Νέα

Clubs για ζιγκολό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
apolyto_arseniko μου φενετε οτι παντου θες να κανεισ χαλαστρα,ωπος εκανες και εμενα στο δικο μου θρεντ.
αυτο καταλαβα και τιποτε αλλο!
λοιπον οι ληποι....παιζει κανενα κλαμπα ζιγκολο θεσσαλονικη???
ελααααααααααααααααα φωτα!!!!!
τυπε ειναι γνωστος μπαχαλακιας ο απολυτος...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
apolyto_arseniko μου φενετε οτι παντου θες να κανεισ χαλαστρα,ωπος εκανες και εμενα στο δικο μου θρεντ.
μεταξυ μας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε το δικο σου θεμα ηταν για την θεσσαλονικη :grin:
οταν ειναι για ζιγκολικια στην αθηνα μιλαω παντα σοβαρα :grin:
δικε μου σε τι ηλικιες φανταζεσαι οτι θα πουλησεις ζιγκολικι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ειναι γνωστος μπαχαλακιας ο απολυτος...
5216040194327892349.png

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
τυπε το δικο σου θεμα ηταν για την θεσσαλονικη :grin:
οταν ειναι για ζιγκολικια στην αθηνα μιλαω παντα σοβαρα :grin:
δικε μου σε τι ηλικιες φανταζεσαι οτι θα πουλησεις ζιγκολικι?
αφου το δικο μου θεμα ηταν μονο για θεσσαλονικη τι δουλεια ειχες τοτε στα χωραφια μου ρε μπαχαλοπροβοκατοροπαμεσυριζα?
ριχτε οι υπολοιπη φωτα για θεσσαλονικη,μην τον φοβαστε o apolyto_arseniko η ειναι μπαχαλακιας κτλπ,η ζιγκολομονοφαγας!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αφου το δικο μου θεμα ηταν μονο για θεσσαλονικη τι δουλεια ειχες τοτε στα χωραφια μου ρε μπαχαλοπροβοκατοροπαμεσυριζα?
ριχτε οι υπολοιπη φωτα για θεσσαλονικη,μην τον φοβαστε o apolyto_arseniko η ειναι μπαχαλακιας κτλπ,η ζιγκολομονοφαγας!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τυπε ο Απολυτος ειναι βασιλικος  :s&m_2:
Μην του λες για συριζα κτλ  :grin:

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
αποκλιεται εχει αριστερες ιδεες!λοιπον επιδη αυτος ειταν ο ηθικος αυτουργος που με κατεστηλε το θρεντ μου.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ελατε τωρα ξανα δυνατα και ζωντανα στο "ΠΙΑΤΣΕΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"-"ΠΙΑΤΣΕΣ ΖΙΓΚΟΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"να δωσουμε νεα προοπτικη στο θρεντ,νεες ιδεες,παντα με συμαχο την γυναικα,την παρατημενη,την αγαμητη,την πονεμενη,εστω και με τα λιγα που περνει.και στην αναγκη να ιδρυσουμε νεες πιτσες,και στα δυτικα προαστια!
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ....

Επισκέπτης
1) "κόκκινο" και είναι στον Σταθμό του τρένου Κάτω Πατήσια. 2 στενά πιο κάτω αλλά δεν ξέρω ακριβές διεύθυνση ρε παιδιά. Με πήγε ένας φίλος δεν το ήξερα
2) "επιτόκιο" ΔΕΝ είναι μάλλον τέτοιου είδους αλλά έχω κάνει πολλά τέτοια κονέ εκεί, έχει τον κατάλληλο κόσμο, Ν. Σμύρνη
3) "φάρμακο", στον Μαρινόπουλο (Τράμ) Ν.Σμύρνη και αυτό!.

Εσείς δεν έχετε να πείτε κανένα;
Το επιτοκιο τουλαχιστων τωρα δεν παιζει τετοια φαση!....1 παρακμιακο ροκ-μπαρ ειναι!...αλλο αν σου κατσει κατι τυχαια!

tampalouka

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
1
επειδή ετυχε να πιασω κουβεντα με φιλο για μαγαζι στο κολωνακι, στο οποιο γινεται κατασταση με ωριμες κυριες και αγορια, ειπα να ανακινησω το συγκεριμενο θεμα  μηπως και υπαρχει καμια πιο προσφατη πληροφορια..
ονομα του μαγαζιου δε γνωριζω δυστυχως. το μονο που ξερω είναι ότι γινεται κατασταση με αναπτηρα, δηλαδή όταν η κυρια ενδιαφέρεται σηκωνει τον αναπτηρα της ή κάπως ετσι τελοσπαντων...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δηλαδή αν πάει μία 50άρα καπνίστρια στο μαγαζί αυτό, την πούτσισε  :dancing:

tampalouka

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
1

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
ξαμοληθείτε τότενες

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
οι περισσοτεροι νομιζουν οτι αν γινουν ζιγκολο θα γαμενε μονο ομορφες.....

δεν ξερουν οτι το 90% θα ειναι μπαζα του κερατα χοντρες, γριες, ασχημες...

αλλα θα μου πεις με τοση αγαμια που εχει πεσει τηη χωρα οι περισσοτεροι πηδανε πλεον τα παντα...τρυπα να ναι κ οτι να ναι....

ωστοσο παραδοσιακα οι ζιγκολο δεν αρκει μονο αν ειναι ωραιοι..πρεπει να συνδιαζουν κ πνευμα κ εξυπναδα κ στυλ....
τωρα ποσοι κλαρινογαμπροι το εχουν αυτο αλλο θεμα....
ολοι οι μεγαλοι ζιγκολο ηταν κ εξυπνοι δεν ηταν στοκοι κλαρινογαμπροι που αν ακουσουν για απαρτχαιντ κ Σαντινιστας θα κοιτανε τα συννεφα....

κ κυριως τον ζιγκολο τον ενδιαφερει να βγαζει πολλα λεφτα με καθε τροπο...δεν το κανει επειδη εχει γκαβλες....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
επειδή ετυχε να πιασω κουβεντα με φιλο για μαγαζι στο κολωνακι, στο οποιο γινεται κατασταση με ωριμες κυριες και αγορια, ειπα να ανακινησω το συγκεριμενο θεμα  μηπως και υπαρχει καμια πιο προσφατη πληροφορια..
ονομα του μαγαζιου δε γνωριζω δυστυχως. το μονο που ξερω είναι ότι γινεται κατασταση με αναπτηρα, δηλαδή όταν η κυρια ενδιαφέρεται σηκωνει τον αναπτηρα της ή κάπως ετσι τελοσπαντων...

τη λυκοβρυση θα εννοει ταργκετ γκρουπ ουαν στεπ μπιφορ ντεθ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
λυκοβρυση εστιατοριο ε? εχεις ακουσει τπτ συγκεκριμενο?

ναι κανεις πεσιματικη χαρτζιλικωνεσαι και μετα ο απολυτος αναλαμβανει να οδηγησει την "θυγατεραν"  εν τοπω φωτεινο εν τοπω χλοερο εν τοπο αναψυξεως 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom