Επισκέπτης
Σε μηχανάκι ήσουν φίλε; Μου είχε κάνει κι εμένα ένα boxer τον κώλο γαρύφαλλο παλιά ενώ ήμουν συναναβάτης. :-Σε μενα πες τα που εψαχνα για φαρμακειο για αντιτετανικο και ειχαν απεργία,με γραπωσε ενας μπαγάσας σήμερα
Σε μηχανάκι ήσουν φίλε; Μου είχε κάνει κι εμένα ένα boxer τον κώλο γαρύφαλλο παλιά ενώ ήμουν συναναβάτης. :-Σε μενα πες τα που εψαχνα για φαρμακειο για αντιτετανικο και ειχαν απεργία,με γραπωσε ενας μπαγάσας σήμερα
εγω περιμενα οτι θα την αρχισεις στα τηλεφωνα πληκτρολογωντας και με τα δεκα δαχτυλα
Αστείο! Μπρρρρ!!
Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες είναι σαν τις γάτες τύπε και βρίσκουνε συνεχώς καινούριους φίλους ;)Φίλους τώρα πρωτοβρήκε; Παλιά δεν είχε.
Οπότε τί σημαίνει "Όταν καταλαβαίνεις"; Πότε το κατάλαβε δηλαδή;
Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες είναι σαν τις γάτες τύπε και βρίσκουνε συνεχώς καινούριους φίλους ;)
Απλά προχθές θα βρήκε κάποιους καινούριους πάλι.Οι γυναίκες της "δουλειάς" πάρα πολλούς, λογικό είναι.
Ακριβώς γι αυτό δεν κατάλαβα προς τί ο ενθουσιασμός. Προχθές κατάλαβε πως έχει φίλους; (ή έστω "φίλους")
Τέλος πάντων...
πολυ καλο αστειο και παραδεξουτο. ασε τις μαλακιες
Σε μηχανάκι ήσουν φίλε; Μου είχε κάνει κι εμένα ένα boxer τον κώλο γαρύφαλλο παλιά ενώ ήμουν συναναβάτης. :-
μπα οι φιλίες είναι πολλές φορές και θέμα τύχης, σε ποιόν θα πέσεις δηλαδή (το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον/την σύντροφο που διαλέγει κανείς να παντρευτεί, μπορεί να βγει σκάρτος-η δίχως να μπορεί να το μαντέψει από πριν- αλλιώς δεν θα προχωρούσε ;) )ωραιο θεμα!!!συμφωνω απολυτα οπως συμφωνω επισης κ με καποιον που ειπε πως ο καθενας εχει τις φιλιες που του αξιζουν....
Ναι τύπε boxer ήτανε στο χωριό. Πιτσιρικάς ήμουν και συνεπιβάτης σε μηχανάκι.Boxer Φιλε τα boxer δεν ορμανε χωρις λογο. Στο λεω γιατι εχω. Μηπως εκανες καμια μαλακια ?
Δεν το δεχομαι αυτο που λες κοπελια...εχω η μαλλον ειχα κατι φιλους που ηταν αρχιδια και τους εδιωξα γιατι με εκμεταλευοντουσαν γιατι σκιζομουν γι αυτους και μολις τους πηρα χαμπαρι τους εδιωξα...Και μιλαμε πολλα χρονια φιλοι.Εγω δεν ειμαι ετσι,γι'αυτο θα διαφωνησω...Οι φίλοι είναι ο καθρέφτης τις ψυχής μας.....
Ναι τύπε boxer ήτανε στο χωριό. Πιτσιρικάς ήμουν και συνεπιβάτης σε μηχανάκι.
Αυτό καθότανε στο δρόμο έξω απ' το σπίτι του αφεντικού του και μόλις μας είδε όρμησε αλλά γκαζώσαμε και το αποφύγαμε.
Στον γυρισμό κρατούσα πέτρα να του ρίξω να φύγει αλλά αυτό δεν χαμπάριασε και όρμησε εκ νέου. Δυστυχώς ήταν πιο γρήγορο από 'μας
Συνήθως οι σκύλοι που ορμούν σε μηχανάκια αν προλάβουν σε δαγκώνουν αλλά με το που θα σταματήσεις ή θα τους αγριέψεις, εξαφανίζονται.
Όταν πήγα να διαμαρτυρηθώ στο αφεντικό του να τον κρατά δεμένο, αναρωτιόταν κι εκείνος το ίδιο μ' εσένα και έλεγε τι ήσυχος σκύλος που είναι και ούτε καν γαβγίζει. Και πραγματικά καθόταν το μαλακισμένο κατάχαμα με τη γλώσσα έξω και ούτε που σάλευε.
Μου ήρθε να το αρχίσω στους κλώτσους το βρωμόσκυλο αλλά τώρα δεν θα 'μουν αρτιμελής...
θεμα τυχης ειναι σε ποιους θα πεσεις.οχι ποιους θα κρατησεις... ;)μπα οι φιλίες είναι πολλές φορές και θέμα τύχης, σε ποιόν θα πέσεις δηλαδή (το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον/την σύντροφο που διαλέγει κανείς να παντρευτεί, μπορεί να βγει σκάρτος-η δίχως να μπορεί να το μαντέψει από πριν- αλλιώς δεν θα προχωρούσε ;) )
τι εγινε ρε μπουστη μ ??????????
τωρα τα πελατακια τα ονομαζουνε ΚΑΙ φιλους ???? ΚΑΙ καθρεφτες της ψυχης ????????
ΚΑΙ γαμω τα μαρκετινγκ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............
...παραλιμνιε σε ποια λιμνη κοντα εισαι;
χαλαρωσε ρε τυπε. το οτι η γυναικα ειναι ανθρωπος και κανει αυτη τη δουλεια, δε σημαινει οτι δεν μαζευει πελατακια...Χαλαρωσε ρε τυπε. Το οτι η γυναικα κανει τη συγκεκριμενη δουλεια, δεν σημαινει οτι δεν ειναι ανθρωπος.
ναι ρε μαν ;) όμως αν είναι να σου βγει οχιά ο άλλος μετά από 10-20 χρόνια γιατί έτσι του την σβούριξε πάλι στα ίδια ερχόμαστε... ;)θεμα τυχης ειναι σε ποιους θα πεσεις.οχι ποιους θα κρατησεις... ;)