Νέα

Clubs για ζιγκολό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Τσεκαρετε και το ΕΝΤΑΣΗ ή ΕΝΣΤΑΣΗ δεν θυμάμαι ειναι καπου στην πατησιων λενε οτι γινονται σκηνικα με γριες

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ξέρι ο πεταλούδασ απο 'κι καλά....  :sunglasses:  :sunglasses:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
εγω ειμαι αγυμναστος και παω με γριες ακομα και με πεθαμενες ειμαι ζιγκολο η pshychωλο  :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τσεκαρετε και το ΕΝΤΑΣΗ ή ΕΝΣΤΑΣΗ δεν θυμάμαι ειναι καπου στην πατησιων λενε οτι γινονται σκηνικα με γριες

στην π.κολιατσου ειναι
αν περιμενεις να πουλησεις ζιγκολικι εκει καικες
παλια ισως γινοταν κανα σκηνικο
τωρα ολο ρωσιδες και αλβανιδες εχει
τωρα αν εισαι τυχερος και το παιξεις καλα ισως φας κανα πουρο στο τζαμπα
φαση του στυλ ροδολφο δεν παιζει εκει

karas1984

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους εχω πολυ καιρο που με ενα φιλο μου ακουσαμε για το club  rodolfo ! παμε εκει και ηταν κλειστο εδω και καποια χρονια μας ειπαν ετσι εμπιστευτήκαμε  το θεμα αυτο και πηγαμε στα μαγαζια που προτεινετε εδω  οπως το κοκκινο στα κατω πατισια αλλα δεν το ηξερε κανεις οταν ρωτήσαμε!!! γενικα  πήγαμε σε οσα λεει  το θεμα μπορει κανεις να μου στειλει ενα pm με ακριβεις διευθυνση εστω απο ενα μαγαζι ! θα ειμαι υποχρεος   

:cheesy: :

tampalouka

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια, απ οτι βλεπω το τελευταιο post ειναι πολυ παλιο. υπαρχει καμια νεα πληροφορια για μερη που γινεται παιχνιδι με milfs-gilfs?? προσωπικα, μονο για το ''ανδρονικος'' στο χαλανδρι εχω μαθει. οποιος γνωριζει, ας δωσει τα φωτα του... ευχαριστω!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε παιδια, απ οτι βλεπω το τελευταιο post ειναι πολυ παλιο. υπαρχει καμια νεα πληροφορια για μερη που γινεται παιχνιδι με milfs-gilfs?? προσωπικα, μονο για το ''ανδρονικος'' στο χαλανδρι εχω μαθει. οποιος γνωριζει, ας δωσει τα φωτα του... ευχαριστω!
που το θυμηθηκες αυτο το θρεντ ρε τυπε :2funny:
οχι δικε μου τιποτα
ξεραιλα επεσε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μαγκες μου ειχα παει παλιοτερα στο ΕΝΣΤΑΣΗ (Πατησιων) 5-6 φορες. Τις 2 φορες μου την επεσαν 2 πουρα τα οποια δεν βλεποντουσαν με τιποτα... Η μια ηταν 100 κιλα και 45 χρονων και η αλλη αδυνατη και με το ενα ποδι στον ταφο... ουτε με 2 κουτια βιαγκρα δεν σου σηκωνετε να τα γαμησεις... Και η φαση ειναι οτι ηρθαν και μου πεταξαν κατι σκοτωμενες ατακες του στυλ <εισαι ενα πολυχρωμο λουλουδι που θελει ποτισμα,πρεπει να βρεθουμε να σε ταισω. κτλ... Δεν ξερω τι παιζει τωρα αλλα αυτες ηταν οι δικες μου εμπειριες απο το συγκεκριμενο μαγαζι πριν 2 χρονια περιπου. Επισης στο Ανδρονικος εχω παει 2 φορες προσφατα και δεν παιζει τιποτα... 3-4 πουρα και αυτα πανε στο μαγαζι καβατζωμενα με γκομενο. Αυτα.

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Για ζιγκολίκι δεν ξέρω. Ίσως αν γουστάρει πολύ η granny να δώσει κάτι προκειμένου να σε ρίξει. Ο Ανδρόνικος στο Χαλάνδρι (Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, λίγο πιο πέρα από τη Vodafone), είναι κλασικό πουραδικο. Ανάλογα με τις μέρες έχει μιλφ αλλά δεν παίζουν πάντα μπάλα. Το επίπεδο είναι συνήθως μέτριο. Ενίοτε σκάνε μύτη κάτι περιποιημένες από τα γύρω κυριλέ προάστεια (Π. Ψυχικό, Φιλοθέη), κόβουν κίνηση και συνήθως φεύγουν. Έχω πετύχει εκεί απο ανήλικα μιλφόβια αγοράκια, μέχρι αγροτοτηνέϊτζερς με μασχαλοκάβαλο παντελόνι και μπλουζάκι"Βιβεχρωμ" και "Γερανοί Πράπας". Το hot-spot για μιλφ νομίζω πως είναι το pecora nera στην περιοχή ελληνορώσων (Λ. Κηφισίας, ύψος Γηροκομέιο και κόμβος με Κατεχάκη, στην πρώτη παράλληλο). Το μαγαζί το έχει ο Σοφιανός ο ηθοποιός και εκεί μαζεύει κυριλάτα μιλφ που παίζουν αρκετά. Για λεφτά και ζιγκολίκια, ξεχάστε το. Αν χωθείς σωστά και σε γουστάρουν τα μιλφ, τότε θα μπει ο σύρτης. Σημειωτέον πως και οι άντρες που συχνάζουν εκεί, έχουν πιο προσεγμένη εμφάνιση, γι'αυτό το λόγο. Καλύτερα να πάτε καθημερινές γιατί το ΠΣ αυξάνεται ο ανταγωνισμός.

tampalouka

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
1
που το θυμηθηκες αυτο το θρεντ ρε τυπε :2funny:
οχι δικε μου τιποτα
ξεραιλα επεσε
το θυμήθηκα φιλε, γτ έμαθα για έναν γνωστό μου που γάμησε ενα καλο milfaki στο ''ανδρονικος''.
επίσης, ο φιλος που ειπε για το pecora nera, μου θυμισε και το eleven (περιοχη Αμαρουσίου νομιζω) που παίζουν πολλα και καλα milfs. δεν ξερω αν θεωρειται milfaδικο, γτ ειναι καλο μαγαζι, αλλα γινεται παιχνιδι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαγκες μου ειχα παει παλιοτερα στο ΕΝΣΤΑΣΗ (Πατησιων) 5-6 φορες. Τις 2 φορες μου την επεσαν 2 πουρα τα οποια δεν βλεποντουσαν με τιποτα... Η μια ηταν 100 κιλα και 45 χρονων και η αλλη αδυνατη και με το ενα ποδι στον ταφο... ουτε με 2 κουτια βιαγκρα δεν σου σηκωνετε να τα γαμησεις... Και η φαση ειναι οτι ηρθαν και μου πεταξαν κατι σκοτωμενες ατακες του στυλ <εισαι ενα πολυχρωμο λουλουδι που θελει ποτισμα,πρεπει να βρεθουμε να σε ταισω. κτλ... Δεν ξερω τι παιζει τωρα αλλα αυτες ηταν οι δικες μου εμπειριες απο το συγκεκριμενο μαγαζι πριν 2 χρονια περιπου. Επισης στο Ανδρονικος εχω παει 2 φορες προσφατα και δεν παιζει τιποτα... 3-4 πουρα και αυτα πανε στο μαγαζι καβατζωμενα με γκομενο. Αυτα.
το σκηνικο στο ενσταση πριν ποσα χρονια τυπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το θυμήθηκα φιλε, γτ έμαθα για έναν γνωστό μου που γάμησε ενα καλο milfaki στο ''ανδρονικος''.
επίσης, ο φιλος που ειπε για το pecora nera, μου θυμισε και το eleven (περιοχη Αμαρουσίου νομιζω) που παίζουν πολλα και καλα milfs. δεν ξερω αν θεωρειται milfaδικο, γτ ειναι καλο μαγαζι, αλλα γινεται παιχνιδι.
τυπε το eleven τοχω ακουσει και εγω,δεν εχω παει αλλα εχω μαθει οτι δεν λεει πολλα
το pecora nera δεν το ξερω

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
το σκηνικο στο ενσταση πριν ποσα χρονια τυπε?

Δικέ μου πολύ καλτίλα το Ένσταση ε;
Έχεις παίξει μπαλίτσα; Φόρτωσες κάνα γιαγιόνι;
Εγώ πήγα να κόψω κίνηση, αλλά Κωλο-κυνθούς κατέληξα. :(
Είχε κάτι τεμάχια, πάντως, συλλεκτικά. :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δικέ μου πολύ καλτίλα το Ένσταση ε;
Έχεις παίξει μπαλίτσα; Φόρτωσες κάνα γιαγιόνι;
Εγώ πήγα να κόψω κίνηση αλλά Κωλο-κυνθούς κατέληξα. :(
Είχε κάτι τεμάχια, πάντως, συλλεκτικά. :2funny:
τυπε εγω πηγαινα οταν ηταν στα καλα του
με πουρά που φορουσαν στρινγκ και χορευαν σακη ρουβα :2funny: :2funny:
πολυ γελιο :2funny:
τελευταια φορα που ειχα παει ειχε πολλες ρωσιδες και αλβανιδες που ακομα και αν τις ψωνιζες θα σου ζητουσαν λεφτα,οποτε δεν λεει :2funny:
ρε ειχα δει μεχρι και freelancer της ομονοιας να ειναι εκει μεσα
και δεν ξαναπηγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom