Νέα

ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Συντάξτε την άποψή σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παρε κ απο το homegate.ch που ζητησες πειναλεε  :dancing: :dancing: :dancing:
τι διαφορα εχει?? :happy:
ρουφα τ αυγο σου κι υπομονη
ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕς ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟς δεν μας ειπε... :grin:

ρε μαλάκα αυτός σου βάζει νοίκια στο κέντρο της Ζυρίχης και σύ στα κωλοπροάστεια της...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.272
Πόντοι
3.656
ρε μαλάκα αυτός σου βάζει νοίκια στο κέντρο της Ζυρίχης και σύ στα κωλοπροάστεια της...
ποια προαστια ρε μαλακοπιτουρα?ζυριχη ειναι ολα αυτα
προαστια ειναι πιο ακριβα γιατι ειναι πανω στη λιμνη
αιντε γινατε ολοι επαιοντες
επισης
οταν μιλαμε ποσο κανουν τα σπιτια στην αθηνα εννουμε την διον αεροπαγιτου ??κ κωλονακι μπορει ναχει 1500 ενα δυαρι ρετιρε,δηλ αυτη ειναι η τιμη για τα δυαρια στην αθηνα ?? :jerking: :jerking:
εγω  ειπα μεση τιμη 1400 το σπιτι στα 50-60τμ καλη συνοικια ...οχι 3800 στουντιο που λεει ο πειναλεος φιλελες ..!!
αει στο διαολο νουμερο  Τζημερε
ουστ κομητες της πενταρας !!! :happy: :happy: :happy:

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
απο ποσα και πανω θεωρεισαι κροισος ?

με δεδομενα Ελλαδας παντα μιλαω

τυπε αμα πας ταριφας σε ζυριχη, αστραλια, αστορια και ζεις σε τρυπα εισαι κρισος τελος. Midas69 σπικιν. Κανει το μπρουκλη με 5000 το μηνα. Μια γκομενα 21 χρονων που πηδαγα και δουλευε πωλητρια στα Migros εβγαζε 4000 το μηνα. Ισχυει το θαμπωσε τους βλαχους με αερα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρουφα τ αυγο σου τωρα δεν πειραζει,εχω κανει κι αλλους φλωρους ρομπα κ τρεχουν να τα μπαλωσουν μετα !!! :happy: :happy: :happy:
στο κλοτεν μενω γιατι δουλευω  στο αεροδρομιο,αλλιως θαμενα στη λιμνη διπλα πειναλεε φιλελε,με 1500 κ θακανα κ βουτιες
δεν μας απαντησες ομως
ΓΙΑΤΙ δεν εμεινες ?? 15000 το μηνα το χιλιαρικο στο νοικι σε πειραξε?
τσου ρε λουλη  :happy: :happy: :happy:

Τι δουλεια κανεις στο αεροδρομιο τυπε?

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Εκτος απο κροισσους,εχουμε και αγωνιστες της αριστερας που ζουν στην Ελβετια

:vomit:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.272
Πόντοι
3.656
τυπε αμα πας ταριφας σε ζυριχη, αστραλια, αστορια και ζεις σε τρυπα εισαι κρισος τελος. Midas69 σπικιν. Κανει το μπρουκλη με 5000 το μηνα. Μια γκομενα 21 χρονων που πηδαγα και δουλευε πωλητρια στα Migros εβγαζε 4000 το μηνα. Ισχυει το θαμπωσε τους βλαχους με αερα.
σιγα μην  γαμαγες κιολας ρε μαλ...,κανα τραβελι με 80φραγκα στην λανγκστρασε ισως κ δυσκολα !!
4000 παιρνει στα μιγκρος κ στην καντον μπανκ ο υπσλληλος  5300.ε και??παλι ρομπα γινεσαι ,γιατι συμφβωνα μ αυτα που εγραφες αυτη εχει 200 φραγκα για να ζησει...
εισαι αστειχειωτος μην κανεις κ τον πονηρο λοιπον..
δεν τοπαιξα εγω πλουσιος
ανετος κ πολυ ειμαι σιγουρα ,καλα σε σχεση με σενα δεν το συζηταμε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.272
Πόντοι
3.656
γιατι η δουλεια μου δεν ειναι ζυριχη, ενα συγκεκριμενο fund εστησα, λογαριασμο θα σου δωσω ρε μπρουκλη του Kloten που λινκαρεις διαμερισματα στο zurich zoo
μην εστησες κ κανα καντονι καινουριο οπως ο καποδιστριας?  :jerking: :grin: :grin:
τσου ρε λακη !!!
στο κλοτεν αδεισε απεναντι ενα γκαραζ απεναντι  ελα να μεινεις την αλλη φορα τυπε. 1800 το μηνα παει μονο,για σενα ,σπεσιαλ πραις :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
σιγα μην  γαμαγες κιολας ρε μαλ...,κανα τραβελι με 80φραγκα στην λανγκστρασε ισως κ δυσκολα !!
4000 παιρνει στα μιγκρος κ στην καντον μπανκ ο υπσλληλος  5300.ε και??παλι ρομπα γινεσαι ,γιατι συμφβωνα μ αυτα που εγραφες αυτη εχει 200 φραγκα για να ζησει...
εισαι αστειχειωτος μην κανεις κ τον πονηρο λοιπον..
δεν τοπαιξα εγω πλουσιος
ανετος κ πολυ ειμαι σιγουρα ,καλα σε σχεση με σενα δεν το συζηταμε

δεν εκανε τον μπρουκλη της Ζυριχης αυτη τυπε, προαστεια εμενε με flatmate (οχι στο ... παραθαλασιο (λολ) Kloten που θες και λιμνη, πειναλα)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μην εστησες κ κανα καντονι καινουριο οπως ο καποδιστριας?  :jerking: :grin: :grin:
τσου ρε λακη !!!
στο κλοτεν αδεισε απεναντι ενα γκαραζ απεναντι  ελα να μεινεις την αλλη φορα τυπε. 1800 το μηνα παει μονο,για σενα ,σπεσιαλ πραις :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

γιατι απαξιωνεις varge τοσο πολυ τυπε? :S

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.272
Πόντοι
3.656
δεν εκανε τον μπρουκλη της Ζυριχης αυτη τυπε, προαστεια εμενε με flatmate (οχι στο ... παραθαλασιο (λολ) Kloten που θες και λιμνη, πειναλα)
ποιο παραθαλασιο ,ρε βλαξ, κλοτεν?που το γραφει αυτο?θα κανειρς κ λολ,κουραμπιε... :grin: :grin: :grin:
τρικυμια εν κρανιω εχεις?εγινες ρομπα του μπεκιασου..τι παλευειες τωτα να δειξεις κατι??  ;)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
τόσο πολύ κόσμο από Ελβετία, και μάλιστα Ζυρίχη!!, έχει το νήμα αυτό? :think:

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
ποιο παραθαλασιο ,ρε βλαξ, κλοτεν?που το γραφει αυτο?θα κανειρς κ λολ,κουραμπιε... :grin: :grin: :grin:
τρικυμια εν κρανιω εχεις?εγινες ρομπα του μπεκιασου..τι παλευειες τωτα να δειξεις κατι??  ;)

εσυ εγραφες για προαστεια διπλα στη λιμνη απο το Kloten φαντασιοπληκτε, αντε δε θα πας βολτα, ελα δω αν ειναι να μου κανεις αερα στ'αρχιδια, εχει ζεστα στην ξαπλωστρα και δε λεει να πεσει ο ηλιος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.272
Πόντοι
3.656
γιατι απαξιωνεις varge τοσο πολυ τυπε? :S
εκτος τοθ ποτι ειναι γελοιος, δικαιωμα του,κανει τον ξερολα επι παντο ς επιστητου
κι ο τραμουντανας γραφει μονο μαλ..ιες ,αλλα σε αλλο στυλ  :helpplea:
δευτερο τραμουντανα δεν σηκωνει το σαιτ  :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.272
Πόντοι
3.656
εσυ εγραφες για προαστεια διπλα στη λιμνη απο το Kloten φαντασιοπληκτε, αντε δε θα πας βολτα, ελα δω αν ειναι να μου κανεις αερα στ'αρχιδια, εχει ζεστα στην ξαπλωστρα και δε λεει να πεσει ο ηλιος
πουντο ρε βλακομετρο??καντο κοπυ,να σε ξεφτυλισω παλι
οχι δεν παβω βολτα,δεν βρισκω καθε μερα τετοια θυματα σαν εσενα
καντο κοπυ περιμενω..

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

εναν παπαρα φιγουρατζη ονοματι midas69 εχει που παλευε να με θαμπωσει με "μενω ελβετια" ... την πρωτη φορα πριν κανα 2 βδομαδες του τη χαρισα του πειναλα, ε τη δευτερη τον ξεβρακωσα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.272
Πόντοι
3.656
ποιος ειναι αλλος?
ο βαργας πηγε στο ονειρο του εκανε ενα φαουντ δεκα δις κι εφυγε
τον περιμεναν πως κ πως οι ελβετοι να τους μαθει πως φτιαχνονται τα φαουντς!!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom