αυτό το κονέ κ την κλίκα ψάχνωπρωτα ειναι οι κλικες και τα κονε ρε μαν... μετα παει η εμφανιση.. δυσκολα να προωθησεις μονος σου τον εαυτο σου κυκλωματα ειναι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Clubs για ζιγκολό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 434
- Εμφανίσεις 84K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.786
- Πόντοι
- 216
Εχουν υπαρξει παντως μαγαζια στο παρελθον οπου ειχαν ακουστει τετοια σκηνικα! Και σα νεο παιδι που ειμουν, ολο καυλα και λαγνεια, ειχα παρει σβαρνα τους δρομους να βρω πουρογριες προθυμες να μου ακουμπησουν τον οβολο τους εναντι του νεανικου μου πεους....
Το τι ξενερες εφαγα φιλε μου, να ξερες....
Να ναι τωρα η χοντρη φαντασου,-Χ Ο Ν Τ Ρ Η λεμε, 100+ κιλα, με το που την βλεπω να βγαζω calculator εγω και να σκεφτομαι '1 ευρω το κιλο να μου δινε αυτη, το βγαλα το μεροκαματο'-βουρ να της την πεφτω, και να μου ριχνει και χυλοπιτα αχαχαχαχααχ
Να ναι τωρα η χοντρη φαντασου,-Χ Ο Ν Τ Ρ Η λεμε, 100+ κιλα, με το που την βλεπω να βγαζω calculator εγω και να σκεφτομαι '1 ευρω το κιλο να μου δινε αυτη, το βγαλα το μεροκαματο'-βουρ να της την πεφτω, και να μου ριχνει και χυλοπιτα αχαχαχαχααχ
Υπάρχουν ακόμα αυτα τα μαγαζιά;Εχουν υπαρξει παντως μαγαζια στο παρελθον οπου ειχαν ακουστει τετοια σκηνικα! Και σα νεο παιδι που ειμουν, ολο καυλα και λαγνεια, ειχα παρει σβαρνα τους δρομους να βρω πουρογριες προθυμες να μου ακουμπησουν τον οβολο τους εναντι του νεανικου μου πεους....
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
αυτό το κονέ κ την κλίκα ψάχνω
φιλος-αδερφος στα κολπα,εμπιστος προς εσενα και εσυ σ αυτον θα σε μπλεξει σε τετοια κλειστα κυκλωματα.. τι να βρεις στο μπου αν τα ξεραμε εμεις δε θα γραφε κανενας εδω
είναι της εκκλησίας οι δικοί μου. Πανε με το σταυρό στο χεριφιλος-αδερφος στα κολπα,εμπιστος προς εσενα και εσυ σ αυτον θα σε μπλεξει σε τετοια κλειστα κυκλωματα.. τι να βρεις στο μπου αν τα ξεραμε εμεις δε θα γραφε κανενας εδω
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
είναι της εκκλησίας οι δικοί μου. Πανε με το σταυρό στο χερι
θα προκοψουνε
ειναι πολυπαιγμενο θεμα μαν κανεις δεν εβγαλε ακρη μη το ψαχνεις
δεν εχω να χασω κάτι. Πίστεψε μεθα προκοψουνε
ειναι πολυπαιγμενο θεμα μαν κανεις δεν εβγαλε ακρη μη το ψαχνεις
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
δεν εχω να χασω κάτι. Πίστεψε με
και αν είσαι φέτες βάλε σε σχετικό site αγγελία με photo και σίγουρα θα ψαρέψεις πελατάκια.
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
και αν είσαι φέτες βάλε σε σχετικό site αγγελία με photo και σίγουρα θα ψαρέψειςπελατάκιαπουστακια.
ΑΥΤΟ δεν θέλω να γίνει
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
ε ναι εννοείτε
στους 1000 πούστηδες θα σκάει μύτη και καμια μερακλού milfo-mature..
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ε γυναικε εκει εξω στα bar - club δεν πλερωνουν οποιος βγαινει εκει εξω παει για το τσαμπα. Η μονη περιπτωση επι πλερωμη ειναι απο γραφειο. Δεν ξερω προσωπικα αλλα ξερω καποιον που πριν πολλα χρονια το εκανε. Αλλα οπως σου ειπαν ta sites κανουν την δουλεια.Ξεφύγαμε από το θέμα παιδιά. Ποιος ξέρει μαγαζί που πάνε ώριμες Κυρίες να ψαρεψουν και που είναι; η κανένα κονέ
Πιο παλια ηταν πιο εχεμυθα αλλα τωρα με το ιντερνετ κανεις δεν αγοραζει πριν δει τον καταλογο......
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.786
- Πόντοι
- 216
θυμηθηκα προ δεκαετιας (τουλαχιστον!) μια τυπισσα κοντα στην πλ. Βικτωριας διεθετε γραφειο, και εβαζε αγγελιες ταχα πως ζητουνται νεαροι ευπαρουσιαστοι κυριοι για κυριες και τετοια-σαν ψαρι που μουν κι εγω ευθυς την πηρα τηλεφωνο, μου κανονισε ραντεβου αυτη μονη της, μυριστηκα οτι λακκο εχει η φαβα και την αρχισα στις ερωτησεις και ακουστε τι φαση εστησε αυτη:
Πηγαινες λεει απο κει, σε τραβουσαν ενα βιντεο να συστηνεσαι και τετοια (φαση γραφειο συνοικεσιων), και της πληρωνες λεει ΣΥΝΔΡΟΜΗ, κι αυτη μετα σο κανονιζε τα ραντεβου!
Περιττο να πω πως εαν δεν την μπαγλαρωσαν, απλα εκανε μια γερη αρπαχτη και καπου καλοπερασε για αρκετο καιρο
Πηγαινες λεει απο κει, σε τραβουσαν ενα βιντεο να συστηνεσαι και τετοια (φαση γραφειο συνοικεσιων), και της πληρωνες λεει ΣΥΝΔΡΟΜΗ, κι αυτη μετα σο κανονιζε τα ραντεβου!
Περιττο να πω πως εαν δεν την μπαγλαρωσαν, απλα εκανε μια γερη αρπαχτη και καπου καλοπερασε για αρκετο καιρο
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.786
- Πόντοι
- 216
Ξέρει Κανένας τίποτα για το έντασης στην πατησίων η τον ανδρόνικο κάπου προς χολαργό αν θυμάμαι;
Kαι τα δυο υπαρχουν ακομα, στο Ενστασις ειναι συνηθως πολλες Βουλγαρες και Ρωσσιδες που απλα γλεντανε με ζειμπεκιες παρεα με διαφορους μπαρμπαδες, και πιο μερακλουδες τυπισσες που ψηνονται για ενστολους...
Ο Ανδρονικος στο Χαλανδρι, ειναι πολυ πιο μαζεμενο μαγαζι, δεν το λες κωλομπαρο, πανε γενικα παρεες μεσηλικων να διασκεδασουν, εχει λιγο απ ολα
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Kαι τα δυο υπαρχουν ακομα, στο Ενστασις ειναι συνηθως πολλες Βουλγαρες και Ρωσσιδες που απλα γλεντανε με ζειμπεκιες παρεα με διαφορους μπαρμπαδες, και πιο μερακλουδες τυπισσες που ψηνονται για ενστολους...
Ο Ανδρονικος στο Χαλανδρι, ειναι πολυ πιο μαζεμενο μαγαζι, δεν το λες κωλομπαρο, πανε γενικα παρεες μεσηλικων να διασκεδασουν, εχει λιγο απ ολα
Στον Ανδρονικο γαμιουντε αλλα δεν πληρωνουν For sure
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.786
- Πόντοι
- 216
Στον Ανδρονικο γαμιουντε αλλα δεν πληρωνουν For sure
............γιατι, πληρωνουν πουθενα να γαμηθουν?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μελόπράσινα μάτια
τι πουστικη περιγραφη ειναι αυτη. πρωτη φορα το ακουω
Τύπε το ΕΝΣΤΑΣΙΣ στην Πατησιων εχω ακουσει οτι παιζει. Περναω απο εκει συχνα και βλεπω κοσμο να κατεβαινει και γκραντε γκιλφονια, απλα εχω ακουσει οτι παιζει κυκλωμα και δεν μπαινεις ευκολα στο ψητο.
Δοκιμασε και πες μας.
Δοκιμασε και πες μας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 9K