boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μέχρι αγροτοτηνέϊτζερς με μασχαλοκάβαλο παντελόνι και μπλουζάκι"Βιβεχρωμ" και "Γερανοί Πράπας".
ρε πούτη, ελπίζω όταν μπαγιατέψω για τα καλά να μην έχουν εκλείψει αυτά
μέχρι αγροτοτηνέϊτζερς με μασχαλοκάβαλο παντελόνι και μπλουζάκι"Βιβεχρωμ" και "Γερανοί Πράπας".
τυπε τελευταια φορα ειχα παει καλοκαιρι 2007 τοτε υπηρχε ενα φρικοπουρο
ηταν πολυ αδυνατη,με μικρο πεσμενο βυζι μαλλι αφανα ξανθο και φορουσε να ολοσωμο την ειχες πετυχει ποτε?
μπορει τυπεΚι αυτή που λέω κάπως έτσι ήταν. Λες;
μπορει τυπε
ηταν οπως ειπες σαν σκιαχτρο και ελιωνε στον χορο
φρικοπουρο ομως
Προσεχε στο μαγαζι αυτο...τα τελευταια χρονια εχει χαλασει απο πολλες αποψεις!!!
έχω πάει ενσταση 2-3 φορές για το γέλιο, μπαίνουν πιτσιρικάδες μπας και χτυπησουν κανα Milf χαχα αλλά γενικά το βλέπω δύσκολο, ανεβαίνουν κι οι τσατσόγριες (έτσι με βλέπω να γίνομαι κι εγω) στην πίστα να δειχτουν ταχα μου δηθεν
γιαυτο σταματησαμε να πηγαινουμε τυπεΠροσεχε στο μαγαζι αυτο...τα τελευταια χρονια εχει χαλασει απο πολλες αποψεις!!!
Προσεχε στο μαγαζι αυτο...τα τελευταια χρονια εχει χαλασει απο πολλες αποψεις!!!
Τα ποτα ειναι δυναμιτης......γιαυτο σταματησαμε να πηγαινουμε τυπε
Υπαρχουν αλλα μερη να πας....η ποιοτητα του κοσμου εκει, ειναι πλεον....οτι χειροτερο!!!!!!!όσες φορές πήγα είμασταν μεγάλη παρέα, αλλά για κανένα παράνομο ραντεβουδάκι θα το έχω στα υπ' όψιν ;)
Τα ποτα ειναι δυναμιτης......Υπαρχουν αλλα μερη να πας....η ποιοτητα του κοσμου εκει, ειναι πλεον....οτι χειροτερο!!!!!!!
Να σου πω τι?πάντως εγώ που ζήτησα jack amaretto drambui το κάνανε πολύ καλό
για πες γιατί έχω ξεμείνει απο ιδέες
Να σου πω τι?
Υπαρχει λογος να βγαινεις κρυφα...φοβασαι τιποτα?μέρη για κρυφά ραντεβουδάκια
Υπαρχει λογος να βγαινεις κρυφα...φοβασαι τιποτα?
Συγνωμη...αλλα δεν ειμαι αρμοδιος να σου απαντησω..... γιατι στην ζωη μου, δεν εχω μαθει μεχρι σημερα, τα κρυφα αλλα τα φανερα και σε οποιον και οποια αρεσε!!ε για να το λέω ;)
Συγνωμη...αλλα δεν ειμαι αρμοδιος να σου απαντησω..... γιατι στην ζωη μου, δεν εχω μαθει μεχρι σημερα, τα κρυφα αλλα τα φανερα και σε οποιον και οποια αρεσε!!
Ισως το αρχικο σου ερωτημα,... να μην μου το εκφραστηκες σωστα, για να καταλαβω... τι παρανομης φυσεως ραντεβουδακια εννοουσες?????....οποτε σε γενικοτητες και αοριστιες.... τι να σε συμβουλευσω???.... εφοσον δεν ξερω τι εννοεις παρανομο και απο τι θελεις να κρυφτεις.....π.χ. αν θελεις να κρυφτεις απο τον κοσμο..μπορεις να πας στο τρελλαδικο!!!!!!ok πάσο, δικαίωμα του καθένα είναι να πράττει όπως αισθάνεται