Επισκέπτης
στο δαφνι ισως...Μια ερώτηση;
Εσυ είσαι ζιγκολο ή εκπαιδεύσαι για ζιγκολο και θέλεις να κάνεις την πρακτική σου;
Για να ξέρουμε που θα σε στείλουμε.
στο δαφνι ισως...Μια ερώτηση;
Εσυ είσαι ζιγκολο ή εκπαιδεύσαι για ζιγκολο και θέλεις να κάνεις την πρακτική σου;
γενικα παιζει πολυ cohiba και romeo n'juliette αμα σου αρεσουν πολυ.
σοβαρα μιλας??? η πλακα κανεις??παιζει κονσομα απο γιαγιουδια ή αλλιως granny(μολις μπεις μεσα την πρωτη που θα σε πλησιασει θα την αποκαλεσεις granny,ειναι πολυ τρεντυ..ακου που σου λεω...),καθεσαι στο μπαρ που λες,και σου σκαει μυτη το πρωτο γιαγιοπορνο!σου λεει συνηθως τα κλασσικα και μη εξαιρετεα...ποσο χρονωνε εισαι(αμα η γκραννυ ειναι και λιγο μαγκιορα),απο που μας ηρθες νεοφρουτε και κατι τετοια,αλλα εσυ μην ψαρωνεις με τιποτα..βουρ στο στοχο σου!εχω βγαλει εκει απο γιαγιαδες μεχρι σουρλβεικη ανορεξια!παντως ειναι καλα,αξιζει την προσπαθεια.Το μονο κακο ειναι η κακη ποιοτητα φωτισμου που την εκμεταλλευονται τα μιλφιδια και ξεκλεβουν χρονια απο πανω τους..
στειλτε με όπου θελετε, ειμαι αμεσα προσαρμοσιμος..Μια ερώτηση;
Μια ερώτηση;
θελω να δοκιμασω μια φορα... εχω ακουσει οτι εχει καλα λεφταΜια ερώτηση;
εχεις δει το βασο πολλες φορες να κανει πλακα ??σοβαρα μιλας??? η πλακα κανεις??
οκ παω πασοεχεις δει το βασο πολλες φορες να κανει πλακα ??
Ευκαιρία είναι.θελω να δοκιμασω μια φορα... εχω ακουσει οτι εχει καλα λεφτα
εχεις δει το βασο πολλες φορες να κανει πλακα ??
οκ παω πασο
σοβαρα μιλας??? η πλακα κανεις??
πειραζει που θελω να δοκιμασω???λοοολ μαζευτεεεε τον...
θελω να δοκιμασω μια φορα... εχω ακουσει οτι εχει καλα λεφτα
που σου φευγουν...........ζιγκολο αν κανεις κ κανα σιτυ τουρ εκει να δεις λεφτααααα!!!
γιατι ρε συ ??λοοολ μαζευτεεεε τον...
δεν κανω καθολου πλακα ρε παιδιαπλακα μας κανεις?
Όχι παιδί μου.πειραζει που θελω να δοκιμασω???