Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φίλε Furby άκου τα ακόλουθα εντελώς καλοπροαίρετα:
1ον καλό θα είναι να κρατάς και μικρό καλάθι όσον αφορά τις γενικεύσεις περί εισόδου και μάλιστα 15 εουρων. Και τούτο άκου γτ: κατ' αρχήν όλα τα "μεγάλα" ονόματα - μαγαζιά που αναφέρεις εβρίσκονται στη λεωφόρο της αμαρτίας (ενδεικτικά επισημαίνω:αλκατραζ, κινκυ, ανατολή, χρυσό μωρό, ήτοι 4/6 από αυτά που ανέφερες τουλάχιστο). Τυχαίο? Δε νομίζω!Πόσα θες να σου αναφέρω (και μη βιαστείς να σχολιάσεις το επίπεδο των τεμαχίων) που δεν είχαν και δεν ε χ ο υ ν είσοδο ποτέ και πουθενά? Δε θα αναφερθώ σε ονόματα μαγαζιών για να μη θεωρηθώ διαφημιστής. Σε πληροφορώ πάντως ότι το θέμα "σε ξέρει-δε σε ξέρει ο πορτιέρης" σε αυτά που έχω κατά νου δεν ισχύει.
2ον θες να το συζητήσουμε με ιστορικά στοιχεία το ζήτημα αν και σε πόσα μαγαζιά έκοβαν μέχρι σήμερα είσοδο? Προσοχή δεν είμαι ενάντιος στο να κόβεται είσοδος. Μη σου πώ ότι ειναι και καλύτερα για λόγους φορολογικούς δεδομένου ότι στο τραπέζι μπορεί να σκάσεις ένα σκασμό λεφτά αλλά από απόδειξη γιοκ
3ον θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το αισθητικό επίπεδο των "τεμαχίων" είναι απολύτως υποκειμενικό αλλά και σε σχέση με τα λοιπά τεμάχια που αντικρύζεις ένα βράδυ σε ένα από τα μαγαζιά.
4ον Από περιέργεια ρε συναγωνιστή τι ακριβώς σου άρεσε στο Μούσσες? Τα ωραία αιδοία? Δε θα διαφωνήσω ότι μέσα στην πίττα κόσμο - τύπου νέα σειρά στρατιωτών στη Θήβα - ελάτε αγόρια από κοντά να αγκαλιαστούμε - πιο κοντα τα τραπεζάκια να αγγιζόμαστε στους ώμους - περάσαν αρκετά αξιόλογα τεμάχια. Αλλά από διάκοσμο έχεις να πεις τίποτα? Ένιωθα ότι "έπαιζα" σε cult φαρσοκωμωδία των '80ς "- ΑΑΑΑ, να κι ο Μάρκος με τη μηχανή του". Πλάκα κάνεις έτσι? Εσύ έχεις εικόνα από μαγαζιά που από διάκοσμο και άνεση - καναπεδιές και πασαδιλίκια σε κάνουν να νιώθεις άρχοντας?
5ον αν παρατήρησες το "ρεπορτάζ" μου ανέφερα ότι το Μousses παίζει και να έχει τον καλύτερο χώρο για πριβέδια
6ον αλήθεια αφού όλα τα κάλά - μαγαζιά κόβουν είσοδο μόνο αν "σε ξέρουν" και αφού το μούσσες είναι καλό εμένα που πήγα πρώτη φορά πώς και δε μου κόψανε?
Φίλε Furby όλα τα ανωτέρω καλοπροαίρετα, αλλά γενικώς ας κρατάμε και μικρό καλάθι
Πφφφφφ....!!!
Θα σε μαλώσω γητευτή!
Μάλλον διάβασες βιαστικά αυτά που σου έγραψα!
Είσοδο είπα ότι κόβουν όλα τα μεγάλα μαγαζιά!
Στην Αθήνα βρισκόμαστε και όχι στην Νέα Υόρκη!
Όταν λέμε μεγάλα μαγαζιά οι περισσότεροι στριπόφιλοι και φαν του αθλήματος, ξέρουμε για ποια μιλάμε!
Υπάρχουν τα μεγάλα και πιο μαζικά και υπάρχουν και τα δεύτερα!
Είναι μια γενίκευση!
Στα μεγάλα πχ μπορούμε να εντάξουμε το Αλκατράζ, στα μικρά πχ το Πρίνσες!
Όσο για το διαφημιστής είναι ανόητο!
Τι θα προωθήσουμε?
Τα λίγα μαγαζιά τα οποία έχουμε?
Γενίκευση δεν σου έκανα διότι υπάρχουν και τα μαγαζιά που πληρώνεις απλά το ποτό σου!
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι πλέον σε πολλά ισχύει η είσοδος των 15Ε!
Και η είσοδος αυτή αφού ιστορικά το θέτεις δεν είναι φετινή αλλά προϋπάρχει!
Έχω 2,5 χρόνια που πάω Αλκατράζ και από τότε έχει είσοδο!
Και σε αυτό αναφερόμουν εγώ ότι σε ποια μαγαζιά πήγαινες που δεν ήξερες ότι κάποια χρεώνουν είσοδος ώστε να πέσεις από τα σύννεφα!
Το Ανατολή χρεώνει είσοδο εδώ και 1,5 χρόνο περίπου!
Αν είσαι θαμώνας στα περισσότερα από αυτά τα μεγάλα και σε ξέρουν, όποια μέρα και να είναι δεν σε βάζουν να πληρώνεις είσοδο εκτός και να τύχει μια στο τόσο!
Για τα άλλα μαγαζιά φυσικά δεν έχει σημασία αν σε γνωρίσουν διότι όλοι πληρώνουν απλά το ποτό τους!
Πήγαινε στο Ανατολή μερικές φορές και να μην είναι πολύ διάσπαρτες και έλα μετά να μου πεις άμα συνεχίζεις να πληρώνεις είσοδο!
Ξέρω τι σου λέω!
Εγώ δεν είμαι στο να κόβουν είσοδο διότι απλά δεν πάω σε κοσμικό κλαμπ αλλά σε στριπ και δεν δέχομαι να πληρώνω τιμή για να μπω!
Είσοδο φίλε μου κόβουν αρκετά ακόμα και δεύτερα μαγαζιά!
Το Καμασούτρα για παράδειγμα έκοβε είσοδο 15Ε και δεν ήταν μεγάλο!
Το Κίνκυ κόβει, το Αλκατράζ ομοίως, Λίντο, Ριτόρνο, Ρασπούτιν (αν θυμάμαι καλά), νέο Σιρόκο (δεύτερο μαγαζί και όχι μεγάλο, το Άθενς όταν μεταφέρθηκε στο χώρο του συνέχισε να κόβει, Χρυσό μωρό!
Και αφού έθεσες το θέμα ιστορίας, το Σιρόκο και το Άθενς έχουν κλείσει εδώ και μήνες!
Οπότε για ποια μαγαζιά λες?
Το Πρίνσες?
Το Κλεοπάτρα?
Το Μίλιονερ?
Για ποια λες?
Για δεύτερα μαγαζιά!
Και ξανάρχομαι στο ερώτημα μου που μάλλον δεν κατανόησες και το οποίο δεν ήταν με κακία!
Απλά μου φάνηκε περίεργο πως θέλεις να μας μεταφέρεις εμπειρίες από στριπ όπως πχ ο Πάθος όταν εδώ δεν γνώριζες για μια τάση αυτών των μαγαζιών να αρχίζουν να κόβουν γενική είσοδο εδώ και πολύ καιρό!
Μήπως σταμάτησες για κάποιο διάστημα να πηγαίνεις και τώρα ξανάρχισες?
Ρητορική ερώτηση και πάντα χωρίς καμιά κακοήθεια!
Επιπλέον, για το θέμα Μούσσες μην τρώγεσαι διότι είναι ανώτερο πλέον από Ανατολή!
Και ειδικά στο θέμα εμφάνισης των κοριτσιών!
Αν σου άρεσε εσένα η διακόσμηση τότε να πηγαίνεις για να βλέπεις τις ωραίες κουρτίνες που έχει!
Διότι στους περισσότερους τους ενδιαφέρει το μαγαζί να έχει πολλές κοπέλες και όμορφες και να υπάρχουν καλές υπηρεσίες!
Το Ανατολή που σου άρεσε τόσο όπως λες και καλά κάνεις που σου άρεσε, κάποτε δεν φεύγαμε από εκεί και τώρα με το ζόρι κάθεται κανείς ένα μισάωρο!
Μην κοροιδευόμαστε!
Όσο για το θέμα αν γνωρίζω από μαγαζιά με καναπεδιές και πως είναι να είσαι άρχοντας, άστο διότι εμένα με βάζουν στην πίστα πάνω!
Ακόμα και η ερώτηση σου θεωρείται λίγο μετέωρη από την άποψη ότι είναι δυνατόν να μιλάω για ένα κάρο μαγαζιά και να μην έχω δει αίσθηση πολυτέλειας?
Ειλικρινά πείτε εδώ τι να του απαντήσω?6ον αλήθεια αφού όλα τα κάλά - μαγαζιά κόβουν είσοδο μόνο αν "σε ξέρουν" και αφού το μούσσες είναι καλό εμένα που πήγα πρώτη φορά πώς και δε μου κόψανε?
Φίλε μου, σου λέω ότι άμα γενικά σε γνωρίζουν δεν θα κάτσουν να σου κόψουν είσοδο, μπορεί και να σου κόψουν!
Εσύ εδώ μου λες το ακριβώς αντίθετο από αυτό που σου αναφέρω εγώ.
Ότι στους καλούς πελάτες κόβουν είσοδο?
Μαζοχιστές είμαστε ή δεν ξέρεις τι γράφεις?
Οι καλοί πελάτες θα πληρώνουν είσοδο και αυτοί που πάνε μια στο τόσο δεν θα πληρώνουν?
Τι συλλογισμός είναι αυτός?
Διάβασες αυτά που σου είχα γράψει ή απλά σκεφτόσουν αν μου απαντήσεις?
Μούσες δεν κόβουν είδοσο!
Εγώ δεν έχω πληρώσει ποτέ μου σε αυτό το μαγαζί είσοδο οπότε τι μου αναφέρεις ότι αφού είσαι άγνωστος γιατί δεν σου έκοψαν?
Μα δεν κόβουν και δεν έχει από όσο ξέρω είσοδο?
Πρώτη φορά στις Μούσες?
Και μιλάς για ιστορία και εμπειρία από το 2000?
Άρα και πάλι ερχόμαστε σε αυτό που σε ρώτησα, σε ποια μαγαζιά πήγαινες μέχρι τώρα?
Τεσπά, εγώ κατέληξα εκεί που ήθελα και κατάλαβα!
Όπως καταλαβαίνουν και όλοι!
Πάμε παρακάτω τώρα...!