Νέα

Clubs για ζιγκολό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Ισως το αρχικο σου ερωτημα,... να μην μου το εκφραστηκες σωστα, για να καταλαβω... τι παρανομης φυσεως ραντεβουδακια εννοουσες?????....οποτε σε γενικοτητες και αοριστιες.... τι να σε συμβουλευσω???.... εφοσον δεν ξερω τι εννοεις παρανομο και απο τι θελεις να κρυφτεις.....π.χ. αν θελεις να κρυφτεις απο τον κοσμο..μπορεις να πας στο τρελλαδικο!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

καλά άστο δεν πειράζει, thanks anyway μιας και μπήκες στον κόπο να απαντήσεις

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καλά άστο δεν πειράζει, thanks anyway μιας και μπήκες στον κόπο να απαντήσεις
Συγνωμη,.. αλλα εκτος πλακας εχω μαθει να απαντω σε θεματα που με βοηθαει ο συνομιλητης μου, να καταλαβω τι ακριβως εννοει...οτι σε απασχολει...ξερεις ποιος ειμαι(αν εισαι φιλη αυτης που πηγα σημερα)...στην διαθεση σου..ειτε γυναικα εισαι πισω..ειτε ανδρας...να σου δωσω λυση με την αποψη μου...π.μ να στελνεις, πιστευω να ξερεις!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Στο Μπαλί για μαλλί τύπε μου

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αλλά Γιαπωνέζες γαμώ την τύχη μου? Δεν πολυλέει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• affiliate.gif
    affiliate.gif
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 35

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καλο το θεμα μαγκες μου, οποιος εχει πληροφοριες ασ καταθεσει στους αγωνιστες της κοινοτητας.Θελω να μαθω.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
μέρη για κρυφά ραντεβουδάκια :rolleyes:

Υπαρχει λογος να βγαινεις κρυφα...φοβασαι τιποτα? :think:

Να επιλέγεις μέρη που υπάρχει έλλειψη σε πράσσα. Έτσι δεν θα κινδυνεύεις να πιαστείς στα πράσσα..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πέρα από το χιούμορ, υπήρχε παλιότερα η "Ταυρόσπουπα" επί της Λ.Μαραθώνος στον Γέρακα που ήταν μούρλια μέρος για παράνομα ραντεβουδάκια. Δυστυχώς εδώ και δύο χρόνια έχει κλείσει.
Πέρνα κάποια στιγμή και από τα "club retseli" στην Παλλήνη, το "Δουκάτο" Μοράνη 8, Πικέρμι (πρόσβαση από τη Λ.Μαραθώνος και τα δύο).
Επίσης εξαιρετικό είναι και το μπαράκι "ΟΙΟΝ/Σταθμός" μέσα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Αγίου Στεφάνου Αττικής (εύκολη πρόσβαση από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας).
Τα ανωτέρω αναφερόμενα, δεν εμπίπτουν αναγκαία στην κατηγορία "clubs για ζιγκολό".

Για παράνομα ραντεβουδάκια, να επιλέγεις μέρη που είναι κέντρο-απόκεντρο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
[size=10pt]Να επιλέγεις μέρη που υπάρχει έλλειψη σε πράσσα. Έτσι δεν θα κινδυνεύεις να πιαστείς στα πράσσα..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πέρα από το χιούμορ....
[/size]
σιγα ρε φιλε, λιποθυμησαμε απ τα γελια..

πού το σπουδασες το αντικειμενο ????

mixalisgrc

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γεια σε ολους μια και ειναι η πρωτη φορα που γραφω! Εχθες ακουσα πως υπαρχουν κατι σαν μαγαζακια στο κολωνακι στα οποια πανε γυναικες που θελουν να πανε με αντρες επι πληρωμη....και φυσικα πανε και αντρες και τους πληρωνουν χοντρα για να πανε μαζι τους...ισχυει κατι τετοιο? συγνωμη αν λες βλακεια απλα ετσι ακουσα σας ευχαριστω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γεια σε ολους μια και ειναι η πρωτη φορα που γραφω! Εχθες ακουσα πως υπαρχουν κατι σαν μαγαζακια στο κολωνακι στα οποια πανε γυναικες που θελουν να πανε με αντρες επι πληρωμη....και φυσικα πανε και αντρες και τους πληρωνουν χοντρα για να πανε μαζι τους...ισχυει κατι τετοιο? συγνωμη αν λες βλακεια απλα ετσι ακουσα σας ευχαριστω
τυπε το ζιγκολικι ειναι δυσκολο πραγμα
τα πουραδικα οσο πανε και λιγοστευουν
ειναι δυσκολο να μπεις στο κυκλωμα δικε μου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τυπε το ζιγκολικι ειναι δυσκολο πραγμα
τα πουραδικα οσο πανε και λιγοστευουν
ειναι δυσκολο να μπεις στο κυκλωμα δικε μου
Που καταντησαμε ρε......Για λιγα ευρα , να δινουμε το κορμι μαs στιs Ελλεηνιδεs :grin: :grin:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Που καταντησαμε ρε......Για λιγα ευρα , να δινουμε το κορμι μαs στιs Ελλεηνιδεs :grin: :grin:
Μπα, ούτε και αυτό! οι ελλεινίδες πάντα έχουν καβάτζες, λιγούρια, πέφτουλες, έναν fuck buddy βρε αδερφέ,
ο κλασσικός ο Έλληνας αν δεν πληρώσει συχνά μένει η λιπου στο χέρι, σωστά?? [τσεκάρετε στο μετρό, όλα τα
καλά κοντοπούτανα συνοδεύονται από 2-3 καμιά φορά και 4 λιγούρηδες για λίγο χεράκι, omg  :idiot:

Επισκέπτης

Οχι ρε σύ ψέμματα είναι.Οί Ελληνες πληρώνουν καί γαμάνε μπάζα.Σιγά μήν πληρωθούν γιά νά γαμήσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom