Νέα

Χθες πήρα για πρώτη φορά στην ζωή μου πίπα σε άλλο άντρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καθίκι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αυτα να τα ακουν μερικες που δεν τον βαζουν στο στομα τους να δουν τι χανουν !!!!!!!!! εδω σου λεει ο αλλος κυριος αλλα στο θεαμα  και την γευση δεν αντεξε και αυτες σιχασιαρες αρε τζαμπο που σας χρειαζετε!!!!!!!

ζητω στις πιπες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Φιλαράκο εισαι ευτυχισμένος.Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.Αμα πιπωνεις και καταπίνεις χυσια ,πηδας πουστηδες και πιστεύεις οτι δεν εισαι πουστης...τι αλλο θελεις!!Τον Ρ.... πήδηξες?

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Πολύ οπισθοδρομικοί ρε παιδί μου. Με την ίδια λογική όποιος δεν βλέπει καλά και φοράει γυαλιά θα πρέπει να τον λέμε τυφλό. Πάντως είμαι χαρούμενος. Νιώθω το ίδιο που ένιωθα μικρός όταν ανακάλυψα την μαλακία ή σαν την πρώτη φορά που πήδηξα.
Ρε αγόρι μου καλά κάνεις ό,τι κάνεις. Το γεγονός ότι μπορεί να είσαι bisexual δεν σου έχει περάσει από το μυαλό ?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε αγόρι μου καλά κάνεις ό,τι κάνεις. Το γεγονός ότι μπορεί να είσαι bisexual δεν σου έχει περάσει από το μυαλό ?

Το γεγονός ότι τρολάρει εμφανέστατα, δε σου έχει περάσει από το μυαλό?

Επισκέπτης
με τραβελι δεν εχεις παει ποτε τυπε? τοσο πρωτογνορο σου φανηκε?

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αντε καλο ξεκινημα :pipa1: :fuck1:
μια ερωτηση  οταν γεννηθηκες ο πατερας σου  :headbang: κερνουσε για γιο η για κορη  :rockon:
ΥΣ στριγκακια να αγοραζεις  μαρκα  ΑΝΑΜΠΕΛ  εχει εφαρμογη :kissass2: :tits2:

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
αυτα να τα ακουν μερικες που δεν τον βαζουν στο στομα τους να δουν τι χανουν !!!!!!!!! εδω σου λεει ο αλλος κυριος αλλα στο θεαμα  και την γευση δεν αντεξε και αυτες σιχασιαρες αρε τζαμπο που σας χρειαζετε!!!!!!!

ζητω στις πιπες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά φίλε την ανατριχίλα που έφαγα όταν τον έβαλα στο στόμα μου δεν περιγράφετε… ένιωθα να σφίγγουν οι ρώγες μου και ένιωθα πολύ καυβλα…. Φαντάσου τι γκαβλα που παιρνάνε οι γκόμενες όταν μας παίρνουν πίπα…. :pipa1:

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Δεν είμαι πούστης. Αλλά ένα παιδί που ερχότανε στο γυμναστήριο με πλούσια προσόντα ήξερα ότι είναι πούστης και μου την έπεσε. Βγήκαμε και ήτανε γλυκούλης και πιο νέος από εμένα στην ηλικία. Φασοθήκαμε μου πείρε πίπα και έβαλα ένα προφυλακτικό και τον γάμησα. Ήταν πολύ στενός ο πούστης αλλά μου άρεσε που δεν είχε τρίχα επάνω του. Τα ξύριζε όλα. Μετά από το γαμήση είχε γκαβλώσει και επειδή εγώ δεν είμαι πουστης του πείρα μία πίπα να ξέγκαβλώσει. Τον έβαλα όλο βαθιά μέσα στο λαρύγγι , με έπιασε λιγούρα λέμε και τα κατάπια όλα. Μου άρεσε πολύ.
Πείτε μου τώρα την αλήθεια αν βλέπατε ένα τέτοιο πούτσο δεν θα θέλατε να τον βάλετε όλο στο στόμα σας?

Πρώτον και κύριο: Δεν είναι Κυριακή, τότε έπρεπε να ανοίξεις το θέμα. (Θα ασχοληθούν οι ειδήμονες μαζί σου από Κυριακή μεσημέρι και μετά).

Δεύτερον, όπως στο ανέκδοτο, πόσα σφηνάκια ήπιες για να φύγει η γεύση;

Τρίτον, μπες στο θέμα του Λίλα και ξεκίνα σεμινάρια, έχει λαμπρό μέλλον...

Και το μέγα ερώτημα: ο μπαράς σπρώχνει, ο μπινές σπρώχνεται... Ο τύπος πρώτα έσπρωξε και μετά ρούφηξε... Νέα κατηγορία;;;;

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
με τραβελι δεν εχεις παει ποτε τυπε? τοσο πρωτογνορο σου φανηκε?

Πολύ … δεν είχα πάει …γιατί δεν το σκέφτηκα μέχρι που άρχισα να κοιτάω συνέχεια τον πούτσο του στα αποδυτήρια ….Δεν μου είχε ξάνα συμβεί αυτό…Μάλλον θα δοκιμάσω και με τραβέλι… Στο παρελθόν μονάχα με μία γκόμενα μου έβαλε λίγο γλώσσα στον κώλο την ώρα που μου έκανε γλυφοκόλι που μου αρέσει εξίσου …Απλά δεν μου αρέσει να με γαμάνε… μία φορά που τραβούσα μαλακία δοκίμασα να βάλω δάκτυλο και δεν μου άρεσε…

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Πολύ … δεν είχα πάει …γιατί δεν το σκέφτηκα μέχρι που άρχισα να κοιτάω συνέχεια τον πούτσο του στα αποδυτήρια ….Δεν μου είχε ξάνα συμβεί αυτό…Μάλλον θα δοκιμάσω και με τραβέλι… Στο παρελθόν μονάχα με μία γκόμενα μου έβαλε λίγο γλώσσα στον κώλο την ώρα που μου έκανε γλυφοκόλι που μου αρέσει εξίσου …Απλά δεν μου αρέσει να με γαμάνε… μία φορά που τραβούσα μαλακία δοκίμασα να βάλω δάκτυλο και δεν μου άρεσε…

Αλλο το δαχτυλακι σου αλλο κανενα μεγαλο γκαυλι! Ειδικα η λαχταριστη τραγανη ψωλαρα του πετρου!! Σωστος? Μηπως να το ξανασκεφτεις καυλιαρη?  ;)

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Δεν είμαι πούστης. Αλλά ένα παιδί που ερχότανε στο γυμναστήριο με πλούσια προσόντα ήξερα ότι είναι πούστης και μου την έπεσε. Βγήκαμε και ήτανε γλυκούλης και πιο νέος από εμένα στην ηλικία. Φασοθήκαμε μου πείρε πίπα και έβαλα ένα προφυλακτικό και τον γάμησα. Ήταν πολύ στενός ο πούστης αλλά μου άρεσε που δεν είχε τρίχα επάνω του. Τα ξύριζε όλα. Μετά από το γαμήση είχε γκαβλώσει και επειδή εγώ δεν είμαι πουστης του πείρα μία πίπα να ξέγκαβλώσει. Τον έβαλα όλο βαθιά μέσα στο λαρύγγι , με έπιασε λιγούρα λέμε και τα κατάπια όλα. Μου άρεσε πολύ.
Πείτε μου τώρα την αλήθεια αν βλέπατε ένα τέτοιο πούτσο δεν θα θέλατε να τον βάλετε όλο στο στόμα σας?
:bigdick: :pipa2:

δεν εισαι πουστης.... καραπουσταριο ομοως εισαι σιγουρα.... και να ρωτησω κ κατι αλλο, γιατι να ξερουμε εμεις ρε μαλακα οτι πηρες πιπες κλπ??? ηλιθιε :shit:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλιμονο ρε μαν......ποιος σκεφτηκε κατι τετοιο για σενα; :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
file anomalara tou kerata eisai k lougra!!!!!!!!!!!!!!! :pipa1:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Πραγματικά φίλε την ανατριχίλα που έφαγα όταν τον έβαλα στο στόμα μου δεν περιγράφετε… ένιωθα να σφίγγουν οι ρώγες μου και ένιωθα πολύ καυβλα…. Φαντάσου τι γκαβλα που παιρνάνε οι γκόμενες όταν μας παίρνουν πίπα…. :pipa1:
file sou travage k ta malia opos ton tziboukones ? roufixes k ta arxidia?? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom