Επισκέπτης
στην εποχη μας τυπε και οι γυναικες δεν νομιζω να ειναι πολυ χαρουμενες
για ολα φταιει ο γιωργακης
στην εποχη μας τυπε και οι γυναικες δεν νομιζω να ειναι πολυ χαρουμενες
για ολα φταιει ο γιωργακης
Yπαρχει αυτο το πραμα?Φιλος ειναι μια ψυχη σε δυο σωματα!
.....τι λε ρε κοπελα......
Οι φίλοι είναι ο καθρέφτης τις ψυχής μας.....
Ο σκύλοςΚαλυτερος φιλος ειναι ο σκυλος.
και οι πελατες το ajax
τυπε θα το σημειωσω να το λεω στις παρεες μουπολυ ψαγμενο τυπε, μολις το εβγαλα
τυπε θα το σημειωσω να το λεω στις παρεες μου
ρε τυπε θα το λεω στις πουτανες στα μπουρδελα που παωτυπε στη πουτανα ταιριαζει γαντι. σε σενα δε ξερω ποσο
Στο δημοτικό στην έκθεση γράφαμε ο καλύτερός μου φίλος είναι το βιβλίο.Καλυτερος φιλος ειναι ο σκυλος.
ρε τυπε θα το λεω στις πουτανες στα μπουρδελα που παω
αυτες ειναι οι παρεες μου
το ξερω
ειμαι αλητης
τι ειπα πάλι?
Υπαρχει στους "ελαχιστους" ανεκαθεν αλλα και σημερα!....Οι δυνατες και πραγματικες φιλιες, αν μελετησεις την Παγκοσμια και Ελληνικη Ιστορια ηταν οι περισσοτερες μεταξυ ανδρων(ποιανων ανδρων ομως??...μεγαλη αναλυση θα μου παρει και δεν εχω ορεξη να το κανω στο διαδικτυο)!!!!...Η γυναικα λογο της φυσης της, δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξει την σκεψη της, στο τελευταιο σταδιο(ειναι παντα εγκλωβισμενη, στις προσωπικες αλλα και οικειες επιλογες της)!!!!...Αυτα, ξερω οτι δεν θα τα καταλαβεις..γιατι σου απαντησα, διχως να μπω στην διαδικασια να σου επεξηγησω...αλλα δεν ειναι καταλληλο θρεντ, για σοβαρη αναλυση της φιλιας..που ευκολα την λενε και την πιστευουν οι "πλειστοι"..... και εξισου ευκολα την αναιρουν!!!!!...Η ΦΙΛΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ, ΜΟΝΟ... ΑΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ "ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ"....ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!!!!!!Yπαρχει αυτο το πραμα?
θα ελεγα οτι ισως υπαρχει η αδερφη ψυχη με την μορφη συντροφου..
προσωπικα η συντροφος μου ειναι ο καλυτερος μου φιλος..
αν το ειχε ανοιξει κοσμογκερλ οι μουτζες θα φευγανε βροχη.Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το θέμα το άνοιξε κάποιο cosmogirl,τελικά ήταν σκέτο girl.
Girl που άνοιξες το θέμα,έχεις σκεφτεί να εγγραφείς στο cosmoπολιταν;;;
Το ξέρω,θες να πεις κάτι για την αντικειμενικότητα κ κρίση όλων μας;;;αν το ειχε ανοιξει κοσμογκερλ οι μουτζες θα φευγανε βροχη.
αμαντα καυλωμενη πανταΟι φίλοι είναι ο καθρέφτης τις ψυχής μας.....