Νέα

CUCKOLD εμπειρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 957
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Cuckold (να γαμαω και ο άλλος να βλεπει ή να μην είναι μπροστά)

Ψήφοι: 175 51,9%
  • Τρίο (να γαμαμε παρέα τη γυναίκα του)

Ψήφοι: 165 49,0%
  • Gangbang (να τη γαμαμε σε μεγάλο σχήμα >3 άνδρες)

Ψήφοι: 69 20,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    337

Grcck

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Like
4
Πόντοι
0
Θα ήθελα πολύ να νιώσω τετοια εμπειρία με την γυναίκα μου. Είτε σαν τρίο είτε σαν cuckold

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
746
Πόντοι
81
Θέλω κάποιον πρώτα να τη γλυψει καλα

Κι αν κάνει καλή δουλειά θα πάρει μετά το δωράκι του

Συνημμένα

• 757664014.891659public.jpeg
    757664014.891659public.jpeg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 21

Grcck

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Like
4
Πόντοι
0
Ρεαλιστικά πάντως ειναι δύσκολο σενάριο για κάποιον που δεν μένει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Εμείς μένουμε Ρόδο οποτε και να βρω άτομο πρόθυμο να με βοηθήσει να το πάμε σε τρίο/cuckold κατάσταση ειναι δύσκολο εκείνη να δεχτει λόγω της κλειστής κοινωνίας

xexexexe4

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
223
Πόντοι
20
Ρεαλιστικά πάντως ειναι δύσκολο σενάριο για κάποιον που δεν μένει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Εμείς μένουμε Ρόδο οποτε και να βρω άτομο πρόθυμο να με βοηθήσει να το πάμε σε τρίο/cuckold κατάσταση ειναι δύσκολο εκείνη να δεχτει λόγω της κλειστής κοινωνίας
Είναι θέμα επιλογής πάντοτε.. γίνονται στην επαρχία πραγματάκια μην νομίζεις

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
357
Πόντοι
20
κοιτα εν μέρει είναι σωστό αυτό που λες γιατί οι πολεις εχουν μεγαλυτερο πληθυσμο και συνεπως παραπανω ευκαιριες. βεβαια ειναι και θεμα τι θελετε, τυπου one night stand ή κατι πιο σταθερό? ειναι μετά και το τί ατομο θα βρειτε, θα ειναι εμπιστοσύνης ή οχι?

Grcck

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Like
4
Πόντοι
0
κοιτα εν μέρει είναι σωστό αυτό που λες γιατί οι πολεις εχουν μεγαλυτερο πληθυσμο και συνεπως παραπανω ευκαιριες. βεβαια ειναι και θεμα τι θελετε, τυπου one night stand ή κατι πιο σταθερό? ειναι μετά και το τί ατομο θα βρειτε, θα ειναι εμπιστοσύνης ή οχι?
Ας την πείσω και ας βρούμε τουρίστα χαχα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.820
Πόντοι
3.846
Ας την πείσω και ας βρούμε τουρίστα χαχα
Με του τουρίστας μην το γελάς και τόσο, πολύ πιο πιθανό να δεχτεί. Όπως και κάποιος εποχιακός υπάλληλος στα τουριστικά.
Και από τους ντόπιους όμως αν το άτομο είναι εχέμυθο θα πρέπει να μπορείς να το εμπιστευτείς. Πόσα κέρατα παίζουν σε μικρές κοινωνίες και δεν τα μαθαίνουμε ποτέ;

Grcck

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Like
4
Πόντοι
0
παραλίες για γυμνιστές και τέτοια?
Εχει αλλα δεν πάμε
Με του τουρίστας μην το γελάς και τόσο, πολύ πιο πιθανό να δεχτεί. Όπως και κάποιος εποχιακός υπάλληλος στα τουριστικά.
Και από τους ντόπιους όμως αν το άτομο είναι εχέμυθο θα πρέπει να μπορείς να το εμπιστευτείς. Πόσα κέρατα παίζουν σε μικρές κοινωνίες και δεν τα μαθαίνουμε ποτέ;
το ακούω αυτο που λες αλλα απέχουμε πολύ απο την επιλογή τρίτου προσώπου

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
461
Πόντοι
21
Καλησπέρα, είμαι ομοφυλόφιλος και μου αρέσει να παίρνω μάτι να ξεσκίζουν την γυναίκα μου αραπάδες. Που μπορώ να βρω δυο χωρίς να ψάχνομαι στην τύχη; (πλατεία Αμερικής, Κολιάτσου κτλ). Τα dating sites δεν μου γεμίζουν επίσης το μάτι.
Στειλε μου μνμ προσωπικό θα σε κατατοπίσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom