Νέα

Χθες πήρα για πρώτη φορά στην ζωή μου πίπα σε άλλο άντρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καθίκι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Εχεις ΑΡΧΕΣ εσύ δεν σε φοβάμε

δεν εισαι κανα πουτανάκι του πεταματού

εισαι ΚΥΡΙΑ για μεγάλα σαλόνια

Αντε και για νέα ακουπ στο Σαμαρά (τον κομμωτη μωρη οχι τον άλλον)

Λοίπει και ο Λιλά σε διακοπές με τον Λαγουδάκη, όποτε δεν μπορούμε να εκφέρουμε επιστημονική άποψη
Εχεις απολυτο δικιο...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ούτε είμαι πούστης. Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Μήπως είσαι και ελέφαντας και πούστης?
Πως λένε "Πουσταλέκος"?
"Πουστελεφαντας" ένα πράμα.

Ή "Ελεφαντόπουστας" (όπως "Ελεφαντόδοντο")

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Δεν είμαι αδερφή … και ο Πέτρος όταν τον πιπονα μου είπε κάτι βρομόλογα και μου άρεσαν αλλά εγώ μετά όταν τελιώσαμε του έδωσα ένα χαστούκι και του είπα αυτά να τα λες στις λούγκρες που βγαίνεις όχι σε εμένα…..

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Δεν είσαι πούστης. Τρόλ της κακιάς ώρας είσαι. Τώρα εδώ μέσα ποιος τρολάρει ποιον δεν ξέρω.

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Δεν είμαι πούστης. Αλλά ένα παιδί που ερχότανε στο γυμναστήριο με πλούσια προσόντα ήξερα ότι είναι πούστης και μου την έπεσε. Βγήκαμε και ήτανε γλυκούλης και πιο νέος από εμένα στην ηλικία. Φασοθήκαμε μου πείρε πίπα και έβαλα ένα προφυλακτικό και τον γάμησα. Ήταν πολύ στενός ο πούστης αλλά μου άρεσε που δεν είχε τρίχα επάνω του. Τα ξύριζε όλα. Μετά από το γαμήση είχε γκαβλώσει και επειδή εγώ δεν είμαι πουστης του πείρα μία πίπα να ξέγκαβλώσει. Τον έβαλα όλο βαθιά μέσα στο λαρύγγι , με έπιασε λιγούρα λέμε και τα κατάπια όλα. Μου άρεσε πολύ.
Πείτε μου τώρα την αλήθεια αν βλέπατε ένα τέτοιο πούτσο δεν θα θέλατε να τον βάλετε όλο στο στόμα σας?
:bigdick: :pipa2:

Φιλε, αν μετα απο αυτο αν οντως λες αληθεια και δεν μας κανεις πλακα και εξακολουθεις να πιστευεις οτι δεν εισαι πουστης, τι να σου πω καλυτερα αυτοκτονα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φιλε, αν μετα απο αυτο αν οντως λες αληθεια και δεν μας κανεις πλακα και εξακολουθεις να πιστευεις οτι δεν εισαι πουστης, τι να σου πω καλυτερα αυτοκτονα...
αβραμης ειναι αυτος τυπε :grin:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
αβραμης ειναι αυτος τυπε :grin:
τυπε παντως σε πολλα γυμναστηρια ερωτευοντε αγορια μεταξυ τους,και ανακαλυπτουν κρυφα χαρισματα τους.
ειναι της μοδας τωρα τελευταια.
η πολυ πρωτεινη,φουσκωνει και τις κολοτρυπιδες στο τελος,απο οτι φαινετε.

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Στο τέλος μου τα πρήξανε ότι είμαι λένε κάποιος Αβράμης τον οποίο ούτε που τον ξέρω αλλά σαν καθίκι που είμαι τους είπα ότι είμαι αυτός για να ησυχάσουν και να σταματήσουν να με λένε πούστη. Όμως αργότερα σκέφτηκα ότι αυτό δεν είναι σωστό γιατί θα την ‘’πληρώσει’’  ίσως το παιδί χωρίς να φταίει. Οπότε ούτε τρολάρω αλλά ούτε είμαι ο Αβραμης και ούτε είμαι πούστης. Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Φιλε
τωρα χωρις πλακα
Διαβασε τα bold και πες μας
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ  με αυτα που γραφεις ?  :headbang:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν είμαι αδερφή … και ο Πέτρος όταν τον πιπονα μου είπε κάτι βρομόλογα και μου άρεσαν αλλά εγώ μετά όταν τελιώσαμε του έδωσα ένα χαστούκι και του είπα αυτά να τα λες στις λούγκρες που βγαίνεις όχι σε εμένα…..
Μηπως τον Πετρο τον λενε και Ηρακλη και ειναι ΟΥΚας απο την Αλβανια;
Εχει γαμήσει και αλλον απο εδω μεσα.Ουτε εκεινος ηταν πουστης!Στην αρχη ,τωρα κανει πιατσα στην Συγγρου με ναβαρα!!!

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ρε παιδια σε ποιο γυμναστηριο γινονται τα οργια?(να παμε να βαλουμε καμια καμερα?)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
εγώ προτείνω όταν τελειώσει η καριέρα του παιδιού να τον κάνουμε επίτιμο δροσερό τσάτσο σε πολυτελές στουντιάκι (οχι σε βρομικα ντελα φυλής μεταξι) εκτός αν γουστάρει δυσοδία ...... :woldman:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Λες να ειναι Χάιλουξ;Γαμωτο παντα τα μπερδευα αυτα τα δυο!!!

:2funny: :2funny:

Καλά έχει βγάλει η Φολξβάγκεν ένα απίστευτο πικ-απ που μοιάζει στη μούρη με το Τουαρέγκ! Δερμάτινα σαλόνια κλπ.
Μ' αυτό μάλιστα! :grin: :grin:

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
εγώ προτείνω όταν τελειώσει η καριέρα του παιδιού να τον κάνουμε επίτιμο δροσερό τσάτσο σε πολυτελές στουντιάκι (οχι σε βρομικα ντελα φυλής μεταξι) εκτός αν γουστάρει δυσοδία ...... :woldman:

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ!!!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ετσι ξεκινανε καριερα τα μεγαλα ταλέντα ...... ακου τον παλεουρααα!!! :kissass: