Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 748
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.540
Πόντοι
456
Να παραθέσω κι εγώ τις εμπειρίες μου.
1)30αρα βαρέων βαρών (τώρα 40) τα έκανε όλα και με όλους.Πλέον και επαγγελματικά,οι γνώστες θα την ξέρουν και από αγγελίες.
2)Καλό τυπάκι,30 με 35,με πολυ στενό μουνί αν και με χιλιόμετρα.Ασκήσεις Κέγκελ έκανε,θαυματουργές.Κατά βάθος πιστεύω έψαχνε/ήθελε σύζυγο και πατριό για το παιδί.Στα μειον οτι εστελνε φωτος με προσωπο.Δεν σκεφτοταν εναν πιθανο διασυρμο;Τι θα έλεγε μετα σε γονεις και παιδι;
3)35 στα 40 απο πρωην ΕΣΣΔ.Αξιοπρεπης,μειναμε στο διαδικτυακο χαμουρεμα.Προτεραιοτητα το παιδι της,μια φορα την συναντησα για καφε.
4)Επίσης 5 στα 40 απο πρωην ΕΣΣΔ.Δεν εχω λογια..Ειμαι σπιτι της και η μικρη στο διπλα δωματιο κοιμαται.Με γλειφει,την γλειφω και σηκωνομαι να βαλω καποτα.Εβαλε τα κλαματα,ηθελε να την γαμησω χωρις σκουφο.Ο στοχος ηταν να μεινει εγκυος για να παντρευτουμε.Λυπηθηκα για την μικρη,σε τι περιβαλλον μεγαλωνε και τι θα ειχε δει/ακουσει..
5)Αν το παιδι είναι πολυ μεγαλο,δηλαδη μιλαμε για μιλφ,γραφφουμε εδω ή υπαρει ειδικη σελιδα; :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Το θέμα δεν είναι να καταλάβει κάποιος αν η άλλη ψάχνει για πατέρα των παιδιών της το θέμα είναι πως θα καταφέρει κάποιος να κάνει σαφέστατο οτι δεν παίζει να γίνει πατέρας των παιδιών της.. ;) Μετα δες τη ταινία "οι δρόμοι της πουτσας"
Γιατί να μην γίνει αν γαμαει καλά κ φτηνά???

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.540
Πόντοι
456
Γελάτε με το (5) ή με κάτι άλλο;;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Γελάτε με το (5) ή με κάτι άλλο;;
Εγώ γελάω με το 5!
Τα άλλα είναι για κλάματα ...όπως τα λες για πατέρα ψάχνουν ειδικά η σοβιετικές.
Είχα γαμησει κάποτε Γεωργιανή και την επόμενη ήθελε να πάω σπίτι για καφέ που θα ήταν το παιδί της και η αδερφή της .

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Με το έξι (6) εγώ

Δηλ αν βρω μια μουναρα κι έχει παιδί πρέπει να φύγω, ποιος ο λόγος?
Δεν θα σε παντρευτεί για την ομορφιά σου το σίγουρο .
Οι περισσότερες ψάχνουν για βολεμα ..
Έχει και αυτές που με όποιον βρίσκουν κάνουν και ένα παιδί .
Οπότε μπορεί να γίνεις πολύτεκνος με τα παιδιά των γαμιαδων

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Δεν θα σε παντρευτεί για την ομορφιά σου το σίγουρο .
Οι περισσότερες ψάχνουν για βολεμα ..
Έχει και αυτές που με όποιον βρίσκουν κάνουν και ένα παιδί .
Οπότε μπορεί να γίνεις πολύτεκνος με τα παιδιά των γαμιαδων
Αυτά είναι για πεθαμένες οικονομικά. Εγώ γαμουσα προ 8ετιας μια μ ένα κομμωτήριο δικό της, από τον πατέρα της δηλαδή
Μια χαρά γαμησια εκδρομές διήμερα κ το μικρό μαζί, ένα υσηχο παιδάκι μια χαρά περνάγαμε.
Λεφτά είχε τα διπλά από μένα σαν εισόδημα αλλά ουδέποτε τέθηκε οικονομικό θέμα..
Επίσης άλλη μια γιατρίνα πιο μεγάλη 40αρα με κωλαρα για θάνατο την γαμουσα κάνα 6μηνο μια χαρά περάσαμε κ μ αυτή, χωρισμένη κ με δύο παιδάκια...
... Τώρα αν κυνηγάτε ότι πεθαμένη καθαρίστρια από γεωργία Καζακστάν βουκγαρια κλπ ναυάγια, , αυτό είναι πρόβλημα λόγω το χάλι της γυναίκας αυτής της ίδιας κι όχι λόγω του παιδιού...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Καλά ..καλά...έτσι έλεγε και ένας κάποτε...έμπλεξε μόλις της αγόρασε αυτοκίνητο Los poulos. O επόμενος παρακαλώ..
Οτι είστε μακακες και θύματα στην Ελλάδα είναι ενα διαχρονικό πρόβλημα...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Αυτά είναι για πεταμένες οικονομικά. Εγώ γαμουσα προ 8ετιας μια μ ένα κομμωτήριο δικό της, από τον πατέρα της δηλαδή
Μια χαρά γαμησια εκδρομές διήμερα κ το μικρό μαζί, ένα υσηχο παιδάκι μια χαρά περνάγαμε.
Λεφτά είχε τα διπλά από μένα σαν εισόδημα αλλά ουδέποτε τέθηκε οικονομικό θέμα..
Επίσης άλλη μια γιατρίνα πιο μεγάλη 40αρα με κωλαρα για θάνατο την γαμουσα κάνα 6μηνο μια χαρά περάσαμε κ μ αυτή, χωρισμένη κ με δύο παιδάκια...
... Τώρα αν κυνηγάτε ότι πεθαμένη καθαρίστρια από γεωργία Καζακστάν βουκγαρια κππ ναυάγια, , αυτό είναι πρόβλημα λόγω το χάλι της γυναίκας αυτής της ίδιας κι όχι λόγω του παιδιού...
Αυτές που αναφέρεις φίλε μου ,είναι άλλου επιπέδου ..
Ξέρω είχα και εγώ τέτοιο σκηνικό.
Είναι διψασμένες για πουτσα ,έχουν περάσει πολλά χρονια αγαμητες από τον άντρα τους .
Οι ξένες συνήθως όντως είναι κουτοπόνηρες και κοιτάνε να βρουν τον μαλακα Έλληνα που θα εξασφαλίσει το παιδί τους

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Αυτές που αναφέρεις φίλε μου ,είναι άλλου επιπέδου ..
Ξέρω είχα και εγώ τέτοιο σκηνικό.
Είναι διψασμένες για πουτσα ,έχουν περάσει πολλά χρονια αγαμητες από τον άντρα τους .
Οι ξένες συνήθως όντως είναι κουτοπόνηρες και κοιτάνε να βρουν τον μαλακα Έλληνα που θα εξασφαλίσει το παιδί τους
Μέσα είσαι..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Γίνονται παντού αυτά άμα είναι τούμπανο η αλλη δεν την κάνεις καλά δεν το ξέρεις? γι αυτό και τις χωρίζουν για να γλιτώσουν.
Εκεί φίλε είναι τι πορτοφόλι έχεις κ τι καβλες. Έχω φίλο βιοτ3δνη με σαλάτες ρωσικές τυρικαυτερες χτυπητές κ μλκιες τέτοιες...
Ο τύπος συντηρεί εδώ και 1,5 χρόνο μια Ρωσίδα από τιρασπολ με 2 παιδιά. 1500 το μήνα το κουστούμι. Ο μουνος είναι α εθνική την έχει ξεσκίσει και τα 1500 για αυτόν είναι ότι τα 300 για μένα.βγάζει παονω από 80χικιαρικα το χρόνο. Σε πουτανες μπουζούκια κλπ μλκιες πριν πιο πολλά χάλαγε. Αυτός είναι μάγκας. Τώρα αν ένας βγάζει 1500 το μήνα κ τα ακουμπάει στην ίδια γκομενα, αυτός είναι μαλακας....
Τα νούμερα παίζουν ρόλο.
Από την άλλη κι αυτός αν κάτσει πάνω από διετία με την ίδια γκόμενά με τόσο κασερι διαθέσιμο μαλακας θα γίνει κι αυτος
Ο χρόνος έχει επίσης σημασία

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
έχω παει με αρκετές από τοτε, αλλα αυτη την καυλα που εβλεπα στα ματια της, που ηταν στα ορια της τρελας, οχι...να μου ζηταει να την κατουραω και να τα πινει λες και ειναι αγιασμος
φιλε στειλε μου το προφιλ της σε dm αν μπορεις ειναι ευκολη γενικα?

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
η μεγαλύτερη παγίδα στις χωρισμένες είναι οτι όμορφές γυναίκες που δεν θα σου μιλούσαν αν ήταν ελευθερες...ρίχνουν αναγκαστικά το πήχυ γιατι απλά ειναι χωρισμένες με παιδια (αυτομάτως προβληματικό πακέτο) και πολλοί άνδρες που δεν είχα ποτέ κανονική σχέση με πολύ όμορφη γυναίκα...παθαίνουν κόκο μπλόκο ...και καψουρεύονται...
Και όχι μονο θα αντέξουν κάθε ψυχολογικό ή οτιδήποτε προβλημαικό της ...αλλά πολύ πιθανόν να είναι υποψήφιοι για σουτάρισμα απ τη χωρισμένη !!!!!
Προσωπικά βλέπω τις γυναίκες σήμερα να διεκδικούν όχι πολλά ...διακδικούν τα πάντα!! Κι αν ειναι εμφανίσιμες...!!! Άστο..... πρέπει να προσφέρεις τα πάντα και σε καλή τιμή !!! Αυτό βλέπω γυρω μου ...

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.425
Πόντοι
446
Σε δευτερη μοίρα εισαι όταν έχεις σχέση χωρισμενη/ανυπαντρη με παιδι αυτό που είπανε αρκετοί χώρια θα σου τρωει και τα λεφτά γιατί πρέπει να ταίσεις ένα στόμα παραπάνω και ας δεν είναι δικό σου.

• Like
Αντιδράσεις: Y13

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
844
Πόντοι
86
Εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι να εχω χωρισει και να μαθαινω οτινη πρωην γαμιεται αβερτα με τυπους απο το bourdela.com εχωντας το παιδι στο διπλανο δωματιο,το παιδι μου να γνωριζει καθε 3μηνο αλλο γαμια γκομενο.αλλα.αφου το δικαστηριο λεει οτι η μανα ειναι καλος γονιο κατι ξερει παραπανω.συμπερασμα: αν αγαπασ τα παιδια σου παιρνεις μια αποφαση ζωης, καθεσαι και προσπαθεις να ανεχτεις την καριολα μεχρι να γινουν σχεδον 18 εις βαρος φυσικα της δικης σου ψυχικης υγειας.αλλιως χωριζεις και αφηνεις τα παιδια στο ελεος των γκομενων και ζεις με τις τυψεις.στη καλυτερη θα ακουν τη μανα τους να τον τρωει απο το κωλο απο διαφορετικη πουτσα καθε μηνα,στη χειροτερη καποιο ρεμαλι σουρωμενο τιντερ ματσαρισμα θα τα βαλει χερι...παρε κ διαλεξε

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
23
Like
11.568
Πόντοι
3.236
Αν ο άλλος είναι παντρεμένος και του την πέσει η άλλη;

Μπορεί να εφυσηχαστεί αν απλά του πει ότι ψάχνεται για σεξ;

Αν αρχίσουν μετά οι εκβιασμοί και οι απειλές; :think:
Να της κάνει μήνυση για εκβιασμό

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.180
Πόντοι
206
Χωρισμένη με παιδι σημαινει οτι βαζεις 1 νάρκη μεςα στο σπιτι σου κ μετα αρχίζεις κ μετράς αντίστροφα μεχρι να σκάσει η νάρκη

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
23
Like
11.568
Πόντοι
3.236
Ιστορία που έγινε Πάσχα του 2020. Μια πρώην μου, πλέον παντρεμένη με 2 παιδιά, μαθαίνει ότι έχω έρθει στην Αθήνα για επαγγελματικό ταξίδι και ζητά να βγούμε για φαγητό. Πηγαίνουμε στην Κηφισιά, αναπολούμε λιγάκι τα παλιά και πιάνουμε τα χαμένα επεισόδια. Πληρώνω, πηγαίνουμε προς το ξενοδοχείο μου, με συνοδεύει μέχρι την είσοδο, πάω να την καληνυχτίσω και ξερά μου ψιθυρίζει "θέλω να με γαμήσεις". Όπερ και εγένετο, μεγάλο ματς με πίπα κώλο εις ανάμνησιν. Τελειώνουμε, κάνει μπάνιο με φιλάει και φεύγει μέσα στη νύχτα. Μετά από λίγο καιρό μου έστειλε μήνυμα ότι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Το ερώτημα: πόσο καιρό πριν τον είχε ήδη στο μυαλό της χωρίσει τον τύπο? Και το πλέον ενδιαφέρον ερώτημα: Γιατί αφού τον χώρισε δεν ξαναγαμήθηκε μαζί μου? Τι λέτε φίλοι Μύστες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom