lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Το γεγονός ότι τρολάρει εμφανέστατα, δε σου έχει περάσει από το μυαλό?
Το γεγονός ότι τρολάρει εμφανέστατα, δε σου έχει περάσει από το μυαλό?
Δεν είμαι πούστης. Αλλά ένα παιδί που ερχότανε στο γυμναστήριο με πλούσια προσόντα ήξερα ότι είναι πούστης και μου την έπεσε. Βγήκαμε και ήτανε γλυκούλης και πιο νέος από εμένα στην ηλικία. Φασοθήκαμε μου πείρε πίπα και έβαλα ένα προφυλακτικό και τον γάμησα. Ήταν πολύ στενός ο πούστης αλλά μου άρεσε που δεν είχε τρίχα επάνω του. Τα ξύριζε όλα. Μετά από το γαμήση είχε γκαβλώσει και επειδή εγώ δεν είμαι πουστης του πείρα μία πίπα να ξέγκαβλώσει. Τον έβαλα όλο βαθιά μέσα στο λαρύγγι , με έπιασε λιγούρα λέμε και τα κατάπια όλα. Μου άρεσε πολύ.
Πείτε μου τώρα την αλήθεια αν βλέπατε ένα τέτοιο πούτσο δεν θα θέλατε να τον βάλετε όλο στο στόμα σας?
τι σημασια εχει να σου πουμε οτι εισαι ή οτι δεν εισαι πουστης? αφου σου αρεσει να παιρνεις πιπες κανε οτι σε ευχαριστει. Μην ακους τι σου λενε για λιλαδες και τετοια,δεστο απο την θετικη πλευρα,μπορει να γινεις Βαλιανατος και να κατεβεις και για βουλευτης.
Αποκλείεται αν το μάθουν θα με σκωτόσουν. Ψηφίζω Χρυση Αυγη
Περσινός κωλομπαράς - φετινός πουστης
αβραμη εχεις πλακα ;)Αποκλείεται αν το μάθουν θα με σκωτόσουν. Ψηφίζω Χρυση Αυγη
αβραμη εχεις πλακα ;)
Γουστάρεις να πάρεις πίπα απ τον Κασιδιάρη? ;)
γραφε ελληνικα μαν γιατι θα σε μπαναρει κανενας μοντfile sou travage k ta malia opos ton tziboukones ? roufixes k ta arxidia??
file sou travage k ta malia opos ton tziboukones ? roufixes k ta arxidia??
Αντε γαμίσου ρε πουστη.
Γουστάρεις να πάρεις πίπα απ τον Κασιδιάρη? ;)
Εντάξει είναι τριών ημερών ....Στη φωτο ο μαγκας δεν ειναι ξυρισμένος
Αντε γαμίσου ρε πουστη.
Εντάξει είναι τριών ημερών ....
Τον πρόσεξες καλά βλέπω petros.jpg (11.56 KB, 258x258 - εμφανίστηκε 558 φορές.) σας άρεσε πουστράκια ο Πέτρος... ύστερα λέτε εμένα....και πουνα δείτε τι σπέρμα που έβγαζε ο πούστης....θα πνιγόμουν
Γιατί φίλτατε; Δίκιο έχει ο Δοχείο νυκτός.
Τράβηγμα μαλλί, πεοραπισμοί, πτυσμοί, κ.λ.π. είναι για κίναιδους. Αυτός μια αντρίκια πίπα πήρε μόνο.
Ελα βρε Αβραμη