You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Clubs για ζιγκολό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 434
- Εμφανίσεις 84K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
φιλε ziggolo ξερω και γω ενα καλο μαγαζι αν σε ενδιαφερει.Ειναι το ''Montechristo" με πολυ καλα Milf που πληρωνουν αδρα για πιτσιρικους και ειναι διπλα απο αυτα που λεει ο πολυπειρος Vasos!Aπορω πως του ξεφυγε!
σορρυ παραλειψις μου...ευτυχως που υπαρχεις και συ lalakoukoulekidis!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Πάντως πέρνα και μια βόλτα απο κει που σου είπα.
Είναι πολύ καλά.
Και λείπουν οι ανταγωνιστές σου αυτή την εποχή.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ρητορικο ερωτημα ή πραγματικο ????οσοι ξερουν αυτα που ξερουν.... πως και τα γνωριζουν???
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Αμα ρωτάς τέτοια πράγματα δεν κάνεις για ζιγκολόοσοι ξερουν αυτα που ξερουν.... πως και τα γνωριζουν???
Συγνώμη κ' ολας
Ειναι κανόνας απαράβατος.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
wlksευχαριστω πολυ παντως
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
ευχαριστω πολυ παντως
Αν θες να ξεκινήσεις τα citytours μπορώ να σε βοηθήσω
Επισκέπτης
sτο montechristo ειναι πολυ δυσκολο να μπεις ..ειναι vip k exei waiting list γαματα...
Kοιταξε, αν πει οτι ειναι φιλος του Vasos εχει περασει αερα και δεν θα χει κανενα προβλημα.Μην ξεχασω να πω οτι πρεπει να κραταει και ενα φραπεδακι στο χερι να καταλαβει οτι παει εκ μερους του.Βασικο αυτο!Με μενα παντως ειχε πιασει.....
με τον φραπε στο χερι???Kοιταξε, αν πει οτι ειναι φιλος του Vasos εχει περασει αερα και δεν θα χει κανενα προβλημα.Μην ξεχασω να πω οτι πρεπει να κραταει και ενα φραπεδακι στο χερι να καταλαβει οτι παει εκ μερους του.Βασικο αυτο!Με μενα παντως ειχε πιασει.....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αν θες να ξεκινήσεις τα citytours μπορώ να σε βοηθήσω
θελω εγω μονο για OWO
Επισκέπτης
Παίδες, εγώ θα ήθελα να μου πείτε μαγαζιά που συχνάζουν ... μουνάρες νυμφομανείς κάτω των 35 , οι οποίες τα σκάνε κι όλας για να τις πιτσιλίσουν.
Μαγαζί δηλαδή που πας , έρχεται η μουνάρα κάτων των 35 με κορμί μοντέλου και σε ρωτάει "πόσα θες ρε παίδαρε για να με σκίσεις;".
Μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά. Είναι εκατοντάδες, όλοι το ξέρουμε ...
Μαγαζί δηλαδή που πας , έρχεται η μουνάρα κάτων των 35 με κορμί μοντέλου και σε ρωτάει "πόσα θες ρε παίδαρε για να με σκίσεις;".
Μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά. Είναι εκατοντάδες, όλοι το ξέρουμε ...
Είναι εκατοντάδες, όλοι το ξέρουμε ...
Μη κόβεις ρε Λάκη, δεν είναι εκατοντάδες!
ΧΙΛΙΑΔΕΣ είναι!!!
Παίδες, εγώ θα ήθελα να μου πείτε μαγαζιά που συχνάζουν ... μουνάρες νυμφομανείς κάτω των 35 , οι οποίες τα σκάνε κι όλας για να τις πιτσιλίσουν.
Pantremene καλησπέρα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί την Κυριακή 3 Μαίου ώρα 1.30, ήταν δεκάδες νεαροί, κυρίως αλλοδαποί, κάποιοι προχωρημένης ηλικίας Έλληνες που έμοιαζαν gay και 2 ώριμες κυρίες παρέα εκ των οποίων η μία συνοδευόταν. Αυτή είναι η συνηθισμένη κατάσταση στο μαγαζί ή απλώς έτυχε; Υπάρχουν κάποιες μέρες που είναι περισσότερες οι ώριμες κυρίες; Εάν ναι, τι ώρα περίπου;Το Σαμμι στην αρχή της Φυλής
Περίπου στο 20 νούμερο
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
JON PAP
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
geia sas paidia.thelo na gino zigolo.mporei na me pei kapoios pos mporo na gino?an thelei kapoios as me steilei mail sto padelveccio@yahoo.gr h as steilei edo.sas euxaristo poly.
νομίζω ότι για αρχή πρέπει να μελετήσεις το τραγούδι της Παπαρίζου ''Έρωτα πουλάς, τάζεις γη κι ουρανό... πού την έχεις την καρδιά ζιγκολό;;;''
για ποσα λεφτα μιλαμε ???...ειμαι αθλητης, 1,80 πολυ γυμνασμενος 19 χρονων οχι χαπια και μαλακιες, καφε-πρασινα ματια.. απλα γουσταρω να μαζεψω πολλα λεφτα σε λιγο καιρο...δεν εχω ξανακανει ζιγκολίκι αλλα με καμια μεγαλη κυρια να το δοκιμαζα...για στειλε αν ξερεις κατιΑν θες να ξεκινήσεις τα citytours μπορώ να σε βοηθήσω
edit giorgospapa: διορθωση greeklish..
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
για ποσα λεφτα μιλαμε ???...ειμαι αθλητης, 1,80 πολυ γυμνασμενος 19 χρονων οχι χαπια και μαλακιες, καφε-πρασινα ματια.. απλα γουσταρω να μαζεψω πολλα λεφτα σε λιγο καιρο...δεν εχω ξανακανει ζιγκολίκι αλλα με καμια μεγαλη κυρια να το δοκιμαζα...για στειλε αν ξερεις κατι
edit giorgospapa: διορθωση greeklish..
Ασε ρε φιλαρακι... θες πολλα λεφτα σε λιγο χρονο...περνιεσαι για ξυπνατζης??? αν οντως θες ετσι πολλα λεφτα σε χρονο dt αντε να σου κανουν το κουλουρακι σου 500ΕΥΡΩ κερμα σε πιατσες της Αθήνας.
αλλιως αστο... μην κοιμασαι ξεσκεπαστος το βραδυ και λες τετοιες μαλακιες!!
αντε... νατε γιατι γεμισαμε με ξυπνατζηδες και μικρα σαπακια που θελουν να πιασουν την καλη με την μια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 9K