Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.315
Πόντοι
456
Τα πιο δυνατα γαμησια τα εκανα στα 22-23 μου με 42χρονη φρεσκοχωρισμενη απο εναν μπεκρη με χοντρά ψυχολογικά. Η τύπισσα ΛΥΣΟΥΣΕ για πούτσα, καύλωνε ακόμα και να την κατουράω...ακόμα την παίζω καμια φορα με την ανάμνηση :wanker::wanker:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.304
Πόντοι
11.956
Τα πιο δυνατα γαμησια τα εκανα στα 22-23 μου με 42χρονη φρεσκοχωρισμενη απο εναν μπεκρη με χοντρά ψυχολογικά. Η τύπισσα ΛΥΣΟΥΣΕ για πούτσα, καύλωνε ακόμα και να την κατουράω...ακόμα την παίζω καμια φορα με την ανάμνηση :wanker::wanker:
Και πόσο χρονών είσαι τώρα?

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.886
Πόντοι
2.256
Η καθηγήτρια πάντως λίγο την ακουμπούσα κ γινόταν μούσκεμα! Ακόμα κ στο ποτό!

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.315
Πόντοι
456
Και ακόμα την θυμάσαι....δεν βρήκες κάποια άλλη αντάξια τόσα χρόνια

έχω παει με αρκετές από τοτε, αλλα αυτη την καυλα που εβλεπα στα ματια της, που ηταν στα ορια της τρελας, οχι...να μου ζηταει να την κατουραω και να τα πινει λες και ειναι αγιασμος

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.304
Πόντοι
11.956
έχω παει με αρκετές από τοτε, αλλα αυτη την καυλα που εβλεπα στα ματια της, που ηταν στα ορια της τρελας, οχι...να μου ζηταει να την κατουραω και να τα πινει λες και ειναι αγιασμος
Και γιατί την αφησες η σε άφησε?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.304
Πόντοι
11.956

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.315
Πόντοι
456
Εεεε φίλε δεν κάνουν τέτοια λάθη.....

την γαμουσα σχεδον καθημερινα επι 1 χρονο...και σκεφτηκα οτι ειναι ωρα να βρω κατι αλλο...θυμαμαι πολλες φορες με ξυπναγε και μου ελεγε "θελω σεξ" ειχε φαει κολλημα η καριολα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.476
Πόντοι
3.656

Σιχαμένες βρωμιάρες,μετά πάνε και φιλάνε τα παιδιά τους με τα κάτουρα και τα χύσια στο στόμα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.304
Πόντοι
11.956
Περασμένα μεγαλεία ....να τα λες και να κλαίς....ενώ εμείς οι ποιο μεγάλη λόγο εμπειρίας δεν κλείνουμε ποτέ πόρτες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιχαμένες βρωμιάρες,μετά πάνε και φιλάνε τα παιδιά τους με τα κάτουρα και τα χύσια στο στόμα
Εεεε δεν μπορεί θα το πλένουν η στοματικό διάλυμα χαχαχα

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
886
Πόντοι
81
Τελευταια παιζω μια χωρισμενη 42 χρονων , εχεικαι μια κορη στα 6 ετων. Πολυ ωραιο μουνι, 1 χρονο και κατι χωρισμενη.
Παιχτηκαν μεσα στο αυτοκινητο κατι δαχτυλιασματα σε μουνι και κολο....ετρεξε πολυ ζουμι.....
Αποφευγει να βρεθουμε οι 2 μας σε σπιτι , ξενοδοχειο....
Αλλα μετα απο κανα δυο μερες μου αρχισε οτι δεν ειναι σε φαση κτλ
Το αξιοσημειωτο ειναι οτι δεν περιμενει να πληρωσεις...εχει βαλει το χερι στην τσεπη για φαγητα...καφερδες κτλ

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.886
Πόντοι
2.256
Τελευταια παιζω μια χωρισμενη 42 χρονων , εχεικαι μια κορη στα 6 ετων. Πολυ ωραιο μουνι, 1 χρονο και κατι χωρισμενη.
Παιχτηκαν μεσα στο αυτοκινητο κατι δαχτυλιασματα σε μουνι και κολο....ετρεξε πολυ ζουμι.....
Έχει τύψεις για αυτό! Συνέχισε κ δε θα χάσεις!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.304
Πόντοι
11.956
Μήπως δεν της αρεσες?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.304
Πόντοι
11.956
Δεν νομιζω....φαινεται να γουσταρει.
Και βαζει και το χερι στην τσεπη...πληρωνει...
Ειναι τυπακι τρελλο
Όπως το είπες .... φαίνεται να γουσταρη.... πρέπει να βλέπουμε όλα τα στοιχεία....καύλωσε και παιξατε....αλλά μπορεί να μην της αρέσεις όλοι πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό ....εκτός από εμένα φυσικά που είμαι κορμάρα χαχαχα

Ειναι τυπακι τρελλο
Όπως το είπες .... φαίνεται να γουσταρη.... πρέπει να βλέπουμε όλα τα στοιχεία....καύλωσε και παιξατε....αλλά μπορεί να μην της αρέσεις όλοι πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό ....εκτός από εμένα φυσικά που είμαι κορμάρα χαχαχα

Ειναι τυπακι τρελλο

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
886
Πόντοι
81
οχι δεν παιζει να θελει να πληρωσω.....δεν εχει τετοια κολληματα...ειναι ξεκαθαρο αυτο...

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.090
Πόντοι
3.506
Το αξιοσημειωτο ειναι οτι δεν περιμενει να πληρωσεις...εχει βαλει το χερι στην τσεπη για φαγητα...καφερδες κτλ

Μηπως τελικα περιμενε να πληρωσεις και για αυτο αρχισε οτι δεν ειναι σε φαση; Οι γυναικες ακομη κι οταν λενε οχι σε κατι συχνα εννοουν ναι και το αντιθετο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom