Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 177 51,5%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 169 49,1%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 70 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    344

Joseph_1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2024
Like
241
Πόντοι
20
Καλησπέρα, είμαι ομοφυλόφιλος και μου αρέσει να παίρνω μάτι να ξεσκίζουν την γυναίκα μου αραπάδες. Που μπορώ να βρω δυο χωρίς να ψάχνομαι στην τύχη; (πλατεία Αμερικής, Κολιάτσου κτλ). Τα dating sites δεν μου γεμίζουν επίσης το μάτι.
Η γυναίκα σου είναι σύμφωνη ? :2funny:

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.255
Πόντοι
361
Καλησπέρα, είμαι ομοφυλόφιλος και μου αρέσει να παίρνω μάτι να ξεσκίζουν την γυναίκα μου αραπάδες. Που μπορώ να βρω δυο χωρίς να ψάχνομαι στην τύχη; (πλατεία Αμερικής, Κολιάτσου κτλ). Τα dating sites δεν μου γεμίζουν επίσης το μάτι.
Εκτός θέματος νήματος

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.378
Πόντοι
2.536
Αφού είσαι ομοφυλόφιλος πώς έχεις παντρευτεί γυναίκα; Μήπως είσαι πρεζακιας;

• Like
Αντιδράσεις: b1ll1G

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
1.063
Πόντοι
201
Αφού είσαι ομοφυλόφιλος πώς έχεις παντρευτεί γυναίκα; Μήπως είσαι πρεζακιας;
Τα κάνει όλα και συμφέρει! Καλά, ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι τα cuckold θέματα είναι μαγνήτης για τους wanna be?

kolitseto

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
59
Πόντοι
0
Θα ηθελα πολυ να δω την γυναικα μου με αλλον αντρα
καλα.... δειξε μας πρωτα τη γυναικα σου. γιατι αν ειναι σωματικα σαν κανα τετραξονικο βοθρατζηδικο, δε θα τη δεις ποτε με αλλον...

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
689
Πόντοι
81
καλα.... δειξε μας πρωτα τη γυναικα σου. γιατι αν ειναι σωματικα σαν κανα τετραξονικο βοθρατζηδικο, δε θα τη δεις ποτε με αλλον...
Καλα θα σου στείλει φώτο με μια μουναρα να του στείλεις την πουτσα σ. Και μν ξεχάσεις και fbook

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
593
Πόντοι
81
Ως περίσταση πολύ αρχικής γνωριμίας είναι μια αγγελία, ενα ποστ εδώ, μια συνομιλία αλλου κλπ. Αυτο δεν είναι πρόβλημα. Μιλας με τον αλλον και ανάλογα κρίνεις αν θα συνεχίσεις να τον γνωρίσεις εσυ πρώτα και μετα να συμφωνήσετε πως θα εξελιχθεί βήμα βήμα
Πάντα το ιντερνετικό δεν κρύβει πολλούς κινδύνους;

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
411
Πόντοι
21
Πάντα το ιντερνετικό δεν κρύβει πολλούς κινδύνους;
το ιντερνετικο έχει μεγαλύτερη αβεβαιότητα αλλά τουλάχιστον δεν εκτίθεσε σε τόσο μεγάλο βαθμό. τώρα πάντα είναι και το θέμα τύχη αλλά και το τί ψάχνει ο καθένας-καθεμιά.

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.195
Πόντοι
2.456
Τύποι αντί να βρίσκετε δικαιολογίες ταχαμου για τη γυναίκα σας γιατί δεν λέτε ευθέως "θέλω αντρικη πουτσα να με γαμησει" "θέλω να γλυψω πουτσα" κτλ ?
Είναι πιο τιμιο και θα βρείτε και αυτό που ψάχνετε χωρίς πολλά πολλά
Το να παγιδεψετε κάποιον αδαή η πιθανότητα είναι 0%

Εγγρ.
16 Δεκ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Είμαι με ένα 40+ μιλφ που ψάχνει άλλους δύο για παιχνίδι. Δεν είναι fake η φωτογραφία
1723454623538.png
Είμαι διαθέσιμος, από Κόρινθο

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
13.696
Πόντοι
4.546
Ένα γενικό σχόλιο:

Κακά τα ψέματα, στην εποχή μας πλέον, υπάρχουν ουκ ολίγοι sexless marriages.

Εσείς τι λέτε, πέρα από τους άνδρες, όλες αυτές οι γυναίκες που μένουν αγαμητες, τι θα κάνουν, πως θα την βρουν, πως θα ικανοποιηθούν..?

Ή θα το ρίξεις στον αυνανισμό, ή θα ξεκινήσεις να γαμιεσαι εκτός σπιτιού, κι ΜΗΝ δουλευομαστε, ουκ ολίγες το κάνουν αυτό, κι όχι μόνο μια στο τόσο και ούτε μόνο με έναν γαμιά.

Ε κάπου εδώ, μπαίνουν στην μέση και οι φαντασιώσεις - σκέψεις, να κάνεις μία παρτουζα με τρίτο άτομο, ή πχ να φέρεις γυναίκα με την σύμφωνη γνώμη της δικιάς σου (και να παίρνει μάτι αν δεν συμμετάσχει), ή ξένο γαμιά, για να την ξεσκίσει, πάλι με την σύμφωνη γνώμη της τελευταίας.

Παίζουν αρκετά αυτά, κι ας μην τα παραδέχονται πολλοί, κι ας είναι ταμπού, για μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας.

Αυτά, φιλικά πάντα.

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους με υγεία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom