You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CUCKOLD εμπειρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 957
- Εμφανίσεις 210K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 746
- Πόντοι
- 81
Ρεαλιστικά πάντως ειναι δύσκολο σενάριο για κάποιον που δεν μένει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Εμείς μένουμε Ρόδο οποτε και να βρω άτομο πρόθυμο να με βοηθήσει να το πάμε σε τρίο/cuckold κατάσταση ειναι δύσκολο εκείνη να δεχτει λόγω της κλειστής κοινωνίας
xexexexe4
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2022
- Like
- 223
- Πόντοι
- 20
Είναι θέμα επιλογής πάντοτε.. γίνονται στην επαρχία πραγματάκια μην νομίζειςΡεαλιστικά πάντως ειναι δύσκολο σενάριο για κάποιον που δεν μένει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Εμείς μένουμε Ρόδο οποτε και να βρω άτομο πρόθυμο να με βοηθήσει να το πάμε σε τρίο/cuckold κατάσταση ειναι δύσκολο εκείνη να δεχτει λόγω της κλειστής κοινωνίας
milfakias18cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 357
- Πόντοι
- 20
κοιτα εν μέρει είναι σωστό αυτό που λες γιατί οι πολεις εχουν μεγαλυτερο πληθυσμο και συνεπως παραπανω ευκαιριες. βεβαια ειναι και θεμα τι θελετε, τυπου one night stand ή κατι πιο σταθερό? ειναι μετά και το τί ατομο θα βρειτε, θα ειναι εμπιστοσύνης ή οχι?Ρεαλιστικά πάντως ειναι δύσκολο σενάριο για κάποιον που δεν μένει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Εμείς μένουμε Ρόδο οποτε και να βρω άτομο πρόθυμο να με βοηθήσει να το πάμε σε τρίο/cuckold κατάσταση ειναι δύσκολο εκείνη να δεχτει λόγω της κλειστής κοινωνίας
Ας την πείσω και ας βρούμε τουρίστα χαχακοιτα εν μέρει είναι σωστό αυτό που λες γιατί οι πολεις εχουν μεγαλυτερο πληθυσμο και συνεπως παραπανω ευκαιριες. βεβαια ειναι και θεμα τι θελετε, τυπου one night stand ή κατι πιο σταθερό? ειναι μετά και το τί ατομο θα βρειτε, θα ειναι εμπιστοσύνης ή οχι?
milfakias18cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 357
- Πόντοι
- 20
δεν εχει εκει κανα μαγαζι για πιο πριβέ καταστάσεις?Ας την πείσω και ας βρούμε τουρίστα χαχα
Οχιδεν εχει εκει κανα μαγαζι για πιο πριβέ καταστάσεις?
milfakias18cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 357
- Πόντοι
- 20
παραλίες για γυμνιστές και τέτοια?
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.820
- Πόντοι
- 3.846
Με του τουρίστας μην το γελάς και τόσο, πολύ πιο πιθανό να δεχτεί. Όπως και κάποιος εποχιακός υπάλληλος στα τουριστικά.Ας την πείσω και ας βρούμε τουρίστα χαχα
Και από τους ντόπιους όμως αν το άτομο είναι εχέμυθο θα πρέπει να μπορείς να το εμπιστευτείς. Πόσα κέρατα παίζουν σε μικρές κοινωνίες και δεν τα μαθαίνουμε ποτέ;
Εχει αλλα δεν πάμεπαραλίες για γυμνιστές και τέτοια?
το ακούω αυτο που λες αλλα απέχουμε πολύ απο την επιλογή τρίτου προσώπουΜε του τουρίστας μην το γελάς και τόσο, πολύ πιο πιθανό να δεχτεί. Όπως και κάποιος εποχιακός υπάλληλος στα τουριστικά.
Και από τους ντόπιους όμως αν το άτομο είναι εχέμυθο θα πρέπει να μπορείς να το εμπιστευτείς. Πόσα κέρατα παίζουν σε μικρές κοινωνίες και δεν τα μαθαίνουμε ποτέ;
milfakias18cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 357
- Πόντοι
- 20
δεν εχει πλουσιο παρελθόν? είναι πιο μονογαμική?Εχει αλλα δεν πάμε
το ακούω αυτο που λες αλλα απέχουμε πολύ απο την επιλογή τρίτου προσώπου
Για βαλε καποιες φοτοΘέλω κάποιον πρώτα να τη γλυψει καλα
Κι αν κάνει καλή δουλειά θα πάρει μετά το δωράκι του
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Διαθέσιμος όποτε με πλούσια εμπειρία καθώς κ επαγγελματίας μασερΘα ήθελα πολύ να νιώσω τετοια εμπειρία με την γυναίκα μου. Είτε σαν τρίο είτε σαν cuckold
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Που μένετε;Θέλω κάποιον πρώτα να τη γλυψει καλα
Κι αν κάνει καλή δουλειά θα πάρει μετά το δωράκι του
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Στειλε μου μνμ προσωπικό θα σε κατατοπίσωΚαλησπέρα, είμαι ομοφυλόφιλος και μου αρέσει να παίρνω μάτι να ξεσκίζουν την γυναίκα μου αραπάδες. Που μπορώ να βρω δυο χωρίς να ψάχνομαι στην τύχη; (πλατεία Αμερικής, Κολιάτσου κτλ). Τα dating sites δεν μου γεμίζουν επίσης το μάτι.
mixalisanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Στειλε μνμ προσωπικό αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά κ θα σε κατατοποσωΘα ηθελα πολυ να δω την γυναικα μου με αλλον αντρα
Σου έχω souper πρόταση
Όλοι και όλοι 3δεν εχει πλουσιο παρελθόν? είναι πιο μονογαμική?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις