Νέα

Clubs για ζιγκολό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μέχρι αγροτοτηνέϊτζερς με μασχαλοκάβαλο παντελόνι και μπλουζάκι"Βιβεχρωμ" και "Γερανοί Πράπας".

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε πούτη, ελπίζω όταν μπαγιατέψω για τα καλά να μην έχουν εκλείψει αυτά  :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τυπε τελευταια φορα ειχα παει καλοκαιρι 2007 τοτε υπηρχε ενα φρικοπουρο
ηταν πολυ αδυνατη,με μικρο πεσμενο βυζι :tickedoff: μαλλι αφανα ξανθο και φορουσε να ολοσωμο :think: την ειχες πετυχει ποτε?

Κι αυτή που λέω κάπως έτσι ήταν. Λες; :huh:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
έχω πάει ενσταση 2-3 φορές για το γέλιο, μπαίνουν πιτσιρικάδες μπας και χτυπησουν κανα Milf χαχα αλλά γενικά το βλέπω δύσκολο, ανεβαίνουν κι οι τσατσόγριες (έτσι με βλέπω να γίνομαι κι εγω) στην πίστα να δειχτουν ταχα μου δηθεν

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
:2funny: :2funny: :2funny:
έχω πάει ενσταση 2-3 φορές για το γέλιο, μπαίνουν πιτσιρικάδες μπας και χτυπησουν κανα Milf χαχα αλλά γενικά το βλέπω δύσκολο, ανεβαίνουν κι οι τσατσόγριες (έτσι με βλέπω να γίνομαι κι εγω) στην πίστα να δειχτουν ταχα μου δηθεν
Προσεχε στο μαγαζι αυτο...τα τελευταια χρονια εχει χαλασει απο πολλες αποψεις!!!

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
γιαυτο σταματησαμε να πηγαινουμε τυπε
Τα ποτα ειναι δυναμιτης......
όσες φορές πήγα είμασταν μεγάλη παρέα, αλλά για κανένα παράνομο ραντεβουδάκι θα το έχω στα υπ' όψιν ;)
Υπαρχουν αλλα μερη να πας....η ποιοτητα του κοσμου εκει, ειναι πλεον....οτι χειροτερο!!!!!!!

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Τα ποτα ειναι δυναμιτης......Υπαρχουν αλλα μερη να πας....η ποιοτητα του κοσμου εκει, ειναι πλεον....οτι χειροτερο!!!!!!!

πάντως εγώ που ζήτησα jack amaretto drambui το κάνανε πολύ καλό

για πες γιατί έχω ξεμείνει απο ιδέες :dunno:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συγνωμη...αλλα δεν ειμαι αρμοδιος να σου απαντησω..... γιατι στην ζωη μου, δεν εχω μαθει μεχρι σημερα, τα κρυφα αλλα τα φανερα και σε οποιον και οποια αρεσε!! :rockon: :rockon: :rockon:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Συγνωμη...αλλα δεν ειμαι αρμοδιος να σου απαντησω..... γιατι στην ζωη μου, δεν εχω μαθει μεχρι σημερα, τα κρυφα αλλα τα φανερα και σε οποιον και οποια αρεσε!! :rockon: :rockon: :rockon:

ok πάσο, δικαίωμα του καθένα είναι να πράττει όπως αισθάνεται

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ok πάσο, δικαίωμα του καθένα είναι να πράττει όπως αισθάνεται
Ισως το αρχικο σου ερωτημα,... να μην μου το εκφραστηκες σωστα, για να καταλαβω... τι παρανομης φυσεως ραντεβουδακια εννοουσες?????....οποτε σε γενικοτητες και αοριστιες.... τι να σε συμβουλευσω???.... εφοσον δεν ξερω τι εννοεις παρανομο και απο τι θελεις να κρυφτεις.....π.χ. αν θελεις να κρυφτεις απο τον κοσμο..μπορεις να πας στο τρελλαδικο!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Ένα μαγαζί που μάζευε πουρά είναι το ΛΑΓΟΥΔΕΡΑ στην Συγγρού 373 δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα διότι έχω να παώ έκει 10 χρόνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom