Νέα

Clubs για ζιγκολό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σειρά , νέος είμαι. Πιο νέος , πεθαίνεις.
γιαυτο εισαι ετσι φουριοζος τυπε
το εχουμε πει στην ελλαδα το ζιγκολικι ειναι πολυ κλειστο επαγγελμα
πρεπει να μπεις στο συστημα :S

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.314
Πόντοι
1.406
Αγαπητε εκολαπτομενε Ζιγκολο,να δουλεψεις κατα τα προτυπα των γυναικων επαγγελματιων ειναι λιγο δυσκολο,για πολλους λογους,οπως το οτι ειναι πολυ πιο ευκολο για μια γυναικα να βρει ψωλη,ακομα και αν ειναι μεγαλη η ψιλοσαπακι,οι γυναικες συνηθως εκτος απο ωμο σεξ θελουν εστω και λιγο συναισθημα και παραμυθιασμα κτλ κτλ.Σαφως και υπαρχουν και αυτο που λεμε Call-boys,αλλα σιγουρα ειναι ελαχιστοι,θα πρεπει να εχουν ΟΛΟ το πακετο,ομορφια κορμαρα ψωλαρα τεχνικη ντυσιμο συμπεριφορα ομιλια στυλ, και σιγουρα θα κινουνται μεσω γνωριμιων σε high class κυκλωματα.Αυτο που πιστευω οτι μπορεις να κανεις εσυ ειναι να κινηθεις σε μερη που να συχναζουν ΠΛΟΥΣΙΕΣ και σιτεμενες γκομενες.Οταν λεω σιτεμενες στη χειροτερη 50...αν βρεις και 40ρα μαγκια σου,και να την πιασεις γκομενα...δεν εννοω απαραιτητα σχεση,μπορει να ειναι μονο σεξουαλικο αλλα να υπαρχει σταθερη επαφη (αν τους πουλησεις και λιγο ερωτισμο-ρομαντισμο ακομα καλυτερα).Και αφου τους εχεις κερδισει καπως την εμπιστοσυνη η την εχεις κανει πρεζακι της ψωλης σου,να πουλησεις ενα παραμυθι οτι εχεις προβληματα χρειαζεσαι λεφτα και τι  θα κανω ατιμη κενωνια κτλ κτλ και χωρις να τους ζητησεις αμεσα ,να τις καταφερεις να σου τα σταξουν...Το κλασσικο και αιωνιο συστημα που κανουν δηλαδη εκκατομυρια πουτανακια ανα το κοσμο με ωριμους ευκαταστατους κυριους..
Αρκει βεβαια να ειναι ενταξει η συνειδηση σου με το γεγονος οτι θα εισαι και εσυ ενα πουτανακι....

Επισκέπτης
URL]]

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.709
Πόντοι
2.356
Αγαπητε εκολαπτομενε Ζιγκολο,να δουλεψεις κατα τα προτυπα των γυναικων επαγγελματιων ειναι λιγο δυσκολο,για πολλους λογους,οπως το οτι ειναι πολυ πιο ευκολο για μια γυναικα να βρει ψωλη,ακομα και αν ειναι μεγαλη η ψιλοσαπακι,οι γυναικες συνηθως εκτος απο ωμο σεξ θελουν εστω και λιγο συναισθημα και παραμυθιασμα κτλ κτλ.Σαφως και υπαρχουν και αυτο που λεμε Call-boys,αλλα σιγουρα ειναι ελαχιστοι,θα πρεπει να εχουν ΟΛΟ το πακετο,ομορφια κορμαρα ψωλαρα τεχνικη ντυσιμο συμπεριφορα ομιλια στυλ, και σιγουρα θα κινουνται μεσω γνωριμιων σε high class κυκλωματα.Αυτο που πιστευω οτι μπορεις να κανεις εσυ ειναι να κινηθεις σε μερη που να συχναζουν ΠΛΟΥΣΙΕΣ και σιτεμενες γκομενες.Οταν λεω σιτεμενες στη χειροτερη 50...αν βρεις και 40ρα μαγκια σου,και να την πιασεις γκομενα...δεν εννοω απαραιτητα σχεση,μπορει να ειναι μονο σεξουαλικο αλλα να υπαρχει σταθερη επαφη (αν τους πουλησεις και λιγο ερωτισμο-ρομαντισμο ακομα καλυτερα).Και αφου τους εχεις κερδισει καπως την εμπιστοσυνη η την εχεις κανει πρεζακι της ψωλης σου,να πουλησεις ενα παραμυθι οτι εχεις προβληματα χρειαζεσαι λεφτα και τι  θα κανω ατιμη κενωνια κτλ κτλ και χωρις να τους ζητησεις αμεσα ,να τις καταφερεις να σου τα σταξουν...Το κλασσικο και αιωνιο συστημα που κανουν δηλαδη εκκατομυρια πουτανακια ανα το κοσμο με ωριμους ευκαταστατους κυριους..
Αρκει βεβαια να ειναι ενταξει η συνειδηση σου με το γεγονος οτι θα εισαι και εσυ ενα πουτανακι....

Εξαιρετικά σπάνιο και δύσκολο να τα καταφέρεις. Ειδικά στις μέρες μας που υπάρχουν τέτοιοι πολλοί. Και φυσικά ελάχιτοι τα καταφέρνουν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.709
Πόντοι
2.356
Όπως λέει ο Βασιλόφρονας αν μια γκόμενα θελει να γαμηθεί, λίγο να προσέξει τον εαυτό της και βγει έξω θα βρει 200 πεινασμένους, μπακούρια και μη... χαμός γίνεται. Θα επιλέγει κιόλας. Μη λέμε ότι θέλουμε. Απλώς αυτές ψάχνουν και για αισθήματα...Το ζιγοκλίκι πλέον όποιος το σκεφτεται απλώς βλεπέι ταινίες φαντασίας.

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οπως λεει και ο Βασιλοφρων13 πρεπει να βγεις εξω,σε μαγαζια που συχναζουν οι γυναικες-στοχοι σου.

Πριν κανενα μηνα,περιμενοντας τη κοπελα μου να τελειωσει απο τη δουλεια της,επινα καφε σε ενα κυριλατο μαγαζι,ηρθε μια 55 και ανω,σιγουρα,εκατσε στο διπλανο τραπεζι και μου επιασε τη παρλα,ξεκινοντας αν επιτρεπεται το καπνισμα εδω κτλ. Με ρωτουσε αν ειμαι παντρεμενος  και διαφορες λεπτομεριες για μενα,ολο χαμογελο και διαθεση για κουβεντα. Ανταποκριθηκα μονο και μονο για να δω που το παει,μετα απο κανενα μισαωρο ηρθε η δικια μου και η θειτσα χαιρετωντας μας ,αποχωρησε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.709
Πόντοι
2.356
οπως λεει και ο Βασιλοφρων13 πρεπει να βγεις εξω,σε μαγαζια που συχναζουν οι γυναικες-στοχοι σου.

Πριν κανενα μηνα,περιμενοντας τη κοπελα μου να τελειωσει απο τη δουλεια της,επινα καφε σε ενα κυριλατο μαγαζι,ηρθε μια 55 και ανω,σιγουρα,εκατσε στο διπλανο τραπεζι και μου επιασε τη παρλα,ξεκινοντας αν επιτρεπεται το καπνισμα εδω κτλ. Με ρωτουσε αν ειμαι παντρεμενος  και διαφορες λεπτομεριες για μενα,ολο χαμογελο και διαθεση για κουβεντα. Ανταποκριθηκα μονο και μονο για να δω που το παει,μετα απο κανενα μισαωρο ηρθε η δικια μου και η θειτσα χαιρετωντας μας ,αποχωρησε.

να μας πεις που πήγες

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.314
Πόντοι
1.406

Και παλι για να φας λεφτα πρεπει να ειναι και ψιλοβλαμμενη η τυπισσα,η να σε καψουρευτει τοσο που να μην υπολογιζει τιποτα,και πανω απ'ολα να περασει λιγος καιρος να σε εμπιστευθει καπως η να της γινεις απαραιτητος.Να εισαι και καλος ηθοποιος,να εισαι και λιγο(εως πολυ ) τομαρι χωρις ηθικες αναστολες,πας δηλαδη για μακροπροθεσμους στοχους οχι για λιανικη πωληση

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε μην ακους κανεναν . προχωρα ακαθεκτος. θα βγαλεις πολλα λεφτα. αμα δεν κοβεις και αποδειξη ακομα καλητερα.

τυπωσε και ενα μπλουζακι/υποκαμισο με τιμοκαταλογο/υπηρεσιες να το φορας να ξερουν αμα τις παιρνει η οχι

η δουλεια του μελοντος

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κωλο νακι .

μου αρεσει να καθομαι ανεμελος και να χαζευω λιγουρια,νιουφιδες υποτιθεμενους ζιγκολο και κατι 20αρες εως 30αρες με το "μπαμπα" τους τον 60χρονο και ανω  :grin:

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βασιλοφρων13 δεν με ενδιεφερε,απλα να δω την ολη φαση πως θα εξελιχθει ηθελα. Δεν εχασα και τιποτα,περασε ευχαριστα το μισαωρο της αναμονης με εναν ανθρωπο που ετυχε να ειναι μια μεσηλικη κοινωνικη γυναικα.Αν ψαχνοταν για κατι παραπανω δεν το ξερουμε.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Ο δικος μασ εχει μελόπράσινα μάτια

κατι ειναι και αυτο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βασιλοφρων13 δεν με ενδιεφερε,απλα να δω την ολη φαση πως θα εξελιχθει ηθελα. Δεν εχασα και τιποτα,περασε ευχαριστα το μισαωρο της αναμονης με εναν ανθρωπο που ετυχε να ειναι μια μεσηλικη κοινωνικη γυναικα.Αν ψαχνοταν για κατι παραπανω δεν το ξερουμε.
επρεπε να χωθεις τυπε :zfuck:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.314
Πόντοι
1.406
Φιλε μην ακους κανεναν . προχωρα ακαθεκτος. θα βγαλεις πολλα λεφτα. αμα δεν κοβεις και αποδειξη ακομα καλητερα.

τυπωσε και ενα μπλουζακι/υποκαμισο με τιμοκαταλογο/υπηρεσιες να το φορας να ξερουν αμα τις παιρνει η οχι

η δουλεια του μελοντος
Τυπε ενας γνωστος μου παλια ειχε φτιαξει καρτα επαγγελματικη και καλα με το ονομα του  και τιτλο "Επαγγελματιας Ζιγγολο" εγραφε πανω τιμη ανα τρεχον μετρο και τετοια :2funny: :2funny: Και οταν καμακωνε γκομενες τους ελεγε να σας δωσω και την καρτα μου!!!(τον ειχα δει Live) Βεβαια το εκανε για πλακα,ηταν μουρλοκομειο τυπος,καποιες τον βριζανε καποιες στραβομουτσουνιαζανε,καποιες αλλες ομως γελαγανε και ειχε και καποιες επιτυχιες  :rockon:(να τις βγαλει γκομενες εννοω οχι να τον πληρωσουνε  :grin:)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
επρεπε να χωθεις τυπε :zfuck:
Πρωτον δεν ειπε εαν ηταν γαμησιμη (για τα γουστα του)

Δευτερον ειπε οτι μπορει καποιος να ειχε να αναγκη απλα να μιλησει. σε αυτες τις ηλικιες δεν ειναι δυσκολο να καψεις ασφαλεια...

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
περιμενα τη κοπελα μου αφου, δεν γινοταν.

οπως την εκοψα 50-50 αν ψαχνοταν η οχι. μου αναλυε την ιστορια της ζωης της σε γενικες γραμμες,μου ξεκαθαρισε με τροπο οτι δεν εχει αντρα,οτι ειναι συνταξιουχος,οτι καθεται και αρχισε να με ρωταει μετα αν δουλευω αν ειμαι παντρεμενος κτλ. για τα γουστα μου καλη ηταν,περιποιημενη,κοκετα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.314
Πόντοι
1.406
Στανταρ ψαχνοτανε τυπε,η εστω κατα 99%,ενταξει εσυ ησουν με την δικια σου τοτε και να θελες δεν μπορουσες να κανεις κατι

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχαχα, ισως τη ξαναπετυχω και μιλησουμε παλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom