Από πρωσοπικη εμπειρία λοιπόν..
Όταν μετά από καλό γαμησι εκεί που χαλαρωναμε τής τό πέταξα το τρίο και άρχισε τά κλάματα, μπορείς να φανταστείς τι μου έλεγε ..Εννοείται προσπαθούσα όλο το βράδυ να την πείσω πώς δεν την θεωρούσα πουτανα απλά για την εμπειρία, με περνούσε και 8 χρόνια και την θεωρούσα ποίο εξημερωμενη στο κρεβάτι. .
Μετά λοιπόν από λίγους μήνες καλοκαίρι ήταν, ήμουν με ένα κολλητό σε ταβερνάκι παραλιακά και εκεί που πίναμε τά τσιπουρακια μας μου σκάει τηλέφωνο καί τής λέω που είμαι και τσουπ νά την με ένα καυτό μίνι... Κάθισε δίπλα μου και απέναντι είχα τόν κολλητό, παραγγέλνει μία Μαλαματίνα διότι δεν την άρεσε τό τσίπουρο και με ένα μπουκάλι μόνη της ήρθε σέ καλή φάση, πάνω στην φάση την έβαζα δάχτυλο μέσα από την φούστα και κάτω από το τραπέζι, είχε γίνει μούσκεμα και βρήκα την ευκαιρία να δώσω την ιδέα βραδινού μπάνιου και εκεί έγιναν όλα, αλλά επειδή υπήρχε και λίγο άγχος με τον κόσμο την επόμενη πήγαμε σε σπίτι...
Στο αναλυσα για να σού αποδείξω πως θέλει πρώτα να φυτέψεις την ιδέα και μετά κόβοντας αντιδράσεις νά βρεις το timing για να κάνεις μπαλιτσα...