You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νυχτερινή Αθήνα χειμώνας 2022 - 2023
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.255
- Πόντοι
- 456
Ρε μάγκες, πραγματικά τώρα...γίνεται να γαμήσεις σε κλαμπ εν έτη 2022 στο ελλαδισταν? Όσες φορες έχω παει, είναι κοριτσοπαρεες μόνες τους, και αντροπαρέες μόνοι τους, κοιτάνε τα κινητά σα μαλάκες όλοι, βγάζουν κάνα στορυ, και μετα σπίτι για μαλακία και ύπνο. Απορώ εαν παίζουν πλεον one night stands, ή έστω γνωριμίες στα κλαμπ / μπαρ κλπ
Ένας φίλος μου απο Ολλανδία μου έχει πει ότι στα κλαμπ εκεί γίνεται τρελό παιχνίδι, και εαν είσαι ωραίος και το εχεις με το μπλα μπλα, θα γαμίσεις ολλανδέζες στάνταρ, και εύκολα
Αναρωτιέμαι καμια φορα, εαν η χώρα μας είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει στον πλανήτη
Ένας φίλος μου απο Ολλανδία μου έχει πει ότι στα κλαμπ εκεί γίνεται τρελό παιχνίδι, και εαν είσαι ωραίος και το εχεις με το μπλα μπλα, θα γαμίσεις ολλανδέζες στάνταρ, και εύκολα
Αναρωτιέμαι καμια φορα, εαν η χώρα μας είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει στον πλανήτη
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Καλησπέρα παίδες, ανοίγω το νήμα για να συζητήσουμε επιλογές και μαγαζιά για Αθήνα για τον τωρινό χειμώνα. Που πήγαμε, πως περάσαμε, που σκοπεύουμε να πάμε, μπουζούκια, συναυλίες, λαιβ, τιμές χώροι, μουσικές, ποτά, μουνιά, κέφι και ό,τι άλλο αφορά το εθνικό μας σπόρ. Μετά από την περίοδο κοβιντ νομίζω δικαιούμαστε ένα τέτοιο νήμα.
Ξεκινάω με ένα δίλλημα
Για Χριστούγεννα θέλουμε να πάμε με έναν κολλητό είτε:
1. CABANA LIVE STAGE με ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟ
ή
2. VEGAS LIVE STAGE με ΓΟΝΙΔΗ ΜΕΛΑ
πήγε κανένας πρόσφατα και πως πέρασε; Τι προτείνετε απ τα δύο;
Επίσης απορία, θα έχουμε διπλές τιμές το Σάββατο των Χριστουγέννων; Έχω καιρό να βγω ανήμερα. Για να ξέρω αν είναι να κάνω υπερωρίες στα κάλαντα (joking )
Ελπίζω σε μία εποικοδομητική χαρτογράφηση της νυχτερινής Αθήνας από τους έμπειρους και περπάτημενους συμφορουμίτες
Προσωπικά θα σου πρότεινα τέτοιες μέρες είναι προτιμότερο να αράξεις ζεστά σπιτάκι σου μακριά από την Σάρα & την Μάρα που ντύνονται σαν λατέρνες για το θεαθήναι & τα διαδικτυακά stories...
Βάλε καμιά ταινία, αν θέλεις μουσική βάλε Κοκλώνη που θα ναι και live.
Ούτε για τσάρκα ενδείκνυται από την στιγμή που επικρατεί σαπίλα στην πιάτσα...
Εξάλλου τα μπουζούκια εκεί είναι.. και μόλις περάσουν οι γιορτές και τελειώσουν τα φράγκα θα παραμείνουμε εμείς κι εμείς οι γνωστοί θαμώνες που ΔΕΝ περιμένουμε Χριστούγεννα & Πάσχα ώστε να πιάσουμε πόστο...
* Κι επειδή απ'ότι διαβάζω είσαι δικός μου θα χαρώ να βγούμε παρεΐτσα κάνα βράδυ σε τέτοιου είδους μαγαζί.
** Όσον αφορά το δίλημμα ανάμεσα σε Cabana & Vegas Live Stage θα σου πρότεινα τον φίλο μου τον Ακριτίδη .
σωστος ο παιχτης.οτι λες εχεις δικιο.ειμαι&εγω για τσαρκα μεσα.Προσωπικά θα σου πρότεινα τέτοιες μέρες είναι προτιμότερο να αράξεις ζεστά σπιτάκι σου μακριά από την Σάρα & την Μάρα που ντύνονται σαν λατέρνες για το θεαθήναι & τα διαδικτυακά stories...
Εξάλλου τα μπουζούκια εκεί είναι.. και μόλις περάσουν οι γιορτές και τελειώσουν τα φράγκα θα παραμείνουμε εμείς κι εμείς οι γνωστοί θαμώνες που ΔΕΝ περιμένουμε Χριστούγεννα & Πάσχα ώστε να πιάσουμε πόστο...
* Κι επειδή απ'ότι διαβάζω είσαι δικός μου θα χαρώ να βγούμε παρεΐτσα κάνα βράδυ σε τέτοιου είδους μαγαζί.
** Όσον αφορά το δίλημμα ανάμεσα σε Cabana & Vegas Live Stage θα σου πρότεινα τον φίλο μου τον Ακριτίδη .
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Παραμονή ....δύσκολαΣάββατο κανονίζουμε για τσάρκα στα μπαράκια στο κέντρο
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Σωστός συναγωνιστή !!! Το λέει ακόμα και το όνομα της πόλης Ελευσις αλλά με τον τόνο στο Ε δηλαδή ερχομός!!!!Τύπε ναι μουνοφωλιές είναι το Κωλομουνάκι, η Γλυφοκωλάδα και new entry η Ελευσίνα ... και πουτανάρες ε .. τι νομίζεις τσάμπα τα ονομάσανε Ελευσίνια τα μυστήρια ?
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
περιμένετε τον Φλεβάρη που θα δώσει τα 22€ ο κούλης
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Δεν εχεις αδικο, ειδικα με τις ιωσεις που παιζουν, ισως κκαλυτερα σπιτιΠροσωπικά θα σου πρότεινα τέτοιες μέρες είναι προτιμότερο να αράξεις ζεστά σπιτάκι σου μακριά από την Σάρα & την Μάρα που ντύνονται σαν λατέρνες για το θεαθήναι & τα διαδικτυακά stories...
Εννοειται ειμαι μεσα, να κανονισουμε κανα Σαββατο παρειτσα εδω απ το μπου να παμε κανα μπουζουκι
Τελευταία τροποποίηση:
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
Βέρτη έχω ακούσει φισκα στο μουνι το θέμα είναι πως κάνεις κονέ εκεί ο ένας κολλημένος στον άλλον κτλ.αλλα δεν έχω πάει ποτέ εκεί.επισης αν δε θες μπουζούκια πάνε κάνα Τόκυο γκάζι που είναι μαγαζαρα και τραγουδάει μια μελαχρινή μουναρα μου διαφεύγει όνομα.
ΙουλιαΒέρτη έχω ακούσει φισκα στο μουνι το θέμα είναι πως κάνεις κονέ εκεί ο ένας κολλημένος στον άλλον κτλ.αλλα δεν έχω πάει ποτέ εκεί.επισης αν δε θες μπουζούκια πάνε κάνα Τόκυο γκάζι που είναι μαγαζαρα και τραγουδάει μια μελαχρινή μουναρα μου διαφεύγει όνομα.
Ιουλία Καλλιμάνη λέγεται. Την είχα δει στο Βόλο το 2020 και από τότε ήταν μουναρα!Βέρτη έχω ακούσει φισκα στο μουνι το θέμα είναι πως κάνεις κονέ εκεί ο ένας κολλημένος στον άλλον κτλ.αλλα δεν έχω πάει ποτέ εκεί.επισης αν δε θες μπουζούκια πάνε κάνα Τόκυο γκάζι που είναι μαγαζαρα και τραγουδάει μια μελαχρινή μουναρα μου διαφεύγει όνομα.
Πλέον έχει πάει σε άλλο level !
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 1.446
Μαλακα ειχε παιχτει τετοια συναντησηΕπίσης θυμάμαι τη "συνάντηση" του Ζαν με τον αγαπητό @athinaios44 στο Σύνταγμα, κάπου στην Κολοκοτρώνη αν δε με απατά η μνήμη μου....
Σιγα μην ερχοταν η κοταρα ο ΖανΦιλλεληνων...ειχα βγαλει και φωτος αλλα εκανε το παγωνι απο το χωριο του και ψελλιζε κατι μαλακιες
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.318
- Πόντοι
- 1.446
Either way τον γλεντησε το πουλιΥπάρχει θέμα ελληνικής ;;; Ποιό ραντεβού ;;;;; Το πουλί , έγραφε στο Σαββίδη εδώ στο φόρουμ , να πάει να τον βρει στις 03.30 στην αχαρνών. Και το έγραψε κανά τέταρτο πριν . Προς το κέντρο στην αχαρνών , μέσα, κάπου αγίου μελετίου . Χωρίς να γνωρίζονται και χωρίς να έχει ξαναγραφτεί ή κανονιστεί κάτι . Έπρεπε να πάει ο Σαββίδης, επειδή το ήθελε ένα βλαμμένο ;;;;
Ραντεβού δεν είναι όταν συμφωνούν δύο για συνάντηση ;;;;
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
Αυτό ακριβώς, εγώ όποτε έκανα φάσεις, ήταν σε μέρη με πίστα για χορό.Εγω αυτο που μετανιωνω απο τη νυχτερινη ζωη των 90'ς ειναι οι μπομπες που μας ταιζανε στα κωλομαγαζα και κατι ρειβαδικα κομματια με σταδιακα τσιριχτα ανεβασματα που παντα απορουσα πως τα επιτρεπουνε και σε τι αποσκοπουν. Και φυσικα η μεγαλυτερη απογοητευση ητανε το τελος των ντισκο οπου απο εκει που χορευαμε καθε βραδυ μας εβαλαν να κοιταμε ο ενας τον αλλον σε κατι κωλομαγαζα.
Γινόταν παιχνίδι έτσι, με βλέμματα και με κινήσεις χορευτικές.
Με την μουσική στη διαπασών σε τέτοια μέρη είναι καλύτερη στρατηγική, από το να προσπαθείς να δείξεις το ενδιαφέρον με κουβέντα, και η ομιλία είναι δύσκολα κατανοητή με τόσο θόρυβο.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Βέρτη έχω ακούσει φισκα στο μουνι το θέμα είναι πως κάνεις κονέ εκεί ο ένας κολλημένος στον άλλον κτλ.αλλα δεν έχω πάει ποτέ εκεί.επισης αν δε θες μπουζούκια πάνε κάνα Τόκυο γκάζι που είναι μαγαζαρα και τραγουδάει μια μελαχρινή μουναρα μου διαφεύγει όνομα.
Καλλιμάνη.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.255
- Πόντοι
- 456
Και Ρούβα αργυρό γίνεται του μουνιού το πανηγύρι…το θέμα είναι ότι οι περισσότερες γκόμενες δεν βγαίνουν για να γνωρίσουν, αλλά για να ανεβάσουν στορυ να τα βλέπουν οι υποτακτικοί τους στο ινστα. Για να γαμησεις σε τέτοια μεροι πρέπει να είσαι διάσημος ή αρκετά φραγκατος
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Με τα κατεψυγμένα;Καλλιμάνη.
greeklovems
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.458
- Πόντοι
- 1.191
Καλησπέρα σκέφτομαι να κλείσω τραπέζι Nox Ρέμος και Γαρμπή το Σάββατο λόγο γιορτών δεν πιστεύω να βρω βέβαια αλλά θα δοκιμάσω μίας και έχω πάει δύο φορές και ήταν φανταστικά είμαι 22 χρόνων και είμαστε 4 άτομα λόγο γιορτών το τρίτο και τέταρτο τραπέζι ανεβαίνει η τιμή η παραμένει η ίδια δεν τα ξέρω σε τέτοια μέρη και θα το εκτιμούσα αν με βοηθουσατε λίγο
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
" οι περισσότερες γκόμενες δεν βγαίνουν για να γνωρίσουν, αλλά για να ανεβάσουν στορυ να τα βλέπουν οι υποτακτικοί τους στο ινστα "Και Ρούβα αργυρό γίνεται του μουνιού το πανηγύρι…το θέμα είναι ότι οι περισσότερες γκόμενες δεν βγαίνουν για να γνωρίσουν, αλλά για να ανεβάσουν στορυ να τα βλέπουν οι υποτακτικοί τους στο ινστα. Για να γαμησεις σε τέτοια μεροι πρέπει να είσαι διάσημος ή αρκετά φραγκατος
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Πάρε ένα Κολ γκερλ καλύτερα θα έχεις το μουνι πρώτο τραπέζιΚαλησπέρα σκέφτομαι να κλείσω τραπέζι Nox Ρέμος και Γαρμπή το Σάββατο λόγο γιορτών δεν πιστεύω να βρω βέβαια αλλά θα δοκιμάσω μίας και έχω πάει δύο φορές και ήταν φανταστικά είμαι 22 χρόνων και είμαστε 4 άτομα λόγο γιορτών το τρίτο και τέταρτο τραπέζι ανεβαίνει η τιμή η παραμένει η ίδια δεν τα ξέρω σε τέτοια μέρη και θα το εκτιμούσα αν με βοηθουσατε λίγο