Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 933
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 169 52,0%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 159 48,9%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 66 20,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    325

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.552
Πόντοι
206
Καλησπέρα, είμαι ομοφυλόφιλος και μου αρέσει να παίρνω μάτι να ξεσκίζουν την γυναίκα μου αραπάδες. Που μπορώ να βρω δυο χωρίς να ψάχνομαι στην τύχη; (πλατεία Αμερικής, Κολιάτσου κτλ). Τα dating sites δεν μου γεμίζουν επίσης το μάτι.

Joseph_1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2024
Like
198
Πόντοι
0
Καλησπέρα, είμαι ομοφυλόφιλος και μου αρέσει να παίρνω μάτι να ξεσκίζουν την γυναίκα μου αραπάδες. Που μπορώ να βρω δυο χωρίς να ψάχνομαι στην τύχη; (πλατεία Αμερικής, Κολιάτσου κτλ). Τα dating sites δεν μου γεμίζουν επίσης το μάτι.
Η γυναίκα σου είναι σύμφωνη ? :2funny:

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.065
Πόντοι
361
Εκτός θέματος νήματος

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.840
Πόντοι
2.536
Αφού είσαι ομοφυλόφιλος πώς έχεις παντρευτεί γυναίκα; Μήπως είσαι πρεζακιας;

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
647
Πόντοι
81
Αφού είσαι ομοφυλόφιλος πώς έχεις παντρευτεί γυναίκα; Μήπως είσαι πρεζακιας;
Τα κάνει όλα και συμφέρει! Καλά, ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι τα cuckold θέματα είναι μαγνήτης για τους wanna be?

kolitseto

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Θα ηθελα πολυ να δω την γυναικα μου με αλλον αντρα
καλα.... δειξε μας πρωτα τη γυναικα σου. γιατι αν ειναι σωματικα σαν κανα τετραξονικο βοθρατζηδικο, δε θα τη δεις ποτε με αλλον...

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
227
Πόντοι
21
καλα.... δειξε μας πρωτα τη γυναικα σου. γιατι αν ειναι σωματικα σαν κανα τετραξονικο βοθρατζηδικο, δε θα τη δεις ποτε με αλλον...
Καλα θα σου στείλει φώτο με μια μουναρα να του στείλεις την πουτσα σ. Και μν ξεχάσεις και fbook

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
564
Πόντοι
21
Ως περίσταση πολύ αρχικής γνωριμίας είναι μια αγγελία, ενα ποστ εδώ, μια συνομιλία αλλου κλπ. Αυτο δεν είναι πρόβλημα. Μιλας με τον αλλον και ανάλογα κρίνεις αν θα συνεχίσεις να τον γνωρίσεις εσυ πρώτα και μετα να συμφωνήσετε πως θα εξελιχθεί βήμα βήμα
Πάντα το ιντερνετικό δεν κρύβει πολλούς κινδύνους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom