Νέα

Χθες πήρα για πρώτη φορά στην ζωή μου πίπα σε άλλο άντρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα καθίκι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
τύπε, δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά νομίζω , ότι, πως να το πω...
την κουνάς την αχλαδιά..
τον ξεσκονίζεις τον κουραμπιε, το πας το γράμμα, το ξυρίζεις το ακτινίδιο,
το μαστιγώνεις το δελφίνι, το γυαλίζεις το άρβυλο, το λύνεις το κορδόνι,
το γαζώνεις το στρίφωμα, το κολλάς το γρμματόσημο,
τη ζορίζεις την όπισθεν!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τύπε, δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά νομίζω , ότι, πως να το πω...
την κουνάς την αχλαδιά..
τον ξεσκονίζεις τον κουραμπιε, το πας το γράμμα, το ξυρίζεις το ακτινίδιο,
το μαστιγώνεις το δελφίνι, το γυαλίζεις το άρβυλο, το λύνεις το κορδόνι,
το γαζώνεις το στρίφωμα, το κολλάς το γρμματόσημο,
τη ζορίζεις την όπισθεν!

Mην τον χτυπαs αλλο.......καταλαβε

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Για ποιο λογο συνεχιζει να υπαρχει αυτο το thread ειπαμε?  :huh:
Νταξει ειχε πλακα στην αρχη. Δεν νομιζω οτι υπαρχει ουτως η αλλως κανενα γυμναστηριο, κανενας Πετρος και κανενας πουστης. Την πλακα του σπαει ο τυπος.  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Για ποιο λογο συνεχιζει να υπαρχει αυτο το thread ειπαμε?  :huh:
Νταξει ειχε πλακα στην αρχη. Δεν νομιζω οτι υπαρχει ουτως η αλλως κανενα γυμναστηριο, κανενας Πετρος και κανενας πουστης. Την πλακα του σπαει ο τυπος.  :grin:
Λεs???????αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
Ναι από χθες και μετα θέλω να πω....
Εχεις δικιο φιλε...δεν εισαι πουστης...εισαι χθεσινος πουστης...σημερα ομως???? ΔΕΝ εκανες κατι :pipa2:????? Πουστης θα εισαι μονο οταν  :pipa1:....Καλη συνεχεια στον δυσκολο δρομο που διαλεξες :fuck1:....

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Αφήστε αυτά σαλιάρηδες... κάνατε λες και είδατε πρώτη φορά πούτσα….
Ο petros.jpg (11.56 KB, 258x258 - εμφανίστηκε 1928 φορές.)
Είπαμε αλλά όχι και 1928 φορές. Έλεος δηλαδή. Καμία φώτο δεν είχε τόσα πολλά κτυπήματα στο σαιτ. Που να την βλέπατε και ζωντανή φαντάσου πως θα κάνατε.  :pipa1: Ο άλλος την μελετούσε μία ώρα να δει αν ξέχασε να ξυρίσει καμία πουτσότριχα. Σας άρεσε πουστράκια... Πέξατε μαλακία με το γαρυδακι σας.... :2funny:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
η φώτο καραφαίνεται ότι είναι μούφα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Αφήστε αυτά σαλιάρηδες... κάνατε λες και είδατε πρώτη φορά πούτσα….
Ο petros.jpg (11.56 KB, 258x258 - εμφανίστηκε 1928 φορές.)
Είπαμε αλλά όχι και 1928 φορές. Έλεος δηλαδή. Καμία φώτο δεν είχε τόσα πολλά κτυπήματα στο σαιτ. Που να την βλέπατε και ζωντανή φαντάσου πως θα κάνατε.  :pipa1: Ο άλλος την μελετούσε μία ώρα να δει αν ξέχασε να ξυρίσει καμία πουτσότριχα. Σας άρεσε πουστράκια... Πέξατε μαλακία με το γαρυδακι σας.... :2funny:

τυπε την στειλανε κ στην μαριαννα να την επεξεργαστει στο φωτοσοπ φωτοσοπ φωτοσοπ φωτοσοπ

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
η φώτο καραφαίνεται ότι είναι μούφα.

Άσε μας ρε Βιολέτα που είναι μούφα. Μούφα σου φαίνεται γιατί δεν έχεις βάλει ποτέ τόσο μεγάλη πούτσα στο στόμα σου. Το πολύ πολύ κανένα τυρογαριδάκι έφαγες με πρόωρη εκσπερμάτωση…. Σε κόβω να την έχεις βάλει τώρα και background στο iphone σου….Άντε κάντην και αφήσα…

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Δεν είμαι πούστης. Αλλά ένα παιδί που ερχότανε στο γυμναστήριο με πλούσια προσόντα ήξερα ότι είναι πούστης και μου την έπεσε. Βγήκαμε και ήτανε γλυκούλης και πιο νέος από εμένα στην ηλικία. Φασοθήκαμε μου πείρε πίπα και έβαλα ένα προφυλακτικό και τον γάμησα. Ήταν πολύ στενός ο πούστης αλλά μου άρεσε που δεν είχε τρίχα επάνω του. Τα ξύριζε όλα. Μετά από το γαμήση είχε γκαβλώσει και επειδή εγώ δεν είμαι πουστης του πείρα μία πίπα να ξέγκαβλώσει. Τον έβαλα όλο βαθιά μέσα στο λαρύγγι , με έπιασε λιγούρα λέμε και τα κατάπια όλα. Μου άρεσε πολύ.
Πείτε μου τώρα την αλήθεια αν βλέπατε ένα τέτοιο πούτσο δεν θα θέλατε να τον βάλετε όλο στο στόμα σας?
:bigdick: :pipa2:

νταξ αγόρι μου.. μου φτιαξες τη μέρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λίλαααα που είσαι;;; :boobies: :boobies: σου χω κελεπούρι :boobies: :zfuck: :pipa2:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Άσε μας ρε Βιολέτα που είναι μούφα. Μούφα σου φαίνεται γιατί δεν έχεις βάλει ποτέ τόσο μεγάλη πούτσα στο στόμα σου. Το πολύ πολύ κανένα τυρογαριδάκι έφαγες με πρόωρη εκσπερμάτωση…. Σε κόβω να την έχεις βάλει τώρα και background στο iphone σου….Άντε κάντην και αφήσα…

Πουστης δεν ξερω αν εισαι. Και δεν με νοιαζει κιολας. Μαλακας ομως εισαι σιγουρα. Λοιπον καλο το αστειακι σου, την εσπασες την πλακιτσα σου, μαλακες και μεις που ασχοληθηκαμε μαζι σου...τι θα λεγες τωρα να κοψεις, να διαβασουμε και κανα αρθρο που θα εχει νοημα ή εστω πλακα? Γιατι αυτο ψοφησε ηδη απο το πρωι.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

χα χα χα χα
μα γιατί τόσα νεύρα αγόραρε??

μουφα, ειναι λόγω το μέγεθος της φώτο- φαίνεται οτι την πήρες απο κάπου στο νετ.

Νταξ δεν με νοιαζει κιολας ας ειναι και αληθινη ας ειναι και μούφα :)

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Πουστης δεν ξερω αν εισαι. Και δεν με νοιαζει κιολας. Μαλακας ομως εισαι σιγουρα. Λοιπον καλο το αστειακι σου, την εσπασες την πλακιτσα σου, μαλακες και μεις που ασχοληθηκαμε μαζι σου...τι θα λεγες τωρα να κοψεις, να διαβασουμε και κανα αρθρο που θα εχει νοημα ή εστω πλακα? Γιατι αυτο ψοφησε ηδη απο το πρωι.

Εγώ να κόψω…καλά διώχτους και πάνε διάβασε financial times …21 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. Φυγετε ρε δεν σας θέλει...

Καλά και εσύ μην κάνεις σαν κάτι πουστράκια που τα γαμίσαν και δεν τα πληρώσαν…τι ξινίλες είναι αυτές….

Εδώ δες πριν από 5 λεπτά εμφανίστηκε 1928 φορές. Και τώρα μετά από πέντε λεπτά με τις λυσάρες και τους λυσάριδες του σαιτ έφτασε …εμφανίστηκε 1960 φορές

Πως κάνετε έτσι … μην δείτε πούτσα….

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
χα χα χα χα
μα γιατί τόσα νεύρα αγόραρε??

μουφα, ειναι λόγω το μέγεθος της φώτο- φαίνεται οτι την πήρες απο κάπου στο νετ.

Νταξ δεν με νοιαζει κιολας ας ειναι και αληθινη ας ειναι και μούφα :)

Ε τι να σου πω ρε Βιολέτα άμα δεν πιστεύεις στείλε πμ να συναντηθούμε να στην δείξει να τελειώνουμε …αλλά μην χαίρεσαι δεν πρόκειται να τον φας γιατί είναι πούστης…θα βολευτείς με εμένα που είμαι 15αρης στο μέγεθος…

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Ε τι να σου πω ρε Βιολέτα άμα δεν πιστεύεις στείλε πμ να συναντηθούμε να στην δείξει να τελειώνουμε …αλλά μην χαίρεσαι δεν πρόκειται να τον φας γιατί είναι πούστης…θα βολευτείς με εμένα που είμαι 15αρης στο μέγεθος…

φιλε,

καλύτερα να π***νεις παρά να μιλάς. Το κάνεις καλύτερα μάλλον.

OP
OP
καθίκι

καθίκι

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2012
Like
14
Πόντοι
0
φιλε,

καλύτερα να π***νεις παρά να μιλάς. Το κάνεις καλύτερα μάλλον.

καλά άντε πάνε δες την φώτο του Πέτρου άλλη μία φορά και μετά ξέρεις ... σάλιο ...κυκλικές κινίσεις, υδρώτας και μπορεί να έρθει κάτι καλό...ποτε δεν ξέρεις.....

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
καλά άντε πάνε δες την φώτο του Πέτρου άλλη μία φορά και μετά ξέρεις ... σάλιο ...κυκλικές κινίσεις, υδρώτας και μπορεί να έρθει κάτι καλό...ποτε δεν ξέρεις.....

Τοσοι στην ειπαν, γιατί κόλλησες σε μένα καλέ μου??

Αυτό και αν είναι πουστικη συμπεριφορά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και αυτος πουστης πρεπει να ειναι φιλε....
αλλιως δεν θα απαντουσε σε αυτο το θρεντ.....

απλα μπηκε με ονομα βιολετα για να ψωνιστει καλυτερα  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom