Νέα

ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Συντάξτε την άποψή σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
εμ τι ν απαντησεις ρε πειναλεε..μονο μαλ..ιες
του 2010!!!!στοιχεια
μηπως ειμαστε στο 2017????
κ απαντα ταλαιρωπε σφουγκοκωλαριε  επιτελους?
ΠΟΣΗ ειναι η χρηματηστηριακη αξια απο τις Ελλην τραπεζες σημερα?
μηπως ουτε 6-7 δις?
κανε μας αερα στα @@ λοιπον εκολοπταμενε σαχλαμαρα του μελλοντος
ποτε ξεκινησε η κριση ρε κεφτε? Αλλα δε πειραζει, δε σ'αρεσει το 2010? οκ παμε στο 2013, psi και ανακεφαλαιοποιηση
Κάτοικοι εσωτερικού 176,611 (176 δις)
176 δις καταθεσεις +20 δις ιδια = τα πιασαμε τα 200δις

αν δεν καταλαβαινεις οτι σημερα, μετα τη διαλυση, αν κλεισεις τις τραπεζες χανεις 130δις τα οποια ειτε α) πρεπει να εγγυηθεις αρα ο λογαριασμος παει στα 130+20=150 δις για να φτιαξεις νεες τραπεζες η β)πας βενεζουελα και βλεπεις.

δε μπορω να σε βοηθησω

η χρηματιστηριακη αξια δεν εχει καμια σχεση, η 'αξια' των τραπεζων για την οικονομια σου ειναι τα liabilities τους.

Τραβα τωρα να πας τον πελατη Bahnhofstrasse* να βγαλεις τον καφε σου, κακομοιρογλου αναλυτη της πουτσας.

*για να δω θα το πιασει

lol κι αλλο Ninja edit

υγ ταριφας στην ζυριχη παιρνει τα πενταπλα απο σενα παρεπιπτοντως,5000 μηνα κ ανω!!! Grin The Birdman The Birdman The Birdman

και τι με 5 χιλιαρικα μου κουνιεσαι? με 5000 Ζυριχη κλαις τη μοιρα σου σε στουντιακι 2x3, 3800 ηταν το νοικι μου 6 μηνες που μεινα και ουτε 100τμ δεν ηταν το διαμερισμα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
ποτε ξεκινησε η κριση ρε κεφτε? Αλλα δε πειραζει, δε σ'αρεσει το 2010? οκ παμε στο 2013, psi και ανακεφαλαιοποιηση
Κάτοικοι εσωτερικού 176,611 (176 δις)
176 δις καταθεσεις +20 δις ιδια = τα πιασαμε τα 200δις

αν δεν καταλαβαινεις οτι σημερα, μετα τη διαλυση, αν κλεισεις τις τραπεζες χανεις 130δις τα οποια ειτε α) πρεπει να εγγυηθεις αρα ο λογαριασμος παει στα 130+20=150 δις για να φτιαξεις νεες τραπεζες η β)πας βενεζουελα και βλεπεις.

δε μπορω να σε βοηθησω

η χρηματιστηριακη αξια δεν εχει καμια σχεση, η 'αξια' των τραπεζων για την οικονομια σου ειναι τα liabilities τους.

Τραβα τωρα να πας τον πελατη Bahnhofstrasse* να βγαλεις τον καφε σου, κακομοιρογλου αναλυτη της πουτσας.

*για να δω θα το πιασει

lol κι αλλο Ninja edit

και τι με 5 χιλιαρικα μου κουνιεσαι? με 5000 Ζυριχη κλαις τη μοιρα σου σε στουντιακι 2x3, 3800 ηταν το νοικι μου 6 μηνες που μεινα και ουτε 100τμ δεν ηταν το διαμερισμα.
κατσε τοτε με το χιλιαρικι στην ελλαδα να γραφεις στο μπου εππαγγελματικα  κι ασε εμας να κλαιμε την μοιρα μας με πεντο-εξαχιλιαρα  το μηνα !!!  :grin: :grin: :grin:
οσο για τα σπιτια σιγα μην εχεει κ 5000 το μηνα ,ποιος σε δουλευει κ τα πιστευεις αυτα?  :grin:
αν ενδιαφερεσαι υπογραψε    70% προμηθεια στο πρωτο ενοικιο κ σου βρισκουν    με1200-1400 δυαρι 50-60τμ λουξ απεναντι απο το χρηματηστηριο,εγω επειδη δεν ειμαι φλωρος σαν εσενα  :headbaning1: εχω στο κλοτεν με 1300 διομισαρι  65τμ , κ 10τμ μπαλκονι-βεραντα ετσι αφου το παιζεις ιστορια πειναλεο φιλελεδακι!!!  
υγ.ισα ρε παπαρα πουμαθες κ το μπανοφστρασε!!!!  :happy:
υγ 2/τιποτα δεν χανεται αν κλεισουν οι πτωχευμενες τραπεζες οτι κ να σου λεει ο οποιος χοντοκαραφλος προισταμενος σου!!! :jerking: :jerking: :jerking:
υγ3/παω οντως εξω,κλαψε την μοιρα σου μονος σου!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
αφου εισαι τοσο γνωστης γιατι δεν εμεινες παραπανω?? :happy:
ο πιο τελειωμενος στο χωρο σου παιρνει 12000 με 20000 το μηνα....εσυ τι εγινε??.εεεε??ακομα κ τα 2500 για σπιτι .που βρισκεις λουξ σπιτια πανω απο 100τμ  ειναι αστειο το ποσο για αυτο το μισθο
μηπως εισαι καλος αναλυτης μονο για το μπου??? :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
υγ ταριφας στην ζυριχη παιρνει τα πενταπλα απο σενα παρεπιπτοντως,5000 μηνα κ ανω!!! :grin: :birdman: :birdman: :birdman:

για πέντε χιλιάρικα τον μήνα δεν σηκώνω ούτε καν το τηλέφωνο καραφλέ με περουκίνι...

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
απετυχε η επειχηρηση,να κλεισει ,τραπεζα ειδικα,δηλ αερας κοπανιστος,παρασιτισμος κ μονο αν μιλαμε για Ελλαδα ειδικα

μονο που ξεχνας οτι ειδικα στην ελλαδα η επιχειρηση τραπεζα απετυχε γιατι υποχρεωθηκε απο το κρατος να επενδυσει σε κρατικα ελληνικα ομολογα και (χωρις να ξερω αν ισχυει ακομα) να καταθεσει μερος απο τα αποθεματικα της στην ττε ατοκα

και φυσικα οταν το κρατος δεν μπορει να αποπληρωσει τα ομολογα που σε υποχρεωνει να αγορασεις φταις εσυ, δεν φταιει το κρατος

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
να σου περάσει από το μυαλό ότι οι άλλοι χάνουν επειδή δεν ξέρουν να παίζουν πόκερ και όχι γιατί είναι σημαδεμένη η τράπουλα δεν παίζει εεε ??

ε ναι, την agenda 2010 του σρεντερ (και σοσιαλιστη μαλιστα) δεν την εχει ακουσει κανεις

η γερμανια εκανε απο το 2000 περιπου μια εσωτερικη υποτιμηση μειωνοντας μισθους συνταξεις και παροχες για να παραμεινει ακρως ανταγωνιστικη στο διεθνες περιβαλλον

ολοι οι υπολοιποι απλα δεν θελουμε να κανουμε μεταρυθμισεις και φωναζουμε για σημαδεμενη τραπουλα

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
:jerking:
κατσε τοτε με το χιλιαρικι στην ελλαδα να γραφεις στο μπου εππαγγελματικα  κι ασε εμας να κλαιμε την μοιρα μας με πεντο-εξαχιλιαρα  το μηνα !!!  :grin: :grin: :grin:
οσο για τα σπιτια σιγα μην εχεει κ 5000 το μηνα ,ποιος σε δουλευει κ τα πιστευεις αυτα?  :grin:
αν ενδιαφερεσαι υπογραψε    70% προμηθεια στο πρωτο ενοικιο κ σου βρισκουν    με1200-1400 δυαρι 50-60τμ λουξ απεναντι απο το χρηματηστηριο,εγω επειδη δεν ειμαι φλωρος σαν εσενα  :headbaning1: εχω στο κλοτεν με 1300 διομισαρι  65τμ , κ 10τμ μπαλκονι-βεραντα ετσι αφου το παιζεις ιστορια πειναλεο φιλελεδακι!!!  
υγ.ισα ρε παπαρα πουμαθες κ το μπανοφστρασε!!!!  :happy:
υγ 2/τιποτα δεν χανεται αν κλεισουν οι πτωχευμενες τραπεζες οτι κ να σου λεει ο οποιος χοντοκαραφλος προισταμενος σου!!! :jerking: :jerking: :jerking:
υγ3/παω οντως εξω,κλαψε την μοιρα σου μονος σου!!!!

σωστα τυπε με το 1/10 των ποστς σου γραφω επαγγελματικα στο μπου  :jerking:

με 1300 εχεις 25τμ στουντιο, τα λοιπα τα χεις στη φαντασια σου παπαρα

3800 ζεστα το μηνα, Haringstrasse, τα λοιπα ειναι ονειρωξεις σου ταριφα κακομοιρη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
πολυ ασχοληθηκα ,πανε τωρα να βαρεσεις καρτα κ σαββατο μπας κ βγαλεις καν 50αρι εξτρα  :grin: :grin: :grin:
τσου ρε μπουλη  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ScreenHunter_40 Jul. 22 14.48.jpg
    ScreenHunter_40 Jul. 22 14.48.jpg
    167,3 KB · Εμφανίσεις: 17

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
koita λιγο βλακομετρο κ μην ακους οτι σου λενε γιατι σε δουλευουν...
πειναλεε φιλελε ....
βεβαια αυτα ειναι πολυ φτηνα,αλλα οπως ειπα στα 1400-1500 εχει απειρα σπιτια δυαρια μεγαλα κ λουξ
τραχανοφιλελε  :happy: :happy: :happy:
κ φυσικα ειναι μεσα κοινοχρηστα ρευματα κλπ δηλ αλλα 300 φραγκα
αστοιχειωτε ,θες να το παιξεις κι ειδικος..χερινγκστρασε,,τσου ρε μπουλη  :happy: :happy: :happy:

βλεπω κατι 35τμ διπλα στο zoo και κατι 80τμ στο νεκροταφειο διπλα

καταλαβα τυπε, σε καμια λουξ τρυπα που παρκαρουν τους μπαγκλαντεσιανους εχεις αραξει και το παιζεις κατοικος ζυριχης μπρουκλης

βασικα τωρα ειδα ... Kloten ... ασε μας ρε παπαρα, για να κλεινεις πελατες απο αεροδρομιο ως ταριφας καλα ειναι. Γελοιε μπρουκλη. Κολωνακιωτης στον ασπροπυργο.

Ζυριχη ειναι εδω ->

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
βλεπω κατι 35τμ διπλα στο zoo και κατι 80τμ στο νεκροταφειο διπλα

καταλαβα τυπε, σε καμια λουξ τρυπα που παρκαρουν τους μπαγκλαντεσιανους εχεις αραξει και το παιζεις κατοικος ζυριχης μπρουκλης

βασικα τωρα ειδα ... Kloten ... ασε μας ρε παπαρα, για να κλεινεις πελατες απο αεροδρομιο ως ταριφας καλα ειναι. Γελοιε μπρουκλη. Κολωνακιωτης στον ασπροπυργο.

Ζυριχη ειναι εδω ->
ρουφα τ αυγο σου τωρα δεν πειραζει,εχω κανει κι αλλους φλωρους ρομπα κ τρεχουν να τα μπαλωσουν μετα !!! :happy: :happy: :happy:
στο κλοτεν μενω γιατι δουλευω  στο αεροδρομιο,αλλιως θαμενα στη λιμνη διπλα πειναλεε φιλελε,με 1500 κ θακανα κ βουτιες
δεν μας απαντησες ομως
ΓΙΑΤΙ δεν εμεινες ?? 15000 το μηνα το χιλιαρικο στο νοικι σε πειραξε?
τσου ρε λουλη  :happy: :happy: :happy:

Συνημμένα

• ScreenHunter_41 Jul. 22 14.55.jpg
    ScreenHunter_41 Jul. 22 14.55.jpg
    162,6 KB · Εμφανίσεις: 21

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
ρουφα τ αυγο σου τωρα δεν πειραζει,εχω κανει κι αλλους φλωρους ρομπα κ τρεχουν να τα μπαλωσουν μετα !!! :happy: :happy: :happy:
στο κλοτεν μενω γιατι δουλευω  στο αεροδρομιο,αλλιως θαμενα στη λιμνη διπλα πειναλεε φιλελε,με 1500 κ θακανα κ βουτιες
δεν μας απαντησες ομως
ΓΙΑΤΙ δεν εμεινες ?? 15000 το μηνα το χιλιαρικο στο νοικι σε πειραξε?
τσου ρε λουλη  :happy: :happy: :happy:

γιατι η δουλεια μου δεν ειναι ζυριχη, ενα συγκεκριμενο fund εστησα, λογαριασμο θα σου δωσω ρε μπρουκλη του Kloten που λινκαρεις διαμερισματα στο zurich zoo

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
πως καταφερατε και πηγατε απο την διαλυση της ευρωζωνης στα νοικια της ζυριχης....no comment

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
παρε κ απο το homegate.ch που ζητησες πειναλεε  :dancing: :dancing: :dancing:
τι διαφορα εχει?? :happy:
ρουφα τ αυγο σου κι υπομονη
ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕς ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟς δεν μας ειπε... :grin:

Συνημμένα

• ScreenHunter_42 Jul. 22 14.58.jpg
    ScreenHunter_42 Jul. 22 14.58.jpg
    162,8 KB · Εμφανίσεις: 17

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
πως καταφερατε και πηγατε απο την διαλυση της ευρωζωνης στα νοικια της ζυριχης....no comment
ειναι γελοιο το ατομο γι αυτο
αραδιαζει αρλουμπες κ πεταει κατι ασχετα να δειξει οτι κατι εινια
μενει στο εξωτερικο ειπε κ παρλαπιπες τετοιες
εξ ου κ φτασαμε στα νοικια
μπερδεψε την νεα ελβετια που μενει με συγκατοικο, με την ζυριχη ,οπου λεει κανει 4000 ενα στουντιο ημιυπογειο  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom