You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χθες πήρα για πρώτη φορά στην ζωή μου πίπα σε άλλο άντρα.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα καθίκι
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 232
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δεν είμαι πούστης. Αλλά ένα παιδί που ερχότανε στο γυμναστήριο με πλούσια προσόντα ήξερα ότι είναι πούστης και μου την έπεσε. Βγήκαμε και ήτανε γλυκούλης και πιο νέος από εμένα στην ηλικία. Φασοθήκαμε μου πείρε πίπα και έβαλα ένα προφυλακτικό και τον γάμησα. Ήταν πολύ στενός ο πούστης αλλά μου άρεσε που δεν είχε τρίχα επάνω του. Τα ξύριζε όλα. Μετά από το γαμήση είχε γκαβλώσει και επειδή εγώ δεν είμαι πουστης του πείρα μία πίπα να ξέγκαβλώσει. Τον έβαλα όλο βαθιά μέσα στο λαρύγγι , με έπιασε λιγούρα λέμε και τα κατάπια όλα. Μου άρεσε πολύ.
Πείτε μου τώρα την αλήθεια αν βλέπατε ένα τέτοιο πούτσο δεν θα θέλατε να τον βάλετε όλο στο στόμα σας?
Δεν ειμαι πουστης!
Το μελος "καθικι" οπως θα δειτε, κανει προθερμανση αλλα......
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
καθίκι μη φοβασαι,πουστης γινεσαι μονο αν χυσει ο πετρος μεσα στο κολο σου
Έτσι................Συμπερασμα αμα βαρεθεις τις τριχωτες ελλεεινιδες δοκιμασε τα ατριχα δροσερα αγορια.
Οι ελλεεινιδες σε εκαναν πουστη.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να το κοιταξεις φιλε να παμε και μαζι σε γιατρο αν ειναι.....πρεπει να εισαι αρρωστοςεγω ειμαι ανωμαλος... εξακολουθω να καβλωνω με 18χρονα ξυρισμενα μουνακια και μου αρεσεινα γλειφω ροζ τρυπουλες απο κωλαρακια...
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
εγω ειμαι ανωμαλος... εξακολουθω να καβλωνω με 18χρονα ξυρισμενα μουνακια και μου αρεσεινα γλειφω ροζ τρυπουλες απο κωλαρακια...
να το κοιταξεις φιλε να παμε και μαζι σε γιατρο αν ειναι.....πρεπει να εισαι αρρωστος
Que banal
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Α να χαθειτε ρε ανωμαλοι που μαζευτηκατε ολοι εδω μεσα!να το κοιταξεις φιλε να παμε και μαζι σε γιατρο αν ειναι.....πρεπει να εισαι αρρωστος
Ακους εκει να τους αρεσουν τα μουνακια...
Πουτσες ρε, τι πιο φυσιολογικο?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε ναι ρε μαν.....κι ο θεματοθετης δεν ειναι πουστης.....την μοδα ακολουθει το παιδι......φοραει ανοιχτο πουκαμισακι,παπουτσακι τρεντι,γλειφει καμια πουτσα αμα τυχει στο γυμναστηριο.....απλα καθημερινα πραματα δλδ.....Α να χαθειτε ρε ανωμαλοι που μαζευτηκατε ολοι εδω μεσα!
Ακους εκει να τους αρεσουν τα μουνακια...
Πουτσες ρε, τι πιο φυσιολογικο?
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
ε ναι ρε μαν.....κι ο θεματοθετης δεν ειναι πουστης.....την μοδα ακολουθει το παιδι......φοραει ανοιχτο πουκαμισακι,παπουτσακι τρεντι,γλειφει καμια πουτσα αμα τυχει στο γυμναστηριο.....απλα καθημερινα πραματα δλδ.....
Ειναι να μη σου κατσει...
Μετα το θες συνεχεια!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι κοινο εχουν τα πατατακια lays και τα καυλια.....κανεις δεν μπορει να φαει μονο ενα......
Ειναι να μη σου κατσει...
Μετα το θες συνεχεια!
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ε ναι ρε μαν.....κι ο θεματοθετης δεν ειναι πουστης.....την μοδα ακολουθει το παιδι......φοραει ανοιχτο πουκαμισακι,παπουτσακι τρεντι,γλειφει καμια πουτσα αμα τυχει στο γυμναστηριο.....απλα καθημερινα πραματα δλδ.....
Αμα ειναι πριν τα 40 ειναι πουστης...μετα τα 40 λεγεται μερακλης...οχι και πουστης ρε, gay ναι..
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Μ'αυτα και μ'αυτα ολο για πουτσες μιλαμε...τι κοινο εχουν τα πατατακια lays και τα καυλια.....κανεις δεν μπορει να φαει μονο ενα......
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
τυπε τα μπαλακια τα εγλυψες?Πραγματικά φίλε την ανατριχίλα που έφαγα όταν τον έβαλα στο στόμα μου δεν περιγράφετε… ένιωθα να σφίγγουν οι ρώγες μου και ένιωθα πολύ καυβλα…. Φαντάσου τι γκαβλα που παιρνάνε οι γκόμενες όταν μας παίρνουν πίπα….
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Που τον θυμηθηκες αυτον...
Μορφη! Τραγουδαει τωρα η... αποσυρθηκε?
Φίλε εγώ πάω με γυναίκες….δεν είμαι πούστης … πρώτη φορά το έκανα…δεν μου αρέσει να με γαμάνε…πως το λένε….αλλά μου αρέσει να τσιμπουκώνω μεγάλα γκαβλιά…
πως δεν είσαι πούστης ρε;; αν κάνεις σεξ με άλλον άντρα τι είσαι;
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Που τον θυμηθηκες αυτον...