Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Ωστε με σωστο τροπο και παραδακι γαμησες μια μαυρη ?? :new_shocked: :new_shocked:

Πςςς..Μεγαλε..Πως εγινε η φαση ? Γραφε και αλλα να μαθαινουμε..

:2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ήθελα να το πω διότι θα φαινόμουν κακός αλλά ορίστε που τελικά μερικοί σκέφτονται το ίδιο!  ;)
Ωραίος παίκτη!  ;) :cheesy: :grin:

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνίστα, δώσε μας κάνα στοιχειάκι παραπάνω...(καταρχήν συμφωνώ βέβαια ότι είναι μια χαρά μαγάζί και πολύ άνετο- πολύ πασαδιλίκι οι καναπέδες) Κορίτσι που φραπεδιάζει...χώρο...Άντε ντε! :s&m_3:

Ναι να σου πω.. Ειναι στην στην λεωφορο καβαλας η αλλιως αθηνων, περιοχη Χαιδαρι απεναντι απο το κολυμβητηριο Χαιδαριου και μετα το Παλατακι. Αν ρωτησεις θα σου πουν.. Εισοδο δεν θυμαμαι γιατι εγω παω συχνα εκει και δεν πληρωνω εισοδο. Δεν ξερω κανεναν προσωπικα απλα ειμαι συχνος πελατης.. Οπως ειπα ανετοι καναπες πισω πισω οπου στα σκοτεινα, παιζει και φραπες και μπριζολα και τα παντα ολα.. Αρκει να υπαρχει χρημα.. Ακομα και να φυγεις μετα μαζι με γκομενα παιζει.. Να πατε μαγκες  ;)

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Ναι να σου πω.. Ειναι στην στην λεωφορο καβαλας η αλλιως αθηνων, περιοχη Χαιδαρι απεναντι απο το κολυμβητηριο Χαιδαριου και μετα το Παλατακι. Αν ρωτησεις θα σου πουν.. Εισοδο δεν θυμαμαι γιατι εγω παω συχνα εκει και δεν πληρωνω εισοδο. Δεν ξερω κανεναν προσωπικα απλα ειμαι συχνος πελατης.. Οπως ειπα ανετοι καναπες πισω πισω οπου στα σκοτεινα, παιζει και φραπες και μπριζολα και τα παντα ολα.. Αρκει να υπαρχει χρημα.. Ακομα και να φυγεις μετα μαζι με γκομενα παιζει.. Να πατε μαγκες  ;)

Εντελώς καλοπροαίρετα θα σου πω φίλε μου να αρχίζεις να προσέχεις διότι σε όλα τα θρεντ περί στριπ γράφεις και λες συνέχεια για το πόσο καλό είναι το Μουλέν Μπλου και μας προτρέπεις να πάμε!
Εσύ μπορεί να το λες για να μας βοηθήσεις αλλά αν το συνεχίσεις και άλλο θα αρχίσουν να στη πέφτουν ότι τελικά δεν είσαι τόσο πελάτης αλλά παίκτης του μαγαζιού!  ;)

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εντελώς καλοπροαίρετα θα σου πω φίλε μου να αρχίζεις να προσέχεις διότι σε όλα τα θρεντ περί στριπ γράφεις και λες συνέχεια για το πόσο καλό είναι το Μουλέν Μπλου και μας προτρέπεις να πάμε!
Εσύ μπορεί να το λες για να μας βοηθήσεις αλλά αν το συνεχίσεις και άλλο θα αρχίσουν να στη πέφτουν ότι τελικά δεν είσαι τόσο πελάτης αλλά παίκτης του μαγαζιού!  ;)

Ναι εχεις δικιο φιλε μου και θα εγραφα τα εξης καποια στιγμη. Οτι ειμαι απλα πελατης του μαγαζιου και επειδη περναω καλα σας τα λεω, παρολο που ξερω οτι το προμοταρω αρκετα. Θα σας πω κατι για να τελειωνουμε: ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ, εγω δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι και δεν με αφορα, ουτε λεφτα θα χασω.. Απλα ειναι το στεκι μου εκει. Εσεις αν θελετε μην πατησετε ποτε το ποδι σας εκει, εγω προβλημα δεν εχω.. Α, να πω κι ενα αρνητικο: δεν εχεις καλα shows πανω στην πιστα..
Αλλα εκει πας για αλλα πραγματα οχι να δεις χορο..  :P

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ναι εχεις δικιο φιλε μου και θα εγραφα τα εξης καποια στιγμη. Οτι ειμαι απλα πελατης του μαγαζιου και επειδη περναω καλα σας τα λεω, παρολο που ξερω οτι το προμοταρω αρκετα. Θα σας πω κατι για να τελειωνουμε: ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ, εγω δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι και δεν με αφορα, ουτε λεφτα θα χασω.. Απλα ειναι το στεκι μου εκει. Εσεις αν θελετε μην πατησετε ποτε το ποδι σας εκει, εγω προβλημα δεν εχω.. Α, να πω κι ενα αρνητικο: δεν εχεις καλα shows πανω στην πιστα..
Αλλα εκει πας για αλλα πραγματα οχι να δεις χορο..  :P

Δεν μας γραφεις και ενα κομπλε Vasos ροστερακι ?

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ωστε με σωστο τροπο και παραδακι γαμησες μια μαυρη ?? :new_shocked: :new_shocked:

Πςςς..Μεγαλε..Πως εγινε η φαση ? Γραφε και αλλα να μαθαινουμε..

Καλα κοροιδευε εσυ εξυπνακια.. Εγω αλλα θελω να πω, αλλιως το παιρνετε.. Καλα καντε οτι γουσταρετε εγω χεστηκα..
Αμα εισα πεφτουλας, χυδαιος η γλοιωδης δεν προκειται να σου κατσει καμια γιατι δεν κοιτανε ολες τα λεφτα μονο..
Αυτο ειναι το νοημα..
Απο κει και περα να ειρωνευεστε οσο θελετε, εγω ξερω που πηγαινω και τι κανω.

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μας γραφεις και ενα κομπλε Vasos ροστερακι ?

Οχι δεν σας γραφω τιποτα δεν φτανει που ειρωνευεστε, θες και ροστερ. Να μην πατε ποτε σας εκει, εγω χεστηκα δεν ειναι δικο μου το μαγαζι.. Να πηγαινετε στα αλλα που εχουν 15 ευρω εισοδο και χορους 12.. Αντε με τις εξυπναδες....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Οχι δεν σας γραφω τιποτα δεν φτανει που ειρωνευεστε, θες και ροστερ. Να μην πατε ποτε σας εκει, εγω χεστηκα δεν ειναι δικο μου το μαγαζι.. Να πηγαινετε στα αλλα που εχουν 15 ευρω εισοδο και χορους 12.. Αντε με τις εξυπναδες....

Ρίξε  ρε  ένα  ροστεράκι  στα  παιδιά  δεν  είναι  κακό
Πάντως , από  πείρα  σου  λέω , μην κάνεις  στέκι ένα  μαγαζί και μην κολλάς .

Αυτά ...
(Όπως  θα  λεγε ο αγαπημένος  θείος ΝΟΚΙΑ )

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρίξε  ρε  ένα  ροστεράκι  στα  παιδιά  δεν  είναι  κακό
Πάντως , από  πείρα  σου  λέω , μην κάνεις  στέκι ένα  μαγαζί και μην κολλάς .

Αυτά ...
(Όπως  θα  λεγε ο αγαπημένος  θείος ΝΟΚΙΑ )

Κατσε ρε αδερφε αμα σε καποιον αρεσει κατι και περναει καλα γιατι να μην το κανει στεκι; ασε που μπαινω και τσαμπα πλεον με ξερουν εκει, με κερνανε κ κανα ποτο και κανω κι οτι κανω με τις γκομενες.., Απολυτα σεβαστη η αποψη σου, αλλα δε νομιζω να κανω κανα εγκλημα ουτε θα παντρευτω καμια. Απλα περναω καλα. Τωρα αμα ποτε κλεισει το κλαμπ αυτο, οκ δεν θα πεθανω παμε αλλου..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Κατσε ρε αδερφε αμα σε καποιον αρεσει κατι και περναει καλα γιατι να μην το κανει στεκι; ασε που μπαινω και τσαμπα πλεον με ξερουν εκει, με κερνανε κ κανα ποτο και κανω κι οτι κανω με τις γκομενες.., Απολυτα σεβαστη η αποψη σου, αλλα δε νομιζω να κανω κανα εγκλημα ουτε θα παντρευτω καμια. Απλα περναω καλα. Τωρα αμα ποτε κλεισει το κλαμπ αυτο, οκ δεν θα πεθανω παμε αλλου..
1)δεν είναι επειδή όπως λες σε ξέρουν αλλά πολύ απλά δεν έχει είσοδο....όλοι μπαίνουν έτσι κ απλά πληρώνουν το ποτό που θα πιουν
2)το συνηθίζει αυτό το αφεντικό του μαγαζιού να στέλνουν καμιά "γύρα" σε πελάτες που είτε είναι τακτικοί είτε έχουν κάνει "καλό" λογαριασμό
κατά τ'άλλα είναι όντως πολύ καλό μαγαζί το οποίο και βελτιώνεται διαρκώς στις υπηρεσίες που προσφέρει,ενώ φυσικά απο πλευράς τιμών είναι πολύ προσιτό...α και επειδή πολλές φορές έχουν "ακουστεί" παράπονα περί κλεψιών στους χορούς...ίσως είναι το μόνο που δίνει κ αποδείξεις(ειδικά σε πριβέ)

WOMANLOVER

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
1)δεν είναι επειδή όπως λες σε ξέρουν αλλά πολύ απλά δεν έχει είσοδο....όλοι μπαίνουν έτσι κ απλά πληρώνουν το ποτό που θα πιουν
2)το συνηθίζει αυτό το αφεντικό του μαγαζιού να στέλνουν καμιά "γύρα" σε πελάτες που είτε είναι τακτικοί είτε έχουν κάνει "καλό" λογαριασμό
κατά τ'άλλα είναι όντως πολύ καλό μαγαζί το οποίο και βελτιώνεται διαρκώς στις υπηρεσίες που προσφέρει,ενώ φυσικά απο πλευράς τιμών είναι πολύ προσιτό...α και επειδή πολλές φορές έχουν "ακουστεί" παράπονα περί κλεψιών στους χορούς...ίσως είναι το μόνο που δίνει κ αποδείξεις(ειδικά σε πριβέ)

Φιλε μου θα συμφωνησω σε ολα μαζι σου, απλα αυτο που ειπα οτι μπαινω τσαμπα, το ειπα μονο κ μονο επειδη παλια ειχαν εισοδο 10 ευρω... Οχι σαν κατι αλλα που σε κλεβουν.. 15 ευρω εισοδο συν 10 η 12 οι χοροι.. Σιγα ρε τι λετε;
με το που μπεις εισαι μειον 25 ευρω ηδη.. Κανονικα πρεπει ολα να εχουν δωρεαν εισοδο και να πληρωνεις μονο τους χορους..
Προσωπικη μου γνωμη αυτο..

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Ότι και από τα μεγάλα μαγαζιά πολλοί έχουμε βγει κερδισμένοι και σε πληροφορώ πολλοί φορτώνουμε από τα μεγάλα αυτά μαγαζιά!
Για ρώτα πχ το Μαζντα που θα περάσει καλύτερα στο Κίνκυ όπου μπορεί να φύγει και με κανένα μωράκι ή στο Μιλιονέρ?
Οπότε είναι λίγο σχετικά αυτά!
Έχει να κάνει και με τις δυνατότητες του καθενός!

:thumbsup:

Προσωπικη μου αποψη τα μαγαζια χωριζονται στις παρακατω κατηγοριες (με κυνηγετικη ορολογια).

Χωρις να σημενει οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις σε τεμαχια εντος αυτων, απλα προσπαθω να τα ομαδοποιησω βαση της γενικης οικονας και φιλοσοφιας.

SuperMagnum.jpg

Super Μagnum. (Πας για ξερο γαμησι εντος)

Βλεπε, Ανατολη, Λιντο, Κουκλες, Baby O k

s7_210849_imageset_01

Magnum (Φραπε με και χωρις καλαμακι εως γαμησι)

Μουσσες, Grand Ritorno, Star, Diamonds, Rasputin

demi_magnum_fisigi.png

Demi Magnum (Ωραια Μουνακια, Φραπεδακι με ή χωρις καλαμακι)

Αλκατραζ, Kinky

To καθε φυσιγκι ταιριαζει σε συγκεκριμενο οπλο και κυνηγο.

Τα Super Μagnum ειναι για αυτον που θελει σιγουρη επιτυχια και δεν τον ενδιαφερει αν θα ζορισει το οπλο ή θα παρει στο τελος πολυτρυπημενο θυραμα.

Τα Magnum ειναι για αυτον που θελει εντονες συγκινησεις με αξιολογες επιτυχιες προσφεροντας του την αναγκαια δυναμη πυρος.

Τα Demi Μagnum ειναι για αυτον που του αρεσει η συγκινηση του αθληματος, που αρεσκεται στο εκλεκτο θυραμα και ειναι λατρης της καταδιωξης. Αν τελειωσει η βραδυα με θυραμα στον σακο εχει καλος αλλα ακομα και απο την συγκινηση της καταδιωξης μενει ικανοποιημενος.

Οποιος λοιπον δεν ειναι λατρης του κυνηγιου ας το ριξει στο ψαρεμα για να ταιριαξει και με την παροιμια.

"Δεν γαμας που δεν γαμας δεν πας για ψαρεμα"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n91838212567_7004.jpg

ianp1

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Like
4
Πόντοι
0
πέρισυ πρόπερισυ δούλευε κάποια ΄΄έλλη΄΄, τσέχα, μακρύ καστανό μαλλί. άραγε δουλεύει ακόμη; :rolleyes:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
"Δεν γαμας που δεν γαμας δεν πας για ψαρεμα"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n91838212567_7004.jpg

Του  χαρτοπαίκτη  , του  ψαρά , του  κυνηγού  το πιάτο
Εννιά  φορές  είν΄ αδειανό  και μια  φορά  γεμάτο

(Λαΐκή παροιμία )

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
:thumbsup:

Προσωπικη μου αποψη τα μαγαζια χωριζονται στις παρακατω κατηγοριες (με κυνηγετικη ορολογια).

Χωρις να σημενει οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις σε τεμαχια εντος αυτων, απλα προσπαθω να τα ομαδοποιησω βαση της γενικης οικονας και φιλοσοφιας.

SuperMagnum.jpg

Super Μagnum. (Πας για ξερο γαμησι εντος)

Βλεπε, Ανατολη, Λιντο, Κουκλες, Baby O k

s7_210849_imageset_01

Magnum (Φραπε με και χωρις καλαμακι εως γαμησι)

Μουσσες, Grand Ritorno, Star, Diamonds, Rasputin

demi_magnum_fisigi.png

Demi Magnum (Ωραια Μουνακια, Φραπεδακι με ή χωρις καλαμακι)

Αλκατραζ, Kinky

To καθε φυσιγκι ταιριαζει σε συγκεκριμενο οπλο και κυνηγο.

Τα Super Μagnum ειναι για αυτον που θελει σιγουρη επιτυχια και δεν τον ενδιαφερει αν θα ζορισει το οπλο ή θα παρει στο τελος πολυτρυπημενο θυραμα.

Τα Magnum ειναι για αυτον που θελει εντονες συγκινησεις με αξιολογες επιτυχιες προσφεροντας του την αναγκαια δυναμη πυρος.

Τα Demi Μagnum ειναι για αυτον που του αρεσει η συγκινηση του αθληματος, που αρεσκεται στο εκλεκτο θυραμα και ειναι λατρης της καταδιωξης. Αν τελειωσει η βραδυα με θυραμα στον σακο εχει καλος αλλα ακομα και απο την συγκινηση της καταδιωξης μενει ικανοποιημενος.

Οποιος λοιπον δεν ειναι λατρης του κυνηγιου ας το ριξει στο ψαρεμα για να ταιριαξει και με την παροιμια.

n91838212567_7004.jpg
Αγαπητέ ειδήμων το ερότικα κλαμπ στην Αχαρνών σε ποια από τις κατηγορίες σου ανήκει;

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Αγαπητέ ειδήμων το ερότικα κλαμπ στην Αχαρνών σε ποια από τις κατηγορίες σου ανήκει;

1. Ειδημων δεν ειμαι φιλε μου.

2. Το ερωτικα δεν το εχω επισκεφθεί οποτε δεν εχω αποψη.

3. Ουτε θα το επισκεφτώ παντως μιας και ειμαι προς απόσυρση απο το σπορ. Πλεον φιλολογια μονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom