Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 957
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 175 51,9%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 165 49,0%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 69 20,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    337

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
716
Πόντοι
80
1000004283.jpg
Γεια σου γεωργιε με το καυτό μωρό σου... Την Φωτογραφία εσύ την τράβηξες ;

old.school.cowboy79

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
794
Πόντοι
81
Γουστάρουν αλλά δεν θα το παραδεχτούν ποτέ λόγο του τρόπου που μεγάλωσαν. Προσωπική άποψη.
Περισσότερο έχει να κάνει με το πώς αντιλαμβάνονται το σεξ. Η γυναίκα μου το βλέπει σαν πράξη ανταλλαγής συναισθημάτων και όχι ως σαρκική απόλαυση. Οπότε αν δεν έχει συναισθήματα για κάποιον δεν μπορεί να πέσει στο κρεβάτι μαζί του. Και ως αυστηρά μονογαμική έχει συναισθήματα μόνο για εμένα. Οπότε μόνο με εμένα μπορεί να απολαύσει το σεξ. Προς το παρόν...

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.206
Πόντοι
361
Γουστάρουν αλλά δεν θα το παραδεχτούν ποτέ λόγο του τρόπου που μεγάλωσαν. Προσωπική άποψη.
Ανά τους αιώνες η γυναικεία σεξουαλικότητα έχει δαιμονοποιηθεί. Όποιος άντρας κατόρθωσε μαεστρικά και ελεγχόμενα να την απενοχοποίησει γεύεται τους καρπούς. Όχι μόνος του βέβαια, αλλά αυτό το παιχνίδι θέλει να είσαι κι αλτρουιστής

• Like
Αντιδράσεις: Beluga

Nice44

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
237
Πόντοι
20
Αν υπάρχει κάποιος έμπειρος καυλιαρης από Θεσσαλονίκη που πιστεύει ότι έχει τον τρόπο και τις γνώσεις να ψήσουμε την γυναίκα μου για παρτουζα να μου στείλει ένα μήνυμα να τα πούμε.
Κώστα, ενδιαφέρον αυτό που προτείνεις, αλλά τι εννοείς να την ψήσουμε; Ξέρεις ότι πρέπει να συναινεί αυτή πρώτα έτσι; Αλλιώς έχουμε τρεχάματα!! Εγώ μέσα είμαι πάντως στο σκεπτικό.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.595
Πόντοι
201
Κώστα, ενδιαφέρον αυτό που προτείνεις, αλλά τι εννοείς να την ψήσουμε; Ξέρεις ότι πρέπει να συναινεί αυτή πρώτα έτσι; Αλλιώς έχουμε τρεχάματα!! Εγώ μέσα είμαι πάντως στο σκεπτικό.
ο τυπος εννοει οτι δε μπορει η φοβαται να μιλησει στη γυναικα του κ ψαχνει αλλους ασχετους να βγαλουν το φιδι απο τη τρυπα δε θελει κ πολυ σκεψη
με λιγα λογια να χασεις χρονο να τη πεσεις σε καποια αγνωστη απο το πουθενα για αγνωστο αποτελεσμα

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
546
Πόντοι
81

Nice44

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
237
Πόντοι
20
ο τυπος εννοει οτι δε μπορει η φοβαται να μιλησει στη γυναικα του κ ψαχνει αλλους ασχετους να βγαλουν το φιδι απο τη τρυπα δε θελει κ πολυ σκεψη
με λιγα λογια να χασεις χρονο να τη πεσεις σε καποια αγνωστη απο το πουθενα για αγνωστο αποτελεσμα
Αυτό δεν έχει μεγάλο ρίσκο, στην χειρότερη να μην γίνει και στην καλύτερη να περάσουμε όλοι ωραία!!

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.595
Πόντοι
201
Αυτό δεν έχει μεγάλο ρίσκο, στην χειρότερη να μην γίνει και στην καλύτερη να περάσουμε όλοι ωραία!!
αν εχεις τοσο ελευθερο χρονο για πεταμα ασχολεισου τυπε μου απλα μην απογοητευτεις αν μεινεις με το πουλι στο χερι στο τελος

• Like
Αντιδράσεις: Nice44

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
716
Πόντοι
80
Είναι αληθινή. Πήγα κι εγώ και με χαρτζιλικωσαν κιολας. Περιλαμβάνουν και μουσακά και μασαζ
Όταν εννοείς πήγες και εσύ;;
Για περιέγραψε μας τίς εμπειρίες σού από όλα αυτά;

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
546
Πόντοι
81
Όταν εννοείς πήγες και εσύ;;
Για περιέγραψε μας τίς εμπειρίες σού από όλα αυτά;
Μου εβαλαν να φαω παστίτσιο μου έκανε και μασαζ και στο τέλος με έβαλε κάτω η κοπέλα και με βίασε με την μουνα της τις πιπες της και την κωλοτρυπα της. Έφυγα ευχαριστημένος και μου έδωσαν και χαρτζιλίκι να παίξω στα ουφάδικα και για ταξι

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
716
Πόντοι
80
Με μπερδεύεις
Μου εβαλαν να φαω παστίτσιο μου έκανε και μασαζ και στο τέλος με έβαλε κάτω η κοπέλα και με βίασε με την μουνα της τις πιπες της και την κωλοτρυπα της. Έφυγα ευχαριστημένος και μου έδωσαν και χαρτζιλίκι να παίξω στα ουφάδικα και για ταξι
Με μπερδεύεις τώρα, μουσακά σου τάισαν η παστίτσιο..
Έχει διαφορά...

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
546
Πόντοι
81
Με μπερδεύεις

Έχει διαφορά...
Αλήθεια τώρα δεν τον ξέρεις τον κυρ Γιώργο; τα λαγωνικά του σαιτ δν σε ενημέρωσαν;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με μπερδεύεις

Έχει διαφορά...
Αλήθεια τώρα δεν τον ξέρεις τον κυρ Γιώργο; τα λαγωνικά του σαιτ δν σε ενημέρωσαν;

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
546
Πόντοι
81
Με μπερδεύεις

Έχει διαφορά...
Να σε ενημερώσω ότι ούτε cuckold κάνει ο κυρ Γιώργος. Οι φώτο είναι από μια Ρουμάνα ή Βουλγάρα πορνοσταρ που δν θυμάμαι όνομα. Επίσης η @verasub ειναι κατασκεύασμα κάποιου παλιού μυστη εδώ μέσα. Ολο το τζερτζελο γίνεται για να παίρνουν κάποιοι προφίλ και dickpic και κάποιοι παλιοί σκληροί μυστες να γελάνε στα καφενεια

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
716
Πόντοι
80
Να σε ενημερώσω ότι ούτε cuckold κάνει ο κυρ Γιώργος. Οι φώτο είναι από μια Ρουμάνα ή Βουλγάρα πορνοσταρ που δν θυμάμαι όνομα. Επίσης η @verasub ειναι κατασκεύασμα κάποιου παλιού μυστη εδώ μέσα. Ολο το τζερτζελο γίνεται για να παίρνουν κάποιοι προφίλ και dickpic και κάποιοι παλιοί σκληροί μυστες να γελάνε στα καφενεια
Ομολογώ ότι είσαι το πρώτο λαγωνικό που μου παρέχεις αυτήν την πληροφορία ...
Με διπλαρωσε ο κυρ Γιώργης και αρχίσαμε την κουβέντα, μου εκμυστηρεύτηκε το βίτσιο τού και μου έστειλε και κάποιες φωτογραφίες με την τύπισσα όπου την γνωρίζεις και το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως ήθελε απεγνωσμένα το προφίλ FB η μεσσεντζερ...
Πράγμα που δεν έγινε γιατί τού ανέφερα ότι και από εδώ μπορούμε να επικοινωνούμε και εννοείται πώς δεν τού έφτανε αυτό....
Και κάπως έτσι απαρνηθηκα ένα ζεστό πιάτο μουσακά...

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.595
Πόντοι
201
μπραβο ρε τυπε να αγιασει το χερι σου που το εγραψες
φαινοταν απο μακρυα,ο τυπος που το παιζει βερα γραφει σα κατι ξελιγωμενα πουστρακια που γραφουν στο τσατ του κανεσεξ
εστειλα κ μνμ να επιβεβαιωσω κ βρηκα κ τις φωτος που στελνουν τις ψευτικες
αξιο λογου πως καποιοι εξυπνοι εδω μεσα θελουν τοσο πολυ να κτλβν

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.753
Πόντοι
456
ρε μαγκες εγω την Βερα την συναντησα και την πηδηξα...τι εννοειτε;;Μην μου πειτε πως....;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom