Νέα

Clubs για ζιγκολό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
εδω σ αυτη την χωρα πως το παμε, σε λιγο θα παιζει κυκλωμα για να προμηθευομαστε κωλοχαρτο, για γαμησι δεν θα παιζει κυκλωμα?:P

Nikos_nbg

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Βλέποντας κ κανοντας . Οποία πληροφορία και δε , εξακριβωμένη , ΔΕΚΤΉ.

lamogio12345

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
0
ασε τα μαγαζια..πεθανε αυτο το παραμυθι..και εαν υπαρχουν ενα σε στενο κυκλο... αραξε στο σπιτι ,γδυσου , βγαλε μια καλη φωτογραφια και ξεκινα το ψαρεμα για γκομενακια...κατι τετοιο περιπου

Nikos_nbg

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Βλέποντας και κανοντας. Οποία πληροφορία δεκτή και δε , εξακριβωμένη , τόσο το καλύτερο.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Τύπε το ΕΝΣΤΑΣΙΣ στην Πατησιων εχω ακουσει  οτι παιζει. Περναω απο εκει συχνα και βλεπω κοσμο να κατεβαινει και γκραντε  γκιλφονια, απλα εχω ακουσει οτι παιζει κυκλωμα και δεν μπαινεις ευκολα στο ψητο.

Δοκιμασε και πες μας. :think:
εκει δεν θα σε αφήσουν οι Αλβανοί να παιξεις,όντως παίζει κυκλωμα,μια καλά επιλογή είναι και το sos πλατεία Αμερικής αλλά μόνο Σάββατο,τώρα αν παίζει και αμοιβή δεν ξέρω....

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Παντως αντιλαμβανεσε οτι :

1) αμα σου κατσει οπως και να ειναι πρεπει να ανταποκριθεις! ισως αυτο εχει κοστος χαπια κλπ κλπ

2) ειναι πελατες και πρεπει να πληρεις προδιαγραφες. εαν δεν ικανοποιηθει η πελατεια την εχασες και τσαμπα ο κοπος.
"ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕσ ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΕς ΕΔΩ ΜΕΣΑ. "δΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑ"

3)Μονο κατι σφιχτες εχουν πετυχει αυτο που θελεις αλλα και για αυτους οι γυναικες δεν ειναι οπως οι αντρες ψεκαστε σκουπιστε .
μπορει να ξερουν τι εισαι αλλα θελεουν και λιγο αισθημα σχεσης οπωτε προσεχε μην εκτεθεις στην ζωη σου. ( αυτο σε περιπτωση επαγγελματικης επιτυχιας)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
βασικα, αυτο που πρεπει να καταλαβουμε οταν αναζηταμε κατι τετοιο, ειναι οτι οι γυναικες εχουν τελειως διαφορετκη 'καλωδιοση' απο εμας...
Δηλαδη για να πληρωσει μια γυναικα να γαμηθει, απαιτουνται καποιες συγκεκριμενες συνθηκες, σε αντιθεση με εμας (που μοναδικη συθηκη ειναι να μην τον εχουμε παιξει 2-3 μερες:P)
Μια γυναικα που θα σε 'ψωνισει' δεν θα το κανει μονο επειδη σε γουσταρει. Θα χτιστει καποια σχεση αλληλοεμπιστοσυνης και συνεπειας μεταξυ σας.
Π.χ. θα πρεπει αυτη η γυναικα να ειναι παντρεμενη και να μην διαθετει καμμια ελευθερια κινησεων και χρονου, η θα προκειται για μια πολυ 'δυναμικη' γυναικα 'καρριερας' τυπου αγαμητη και σπαστικια (πχ. δικηγορος/στελεχος πολυεθνικης πχ) που στην ουσια θα σε πληρωνει περισσοτερο για τον λογο οτι θα σε εχει διαθεσιμο οποτε και οπου θελει αυτη, οτι θα εχει την δυνατοτητα να μην εχεις καμμια-μα καμμια-αναμειξη στην ζωη της (πχ να μην γνωριζεις καν που μενει), και επισης θα σε πληρωσει για την απολυτη εχεμυθεια σου.

Γι αυτο και λεμε οτι υπαρχουν 'κυκλωματα' γυρω απο καποιες κυριες που τυχαινει να εχουν καποια 'εξεχουσα' θεση-η ονομα- στην κοινωνια. Το 'κυκλωμα' ειναι κατι που λογικα θα παρεχει καποια 'ασφαλεια' η θα κανει 'πλατες' σε περιπτωση που κατι πηγαινει στραβα.
Σε περιπτωση που πεσει καποιος σε πιο light περιπτωσεις (πχ παντρεμενη με μεγαλογιατρο), εκει η πληρωμη προφανως και θα ειναι εμμση (πχ αποδοχη αγαθων κλπ), παρα λεφτα στο χερι.
Π.χ. δεν πιστευω οτι η καθε κυρα-Σουλτανα, οσο χαλι κι αν ειναι θα βαλει ευκολα χερι στην τσεπη να γαμηθει! Πιο ευκολα θα το βαλει να ζησει το ονειρο π.χ. οτι καποιος την γουσταρει και την αγαπαει και μλκς, οποτε η αμεση πληρωμη ειναι αντιφατικη.
Απο οποια (λογικη) πλευρα κι αν το δεις παντως, δειχνει δυσκολη η φαση....

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
βασικα, αυτο που πρεπει να καταλαβουμε οταν αναζηταμε κατι τετοιο, ειναι οτι οι γυναικες εχουν τελειως διαφορετκη 'καλωδιοση' απο εμας...
Δηλαδη για να πληρωσει μια γυναικα να γαμηθει, απαιτουνται καποιες συγκεκριμενες συνθηκες, σε αντιθεση με εμας (που μοναδικη συθηκη ειναι να μην τον εχουμε παιξει 2-3 μερες:P)
Μια γυναικα που θα σε 'ψωνισει' δεν θα το κανει μονο επειδη σε γουσταρει. Θα χτιστει καποια σχεση αλληλοεμπιστοσυνης και συνεπειας μεταξυ σας.
Π.χ. θα πρεπει αυτη η γυναικα να ειναι παντρεμενη και να μην διαθετει καμμια ελευθερια κινησεων και χρονου, η θα προκειται για μια πολυ 'δυναμικη' γυναικα 'καρριερας' τυπου αγαμητη και σπαστικια (πχ. δικηγορος/στελεχος πολυεθνικης πχ) που στην ουσια θα σε πληρωνει περισσοτερο για τον λογο οτι θα σε εχει διαθεσιμο οποτε και οπου θελει αυτη, οτι θα εχει την δυνατοτητα να μην εχεις καμμια-μα καμμια-αναμειξη στην ζωη της (πχ να μην γνωριζεις καν που μενει), και επισης θα σε πληρωσει για την απολυτη εχεμυθεια σου.

Γι αυτο και λεμε οτι υπαρχουν 'κυκλωματα' γυρω απο καποιες κυριες που τυχαινει να εχουν καποια 'εξεχουσα' θεση-η ονομα- στην κοινωνια. Το 'κυκλωμα' ειναι κατι που λογικα θα παρεχει καποια 'ασφαλεια' η θα κανει 'πλατες' σε περιπτωση που κατι πηγαινει στραβα.
Σε περιπτωση που πεσει καποιος σε πιο light περιπτωσεις (πχ παντρεμενη με μεγαλογιατρο), εκει η πληρωμη προφανως και θα ειναι εμμση (πχ αποδοχη αγαθων κλπ), παρα λεφτα στο χερι.
Π.χ. δεν πιστευω οτι η καθε κυρα-Σουλτανα, οσο χαλι κι αν ειναι θα βαλει ευκολα χερι στην τσεπη να γαμηθει! Πιο ευκολα θα το βαλει να ζησει το ονειρο π.χ. οτι καποιος την γουσταρει και την αγαπαει και μλκς, οποτε η αμεση πληρωμη ειναι αντιφατικη.
Απο οποια (λογικη) πλευρα κι αν το δεις παντως, δειχνει δυσκολη η φαση....

Ελα ξεχασες το πιο συμαντικο.

ISO - Προδιαγραφες , μεγεθος σωμα κλπ κλπ

Ε τι θα μπει η αλλη στην διαδικασια αυτη για τον κυρ Παντελη τον μαναβη με τις ιδρωμενες μασχαλες?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
χμμμμ εγω ρε φιλε πιστευω στο δογμα του 'περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα'...
Γιατι, εαν φιλες μας εβλεπαν καποιες απ αυτες που πληρωνουμε να γαμησουμε, δεν θα μας πιστευαν...
Οποτε δεν ξερεις με τι την βρισκει ο καθενας/καθε μια!
Αλλο τα προτυπα, αλλο η προσωπικη μας καυλα...;)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
......ειδικα με τα γυναικεια γουστα, δεν ειναι να βγαζεις ακρη χωρις να παθεις ψυχικο τραλαλα!...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Δεν έχουν κάτι καλύτερο εκείνοι που το κάνουν από μένα. Ίσως είναι Απλά , πολύ πιο γυμνασμενοι από μένα , οπότε μπορώ να το κάνω και γω. Ας μην κάνουμε όμως άστοχα σχόλια. Στο θέμα μας παρακαλώ Γιατί " καιγόμαι ". Κ σήμερα το κάνω άπαξ κ βγει άκρη.
Να γαμηθεις και να σε πληρωσουν δεν το σκεφτεσαι??
αμα καιγεσαι για λεφτα πρεπει καπως να τα βγαλεις...ε?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Λοιπον ο Soukeras σου εχει την λυση,ανωδυνα και απο τον χωρο σου,δεν χρεαζεται ουτε καν να φαινεται το προσωπο σου...,
Θα μπεις εδω θα δημιουργησεις λογαριασμο θα παιζεις το πουλι σου ...και οι αλλοι θα σου ριχνουν Τοκενς- μαρκες= χρημα ...στο χυσιμο ειναι εξτρα λεφτα  :grin:
xhamster.com κατηγορια live cams. :grin:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σουκερα επειδη σε βλεπω μελετημενο ποσα μπορεις να βγαλεις απο αυτα τα tips που λες

Nikos_nbg

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα μ'ενδιαφέρει να μάθω τα μέρη που πάνε. Όλα τ'αλλά είναι εύκολα για μένα. Βέβαια δεν ξέρω το κατάπόσο ισχύει αυτό με τον αναπτήρα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
αχχαχαχαααχαχα ελα ρε που το θυμηθηκες αυτο με τον αναπτηρα????
Πολυ κλισε αστικος μυθος, το ελεγαν παλια για καθε συνοικιακο μαγαζι που δειχνε λιγο 'υποπτο'-'θα πας εκει λεει, και θα εχεις τον αναπτηρα ορθιο οτι ψαχνεσαι' και κατι τετοια!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ολοι το ελεγαν για πλακα, μονο και μονο για να τους δουν τους χαζους να το κανουν αυτο...
Το λεγα καποτε σ εναν πιτσιρικα 'θα πας εκει, θα παρεις ενα φραπε γλυκο ΧΩΡΙΣ γαλα ομως, θα κατσεις, και θα χεις τον αναπτηρα ΟΡΘΙΟ'...
-'και υστερα?' με ρωτησε αυτος...
-'Υστερα παιδι μου, οταν δεις οτι δεν γινεται τιποτα, θα βαλεις τον αναπτηρα στον κωλο σου και θα κλανεις τσακμακι'...
Καπως ετσι καταρριπτεται κι αυτο το σχεδιο, φιλε μου...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Εχουν υπαρξει παντως μαγαζια στο παρελθον οπου ειχαν ακουστει τετοια σκηνικα! Και σα νεο παιδι που ειμουν, ολο καυλα και λαγνεια, ειχα παρει σβαρνα τους δρομους να βρω πουρογριες προθυμες να μου ακουμπησουν τον οβολο τους εναντι του νεανικου μου πεους....
Το τι ξενερες εφαγα φιλε μου, να ξερες....
Να ναι τωρα η χοντρη φαντασου,-Χ Ο Ν Τ Ρ Η λεμε, 100+ κιλα, με το που την βλεπω να βγαζω calculator εγω και να σκεφτομαι '1 ευρω το κιλο να μου δινε αυτη, το βγαλα το μεροκαματο'-βουρ να της την πεφτω, και να μου ριχνει και χυλοπιτα αχαχαχαχααχ

Και πως το έπαιζες το σκηνικό φίλε?
Διπλάρωνες τις χοντρές και τους έλεγες "αφού είσαι μπάζο πλήρωσε να σε γαμήσω" ?  :think:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Λοιπον φιλε, για να σε πληρωσουν γυναικες για να τις πηδηξεις 99% δεν θα βρεις, οπου παιζει τετοιο θεμα ειναι γυναικες που παει στο μιλητο απο τη μια στην αλλη.

Το μονο που θα βρεις ειναι πουστηδες που θα θελουν να τον φανε και να στα σκασουν , αυτο ειναι ευκολο , το θεμα ειναι κατα ποσο αντεχεις και αν σου σηκωνεται σε τετοιες περιστασεις.

Πριν πολλα χρονια θυμαμαι το Ροδολφο , σε ενα στενακι στη φιλελληνων υπογειο ... μιλφ , γκιλφ οτι νανε ειμουν και πιτσιρικας τοτε , ειχα γαμησει οτι κινητε αφου με εστελνε το ενα μιλφ στην φιλη της αλλα χωρις πληρωμη τη καυλα μου εγω τη καυλα τους και αυτες αλλα πατσαβουρες ηταν , με το αλκοολ ομως ολες ιδιες τις εβλεπα  :rockon:

Nikos_nbg

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον φιλε, για να σε πληρωσουν γυναικες για να τις πηδηξεις 99% δεν θα βρεις, οπου παιζει τετοιο θεμα ειναι γυναικες που παει στο μιλητο απο τη μια στην αλλη.

Το μονο που θα βρεις ειναι πουστηδες που θα θελουν να τον φανε και να στα σκασουν , αυτο ειναι ευκολο , το θεμα ειναι κατα ποσο αντεχεις και αν σου σηκωνεται σε τετοιες περιστασεις.

Πριν πολλα χρονια θυμαμαι το Ροδολφο , σε ενα στενακι στη φιλελληνων υπογειο ... μιλφ , γκιλφ οτι νανε ειμουν και πιτσιρικας τοτε , ειχα γαμησει οτι κινητε αφου με εστελνε το ενα μιλφ στην φιλη της αλλα χωρις πληρωμη τη καυλα μου εγω τη καυλα τους και αυτες αλλα πατσαβουρες ηταν , με το αλκοολ ομως ολες ιδιες τις εβλεπα  :rockon:
μην μου μπιπ την ψυχολογία . Ενθάρρυνση θέλω

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
3 λύσεις

η είσαι Άδωνις και θα σε βρουν...
ή θα πας με άντρες