Επισκέπτης
Στις ξαδερφούλες προσωπικά εγώ ναι,αδερφούλα δεν διαθέτει το κατάστημα αλλιώς πάλι το ίδιο,και στη μαμακα/αδερφουλα το ιδιο ευχηθηκαμε νωντουλη?
οι μαμάκες-γυναικάκια είναι λιγότερες από τα κοριτσάκια/κοπέλες του σήμερα....
Στις ξαδερφούλες προσωπικά εγώ ναι,αδερφούλα δεν διαθέτει το κατάστημα αλλιώς πάλι το ίδιο,και στη μαμακα/αδερφουλα το ιδιο ευχηθηκαμε νωντουλη?
Γιορτή της γυναίκα ανίδεεε!!!ποιος/ποια γιορταζει σημερα ωρε παληκαρια ?
και μπηκαν ολοι οι κοκκινιστοι να πουν ''χρονια πολλα'' και τετοια ????Γιορτή της γυναίκα ανίδεεε!!!
Αστά να πάνε,ξεπεσμόοοοος!!!και μπηκαν ολοι οι κοκκινιστοι να πουν ''χρονια πολλα'' και τετοια ????
καλα ρε αρχικοκκινιστε, τί ειναι αυτα ?Αντε ρε , να σας χαιρομαστε , να ειστε καλα κοριτσια , υγειη και απειρα χιλιομετρα στο στιβο της ηδονης σας ευχομαι ...
Δεν πιστευω να περιμενετε και δωρα σημερα ?
δεν υπαρχουν αθεες και αθεοι!αυτο σχετιζεται αμεσα στην κοσμοθεωρια μου με το γιατι σας σπαει το πολυ γαμησιτις άθεες δεν μας πιάνει το φως του ύψιστου?
και να γαμουσες και λιγο!Αστά να πάνε,ξεπεσμόοοοος!!!
Ακόμα και στο νετ να τις κάνουμε αρχόντισες!!!
Θα βγουν και το βράδυ να πουν τι δώρα πήρε η καθεμία από τον αντρα της.
Να 'ρθει η στιγμή που θα αναφωνήσουν όλες με μια φωνή πήρα τα αρχίδια του και τι στον κόσμο
Συνήθως είμαι στο 50e αν και δεν μου πολυπερισσεύει!!!και να γαμουσες και λιγο!
Άμα πιάνει η γλώσσα σου πιάνειάμα πούμε του έγλειψα τ'αρχίδια πιάνει?
θα σε δικαιωσω εγω!!!τα αρχιδια του πηρα!βασικα ουτε το θυμομασταν!η κολλητη μου πριν μας το θυμησε...Θα βγουν και το βράδυ να πουν τι δώρα πήρε η καθεμία από τον αντρα της.
Να 'ρθει η στιγμή που θα αναφωνήσουν όλες με μια φωνή πήρα τα αρχίδια του και τι στον κόσμο
ποιος/ποια γιορταζει σημερα ωρε παληκαρια ?
Άμα πιάνει η γλώσσα σου πιάνει
Σωστός, αίσχος να επισκιάζεται από τα γυναικάκια και την γιορτή τους μία γιορτή της ορθοδοξίας!!!Θεοφυλάκτου Νικομηδείας,Ερμού αποστόλου βοήθειά μας..
8/2 νομιζω.Θέλουν και γιαουρτί τα τσόλια!!!
Ας μου πει κάποιος πότε γιορτάζει ο άντρας;!
Λάθος,άλλος/η προσπάθεια;!8/2 νομιζω.