apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε για γαμησι ψαχνοταν ή για ζιγκολο?Στανταρ ψαχνοτανε τυπε,η εστω κατα 99%,ενταξει εσυ ησουν με την δικια σου τοτε και να θελες δεν μπορουσες να κανεις κατι
τυπε για γαμησι ψαχνοταν ή για ζιγκολο?Στανταρ ψαχνοτανε τυπε,η εστω κατα 99%,ενταξει εσυ ησουν με την δικια σου τοτε και να θελες δεν μπορουσες να κανεις κατι
Όπως λέει ο Βασιλόφρονας αν μια γκόμενα θελει να γαμηθεί, λίγο να προσέξει τον εαυτό της και βγει έξω θα βρει 200 πεινασμένους, μπακούρια και μη... χαμός γίνεται. Θα επιλέγει κιόλας. Μη λέμε ότι θέλουμε. Απλώς αυτές ψάχνουν και για αισθήματα...Το ζιγοκλίκι πλέον όποιος το σκεφτεται απλώς βλεπέι ταινίες φαντασίας.
Χμμ μαλλον μονο για γαμησι τυπε.Αν προσεξεις ανεφερε οτι ειναι συνταξιουχος σαν να του λεει δεν ειμαι για πολλα εξοδα παιδακι μουτυπε για γαμησι ψαχνοταν ή για ζιγκολο?
τυπε μπορει να το εφερνε σιγα σιγαΧμμ μαλλον μονο για γαμησι τυπε.Αν προσεξεις ανεφερε οτι ειναι συνταξιουχος σαν να του λεει δεν ειμαι για πολλα εξοδα παιδακι μου
χαχαχαχα, ισως τη ξαναπετυχω και μιλησουμε παλι.
Λες μετα να του ξηγιοτανε καπως ετσι?τυπε μπορει να το εφερνε σιγα σιγα
τυπε μπορει να το εφερνε σιγα σιγα
αυτες δεν τις γαμας ουτε τζαμπα τυπε οχι να σε πληρωσουν κιολαςΕσύ ρε τύπε δεν έχεις καμία ατυχήσασα για τον φίλο μας; Λίγη βοήθεια να ξεκινήσει κάτι δικό του θέλει.
Καλα ας σε πετυχαινε σε μερα που δεν περιμενες το αμορε και σε κοβω να την ειχες παει για αλλαγη βαλβιδας τυπεδεν με χαλαγε να της αλλαξω τα πάσα αλλα δεν ειμαι ελευθερος.
και ως συνηθως οταν εχεις γκομενα,βγαζεις αλλο αερα,χορτασιλα, και τραβας περισσοτερο.
Εσύ ρε τύπε δεν έχεις καμία ατυχήσασα για τον φίλο μας; Λίγη βοήθεια να ξεκινήσει κάτι δικό του θέλει.
Καλα ας σε πετυχαινε σε μερα που δεν περιμενες το αμορε και σε κοβω να την ειχες παει για αλλαγη βαλβιδας τυπε
Ο ΣΚΑΙ τα λεει εδω και πολυ καιρο. Πως θα ερθει η αναπτυξη εαν δεν βοηθηθουν οι νεοι επιχειρηματιες!!!
Θελει το παιδι μας εδω να ανοιξει μπιζνα και οι κλικες εχουν πιασει ολα τα ποστα.
ευτο εσεις το λετε κοινωνικη ισοτητα?
εσείς με δουλεύετε ψιλό γαζί , αλλά έστω αν σκεφτόσασταν το Τι μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να ζητάει κάτι τέτοιο , δεν το έχετε σκεφτεί. Άλλη Όρεξη νομίζετε δεν είχα , λίγο πριν τα 30 να ζητώ κάτι τέτοιο. Δεν το έκανα όταν Ήμουν 18-23 κ το ζητάω τωρα! Παιδιά μίλαω ΣΟΒΑΡΑ. Τα πράγματα είναι άσχημα. Ξανά τονίζω ότι ψάχνω να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο . Και σε κύκλωμα θα έμπαινα . Αφότου έφυγα χθες από το ΕΝΤΑΣΗΣ , πήρα σβάρνα κάτι μαγαζιά , έμπαινα μέσα και έλεγα ευθέως ότι ζητάω δουλειά. Έδωσα τηλ αλλά δεν κόβω να γίνεται κάτι , οπότε... Ακόμα κ σήμερα αν κάτσει καμία " ώριμη " κυρία , θα το κάνω!Γι αυτό και πρότεινα στον Απόλυτο μήπως μπορεί να βοηθήσει στην έναρξη τον φίλο μας. Είπαμε, το επίπεδο του site είναι υψηλό.
Κανα ντελιβερι δεν βρισκεις;Εργάτης σε χωραφια;ΓΙατι να πεσεις τοσο χαμηλα;εσείς με δουλεύετε ψιλό γαζί , αλλά έστω αν σκεφτόσασταν το Τι μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να ζητάει κάτι τέτοιο , δεν το έχετε σκεφτεί. Άλλη Όρεξη νομίζετε δεν είχα , λίγο πριν τα 30 να ζητώ κάτι τέτοιο. Δεν το έκανα όταν Ήμουν 18-23 κ το ζητάω τωρα! Παιδιά μίλαω ΣΟΒΑΡΑ. Τα πράγματα είναι άσχημα. Ξανά τονίζω ότι ψάχνω να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο . Και σε κύκλωμα θα έμπαινα . Αφότου έφυγα χθες από το ΕΝΤΑΣΗΣ , πήρα σβάρνα κάτι μαγαζιά , έμπαινα μέσα και έλεγα ευθέως ότι ζητάω δουλειά. Έδωσα τηλ αλλά δεν κόβω να γίνεται κάτι , οπότε... Ακόμα κ σήμερα αν κάτσει καμία " ώριμη " κυρία , θα το κάνω!
αν οδηγούσα και είχα μηχανάκι , θα ήταν η πρώτη επιλογήΚανα ντελιβερι δεν βρισκεις;Εργάτης σε χωραφια;ΓΙατι να πεσεις τοσο χαμηλα;
Μπορεις να αγορασεις μια περουκα και να πας Συγγρου!!!
Αντε με τις μαλακιες του καθενα!!!!!!!!!
Και επειδη εχεις πουλι πρεπει να γινεις ζιγκολο;αν οδηγούσα και είχα μηχανάκι , θα ήταν η πρώτη επιλογή
αν οδηγούσα και είχα μηχανάκι , θα ήταν η πρώτη επιλογή
τυπε δεν κανεις για ζιγκολοεσείς με δουλεύετε ψιλό γαζί , αλλά έστω αν σκεφτόσασταν το Τι μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να ζητάει κάτι τέτοιο , δεν το έχετε σκεφτεί. Άλλη Όρεξη νομίζετε δεν είχα , λίγο πριν τα 30 να ζητώ κάτι τέτοιο. Δεν το έκανα όταν Ήμουν 18-23 κ το ζητάω τωρα! Παιδιά μίλαω ΣΟΒΑΡΑ. Τα πράγματα είναι άσχημα. Ξανά τονίζω ότι ψάχνω να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο . Και σε κύκλωμα θα έμπαινα . Αφότου έφυγα χθες από το ΕΝΤΑΣΗΣ , πήρα σβάρνα κάτι μαγαζιά , έμπαινα μέσα και έλεγα ευθέως ότι ζητάω δουλειά. Έδωσα τηλ αλλά δεν κόβω να γίνεται κάτι , οπότε... Ακόμα κ σήμερα αν κάτσει καμία " ώριμη " κυρία , θα το κάνω!
μπορει να ειναι ιδεολογος σαν τον χιπχοπακη Και να θελει να γαμησει την Μπουρζουαζια(μονο 8ωρο ομως,οτιδηποτε παραπανω θα πιανεται υπερωρια )ασε μας ρε φιδεμπορα αν ειχες αναγκη τα λεφτα θα βρισκες οτι δουλεια θελεις