Νέα

Νυχτερινή Αθήνα χειμώνας 2022 - 2023

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Δεν απέχει πολύ αυτό που λες από την πραγματικότητα...αλλά ....δύο άντρες παρέα κάτσε στο μπαρ πάρε ένα μπουκάλι ξεκινάς και στην μπαργουμαν η σε διπλανές πελάτισσες σφηνάκια ...πάντα με τακτ και κυριλέ ...ρίχνεις το δόλωμα και περιμένεις ....και εάν δεν γίνει κάτι ...διασκεδασες ωραία σε νυχτερινή έξοδος

'Διασκέδασες ωραία'
:2funny:

Αν αυτό είναι διασκέδαση...τι να πω

Εν έτει 2022,περιμένεις να γνωρίσεις άγνωστες γκόμενες με σφηνάκια;

Που πλέον έξω σε φοβούνται και μόνο που τις κοιτάς,όχι να τις μιλήσεις κιόλας

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.503
Πόντοι
11.956
Ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη για διάφορα πράγματα ....εγώ ότι είχα να πω το είπα ....τώρα ποιος θέλει κάνονιζουμε να βγούμε έξω όπως είπα και βλέπει πως γίνεται

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.408
Πόντοι
27.261
ποια διασκεδαση, που την ειδατε ??????? :think:
τα σκυλαδικα και τα τραποκλαμπακια η' τα κωλομπαρα ?
ψευτικα ολα πλεον.
ολα για τα λικες, τα στοριζ, τη φιγουρα μεταξυ... "φιλων-φιλεναδων" και με καταληξη το βραδυ αγκαλια με το μαξιλαρι 95%.
:confused:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη για διάφορα πράγματα ....εγώ ότι είχα να πω το είπα ....τώρα ποιος θέλει κάνονιζουμε να βγούμε έξω όπως είπα και βλέπει πως γίνεται
Σάββατο κανονίζουμε για τσάρκα στα μπαράκια στο κέντρο :sunglasses:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Αν δεν παίζει γκόμενα,τί να βγεις ρε μαν;Αυτές οι σκατογιορτές μονο για ζευγάρια είναι έξω
εγώ ρε τύπε επιμένω ότι μας τρολάρεις και έχεις μια χαρά γκόμενες...
έλα πες την αλήθεια

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
Θα κάνεις ρεβεγιον στο μπου;

τυπε το λες αυτο γιατι δεν ξερεις τι πρωτοχρονιες με γαμωμανες και ραντεβου θανατου εχουμε περασει στο μπου :confused::confused::confused:
να χεσω τα μπουζουκια με τετοια ψυχαγωγια που εχουμε στο σαη :wanker::wanker::wanker:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
Τέλοσπάντων η νέα τάση της εποχής ειδικά στους νέους είναι να μαζεύονται σε σπίτια, με χαρτάκι κρασί και μουσική από τον υπολογιστή.

επειδη δεν υπαρχουν λεφτα ουτε να παρουμε καποτες τυπε :confused::confused::confused:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446
τυπε το λες αυτο γιατι δεν ξερεις τι πρωτοχρονιες με γαμωμανες και ραντεβου θανατου εχουμε περασει στο μπου :confused::confused::confused:
να χεσω τα μπουζουκια με τετοια ψυχαγωγια που εχουμε στο σαη :wanker::wanker::wanker:
Θελω ραντεβου Πουλιου σε Χρηστο Σαββιδη στην Αχαρνων τετοια εποχη ειχε γινει:confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
Θελω ραντεβου Πουλιου σε Χρηστο Σαββιδη στην Αχαρνων τετοια εποχη ειχε γινει:confused::confused::confused:

τυπε οταν παρακαλαγε ο ντοπας christos savvidis το πουλι και τον τυπο λακη για ραντεβου στην αχαρνων,ολοι οι χυστες νομιζαμε οτι ειχε ανοιξει εκει το καινουριο χιλτον της αθηνας :confused::confused::confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.897
Πόντοι
6.256
Ακυρώνω τα panda

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.897
Πόντοι
6.256

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα παίδες, ανοίγω το νήμα για να συζητήσουμε επιλογές και μαγαζιά για Αθήνα για τον τωρινό χειμώνα. Που πήγαμε, πως περάσαμε, που σκοπεύουμε να πάμε, μπουζούκια, συναυλίες, λαιβ, τιμές χώροι, μουσικές, ποτά, μουνιά, κέφι και ό,τι άλλο αφορά το εθνικό μας σπόρ. Μετά από την περίοδο κοβιντ νομίζω δικαιούμαστε ένα τέτοιο νήμα.

Ξεκινάω με ένα δίλλημα

Για Χριστούγεννα θέλουμε να πάμε με έναν κολλητό είτε:

1. CABANA LIVE STAGE με ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟ
ή
2. VEGAS LIVE STAGE με ΓΟΝΙΔΗ ΜΕΛΑ

πήγε κανένας πρόσφατα και πως πέρασε; Τι προτείνετε απ τα δύο;

Επίσης απορία, θα έχουμε διπλές τιμές το Σάββατο των Χριστουγέννων; Έχω καιρό να βγω ανήμερα. Για να ξέρω αν είναι να κάνω υπερωρίες στα κάλαντα (joking :tooth:)

Ελπίζω σε μία εποικοδομητική χαρτογράφηση της νυχτερινής Αθήνας από τους έμπειρους και περπάτημενους συμφορουμίτες :headbaning1:
Τύπε αυτές της μέρες διασκεδάζουν οι μαο μαο, εμείς που ξέρουμε θα περιμένουμε να περάσουν οι γιορτές και θα πάμε μετά ήσυχα και ωραία χωρίς πλεμπα!!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.945
Πόντοι
3.656
ποια διασκεδαση, που την ειδατε ??????? :think:
τα σκυλαδικα και τα τραποκλαμπακια η' τα κωλομπαρα ?
ψευτικα ολα πλεον.
Τύπε , πιστεύω ότι δεκαετία 90 , μπούζιους , πρίβιλετζ , άργια ρόδα , κάμελ κτλ .... ήταν πολύ χειρότερα. Και πολύ χειρότερο vfm .
Και τότε ήταν πιο ακατόρθωτο το καμάκι σε άγνωστες, γιατί ήταν λιγότερο αποδεκτό και πολιτικά ορθό .
Τώρα θεωρείται αν όχι πιο νορμάλ , λιγότερο ανώμαλο και αλήτικο , για όλες οι βλαχάρες έχουν ακούσει για ιντερνετο γνωριμίες κτλ ...
τότε ήταν αυτό που λένε τα αμερικάνια weirdo ....
Τότε μόνο κολλητοί πορτιέρη , λατζέρη σερβιτόρου ... που μπορεί να ήξερε και τον ξαπλωστρά στη διπλανή παραλία του θερινού παραρτήματος του μαγαζιού παίζαν ......... οι πελάτες απλά τα σκάγαν .......

Τα λεφτά που έφαγα τόσε στη νύχτα , θεωρώ ότι ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ. Αντίιθετα όσα έδωσα σε βίζιτες, ήτανΕΠΕΝΔΥΣΗ !
ΜΠΛΟΥ ΤΣΙΠΣ ΛΕΜΕ !!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.408
Πόντοι
27.261
Τύπε , πιστεύω ότι δεκαετία 90 , μπούζιους , πρίβιλετζ , άργια ρόδα , κάμελ κτλ .... ήταν πολύ χειρότερα. Και πολύ χειρότερο vfm .
Και τότε ήταν πιο ακατόρθωτο το καμάκι σε άγνωστες, γιατί ήταν λιγότερο αποδεκτό και πολιτικά ορθό .
Τώρα θεωρείται αν όχι πιο νορμάλ , λιγότερο ανώμαλο και αλήτικο , για όλες οι βλαχάρες έχουν ακούσει για ιντερνετο γνωριμίες κτλ ...
Τότε μόνο κολλητοί πορτιέρη , λατζέρη σερβιτόρου ... που μπορεί να ήξερε και τον ξαπλωστρά στη διπλανή παραλία του θερινού παραρτήματος του μαγαζιού παίζαν ......... οι πελάτες απλά τα σκάγαν .......

Τα λεφτά που έφαγα τόσε στη νύχτα , θεωρώ ότι ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ. Αντίιθετα όσα έδωσα σε βίζιτες, ήτανΕΠΕΝΔΥΣΗ !
ΜΠΛΟΥ ΤΣΙΠΣ ΛΕΜΕ !!
εσυ το πηγες στις γκομενες.
εγω ειπα για διασκεδαση.
τοτε υπηρχε διασκεδαση, οπως και πιο παλια, απο οσο μου εχουν πει και εχω δει σε βιδεος.
ο κοσμος εβγαινε εξω για να διασκεδασει, να χορεψει, να περασει καλα.
το καμακι ηταν αλλου στυλ.
τωρα εχουν καταντησει ολα βαρετα με τη βλακεια που υπαρχει στον κοσμο.

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Επίσης θυμάμαι τη "συνάντηση" του Ζαν με τον αγαπητό @athinaios44 στο Σύνταγμα, κάπου στην Κολοκοτρώνη αν δε με απατά η μνήμη μου....

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

ΜΠΛΟΥ ΤΣΙΠΣ ΛΕΜΕ !!
Εγω αυτο που μετανιωνω απο τη νυχτερινη ζωη των 90'ς ειναι οι μπομπες που μας ταιζανε στα κωλομαγαζα και κατι ρειβαδικα κομματια με σταδιακα τσιριχτα ανεβασματα που παντα απορουσα πως τα επιτρεπουνε και σε τι αποσκοπουν. Και φυσικα η μεγαλυτερη απογοητευση ητανε το τελος των ντισκο οπου απο εκει που χορευαμε καθε βραδυ μας εβαλαν να κοιταμε ο ενας τον αλλον σε κατι κωλομαγαζα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.328
Πόντοι
12.756
Επίσης θυμάμαι τη "συνάντηση" του Ζαν με τον αγαπητό @athinaios44 στο Σύνταγμα, κάπου στην Κολοκοτρώνη αν δε με απατά η μνήμη μου....
Φιλλεληνων...ειχα βγαλει και φωτος αλλα εκανε το παγωνι απο το χωριο του και ψελλιζε κατι μαλακιες:tooth:
:undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom