Νέα

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα όταν καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι μόνη στη ζωή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η αλήθεια βρίσκεται στους σεξ πίστολς. Γκεγκε;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Yπαρχει αυτο το πραμα?
θα ελεγα οτι ισως υπαρχει η αδερφη ψυχη με την μορφη συντροφου..
προσωπικα η συντροφος μου ειναι ο καλυτερος μου φιλος..
Υπαρχει στους "ελαχιστους" ανεκαθεν αλλα και σημερα!....Οι δυνατες και πραγματικες φιλιες, αν μελετησεις την Παγκοσμια και Ελληνικη Ιστορια ηταν οι περισσοτερες μεταξυ ανδρων(ποιανων ανδρων ομως??...μεγαλη αναλυση θα μου παρει και δεν εχω ορεξη να το κανω στο διαδικτυο)!!!!...Η γυναικα λογο της φυσης της, δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξει την σκεψη της, στο τελευταιο σταδιο(ειναι παντα εγκλωβισμενη, στις προσωπικες αλλα και οικειες επιλογες της)!!!!...Αυτα, ξερω οτι δεν θα τα καταλαβεις..γιατι σου απαντησα, διχως να μπω στην διαδικασια να σου επεξηγησω...αλλα δεν ειναι καταλληλο θρεντ, για σοβαρη αναλυση της φιλιας..που ευκολα την λενε και την πιστευουν οι "πλειστοι"..... και εξισου ευκολα την αναιρουν!!!!!...Η ΦΙΛΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ, ΜΟΝΟ... ΑΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ "ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ"....ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το θέμα το άνοιξε κάποιο cosmogirl,τελικά ήταν σκέτο girl.

Girl που άνοιξες το θέμα,έχεις σκεφτεί να εγγραφείς στο cosmoπολιταν;;; :sunglasses:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το θέμα το άνοιξε κάποιο cosmogirl,τελικά ήταν σκέτο girl.

Girl που άνοιξες το θέμα,έχεις σκεφτεί να εγγραφείς στο cosmoπολιταν;;; :sunglasses:
αν το ειχε ανοιξει κοσμογκερλ οι μουτζες θα φευγανε βροχη. :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αν το ειχε ανοιξει κοσμογκερλ οι μουτζες θα φευγανε βροχη. :birdman:
Το ξέρω,θες να πεις κάτι για την αντικειμενικότητα κ κρίση όλων μας;;; :birdman:

Την βρίσκεις μήπως κάπως επιλεκτική;;; :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom