωη. 51 ο κυριος πλεον.Πρέπει να εφαρμόζεις το αμερικανικό μοντέλο του "προληπτικού χτυπήματος":Πηδάς είτε κουνηθεί η σύζυγος είτε όχι ώστε να έχεις πλεονέκτημα και να μην ξενερώνεις.
Δέχεσαι πλήγματα χωρίς ανταπόδοση;Χάνεις τον αγώνα συναγωνιστή....ειμαι εναντιον των πολλων βασανων στη Ζωη. 51 ο κυριος πλεον.
Για εκλησσια εγώ το είπα ...έχεις δίκιο σε όλα ....αλλά είσαι βράδι δεν ξω πρωί μεσημέρι...δεν ξέρω και σε κοίτα γνωρίζεις κάποια και θέλει σεξ τι κάνεις ?...της λες όχι έχω σχέση...Μάγκες δεν ξέρω και την ηλικία σας και την εμπειρία σας. Δέχομαι αυτά που λέτε αλλά το βλέπω αλλιώς δηλαδή δεν είμαι καμιά μηχανή του σεξ αλλά έχω πάει με αρκετές και καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι συχνά θέλουμε αυτό που δεν έχουμε δηλαδή έχουμε σχέση θέλουμε ξενοπηδημα και τ αντίστροφο. Δεν είμαι της εκκλησίας αλλά γουστάρω την συντροφικότητα και δεν ψήνομαι δίπλα μου να έχω γυναίκες που με.κοροιδευουν. όσο είμαστε μαζί να είναι σπαθί όπως εγώ. Σίγουρα κάποια στιγμή θα φύγει ο έρωτας η η καύλα αλλά δεν Μ αρέσει γενικά να κοροϊδεύω κόσμο,πιστεύω στην συζήτηση. Δεν είπα οτι είναι δικιά μου η γκόμενα, αλλά δεν θα δεχτώ να γαμαω ένα μουνι που το χύνει ένας άλλος το πρωί και άλλος το βράδυ και να μου το παίζει σχέση. Άμα θέλει αυτό ας μην κάνει σχέση, αλλά έτσι είναι οι πιο πολλές θέλουν την επιβεβαίωση από τους άλλους θέλουν και τον μαλακα για σιγουριά.
τρεχα γυρευε ρε φιλε. βαριεμαι να απανταω γραπτως σε πολλα, ουτε ειναι το στυλ μου.Δέχεσαι πλήγματα χωρίς ανταπόδοση;Χάνεις τον αγώνα συναγωνιστή....
Ναι; Προφανώς ρε συ. Πουστιες δεν θέλω να κάνω σε κανέναν ούτε φίλους ούτε γκόμενες και.παει λέγοντας .Για εκλησσια εγώ το είπα ...έχεις δίκιο σε όλα ....αλλά είσαι βράδι δεν ξω πρωί μεσημέρι...δεν ξέρω και σε κοίτα γνωρίζεις κάποια και θέλει σεξ τι κάνεις ?...της λες όχι έχω σχέση...
Οι φίλοι δεν έχουν καμμία σχέση με τις γκόμενες ....όπως θες εσύ συ ξέρεις ...και τα γραπτά μένουν ....μην πεις σε κάποιο καιρό τι μαλακίες έγραφα έλεγα ...αλλά εσύ ξέρεις πάνω από όλα ....Ναι; Προφανώς ρε συ. Πουστιες δεν θέλω να κάνω σε κανέναν ούτε φίλους ούτε γκόμενες και.παει λέγοντας .
Άμα είναι μια γκόμενα που δεν με νοιάζει προφανώς ναι δίκιο έχεις αλλά άμα είναι κάποια που κάνω κάποια κοινά πλάνα μαζί της και την αγαπάω μια χαρά σχέση έχει όπως και να χει δεν το χω με τα ψέματα. λέω πως θέλω να φέρομαι και τι πράττω μέχρι τώρα. αν κάνω μαλακια μαλακας θα είμαι δεν θα δικαιολογουμαι. Διάβασα μόλις τι παρεθεσες πιο πριν με την αρραβωνιαστικιά σου, μεγάλη καριολια ,αυτά βλέπω και νευριάζω.Οι φίλοι δεν έχουν καμμία σχέση με τις γκόμενες ....όπως θες εσύ συ ξέρεις ...και τα γραπτά μένουν ....μην πεις σε κάποιο καιρό τι μαλακίες έγραφα έλεγα ...αλλά εσύ ξέρεις πάνω από όλα ....
Φίλε και ο κερατάς άνθρωπος είναι το λέω χρόνια αυτό....και τι έγινε ...απλά όπως είπα εσύ ξέρεις καλύτερα δεν θέλω να σε πείσω για κάτι.... αλλά...κάποια στιγμή ίσως καταλάβεις τι λέμεΆμα είναι μια γκόμενα που δεν με νοιάζει προφανώς ναι δίκιο έχεις αλλά άμα είναι κάποια που κάνω κάποια κοινά πλάνα μαζί της και την αγαπάω μια χαρά σχέση έχει όπως και να χει δεν το χω με τα ψέματα. λέω πως θέλω να φέρομαι και τι πράττω μέχρι τώρα. αν κάνω μαλακια μαλακας θα είμαι δεν θα δικαιολογουμαι. Διάβασα μόλις τι παρεθεσες πιο πριν με την αρραβωνιαστικιά σου, μεγάλη καριολια ,αυτά βλέπω και νευριάζω.
θα ερθει μια ωραια μερα που λες τύπε,που θα πει με τη σειρά της και στον αλλον "εχω αλλον"Πριν χρόνια δεύτερη φορά αραβωνιασμενος...σε καλή ηλικία μουναρα η γκόμενα...και εγώ περπατημενος ποια...και ξαφνικά μετά από δύο χρόνια μου λέει έχω άλλον....για να μην λέω πολλά η απορία μου ήταν αφού είμασαν συνεχώς μαζί που πως έγινε ... περνάνε 8-9 μήνες ... τηλέφωνο... μπουρού...μπουρού κτλ...ποτέ συναντιομασταν ...μετά τις 12-12.30...οταν έφευγε αυτός έβρισκε ...εμένα ....το ίδιο έκανε και σε μένα φεύγα εγώ έβρισκε τον άλλων ....χαχαχαχα
Εμένα συνέβη μετά από 5.5 χρόνια ας πούμε...αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν και πότε θα συμβεί αλλά η αλήθεια είναι ότι σε 2 χρόνια δύσκολο να συμβεί...Εγώ παίζει να είμαι από τους τυχερους 2 χρόνια σχέση 1,5 χρόνο μένουμε μαζί τελευταία μαλακια που τράβηξα ήταν πριν κάνω κάτι μαζί της κάθε μέρα κάνουμε σεξ και στην περιοδο τσιμπουκια και από κωλο και ειμαστε σε πολυ καλο δρόμο έχω να πω!
Εγώ παίζει να είμαι από τους τυχερους 2 χρόνια σχέση 1,5 χρόνο μένουμε μαζί τελευταία μαλακια που τράβηξα ήταν πριν κάνω κάτι μαζί της κάθε μέρα κάνουμε σεξ και στην περιοδο τσιμπουκια και από κωλο και ειμαστε σε πολυ καλο δρόμο έχω να πω
Είσαι πραγματικά τυχερός. Εγώ πάλι τον τελευταίο 1.5 χρόνο ζω ακριβώς το αντίθετοΕγώ παίζει να είμαι από τους τυχερους 2 χρόνια σχέση 1,5 χρόνο μένουμε μαζί τελευταία μαλακια που τράβηξα ήταν πριν κάνω κάτι μαζί της κάθε μέρα κάνουμε σεξ και στην περιοδο τσιμπουκια και από κωλο και ειμαστε σε πολυ καλο δρόμο έχω να πω!
Έψαχνα σπίτι πριν λίγα χρόνια ρωτώντας στις γειτονιές και κάποιος με έστειλε σε αυτό που αποδείχτηκε ότι ήταν γαμιστρώνες.ειμαι φυλακας σε πολλες φυλαξεις απο εργοταξια , εργοστασια , γραφεια .... εχω δει πολλα τι ενοω ... ζευγαρια να φευγει μια γυναικα απο ενα γραφειο να περνει το αυτοκινητο της μετα απο μια ωρα να γυρισει οχι για κατι επειγον θεμα ... να γυριζει καπως πιο ετσι πως ειναι οπως εχεις κανει σεξ ... πεφτει πολυ κερατο ...
Για αυτό δεν βρίσκουμε δωμάτιο στα χοτέλια.ειμαι φυλακας σε πολλες φυλαξεις απο εργοταξια , εργοστασια , γραφεια .... εχω δει πολλα τι ενοω ... ζευγαρια να φευγει μια γυναικα απο ενα γραφειο να περνει το αυτοκινητο της μετα απο μια ωρα να γυρισει οχι για κατι επειγον θεμα ... να γυριζει καπως πιο ετσι πως ειναι οπως εχεις κανει σεξ ... πεφτει πολυ κερατο ...