ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Τσεκαρετε και το ΕΝΤΑΣΗ ή ΕΝΣΤΑΣΗ δεν θυμάμαι ειναι καπου στην πατησιων λενε οτι γινονται σκηνικα με γριες
ξέρι ο πεταλούδασ απο 'κι καλά....
δεν είπα πουθενά ότι πήγα....το εχεις επισκεφτει το μαγαζι φιλαρακο, τι λεει?
δεν είπα πουθενά ότι πήγα....
ιμε λιγο χαζοσ μιν παρεξιγισ....το ειδα
ερώτηση σου κανω αν ξερεισ το μαγαζι
ιμε λιγο χαζοσ μιν παρεξιγισ....
εγω ειμαι αγυμναστος και παω με γριες ακομα και με πεθαμενες ειμαι ζιγκολο η pshychωλο
Τσεκαρετε και το ΕΝΤΑΣΗ ή ΕΝΣΤΑΣΗ δεν θυμάμαι ειναι καπου στην πατησιων λενε οτι γινονται σκηνικα με γριες
που το θυμηθηκες αυτο το θρεντ ρε τυπεΡε παιδια, απ οτι βλεπω το τελευταιο post ειναι πολυ παλιο. υπαρχει καμια νεα πληροφορια για μερη που γινεται παιχνιδι με milfs-gilfs?? προσωπικα, μονο για το ''ανδρονικος'' στο χαλανδρι εχω μαθει. οποιος γνωριζει, ας δωσει τα φωτα του... ευχαριστω!
το θυμήθηκα φιλε, γτ έμαθα για έναν γνωστό μου που γάμησε ενα καλο milfaki στο ''ανδρονικος''.που το θυμηθηκες αυτο το θρεντ ρε τυπε
οχι δικε μου τιποτα
ξεραιλα επεσε
το σκηνικο στο ενσταση πριν ποσα χρονια τυπε?Μαγκες μου ειχα παει παλιοτερα στο ΕΝΣΤΑΣΗ (Πατησιων) 5-6 φορες. Τις 2 φορες μου την επεσαν 2 πουρα τα οποια δεν βλεποντουσαν με τιποτα... Η μια ηταν 100 κιλα και 45 χρονων και η αλλη αδυνατη και με το ενα ποδι στον ταφο... ουτε με 2 κουτια βιαγκρα δεν σου σηκωνετε να τα γαμησεις... Και η φαση ειναι οτι ηρθαν και μου πεταξαν κατι σκοτωμενες ατακες του στυλ <εισαι ενα πολυχρωμο λουλουδι που θελει ποτισμα,πρεπει να βρεθουμε να σε ταισω. κτλ... Δεν ξερω τι παιζει τωρα αλλα αυτες ηταν οι δικες μου εμπειριες απο το συγκεκριμενο μαγαζι πριν 2 χρονια περιπου. Επισης στο Ανδρονικος εχω παει 2 φορες προσφατα και δεν παιζει τιποτα... 3-4 πουρα και αυτα πανε στο μαγαζι καβατζωμενα με γκομενο. Αυτα.
τυπε το eleven τοχω ακουσει και εγω,δεν εχω παει αλλα εχω μαθει οτι δεν λεει πολλατο θυμήθηκα φιλε, γτ έμαθα για έναν γνωστό μου που γάμησε ενα καλο milfaki στο ''ανδρονικος''.
επίσης, ο φιλος που ειπε για το pecora nera, μου θυμισε και το eleven (περιοχη Αμαρουσίου νομιζω) που παίζουν πολλα και καλα milfs. δεν ξερω αν θεωρειται milfaδικο, γτ ειναι καλο μαγαζι, αλλα γινεται παιχνιδι.
το σκηνικο στο ενσταση πριν ποσα χρονια τυπε?
τυπε εγω πηγαινα οταν ηταν στα καλα τουΔικέ μου πολύ καλτίλα το Ένσταση ε;
Έχεις παίξει μπαλίτσα; Φόρτωσες κάνα γιαγιόνι;
Εγώ πήγα να κόψω κίνηση αλλά Κωλο-κυνθούς κατέληξα.
Είχε κάτι τεμάχια, πάντως, συλλεκτικά.