Νέα

Χθες πήρα για πρώτη φορά στην ζωή μου πίπα σε άλλο άντρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καθίκι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
τι σημασια εχει να  σου πουμε οτι εισαι ή οτι δεν εισαι πουστης? αφου σου αρεσει να παιρνεις πιπες κανε οτι σε ευχαριστει. Μην ακους τι σου λενε για λιλαδες και τετοια,δεστο απο την θετικη πλευρα,μπορει να γινεις Βαλιανατος και να κατεβεις και για βουλευτης.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν είμαι πούστης. Αλλά ένα παιδί που ερχότανε στο γυμναστήριο με πλούσια προσόντα ήξερα ότι είναι πούστης και μου την έπεσε. Βγήκαμε και ήτανε γλυκούλης και πιο νέος από εμένα στην ηλικία. Φασοθήκαμε μου πείρε πίπα και έβαλα ένα προφυλακτικό και τον γάμησα. Ήταν πολύ στενός ο πούστης αλλά μου άρεσε που δεν είχε τρίχα επάνω του. Τα ξύριζε όλα. Μετά από το γαμήση είχε γκαβλώσει και επειδή εγώ δεν είμαι πουστης του πείρα μία πίπα να ξέγκαβλώσει. Τον έβαλα όλο βαθιά μέσα στο λαρύγγι , με έπιασε λιγούρα λέμε και τα κατάπια όλα. Μου άρεσε πολύ.
Πείτε μου τώρα την αλήθεια αν βλέπατε ένα τέτοιο πούτσο δεν θα θέλατε να τον βάλετε όλο στο στόμα σας?
:bigdick: :pipa2:

Περσινός κωλομπαράς - φετινός πουστης

απλός εσυ μεταπηδησες σε λιγότερο απο μια ώρα

Στη φωτο ο μαγκας δεν ειναι ξυρισμένος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
τι σημασια εχει να  σου πουμε οτι εισαι ή οτι δεν εισαι πουστης? αφου σου αρεσει να παιρνεις πιπες κανε οτι σε ευχαριστει. Μην ακους τι σου λενε για λιλαδες και τετοια,δεστο απο την θετικη πλευρα,μπορει να γινεις Βαλιανατος και να κατεβεις και για βουλευτης.

Αποκλείεται αν το μάθουν θα με σκωτόσουν. Ψηφίζω Χρυση Αυγη

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Γουστάρεις να πάρεις πίπα απ τον Κασιδιάρη?  ;)

Αμαν τι λες τώρα;

ειναι και ο υπαρχηγός κωλομπαράς;;;;;;;;;

αντε να τον δουμε του χρόνου - πούστη

Θα τον διαγράψει η Ουρανία

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
αν ηταν Κυριακη δεν θα ετρεχε τιποτα ,τωρα για Τεταρτη μαλλον για παλιοπουστα κανεις  :2funny:

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Στη φωτο ο μαγκας δεν ειναι ξυρισμένος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εντάξει είναι τριών ημερών ....
Τον πρόσεξες καλά βλέπω petros.jpg (11.56 KB, 258x258 - εμφανίστηκε 558 φορές.) σας άρεσε πουστράκια ο Πέτρος... ύστερα λέτε εμένα....και πουνα δείτε τι σπέρμα που έβγαζε ο πούστης....θα πνιγόμουν

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει είναι τριών ημερών ....
Τον πρόσεξες καλά βλέπω petros.jpg (11.56 KB, 258x258 - εμφανίστηκε 558 φορές.) σας άρεσε πουστράκια ο Πέτρος... ύστερα λέτε εμένα....και πουνα δείτε τι σπέρμα που έβγαζε ο πούστης....θα πνιγόμουν

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα βρε Αβραμη

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λεπτοτσουτσουνος ειναι...

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Γιατί φίλτατε; Δίκιο έχει ο Δοχείο νυκτός.

Τράβηγμα μαλλί, πεοραπισμοί, πτυσμοί, κ.λ.π. είναι για κίναιδους. Αυτός μια αντρίκια πίπα πήρε μόνο.

Παλικαρίσια ήταν ... ένα πράγμα σαν το δεν υπογράφω του Σαμαρά στην Τρόικα...όπως το χαστούκι του Κασιδιάρι...Όπως τα λεφτά υπάρχουν του Τσιπρα...Είμαι παλικάρι σαν τον Φωτόπουλο της ΔΕΗ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom