Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 957
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 175 51,9%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 165 49,0%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 69 20,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    337

DimKon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
5.642
Πόντοι
1.040
Μόνο εύκολο δεν είναι. Προϋποθέτει το ζευγάρι να έχει σχέση σε στέρεη βάση και αρκετή δουλειά με συζήτηση και προετοιμασία. Το πως θα εξελιχθεί μετά, η συχνότητα και το είδος των επαφών εξαρτάται από τα γούστα του ζευγαριού και μόνο.
Ακριβώς!

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.262
Πόντοι
441
Αλάνια μου όσο εύκολα το λένε μερικοί άλλο τόσο δύσκολο είναι. Εμεις βρήκαμε άτομο μέσα απο το κύκλο μας και ξεκινησαμε συζητήσεις για πολλούς μήνες μέχρι να καταλήξουμε να το κάνουμε. Παρόλα αυτά εμείς το κάναμε για την καύλα μας και την εμπειρία, πρωτα με αντρα μετά θέλουμε με ζευγάρι και γυναίκα αλλά απο μια φορά δηλ οκ ειμαστε 33 χρ και ενεργα σεξουαλικά δεν βρίσκω και το λόγω για συνέχεια μιας και στέλνετε αρκετή μηνύματα χαχαχα

''Συζητήσεις για πολλούς μήνες.''
Ε, ρε τι ναυάγια κυκλοφορούν εκεί έξω...

Μου φαίνεσαι από τους κλασικούς τύπους που έχω μιλήσει κατά καιρούς (για να πηδήξω τη δικιά τους) και μου ζαλίζετε τα @@ στο κουβεντολόϊ αντί να κανονιστεί άμεση συνάντηση.
Το 90% αυτής της φάσης είναι time wasters και δειλοί. Αν υποθέσουμε πως δεν είναι απλώς πουστράκια που προσποιούνται ότι έχουν γυναίκα για να ζητάνε φωτογραφίες από πούτσες αρσενικών.

DimKon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
5.642
Πόντοι
1.040

Μου φαίνεσαι από τους κλασικούς τύπους που έχω μιλήσει κατά καιρούς (για να πηδήξω τη δικιά τους) και μου ζαλίζετε τα @@ στο κουβεντολόϊ αντί να κανονιστεί άμεση συνάντηση.
Το 90% αυτής της φάσης είναι time wasters και δειλοί. Αν υποθέσουμε πως δεν είναι απλώς πουστράκια που προσποιούνται ότι έχουν γυναίκα για να ζητάνε φωτογραφίες από πούτσες αρσενικών.
Γι αυτο δεν γουστάρουμε κάτι μαλάκες σαν και σένα και βρήκαμε άτομο δικό μας ....Οταν είσαι πρωτάρης και δεν το έχεις ξανά κάνει παίζουυνε πολλά ρόλο.Εσυ απλά γαμάς και γεια σας. Πάνω απ ολα κοιτας να ειναι ανετα η γυναίκα και μετά το πουλί σου και τι καθημερινότητα έχει ο καθένας.
Αμα εισαι τοσο γαμιας βάλτην στο πάτο σου. Εξυπνάκια

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
716
Πόντοι
80
Φίλε Alex το θέμα είναι να είστε συνειδητοποιημένοι στο αν πραγματικά το θέλετε και πρέπει κάπως να βρεις τόν τρόπο να το συζητήσεις μαζί τής για την επόμενη φάση....
Τώρα στήν επόμενη φάση μπορείτε να πάτε όλοι μαζί για φαγητό και ποτό και με μερικές σποντουλες όλα θά έρθουν...
Τώρα αν θα χτυπάς το κεφάλι σού, είναι καλή εμπειρία απλά να βάλετε και κάποια όρια για να μην ξεφύγετε στο συναισθηματικό κομμάτι αν όντως πρόκειται να είστε μαζί...

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
716
Πόντοι
80

Μήν θυμώνεις φιλτατε,δεν είναι τόσο εύκολο όταν είναι και η πρώτη φορά να γίνει τρίο, σίγουρα υπάρχουν πολλές σκέψεις και μάλλον και ο τρόπος που ανταποκρίνεσαι εννοώντας πως μπορεί να γίνεσαι πιεστικός στο θέμα άντε πότε θα γίνει η δουλειά, με αποτέλεσμα να τρως πόρτα και βγάζεις τώρα αυτή την αγανάκτηση...

George_Yamaha

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Για να πει το ναι η γυναίκα για τρίο ή cockold, ισχύει ένα ή και περισσότερα από τα ακόλουθα : 1) Γενικά δεν ικανοποιημένη στο σεξ με τον σύντροφο 2) Θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι καλύτερο/μεγαλύτερο για την εμπειρία 3) Είναι υποτακτική και λέει ναι για να ικανοποιήσει τον άντρα της. Βέβαια, σε όλα τα σενάρια παίζει ρόλο η δύναμη της πειθούς και η επιρροή του άντρα-συντρόφου.
Να πει ναι για να καυλώσει ο άντρας της δεν παίζει;

AlexThess88

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Είναι καλύτερα να παραδεχθείς την φαντασίωση ή να το μεθοδεύσεις σταδιακά και να φέρεις κάποιον έτσι;

AlexThess88

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Φίλε Alex το θέμα είναι να είστε συνειδητοποιημένοι στο αν πραγματικά το θέλετε και πρέπει κάπως να βρεις τόν τρόπο να το συζητήσεις μαζί τής για την επόμενη φάση....
Τώρα στήν επόμενη φάση μπορείτε να πάτε όλοι μαζί για φαγητό και ποτό και με μερικές σποντουλες όλα θά έρθουν...
Τώρα αν θα χτυπάς το κεφάλι σού, είναι καλή εμπειρία απλά να βάλετε και κάποια όρια για να μην ξεφύγετε στο συναισθηματικό κομμάτι αν όντως πρόκειται να είστε μαζί...
Αυτή δεν έχει ιδέα , ντρέπομαι να το πω ευθέως ότι θέλω να την μοιραστώ, είτε γιατί μπορεί να με θεωρήσει λιγότερο αρσενικό είτε γιατί μπορεί να θυμώσει. Γι αυτό ρωτάω αν αξίζει το ρίσκο και να το πεις και να το κάνεις

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.206
Πόντοι
361
Αυτή δεν έχει ιδέα , ντρέπομαι να το πω ευθέως ότι θέλω να την μοιραστώ, είτε γιατί μπορεί να με θεωρήσει λιγότερο αρσενικό είτε γιατί μπορεί να θυμώσει. Γι αυτό ρωτάω αν αξίζει το ρίσκο και να το πεις και να το κάνεις
Είσαι σε πολύ αρχικό στάδιο. Αν βλέπετε τσόντες μαζί θα έλεγα να δείτε κάτι με τη γνωστή θεματολογία cuckold, τρίο ειδικά ερασιτεχνικά, να της δείξεις ότι σε φτιάχνει το θέαμα και να κόψεις τις αντιδράσεις της

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.206
Πόντοι
361
Είναι καλύτερα να παραδεχθείς την φαντασίωση ή να το μεθοδεύσεις σταδιακά και να φέρεις κάποιον έτσι;
Ξεκάθαρα να το μεθοδεύεις σταδιακά. Αν παραδεχθείς στη ψύχρα τη φαντασίωση δεν θα δουλέψει…

AlexThess88

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Είσαι σε πολύ αρχικό στάδιο. Αν βλέπετε τσόντες μαζί θα έλεγα να δείτε κάτι με τη γνωστή θεματολογία cuckold, τρίο ειδικά ερασιτεχνικά, να της δείξεις ότι σε φτιάχνει το θέαμα και να κόψεις τις αντιδράσεις της
Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλει με τίποτα να δούμε παρέα τσόντες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξεκάθαρα να το μεθοδεύεις σταδιακά. Αν παραδεχθείς στη ψύχρα τη φαντασίωση δεν θα δουλέψει…
Άρα έναν που βρήκα να τον φέρω και να τον αφήσω να της κάνει παιχνίδι;

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.206
Πόντοι
361
Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλει με τίποτα να δούμε παρέα τσόντες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άρα έναν που βρήκα να τον φέρω και να τον αφήσω να της κάνει παιχνίδι;
Τι εννοείς; Να φέρεις έναν που βρήκες στην τύχη να κάνει παιχνίδι μαζί της που, σε τι πλαίσιο. Αυτό δεν είναι μεθοδικό, ούτε σταδιακό. Είναι γιούρια

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
716
Πόντοι
80
Από πρωσοπικη εμπειρία λοιπόν..
Όταν μετά από καλό γαμησι εκεί που χαλαρωναμε τής τό πέταξα το τρίο και άρχισε τά κλάματα, μπορείς να φανταστείς τι μου έλεγε ..Εννοείται προσπαθούσα όλο το βράδυ να την πείσω πώς δεν την θεωρούσα πουτανα απλά για την εμπειρία, με περνούσε και 8 χρόνια και την θεωρούσα ποίο εξημερωμενη στο κρεβάτι. .
Μετά λοιπόν από λίγους μήνες καλοκαίρι ήταν, ήμουν με ένα κολλητό σε ταβερνάκι παραλιακά και εκεί που πίναμε τά τσιπουρακια μας μου σκάει τηλέφωνο καί τής λέω που είμαι και τσουπ νά την με ένα καυτό μίνι... Κάθισε δίπλα μου και απέναντι είχα τόν κολλητό, παραγγέλνει μία Μαλαματίνα διότι δεν την άρεσε τό τσίπουρο και με ένα μπουκάλι μόνη της ήρθε σέ καλή φάση, πάνω στην φάση την έβαζα δάχτυλο μέσα από την φούστα και κάτω από το τραπέζι, είχε γίνει μούσκεμα και βρήκα την ευκαιρία να δώσω την ιδέα βραδινού μπάνιου και εκεί έγιναν όλα, αλλά επειδή υπήρχε και λίγο άγχος με τον κόσμο την επόμενη πήγαμε σε σπίτι...

Στο αναλυσα για να σού αποδείξω πως θέλει πρώτα να φυτέψεις την ιδέα και μετά κόβοντας αντιδράσεις νά βρεις το timing για να κάνεις μπαλιτσα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
3.586
Πόντοι
441
1000004283.jpg

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.091
Πόντοι
2.536
Άμα ντρέπεσαι και φοβάσαι μην το πεις καθόλου. Τι σκας, τόσο πολύ θες να στην γαμησουν;

• Like
Αντιδράσεις: DimKon

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.651
Πόντοι
201
Μόνο εύκολο δεν είναι. Προϋποθέτει το ζευγάρι να έχει σχέση σε στέρεη βάση και αρκετή δουλειά με συζήτηση και προετοιμασία. Το πως θα εξελιχθεί μετά, η συχνότητα και το είδος των επαφών εξαρτάται από τα γούστα του ζευγαριού και μόνο.
Μονο για μικρος στην ηλικια δεν εισαι με αυτα που λες. Το like ειναι λιγο. συμφωνω σε ολα οσα εγραψες!

AlexThess88

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Από πρωσοπικη εμπειρία λοιπόν..
Όταν μετά από καλό γαμησι εκεί που χαλαρωναμε τής τό πέταξα το τρίο και άρχισε τά κλάματα, μπορείς να φανταστείς τι μου έλεγε ..Εννοείται προσπαθούσα όλο το βράδυ να την πείσω πώς δεν την θεωρούσα πουτανα απλά για την εμπειρία, με περνούσε και 8 χρόνια και την θεωρούσα ποίο εξημερωμενη στο κρεβάτι. .
Μετά λοιπόν από λίγους μήνες καλοκαίρι ήταν, ήμουν με ένα κολλητό σε ταβερνάκι παραλιακά και εκεί που πίναμε τά τσιπουρακια μας μου σκάει τηλέφωνο καί τής λέω που είμαι και τσουπ νά την με ένα καυτό μίνι... Κάθισε δίπλα μου και απέναντι είχα τόν κολλητό, παραγγέλνει μία Μαλαματίνα διότι δεν την άρεσε τό τσίπουρο και με ένα μπουκάλι μόνη της ήρθε σέ καλή φάση, πάνω στην φάση την έβαζα δάχτυλο μέσα από την φούστα και κάτω από το τραπέζι, είχε γίνει μούσκεμα και βρήκα την ευκαιρία να δώσω την ιδέα βραδινού μπάνιου και εκεί έγιναν όλα, αλλά επειδή υπήρχε και λίγο άγχος με τον κόσμο την επόμενη πήγαμε σε σπίτι...

Στο αναλυσα για να σού αποδείξω πως θέλει πρώτα να φυτέψεις την ιδέα και μετά κόβοντας αντιδράσεις νά βρεις το timing για να κάνεις μπαλιτσα...
Ναι κατάλαβα, σε ευχαριστώ πολύ φίλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom