Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Like
- 227
- Πόντοι
- 21
Καλα πέρασε ο κωλος σουρε μαγκες εγω την Βερα την συναντησα και την πηδηξα...τι εννοειτε;;Μην μου πειτε πως....;
Καλα πέρασε ο κωλος σουρε μαγκες εγω την Βερα την συναντησα και την πηδηξα...τι εννοειτε;;Μην μου πειτε πως....;
Η παστιτσιοΟμολογώ ότι είσαι το πρώτο λαγωνικό που μου παρέχεις αυτήν την πληροφορία ...
Με διπλαρωσε ο κυρ Γιώργης και αρχίσαμε την κουβέντα, μου εκμυστηρεύτηκε το βίτσιο τού και μου έστειλε και κάποιες φωτογραφίες με την τύπισσα όπου την γνωρίζεις και το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως ήθελε απεγνωσμένα το προφίλ FB η μεσσεντζερ...
Πράγμα που δεν έγινε γιατί τού ανέφερα ότι και από εδώ μπορούμε να επικοινωνούμε και εννοείται πώς δεν τού έφτανε αυτό....
Και κάπως έτσι απαρνηθηκα ένα ζεστό πιάτο μουσακά...
καλα περασε ο Ψωλος μουΚαλα πέρασε ο κωλος σου
Τα λαγωνικά του μπου θα λύσουν και το μυστήριο αυτό. Απλά είναι Σάββατο βραδι τα πίνουν και πληρώνουν για να γαμησουν. Θα επιστρέψουν και θα απαντήσουν.καλα περασε ο Ψωλος μου
Αν και δεν νομίζω ότι όντως θα μπορούσα να το κάνω αλλά λέω-φαντάζομαι ότι θα προχωρούσα κάπως έτσι:Αν υπάρχει κάποιος έμπειρος καυλιαρης από Θεσσαλονίκη που πιστεύει ότι έχει τον τρόπο και τις γνώσεις να ψήσουμε την γυναίκα μου για παρτουζα να μου στείλει ένα μήνυμα να τα πούμε.
Ακόμα ένας με ψεύτικες φωτογραφίες από προφίλ κοπέλας στο ινσταγκραμ που ψάχνεται για πουτσεςΜπορώ να δώσω πληροφορίες μόνο στην προσωπική συνομιλία μάγκες...όσοι θέλουν, ας μου στείλουν μήνυμα ελευθερα
Ρε σεις ψάχνετε για καυλωμενους σκληροπυρηνικους μυστες. Γιατί δεν το λέτε; ζητήστε dick pic θα σας στείλουν αβέρτα.Ακόμα ένας με ψεύτικες φωτογραφίες από προφίλ κοπέλας στο ινσταγκραμ που ψάχνεται για πουτσες
χαχα καλα.......... υπαρχει ελληνας που θα ειχε τετοιο μουνι για γκομενα - συζηγο, και θα δεχοταν να τη μοιραστει με αλλον? εις τα δυτικας χωρας υπαρχουν πολλοι... στο ελλαδα με τον ανατολιτη νεοελληνα, δε νομιζω...Μπορώ να δώσω πληροφορίες μόνο στην προσωπική συνομιλία μάγκες...όσοι θέλουν, ας μου στείλουν μήνυμα ελευθερα
Τουναντίον όσο πιο μουνάρα η γυναίκα τόσο περισσότερες «ανωμαλίες» εμπνέει στους μερακλήδες μύστες-συζύγους.χαχα καλα.......... υπαρχει ελληνας που θα ειχε τετοιο μουνι για γκομενα - συζηγο, και θα δεχοταν να τη μοιραστει με αλλον? εις τα δυτικας χωρας υπαρχουν πολλοι... στο ελλαδα με τον ανατολιτη νεοελληνα, δε νομιζω...
Επίσης, υπάρχουν μπαρμπες που κυκλοφορούν μικρότερες και για να τις κρατήσουν πέρα από υλικά αγαθά τις δίνουν και άλλους γαμιαδεςΤουναντίον όσο πιο μουνάρα η γυναίκα τόσο περισσότερες «ανωμαλίες» εμπνέει στους μερακλήδες μύστες-συζύγους.
Άλλη περίπτωσηΕπίσης, υπάρχουν μπαρμπες που κυκλοφορούν μικρότερες και για να τις κρατήσουν πέρα από υλικά αγαθά τις δίνουν και άλλους γαμιαδες
Αυτή πρέπει να είναι η μειονότητα (3%), γιατί κυρίως πατσαβουρες έχω δει.Παίκτη μην είσαι τόσο σίγουρος, στα swingerάδικα σε πληροφορώ έχω δει μουνάρες που δεν τις βλέπεις ούτε στον ύπνο σου να παίζουν με διάφορους. Και δε μιλάω για ψευτοζευγάρια.