Αποκλείεται αν το μάθουν θα με σκωτόσουν. Ψηφίζω Χρυση Αυγη
χαχα θα φας καλά!!!
Αποκλείεται αν το μάθουν θα με σκωτόσουν. Ψηφίζω Χρυση Αυγη
Εκδηλωθηκες πουτανιτσα ε;Δεν είμαι πούστης. Αλλά ένα παιδί που ερχότανε στο γυμναστήριο με πλούσια προσόντα ήξερα ότι είναι πούστης και μου την έπεσε. Βγήκαμε και ήτανε γλυκούλης και πιο νέος από εμένα στην ηλικία. Φασοθήκαμε μου πείρε πίπα και έβαλα ένα προφυλακτικό και τον γάμησα. Ήταν πολύ στενός ο πούστης αλλά μου άρεσε που δεν είχε τρίχα επάνω του. Τα ξύριζε όλα. Μετά από το γαμήση είχε γκαβλώσει και επειδή εγώ δεν είμαι πουστης του πείρα μία πίπα να ξέγκαβλώσει. Τον έβαλα όλο βαθιά μέσα στο λαρύγγι , με έπιασε λιγούρα λέμε και τα κατάπια όλα. Μου άρεσε πολύ.
Πείτε μου τώρα την αλήθεια αν βλέπατε ένα τέτοιο πούτσο δεν θα θέλατε να τον βάλετε όλο στο στόμα σας?
Οι λιγουρες μου θυμίζουν εγκυος.με έπιασε λιγούρα λέμε και τα κατάπια όλα. Μου άρεσε πολύΝα αρχίσεις ν΄ ανησυχείς όταν θα έχεις συχνά τέτοιες λιγούρες και ειδικότερα να προσέξεις να μην ξυπνάς βράδυ και ψάχνεις "να τον φάς" για να σου φύγουν!
Τις πρωτες εκατο φορες απλα πειραματιζεσαι την 101 φορα εισαι πουστης.πως δεν είσαι πούστης ρε;; αν κάνεις σεξ με άλλον άντρα τι είσαι;
Το χεις μεγάλε!θελετε ν ακουσετε μια αλλη εκδοχή :
Το μελος ῾καθικι῾που ανοιξε το θεμα και ο Πετρος ....ειναι το ιδιο ατομο
Το εκανε μονο και μονο για δει ποσα κλικ θα παρει η φωτο που αμφιβάλω εαν ειναι και δικιά του
ΕΕΕΕΕ πως παω ?
Τo χω?
Το χεις μεγάλε!
Οι γιατροι του σαιτ ειπαν να σου λεμε ναι!
Θα μπορουσε να ειναι το τελειο θρεντακι που θα ξεπερναγε της 400 σελιδες σχολιασμου...ΑΝ δεν τρολλαρε ο τυπος...
αξιοζήλευτο άβαταρΦίλε εγώ δεν τρολάρω καθόλου. Απλά άρχισαν όλοι να σπάνε πλάκα μαζί μου αντί να με πάρουν στα σοβαρά και να γίνει ωραία συζήτηση. Στο τέλος μου τα πρήξανε ότι είμαι λένε κάποιος Αβράμης τον οποίο ούτε που τον ξέρω αλλά σαν καθίκι που είμαι τους είπα ότι είμαι αυτός για να ησυχάσουν και να σταματήσουν να με λένε πούστη. Όμως αργότερα σκέφτηκα ότι αυτό δεν είναι σωστό γιατί θα την ‘’πληρώσει’’ ίσως το παιδί χωρίς να φταίει. Οπότε ούτε τρολάρω αλλά ούτε είμαι ο Αβραμης και ούτε είμαι πούστης. Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Φίλε εγώ δεν τρολάρω καθόλου. Απλά άρχισαν όλοι να σπάνε πλάκα μαζί μου αντί να με πάρουν στα σοβαρά και να γίνει ωραία συζήτηση. Στο τέλος μου τα πρήξανε ότι είμαι λένε κάποιος Αβράμης τον οποίο ούτε που τον ξέρω αλλά σαν καθίκι που είμαι τους είπα ότι είμαι αυτός για να ησυχάσουν και να σταματήσουν να με λένε πούστη. Όμως αργότερα σκέφτηκα ότι αυτό δεν είναι σωστό γιατί θα την ‘’πληρώσει’’ ίσως το παιδί χωρίς να φταίει. Οπότε ούτε τρολάρω αλλά ούτε είμαι ο Αβραμης και ούτε είμαι πούστης. Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
έχω μεγάλη συλλογή star warsαξιοζήλευτο άβαταρ
Δεν είμαι αδερφή … και ο Πέτρος όταν τον πιπονα μου είπε κάτι βρομόλογα και μου άρεσαν αλλά εγώ μετά όταν τελιώσαμε του έδωσα ένα χαστούκι και του είπα αυτά να τα λες στις λούγκρες που βγαίνεις όχι σε εμένα…..
"Χθες πήρα για πρώτη φορά στην ζωή μου πίπα σε άλλο άντρα."
Ατυό το ¨σε άλλο άντρα", μου δημιουργεί μια απορία. Μέχρι χθές δηλαδή παίρνατε πίπες μόνο στον άντρα σας;