Νέα

Νυχτερινή Αθήνα χειμώνας 2022 - 2023

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.240
Πόντοι
5.506
Τύπε , πιστεύω ότι δεκαετία 90 , μπούζιους , πρίβιλετζ , άργια ρόδα , κάμελ κτλ .... ήταν πολύ χειρότερα. Και πολύ χειρότερο vfm .
Και τότε ήταν πιο ακατόρθωτο το καμάκι σε άγνωστες, γιατί ήταν λιγότερο αποδεκτό και πολιτικά ορθό .
Τώρα θεωρείται αν όχι πιο νορμάλ , λιγότερο ανώμαλο και αλήτικο , για όλες οι βλαχάρες έχουν ακούσει για ιντερνετο γνωριμίες κτλ ...
τότε ήταν αυτό που λένε τα αμερικάνια weirdo ....
Τότε μόνο κολλητοί πορτιέρη , λατζέρη σερβιτόρου ... που μπορεί να ήξερε και τον ξαπλωστρά στη διπλανή παραλία του θερινού παραρτήματος του μαγαζιού παίζαν ......... οι πελάτες απλά τα σκάγαν .......

Τα λεφτά που έφαγα τόσε στη νύχτα , θεωρώ ότι ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ. Αντίιθετα όσα έδωσα σε βίζιτες, ήτανΕΠΕΝΔΥΣΗ !
ΜΠΛΟΥ ΤΣΙΠΣ ΛΕΜΕ !!

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Θυμάται κάποιος ποιο γνωστό μέλος κατά δήλωση του την δεκαετία του 90 δεν του φτάσαν τα λεφτά να πληρώσει την βίζιτα και πήρε τηλ την μαμά του να του φέρει χρήματα στο γαμηστρωνα;

Νομίζω Λαλακη, Τραλαλακη, κάπως έτσι τον λέγανε...:coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.240
Πόντοι
5.506
Θυμάται κάποιος ποιο γνωστό μέλος κατά δήλωση του την δεκαετία του 90 δεν του φτάσαν τα λεφτά να πληρώσει την βίζιτα και πήρε τηλ την μαμά του να του φέρει χρήματα στο γαμηστρωνα;

Ναι, αυτός ο μαλάκας ήταν, τραλαλάκης, ζελικο, γιουβαρλάκης, φυλοβιος, γκεουλάκης, τελης σταλόνε

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Ναι, αυτός ο μαλάκας ήταν, τραλαλάκης, ζελικο, γιουβαρλάκης, φυλοβιος, γκεουλάκης, τελης σταλόνε
Δεν τα υπολόγισε καλά ο μλκς τα έξτρα, τόσα κωλοδάχτυλα άρπαξε...:confused::confused::confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Μήπως βάζει κιόλας σε ignore list διάφορα μέλη αλλά τα βγάζει από αυτήν συχνά πυκνά για να δει τι λένε?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Θελω ραντεβου Πουλιου σε Χρηστο Σαββιδη στην Αχαρνων τετοια εποχη ειχε γινει:confused::confused::confused:
Άγριο τρολάρισμα και γλέντι έριξε το πουλί εκείνο το βράδυ στον μεγιστάνα από τα λιντλ

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Καλησπέρα παίδες, ανοίγω το νήμα για να συζητήσουμε επιλογές και μαγαζιά για Αθήνα για τον τωρινό χειμώνα. Που πήγαμε, πως περάσαμε, που σκοπεύουμε να πάμε, μπουζούκια, συναυλίες, λαιβ, τιμές χώροι, μουσικές, ποτά, μουνιά, κέφι και ό,τι άλλο αφορά το εθνικό μας σπόρ. Μετά από την περίοδο κοβιντ νομίζω δικαιούμαστε ένα τέτοιο νήμα.

Ξεκινάω με ένα δίλλημα

Για Χριστούγεννα θέλουμε να πάμε με έναν κολλητό είτε:

1. CABANA LIVE STAGE με ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟ
ή
2. VEGAS LIVE STAGE με ΓΟΝΙΔΗ ΜΕΛΑ

πήγε κανένας πρόσφατα και πως πέρασε; Τι προτείνετε απ τα δύο;

Επίσης απορία, θα έχουμε διπλές τιμές το Σάββατο των Χριστουγέννων; Έχω καιρό να βγω ανήμερα. Για να ξέρω αν είναι να κάνω υπερωρίες στα κάλαντα (joking :tooth:)

Ελπίζω σε μία εποικοδομητική χαρτογράφηση της νυχτερινής Αθήνας από τους έμπειρους και περπάτημενους συμφορουμίτες :headbaning1:
περιμένετε τον Φλεβάρη που θα δώσει τα 22€ ο κούλης

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.949
Πόντοι
3.656
εσυ το πηγες στις γκομενες.
εγω ειπα για διασκεδαση.
τοτε υπηρχε διασκεδαση, οπως και πιο παλια, απο οσο μου εχουν πει και εχω δει σε βιδεος.
ο κοσμος εβγαινε εξω για να διασκεδασει, να χορεψει, να περασει καλα.
το καμακι ηταν αλλου στυλ.
Δεκαετία 1980 , παίζαν και τα δύο ταυτόχρονα. Οι ντίσκο , είχαν πίστα για χορό , εκεί σηκώνονταν όλοι και κάναν αρκουδιές, μαλακίες , αλλά χόρευαν με άγνωστες γκόμενες, γίνονταν κονέ, γνωριμίες και στήνονταν και γαμήσια. Μετά δεκαετία 1990 , σκατίλα. Την είδαν όλοι δήθεν ... face control ... τραπέζια ... φαγητό παντού .... οι αυθαίρετες σιδηροκατασκευές στις παραλίες .... είχαν ουρά και face control .... ξεφτιλίκι .......

ούτε διασκέδαση δεν έπαιζε, ούτε χορός !
τις πίστες τις γέμισαν τραπέζια για να σερβίρουν .... φαγητό στις πρώην ντίσκο που βαπτίστηκαν κλαμπ ρεστοράν τον πούτσο κλαίγανε .....
και από εκεί που έπαιζε νεολαία μόνο , άρχισαν να σκάνε 50ρηδες και 60ρηδες ....

για χορό πλέον δεν υπήρχε χόρος ...... κάθονταν σαν μαλάκες με το ποτό στο χέρι .....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.413
Πόντοι
27.261
Δεκαετία 1980 , παίζαν και τα δύο ταυτόχρονα. Οι ντίσκο , είχαν πίστα για χορό , εκεί σηκώνονταν όλοι και κάναν αρκουδιές, μαλακίες , αλλά χόρευαν με άγνωστες γκόμενες, γίνονταν κονέ, γνωριμίες και στήνονταν και γαμήσια. Μετά δεκαετία 1990 , σκατίλα. Την είδαν όλοι δήθεν ... face control ... τραπέζια ... φαγητό παντού .... οι αυθαίρετες σιδηροκατασκευές στις παραλίες .... είχαν ουρά και face control .... ξεφτιλίκι .......

ούτε διασκέδαση δεν έπαιζε, ούτε χορός !
τις πίστες τις γέμισαν τραπέζια για να σερβίρουν .... φαγητό στις πρώην ντίσκο που βαπτίστηκαν κλαμπ ρεστοράν τον πούτσο κλαίγανε .....
και από εκεί που έπαιζε νεολαία μόνο , άρχισαν να σκάνε 50ρηδες και 60ρηδες ....

για χορό πλέον δεν υπήρχε χόρος ...... κάθονταν σαν μαλάκες με το ποτό στο χέρι .....
τοσο παλιος δεν ειμαι, αλλα απο οσο ξερω η δεκαετια του 90, ηταν η εκτοξευση της ηλεκτρονικης μουσικης.
η αθηνα ηταν γεματη κλαμπς και καθε μερα ειχε αναλογο ιβεντ να πας.
ο σημερινος σουβλατζης, ειχε κλαμπ τοτε και το επαιζε φιρμα στο γιδοχωρι που ηταν και βοσκαγε τις κατσικες του μπαμπα του.
ολοι χορευανε, γιατι ηταν η αναλογη μοδα, οπως ηταν η μοδα της ντισκο στα 80ς οπως λες.
πιο μετα ηρθε η φαση του διασκεδαζω = καθομαι σα μαλακας με το ποτο στο χερι, που δυστυχως το εζησα και το ζω ακομα και τωρα.
γι'αυτο και σπανια βγαινω πλεον.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.949
Πόντοι
3.656
Θελω ραντεβου Πουλιου σε Χρηστο Σαββιδη στην Αχαρνων τετοια εποχη ειχε γινει:confused::confused::confused:
Υπάρχει θέμα ελληνικής ;;; Ποιό ραντεβού ;;;;; Το πουλί , έγραφε στο Σαββίδη εδώ στο φόρουμ , να πάει να τον βρει στις 03.30 στην αχαρνών. Και το έγραψε κανά τέταρτο πριν . Προς το κέντρο στην αχαρνών , μέσα, κάπου αγίου μελετίου . Χωρίς να γνωρίζονται και χωρίς να έχει ξαναγραφτεί ή κανονιστεί κάτι . Έπρεπε να πάει ο Σαββίδης, επειδή το ήθελε ένα βλαμμένο ;;;;
Ραντεβού δεν είναι όταν συμφωνούν δύο για συνάντηση ;;;;

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Υπάρχει θέμα ελληνικής ;;; Ποιό ραντεβού ;;;;; Το πουλί , έγραφε στο Σαββίδη εδώ στο φόρουμ , να πάει να τον βρει στις 03.30 στην αχαρνών. Και το έγραψε κανά τέταρτο πριν . Προς το κέντρο στην αχαρνών , μέσα, κάπου αγίου μελετίου . Χωρίς να γνωρίζονται και χωρίς να έχει ξαναγραφτεί ή κανονιστεί κάτι . Έπρεπε να πάει ο Σαββίδης, επειδή το ήθελε ένα βλαμμένο ;;;;
Ραντεβού δεν είναι όταν συμφωνούν δύο για συνάντηση ;;;;
Κι εσύ είχες κάνει την κότα σε ραντεβού που είχες δώσει με μέλος...

Ας μου θυμίσει κάποιος με ποιο...:coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.240
Πόντοι
5.506
Μήπως βάζει κιόλας σε ignore list διάφορα μέλη αλλά τα βγάζει από αυτήν συχνά πυκνά για να δει τι λένε?
Όχι, δεν κατάλαβες, ξελογκάρει, ρίχνει μια ματιά σαν επισκέπτης και μετά λογκάρει ξανά και σχολιάζει ΝΤΕΜΕΚ αδιάφορα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.240
Πόντοι
5.506
Κι εσύ είχες κάνει την κότα σε ραντεβού που είχες δώσει με μέλος...

Ας μου θυμίσει κάποιος με ποιο...:coffee:
Τύπε, σε έχει και σε ιγκνορ λιστ και ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ δε σε διαβάζει;;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: TNT!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom