loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Το πρωι ειχα καλη διαθεση , τωρα πως καταφεραν κανα δυο να μου σπασουν τα νευρα και να τις αρχισω στα μπινελικια μονο αυτες ξερουν ...
Το πρωι ειχα καλη διαθεση , τωρα πως καταφεραν κανα δυο να μου σπασουν τα νευρα και να τις αρχισω στα μπινελικια μονο αυτες ξερουν ...
Δεν τα ξέρει καλά...30/2!8/2 νομιζω.
Λοιπόν για να επέλθει κάθαρση θα ομιλήσει ο παπάς :Δεν τα ξέρει καλά...30/2!
καριολίκιιιιιιιιιιιιιι....αλλά είναι ωραία η εναλλαγή, μια χρόνια πολλά μια μπινελίκι
Λοιπόν για να επέλθει κάθαρση θα ομιλήσει ο παπάς :
20 Ιουνιου ειναι η γιορτη του Πατερα και 3 Νοεμβριου η γιορτη του Αντρα!!!
καργιόλες παιδί μου...
αλλά είναι ωραία η εναλλαγή, μια χρόνια πολλά μια μπινελίκι
Ρε συ 3 Νοεμβρίου το βρήκα δεν σου κάνω πλάκα!!!Pitsi παιδι μου αδιβαστο σε βρισκω !!
19 November
International Mens Day
Καργιολες μια λεξη που οι ελληνιδες το εχουν εναγει σε εθνικης σημασιας χαρακτηριστικο
Καργιολες μια λεξη που οι ελληνιδες το εχουν εναγει σε εθνικης σημασιας χαρακτηριστικο
[glow=red,2,300]i beg to differ[/glow], οι γαλλίδες είναι πιο καργιόλες, η διαφορά είναι ότι είναι όμορφες και το ακυρώνουν
i beg to differ, οι γαλλίδες είναι πιο καργιόλες, η διαφορά είναι ότι είναι όμορφες και το ακυρώνουν
Ξερεις ποσο σε αγαπω...Δεν το ξερεις?
Οντως οταν δεν ειναι πατσαβουρες σαν τις δικες μας τραβελοφατσες και κυταριδιατισμενες πολλα αρνητικα τους παραβλεπονται και δικαια!
μαλακοδερνουμεΔεν τα ξέρει καλά...30/2!
απο παλιαμαλακοδερνουμε
Kαι στην Grant επισης ;)