Νέα

Νυχτερινή Αθήνα χειμώνας 2022 - 2023

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.255
Πόντοι
456
Ρε μάγκες, πραγματικά τώρα...γίνεται να γαμήσεις σε κλαμπ εν έτη 2022 στο ελλαδισταν? Όσες φορες έχω παει, είναι κοριτσοπαρεες μόνες τους, και αντροπαρέες μόνοι τους, κοιτάνε τα κινητά σα μαλάκες όλοι, βγάζουν κάνα στορυ, και μετα σπίτι για μαλακία και ύπνο. Απορώ εαν παίζουν πλεον one night stands, ή έστω γνωριμίες στα κλαμπ / μπαρ κλπ

Ένας φίλος μου απο Ολλανδία μου έχει πει ότι στα κλαμπ εκεί γίνεται τρελό παιχνίδι, και εαν είσαι ωραίος και το εχεις με το μπλα μπλα, θα γαμίσεις ολλανδέζες στάνταρ, και εύκολα

Αναρωτιέμαι καμια φορα, εαν η χώρα μας είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει στον πλανήτη

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα παίδες, ανοίγω το νήμα για να συζητήσουμε επιλογές και μαγαζιά για Αθήνα για τον τωρινό χειμώνα. Που πήγαμε, πως περάσαμε, που σκοπεύουμε να πάμε, μπουζούκια, συναυλίες, λαιβ, τιμές χώροι, μουσικές, ποτά, μουνιά, κέφι και ό,τι άλλο αφορά το εθνικό μας σπόρ. Μετά από την περίοδο κοβιντ νομίζω δικαιούμαστε ένα τέτοιο νήμα.

Ξεκινάω με ένα δίλλημα

Για Χριστούγεννα θέλουμε να πάμε με έναν κολλητό είτε:

1. CABANA LIVE STAGE με ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ ΤΕΡΛΕΓΚΑ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟ
ή
2. VEGAS LIVE STAGE με ΓΟΝΙΔΗ ΜΕΛΑ

πήγε κανένας πρόσφατα και πως πέρασε; Τι προτείνετε απ τα δύο;

Επίσης απορία, θα έχουμε διπλές τιμές το Σάββατο των Χριστουγέννων; Έχω καιρό να βγω ανήμερα. Για να ξέρω αν είναι να κάνω υπερωρίες στα κάλαντα (joking :tooth:)

Ελπίζω σε μία εποικοδομητική χαρτογράφηση της νυχτερινής Αθήνας από τους έμπειρους και περπάτημενους συμφορουμίτες :headbaning1:

Προσωπικά θα σου πρότεινα τέτοιες μέρες είναι προτιμότερο να αράξεις ζεστά σπιτάκι σου μακριά από την Σάρα & την Μάρα που ντύνονται σαν λατέρνες για το θεαθήναι & τα διαδικτυακά stories...
Βάλε καμιά ταινία, αν θέλεις μουσική βάλε Κοκλώνη που θα ναι και live.
Ούτε για τσάρκα ενδείκνυται από την στιγμή που επικρατεί σαπίλα στην πιάτσα...
Εξάλλου τα μπουζούκια εκεί είναι.. και μόλις περάσουν οι γιορτές και τελειώσουν τα φράγκα θα παραμείνουμε εμείς κι εμείς οι γνωστοί θαμώνες που ΔΕΝ περιμένουμε Χριστούγεννα & Πάσχα ώστε να πιάσουμε πόστο...
* Κι επειδή απ'ότι διαβάζω είσαι δικός μου θα χαρώ να βγούμε παρεΐτσα κάνα βράδυ σε τέτοιου είδους μαγαζί.
** Όσον αφορά το δίλημμα ανάμεσα σε Cabana & Vegas Live Stage θα σου πρότεινα τον φίλο μου τον Ακριτίδη .

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
Προσωπικά θα σου πρότεινα τέτοιες μέρες είναι προτιμότερο να αράξεις ζεστά σπιτάκι σου μακριά από την Σάρα & την Μάρα που ντύνονται σαν λατέρνες για το θεαθήναι & τα διαδικτυακά stories...
Εξάλλου τα μπουζούκια εκεί είναι.. και μόλις περάσουν οι γιορτές και τελειώσουν τα φράγκα θα παραμείνουμε εμείς κι εμείς οι γνωστοί θαμώνες που ΔΕΝ περιμένουμε Χριστούγεννα & Πάσχα ώστε να πιάσουμε πόστο...
* Κι επειδή απ'ότι διαβάζω είσαι δικός μου θα χαρώ να βγούμε παρεΐτσα κάνα βράδυ σε τέτοιου είδους μαγαζί.
** Όσον αφορά το δίλημμα ανάμεσα σε Cabana & Vegas Live Stage θα σου πρότεινα τον φίλο μου τον Ακριτίδη .
σωστος ο παιχτης.οτι λες εχεις δικιο.ειμαι&εγω για τσαρκα μεσα.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Τύπε ναι μουνοφωλιές είναι το Κωλομουνάκι, η Γλυφοκωλάδα και new entry η Ελευσίνα ... και πουτανάρες ε .. τι νομίζεις τσάμπα τα ονομάσανε Ελευσίνια τα μυστήρια ? :confused:
Σωστός συναγωνιστή !!! Το λέει ακόμα και το όνομα της πόλης Ελευσις αλλά με τον τόνο στο Ε δηλαδή ερχομός!!!!

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν εχεις αδικο, ειδικα με τις ιωσεις που παιζουν, ισως κκαλυτερα σπιτι
Εννοειται ειμαι μεσα, να κανονισουμε κανα Σαββατο παρειτσα εδω απ το μπου να παμε κανα μπουζουκι

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: msakis

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.524
Πόντοι
206
Τι θα γίνει με σχήμσ ΒΙΣΣΗ-ΒΑΝΔΗ θα δούμε τις καβλόγριες μαζί επι της σκηνής να γλωσσοφιλιούνται&να κωλοτρίβονται ποτέ?

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Βέρτη έχω ακούσει φισκα στο μουνι το θέμα είναι πως κάνεις κονέ εκεί ο ένας κολλημένος στον άλλον κτλ.αλλα δεν έχω πάει ποτέ εκεί.επισης αν δε θες μπουζούκια πάνε κάνα Τόκυο γκάζι που είναι μαγαζαρα και τραγουδάει μια μελαχρινή μουναρα μου διαφεύγει όνομα.

DAVID87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
3
Πόντοι
0
Βέρτη έχω ακούσει φισκα στο μουνι το θέμα είναι πως κάνεις κονέ εκεί ο ένας κολλημένος στον άλλον κτλ.αλλα δεν έχω πάει ποτέ εκεί.επισης αν δε θες μπουζούκια πάνε κάνα Τόκυο γκάζι που είναι μαγαζαρα και τραγουδάει μια μελαχρινή μουναρα μου διαφεύγει όνομα.
Ιουλια
Ιουλία Καλλιμάνη λέγεται. Την είχα δει στο Βόλο το 2020 και από τότε ήταν μουναρα!
Πλέον έχει πάει σε άλλο level !

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Επίσης θυμάμαι τη "συνάντηση" του Ζαν με τον αγαπητό @athinaios44 στο Σύνταγμα, κάπου στην Κολοκοτρώνη αν δε με απατά η μνήμη μου....
Μαλακα ειχε παιχτει τετοια συναντηση:confused::confused::confused:
Φιλλεληνων...ειχα βγαλει και φωτος αλλα εκανε το παγωνι απο το χωριο του και ψελλιζε κατι μαλακιες:tooth:
:undecided:
Σιγα μην ερχοταν η κοταρα ο Ζαν

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Υπάρχει θέμα ελληνικής ;;; Ποιό ραντεβού ;;;;; Το πουλί , έγραφε στο Σαββίδη εδώ στο φόρουμ , να πάει να τον βρει στις 03.30 στην αχαρνών. Και το έγραψε κανά τέταρτο πριν . Προς το κέντρο στην αχαρνών , μέσα, κάπου αγίου μελετίου . Χωρίς να γνωρίζονται και χωρίς να έχει ξαναγραφτεί ή κανονιστεί κάτι . Έπρεπε να πάει ο Σαββίδης, επειδή το ήθελε ένα βλαμμένο ;;;;
Ραντεβού δεν είναι όταν συμφωνούν δύο για συνάντηση ;;;;
Either way τον γλεντησε το πουλι

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.438
Πόντοι
206
Εγω αυτο που μετανιωνω απο τη νυχτερινη ζωη των 90'ς ειναι οι μπομπες που μας ταιζανε στα κωλομαγαζα και κατι ρειβαδικα κομματια με σταδιακα τσιριχτα ανεβασματα που παντα απορουσα πως τα επιτρεπουνε και σε τι αποσκοπουν. Και φυσικα η μεγαλυτερη απογοητευση ητανε το τελος των ντισκο οπου απο εκει που χορευαμε καθε βραδυ μας εβαλαν να κοιταμε ο ενας τον αλλον σε κατι κωλομαγαζα.
Αυτό ακριβώς, εγώ όποτε έκανα φάσεις, ήταν σε μέρη με πίστα για χορό.
Γινόταν παιχνίδι έτσι, με βλέμματα και με κινήσεις χορευτικές.
Με την μουσική στη διαπασών σε τέτοια μέρη είναι καλύτερη στρατηγική, από το να προσπαθείς να δείξεις το ενδιαφέρον με κουβέντα, και η ομιλία είναι δύσκολα κατανοητή με τόσο θόρυβο.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Καλλιμάνη.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.255
Πόντοι
456

Και Ρούβα αργυρό γίνεται του μουνιού το πανηγύρι…το θέμα είναι ότι οι περισσότερες γκόμενες δεν βγαίνουν για να γνωρίσουν, αλλά για να ανεβάσουν στορυ να τα βλέπουν οι υποτακτικοί τους στο ινστα. Για να γαμησεις σε τέτοια μεροι πρέπει να είσαι διάσημος ή αρκετά φραγκατος

greeklovems

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
17
Like
2.458
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα σκέφτομαι να κλείσω τραπέζι Nox Ρέμος και Γαρμπή το Σάββατο λόγο γιορτών δεν πιστεύω να βρω βέβαια αλλά θα δοκιμάσω μίας και έχω πάει δύο φορές και ήταν φανταστικά είμαι 22 χρόνων και είμαστε 4 άτομα λόγο γιορτών το τρίτο και τέταρτο τραπέζι ανεβαίνει η τιμή η παραμένει η ίδια δεν τα ξέρω σε τέτοια μέρη και θα το εκτιμούσα αν με βοηθουσατε λίγο

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Και Ρούβα αργυρό γίνεται του μουνιού το πανηγύρι…το θέμα είναι ότι οι περισσότερες γκόμενες δεν βγαίνουν για να γνωρίσουν, αλλά για να ανεβάσουν στορυ να τα βλέπουν οι υποτακτικοί τους στο ινστα. Για να γαμησεις σε τέτοια μεροι πρέπει να είσαι διάσημος ή αρκετά φραγκατος
" οι περισσότερες γκόμενες δεν βγαίνουν για να γνωρίσουν, αλλά για να ανεβάσουν στορυ να τα βλέπουν οι υποτακτικοί τους στο ινστα "
:hi:
:respect:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
Καλησπέρα σκέφτομαι να κλείσω τραπέζι Nox Ρέμος και Γαρμπή το Σάββατο λόγο γιορτών δεν πιστεύω να βρω βέβαια αλλά θα δοκιμάσω μίας και έχω πάει δύο φορές και ήταν φανταστικά είμαι 22 χρόνων και είμαστε 4 άτομα λόγο γιορτών το τρίτο και τέταρτο τραπέζι ανεβαίνει η τιμή η παραμένει η ίδια δεν τα ξέρω σε τέτοια μέρη και θα το εκτιμούσα αν με βοηθουσατε λίγο
Πάρε ένα Κολ γκερλ καλύτερα θα έχεις το μουνι πρώτο τραπέζι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom