Νέα

Clubs για ζιγκολό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Όσον αφορά το επιτόκιο καμία σχέση. Μπορεί να ψωνίσεις γιατί έχει μέσα και πιο μεγάλες φιλελεύθερες ηλικίες ροκιάς που είναι πιο ανοιχτές σε γνωριμίες. Αλλά καμία σχέση. Μια φορά είχα πάει με ένα μιλφ εκεί πορνίδιο από τα λίγα, και το δαχτύλωνα με τρόπο όταν καθόμασταν στα έξω τραπεζάκια... Αχ αναμνήσεις

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Όσον αφορά το θέμα του ζιγκολό. Όταν ήμουν 18 άραζα με έναν φίλο σε μια πλατεία σε κοντινή περιοχή από τη δικιά μου. Πλησίασε ένας τύπος, λίγο φωτιά, λίγο το μπίρι μπίρι που κυνήγαγε, μου πετάει την πρόταση για να γίνω ζιγκολό.
Μέσα στις καύλες της ηλικίας εγώ, γελάγανε και τα αρχίδια μου. Και άρχισα να ρωτάω. Μου λέει ότι αυτές που έχει δεν πληρώνουν με τη φορά. Αλλά κάνουν δωράκια. Δηλαδή μπορεί να την πηδήξεις χ φορές και να μη σου δώσει κασέρι. Και ξαφνικά να σου κάνει δωράκι ένα αυτοκινητάκι. η κανα ρολόι και ίσως άλλες φορές μετρητά. Είχα ψηθεί όσο δεν πήγαινε. Με τα πολλά κάνω και στο τέλος την πιο ηλίθια αλλά και λογική ερώτηση που θα είχε κάποιος την απορία να του λυθεί.
Παραπέμπω διάλογο:

Εγώ: Και είναι καλές γκόμενες αυτές?
Αυτός: Αν ήταν καλές ρε φίλε, δε θα σε πληρώναμε για να τις πηδήξεις.

tampalouka

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ: Και είναι καλές γκόμενες αυτές?
Αυτός: Αν ήταν καλές ρε φίλε, δε θα σε πληρώναμε για να τις πηδήξεις.
προφανως... αλλα πρεπει να το χει καποιος που θα ξεκινησει κατι τετοιο..να είναι και λιγο milfo-grannακιας!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ότι δεν έχεις είναι αυτό που σου λείπει. Όταν ήμουν πιτσιρικάς ήθελα τα μιλφ. Τώρα που μεγάλωσα και έφαγα κάμποσα μιλφ, θέλω τινς πια και με τα χίλια !!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
προφανως... αλλα πρεπει να το χει καποιος που θα ξεκινησει κατι τετοιο..να είναι και λιγο milfo-grannακιας!

μονο ενας σκληροπυρηνικος χυστης τυπου γκριντκορεφακερ θα τα καταφερνε καλα  :2funny:

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Παλικάρια και Δεσποινίδες καλησπέρα,

ξέρω γενικά κάποια μαγαζιά στην Αθήνα που "εμείς" πάμε και "ψαρεύουμε" γυναίκες , ίσως ώριμες ίσως μικρές.

2 που ξέρω είναι το ένα στα κάτω πατήσια και το άλλο στην ν.σμύρνη.

Ξέρετε κάποιο άλλο; Είμαι ψιλό καινούριος στο θέμα (κοντά 2 χρόνια) και δεν ξέρω άλλα μέρη.

Σας ευχαριστώ.
πρεπει να γινοταν παιχνιδι και στον ανδρονικο που ειναι καπου χαλανδρι προς αγια παρασκευη. δεν ξερω τι γινεται τωρα!

χαριλαου τρικουπη και φαναριωτων γωνια ειναι το πρωτο και το δευτερο ευρισκεται στην πλατεια μαβιλη κοντα,διδοτου και σατωβριανδρου.
οχι και πλατεια μαβιλη η διδοτου και σατωβριανδου. ασε που αυτοι οι δυο δρομοι δεν συναντιουνται πουθενα!

Nikos_nbg

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα.
Παίδες είμαι τόσο χάλια οικονομικά που δεν διστάζω να το κάνω. Σε Ποιο μαγαζί μπορώ να παω όπου υπάρχει τέτοιο ντάλαβερι? Ακόμα και κάποιο μέλος-γυναίκα αν ενδιαφέρεται Ας μου στείλει εδω!  Ευχαριστώ

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καλησπέρα στην παρέα.
Παίδες είμαι τόσο χάλια οικονομικά που δεν διστάζω να το κάνω. Σε Ποιο μαγαζί μπορώ να παω όπου υπάρχει τέτοιο ντάλαβερι? Ακόμα και κάποιο μέλος-γυναίκα αν ενδιαφέρεται Ας μου στείλει εδω!  Ευχαριστώ

τυπε εμφανησιακα πως εισαι?δωσε στοιχεια. υψος κιλα φατσα.....

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
σιγα μην πληρωνεσαι για να γαμας :grin:

Nikos_nbg

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
σιγα μην πληρωνεσαι για να γαμας :grin:
Δεν έχουν κάτι καλύτερο εκείνοι που το κάνουν από μένα. Ίσως είναι Απλά , πολύ πιο γυμνασμενοι από μένα , οπότε μπορώ να το κάνω και γω. Ας μην κάνουμε όμως άστοχα σχόλια. Στο θέμα μας παρακαλώ Γιατί " καιγόμαι ". Κ σήμερα το κάνω άπαξ κ βγει άκρη.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Δεν έχουν κάτι καλύτερο εκείνοι που το κάνουν από μένα. Ίσως είναι Απλά , πολύ πιο γυμνασμενοι από μένα , οπότε μπορώ να το κάνω και γω. Ας μην κάνουμε όμως άστοχα σχόλια. Στο θέμα μας παρακαλώ Γιατί " καιγόμαι ". Κ σήμερα το κάνω άπαξ κ βγει άκρη.

πρωτα ειναι οι κλικες και τα κονε ρε μαν... μετα παει η εμφανιση.. δυσκολα να προωθησεις μονος σου τον εαυτο σου κυκλωματα ειναι

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
'ειμαι τοσο χαλια οικονομικα που θα δεχομουν να γαμαω επι πληρωμη'.....
Τι αλλο θ ακουσουμε...
Εγω το συνειδητοποιησα αυτο παλια, οταν εβλεπα πολυ ασχημες φιλες μου (αλλα μιλαμε για ΑΣΧΗΜΕΣ, οχι αστεια-κανονικα θα πρεπε να πληρωναν ΑΡΚΕΤΑ για πεος) να χουν την πολυτελεια να ρχινουν χυλοπιτες σε μια χαρα παιδια, και μου γυρνουσε το ματι....
Οποτε, μην ψαρωνεις φιλε μου, και μην ακους παπαριες του στυλ 'φιλος μου πηγε εκει κι εκανε αυτο' γιατι ως γνωστο, τα λογια τ ακουμε βερεσε!
Αν υπηρξαν τετοιες φασεις (μαγαζια του στυλ 'Ενσταση' κτλπ για τα οποια ειχαν ειπωθει διαφορα παλια) να σαι σιγουρος οτι τα χουν ΚΑΡΑεξαντλησει αλλοι τα σκηνικα αυτα...
Πιστευω πως μονο πουστηδες θα μπορεις να γαμας βγαζοντας χαρτζιλικι...

Nikos_nbg

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
'ειμαι τοσο χαλια οικονομικα που θα δεχομουν να γαμαω επι πληρωμη'.....
Τι αλλο θ ακουσουμε...
Εγω το συνειδητοποιησα αυτο παλια, οταν εβλεπα πολυ ασχημες φιλες μου (αλλα μιλαμε για ΑΣΧΗΜΕΣ, οχι αστεια-κανονικα θα πρεπε να πληρωναν ΑΡΚΕΤΑ για πεος) να χουν την πολυτελεια να ρχινουν χυλοπιτες σε μια χαρα παιδια, και μου γυρνουσε το ματι....
Οποτε, μην ψαρωνεις φιλε μου, και μην ακους παπαριες του στυλ 'φιλος μου πηγε εκει κι εκανε αυτο' γιατι ως γνωστο, τα λογια τ ακουμε βερεσε!
Αν υπηρξαν τετοιες φασεις (μαγαζια του στυλ 'Ενσταση' κτλπ για τα οποια ειχαν ειπωθει διαφορα παλια) να σαι σιγουρος οτι τα χουν ΚΑΡΑεξαντλησει αλλοι τα σκηνικα αυτα...
Πιστευω πως μονο πουστηδες θα μπορεις να γαμας βγαζοντας χαρτζιλικι...
η ανάγκη.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
Απλα, αν μπλεξεις με πουστηδες μονο παιρνε τα λεφτα μπροστα, μην σου κανει καμμια πουστια-:P

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχει επαγγελματιας ζιγκολο που να μην τον εχει δωσει η να τον εχει παρει απο ''αντρα'' :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom