Νέα

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα όταν καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι μόνη στη ζωή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι ρε μαν ;) όμως αν είναι να σου βγει οχιά ο άλλος μετά από 10-20 χρόνια γιατί έτσι του την σβούριξε πάλι στα ίδια ερχόμαστε... ;)
θεωρω στατιστικα απιθανο να εισαι κολλητος(οχι γνωστος)με καποιον 10+ χρονια και να μην εχεις καταλαβει τι ανθρωπος ειναι.

Επισκέπτης
Ξεκινοντας απο το τελευταιο. Καλα εκανες.
Περιεργο μου φαινεται να σου την "πεσει" χωρις λογο. Πιθανον το "αφεντικο" του ηταν μαλακας και δεν ηξερε το σκυλι του. Τα boxer  αν ειναι εκπαιδευμενα δεν γαυγιζουν και δεν ορμανε αν δεν παρουν εντολη, εκτος αν εισελθεις στο χωρο ευθυνης τους ακαλεστος.
Πιθανόν να θεωρούσε τον δρόμο χώρο ευθύνης του, επειδή περνούσε δίπλα από το σπίτι. Και τι δρόμος στο κάτω, κάτω... πολύ στενός χωματόδρομος, κολλημένος στην αυλή.
Αλλά περνούσαν κι άλλοι από 'κει, πεζοί κι οχήματα, οπότε θα έπρεπε να τους έχει συνηθίσει λογικά, δεν ήταν και μικρός σκύλος στην τελική :dunno:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
θεωρω στατιστικα απιθανο να εισαι κολλητος(οχι γνωστος)με καποιον 10+ χρονια και να μην εχεις καταλαβει τι ανθρωπος ειναι.
εδώ πλακώνονται αδέρφια μεταξύ τους ρε, λες να κολλήσουν οι κολλητοί...
αυτό βέβαια είναι συχνότερο στις γυναίκες, που ακόμα και για γκομενικά μπορείτε να σκίσετε τις σάρκες σας :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τους συγγενείς τους ανέχεσαι τύπε, ακόμα και τους αδερφούς. Τους φίλους τους επιλέγεις.
ρε θα με τρελάνετε εδώ μέσα?

προσωπικά δεν μου έχει τύχει να πλακωθώ με "κολλητό" (χρησιμοποιώ την λέξη επειδή την χρησιμοποιείτε κι εσείς, κατά τα άλλα δεν μου αρέσει), έχω δει όμως περιπτώσεις επί μακρώ "κολλητών" να πλακώνονται για Χ λόγους, αυτοί δηλαδή δεν επέλεξαν ο ένας τον άλλον? απλώς ο ένας (συνήθως) από τους δύο στην πορεία βγήκε από το πουθενά μαλάκας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

προσωπικά δεν μου έχει τύχει να πλακωθώ με "κολλητό" (χρησιμοποιώ την λέξη επειδή την χρησιμοποιείτε κι εσείς, κατά τα άλλα δεν μου αρέσει), έχω δει όμως περιπτώσεις επί μακρώ "κολλητών" να πλακώνονται για Χ λόγους, αυτοί δηλαδή δεν επέλεξαν ο ένας τον άλλον? απλώς ο ένας (συνήθως) από τους δύο στην πορεία βγήκε από το πουθενά μαλάκας.

καταρχάς άλλο να είσαι φιλος ουσίας και αλλο να νομίζεις ότι επειδή έσμιξες για κάποιους λόγους  με κάποιον είσαι φίλος  του. Ξέρεις ποσες φορές έχω ακούσει την εκφραση μου την εφερε ο κολλητος μου και εγω που ημουν απέξω ήξερα οτι αυτοί ποτε δεν ηταν φιλοι;
Σε δευτερο επιπεδο, αυτο σου είπε και η λουκριτία και ο ροκαβλόν, ότι κρατάς τελικα  αυτούς που αξιζουν..οποτε ναι μπορεί καποιος να σου βγει μαλακας αλλα οχι μετα απο 10-20 χρόνια..Αν το καταλαβεις  τότε κάτι δεν πάει καλα με  την κρίση σου.  

Επισκέπτης

Εγώ αυτό που εννοώ με την αναφορά του παραπάνω γνωμικού, είναι ότι το γεγονός των τσακωμών μεταξύ δύο αδερφών δεν είναι τραγικότερο από αυτό μεταξύ δύο φίλων.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
καταρχάς άλλο να είσαι φιλος ουσίας και αλλο να νομίζεις ότι επειδή έσμιξες για κάποιους λόγους  με κάποιον είσαι φίλος  του. Ξέρεις ποσες φορές έχω ακούσει την εκφραση μου την εφερε ο κολλητος μου και εγω που ημουν απέξω ήξερα οτι αυτοί ποτε δεν ηταν φιλοι;
Σε δευτερο επιπεδο, αυτο σου είπε και η λουκριτία και ο ροκαβλόν, ότι κρατάς τελικα  αυτούς που αξιζουν..οποτε ναι μπορεί καποιος να σου βγει μαλακας αλλα οχι μετα απο 10-20 χρόνια..Αν το καταλαβεις  τότε κάτι δεν πάει καλα με  την κρίση σου.  
ναι αλλά ακόμα κι έτσι είναι και θέμα τύχης πού θα πέσεις...
δηλαδή αν κάποιος έχει θολά κριτήρια να επιλέγει τους φίλους του, αν πέσει πάνω σε ξηγημένα άτομα έχει καλώς, αν όχι τον πούλο...
άρα εδώ η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ναι αλλά ακόμα κι έτσι είναι και θέμα τύχης πού θα πέσεις...
δηλαδή αν κάποιος έχει θολά κριτήρια να επιλέγει τους φίλους του, αν πέσει πάνω σε ξηγημένα άτομα έχει καλώς, αν όχι τον πούλο...
άρα εδώ η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο...

αν εχεις θολά κριτήρια δεν είναι τυχη κοσμα.. Τυχη είναι να σου πέσει κεραμίδι στο κεφάλι. Οχι να βρεις ανθρωπους και να ανακαλύψεις αν σου κάνουν η όχι και να κρατήσεις αυτους που επιθυμείς και να είσαι και συ στέρεος σε αυτά που πιστεύεις οτι αξίζουν..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το χετε ξεφτιλισει εντελως..... :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αν εχεις θολά κριτήρια δεν είναι τυχη κοσμα.. Τυχη είναι να σου πέσει κεραμίδι στο κεφάλι. Οχι να βρεις ανθρωπους και να ανακαλύψεις αν σου κάνουν η όχι και να κρατήσεις αυτους που επιθυμείς και να είσαι και συ στέρεος σε αυτά που πιστεύεις οτι αξίζουν..
οκ πείστηκα ότι ο καθένας έχει τους φίλους που του αξίζουν.

όμως γιατί ετούτο το άρλεκιν-κοσμοπόλιταν θρεντάκι δεν συγχωνεύεται στο σπαμοθρέντ :birdman:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
αμα ανοιξει τα ποδια μια γυναικα και τα εχει ανοιχτα θα εχει παντα φιλους  ;)
Ανοιχτά και για τους φίλους των φίλων της όμως. :boobies:

Επίσης, καμιά πίπα στα φιλαράκια από το στρατό των φίλων των φίλων της, πάντα βοηθάει. :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
€οι
%CE%95%CE%92%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%99.jpg
:grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom