Ήθελα εδώ και μέρες να σχολιάσω, δεν το έκανα γιατί το θέμα που εγείρεις είναι πολύ σημαντικό. Ως εκ τούτου, έπρεπε να βρω χρόνο να γράψω με ηρεμία και πληρότητα.
Έζησα το cuckolding σε δυο γεύσεις: Την παθητική και την ενεργητική.
Η πρώτη γεύση, η παθητική, ήταν πολύ πικρή. Η πρώτη μου κοπέλα με κεράτωνε καιρό. Όταν το κατάλαβα παραμόνευσα το σπίτι της και, όταν μπήκε ο εραστής της, εισέβαλα με τα κλειδιά που μου είχε δώσει, για να την τσακώσω στα πράσα. Όταν μπήκα μέσα άκουσα τα αγκομαχητά από την κρεβατοκάμαρά της. Αντί να νευριάσω περισσότερο, ερεθίστηκα. Έτσι, πλησίασα στις μύτες των ποδιών μου την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και πήρα μάτι από την κλειδαρότρυπα την κοπέλα μου να κάνει σεξ με άλλον. Καύλωσα τόσο που τον έπαιξα. Όταν ολοκλήρωσα, πήγα στο μπάνιο σκουπίστηκα στην πετσέτα προσώπου της κοπέλας μου και κατόπιν εισέβαλα στην κρεβατοκάμαρα. Φυσικά έγινε της πουτάνας. Δεν έπεσε ξύλο (ήμουν ερασιτέχνης παλαιστής Ελληνορωμαϊκής, λίγοι θα τα έβαζαν μαζί μου), αλλά είχαμε φωνές, κλάματα, παρακάλια και βρισιές. Τέλος πάντων, τις επόμενες βδομάδες, από το σοκ της εμπειρίας, έπεσα σε κατάθλιψη και χρειάστηκε επέμβαση ψυχολόγου για να το ξεπεράσω. Τελικά, τα κατάφερα, αλλά δεν ήταν εύκολο, πίστεψέ με.
Η άλλη γεύση, η ενεργητική, ήταν πολύ πιο ευχάριστη. Από το 2000 πήρα μέρος σε πολλές φάσεις ομαδικού σεξ με την σύζυγό μου. Την έβλεπα να κάνει σεξ με άλλους, με έβλεπε αντίστοιχα και αυτή. Ήταν ηδονικές εμπειρίες, που μας έφεραν πιο κοντά ως ζευγάρι. Ωστόσο και αυτή η γεύση είχε τις παρενέργειές της. Προϊόντος του χρόνου επιδιώκαμε όλο και πιο extreme εμπειρίες, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή οι καταστάσεις να ξεφύγουν και να κινδυνέψει η σχέση μας. Το σεξ είναι σαν το ποτό: στην αρχή ικανοποιείσαι με δυο-τρία ποτά, τελικά χρειάζεσαι ένα μπουκάλι για να ικανοποιηθείς…
Το διά ταύτα: Το cuckolding είναι ρίσκο. Χρειάζεται μέτρο και αυτογνωσία. Σκέψου το καλά πριν προχωρήσεις και λάβε υπόψη σου τόσο τον δικό σου, όσο και τον ψυχισμό της συζύγου σου. Η δικιά μου, πριν παντρευτούμε, ήταν επαγγελματίας πόρνη και γεννημένη νυμφομανής, οπότε έχει χαλυβδωθεί σεξουαλικά. Η μέση γυναίκα, ωστόσο, δεν διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά…
Προσοχή, λοιπόν. Εύχομαι να βιώσει τις εμπειρίες που φαντασιώνεσαι και να τις ευχαριστηθείς. Για ότι άλλο χρειαστείς, στη διάθεσή σου.