aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Δεν νομιζω....φαινεται να γουσταρει.
Και βαζει και το χερι στην τσεπη...πληρωνει...
Ειναι τυπακι τρελλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα επεξε το σάιτ
Δεν νομιζω....φαινεται να γουσταρει.
Και βαζει και το χερι στην τσεπη...πληρωνει...
Ειναι τυπακι τρελλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα επεξε το σάιτ
Δεν ισχύει απολύτως και μετά από κάποια ηλικία των τέκνων...Αρκεί να έχουν παιδιά που να μην απαιτούν την διαρκή φροντίδα τους γιατί αλλιώς αποσύρονται πρόωρα και πιθανότατα αμετάκλητα....
Σε χωρισμένες με παιδί ,η παιδιά έχω αρκετή εμπειρία...Είναι οι ποιο εύκολες να κανείς σχέση...Είναι συνήθως λυσασμενες για sex.Μπορει έτσι να γίνει δυνατό παιχνίδι στο κρεβάτι...Το πρόβλημα όμως είναι ότι αφενός μεν ,οι περισσότερες από αυτές ψάχνουν για σπόνσορα, αφετερου δε έχουν και πολλά ψυχολογικά ,και εκει ακριβος υπαρχει δυσκολια να μηνεις για καιρο μαζι τους.....Τα πιο δυνατα γαμησια τα εκανα στα 22-23 μου με 42χρονη φρεσκοχωρισμενη απο εναν μπεκρη με χοντρά ψυχολογικά. Η τύπισσα ΛΥΣΟΥΣΕ για πούτσα, καύλωνε ακόμα και να την κατουράω...ακόμα την παίζω καμια φορα με την ανάμνηση
Νυμφομανης δηλαδήτην γαμουσα σχεδον καθημερινα επι 1 χρονο...και σκεφτηκα οτι ειναι ωρα να βρω κατι αλλο...θυμαμαι πολλες φορες με ξυπναγε και μου ελεγε "θελω σεξ" ειχε φαει κολλημα η καριολα
Νόμος. Και καλύτερα να είσαι αυτός που τη γαμάει.Είναι γεγονός ότι με το που κάνει η γυναίκα παιδί ξεμπλοκαρει και γαμιεται αβέρτα...
Αλλά άλλος την πληρώνει και άλλος τη γαμαει ...
Το σημειο κλειδι ειναι με το τροπο σου να δειξεις πως ο σκοπος της σχεσης ειναι αποκλειστικα το σεξ αλλα πρεπει σε αυτο το τομεα να εισαι δυνατος και να της αλλαζεις τα φωτα.Αν αρχισεις τις βολτες-εξοδους κτλ χαθηκε το παιχνιδι, σε βλεπει με τη προοπτικη της σχεσης.Σε χωρισμένες με παιδί ,η παιδιά έχω αρκετή εμπειρία...Είναι οι ποιο εύκολες να κανείς σχέση...Είναι συνήθως λυσασμενες για sex.Μπορει έτσι να γίνει δυνατό παιχνίδι στο κρεβάτι...Το πρόβλημα όμως είναι ότι αφενός μεν ,οι περισσότερες από αυτές ψάχνουν για σπόνσορα, αφετερου δε έχουν και πολλά ψυχολογικά ,και εκει ακριβος υπαρχει δυσκολια να μηνεις για καιρο μαζι τους.....
Με πιο απλά λόγια (σόρυ αν είναι αυθαίρετο ως παράδειγμα και αν το ξαναπεριγραφω) η περιγραφή σου ,που έχεις πέσει μέσα μπαγάσα σε μια σχετικά πρόσφατη σχέση που είχα,είναι η εξής: το να κάνεις σχέση με μία χωρισμένη είναι σαν να αγοράζεις (η να αποκτάς) αμάξι από δεύτερο χέρι.Θα χαρείς τις πρώτες βόλτες και το πρώτο χρονικο διάστημα αλλά θα σου κοστίσει σε.....επισκευη(δλδ θα έχεις κόστος σε χρήμα και χρόνο) με το χρόνο.Σε χωρισμένες με παιδί ,η παιδιά έχω αρκετή εμπειρία...Είναι οι ποιο εύκολες να κανείς σχέση...Είναι συνήθως λυσασμενες για sex.Μπορει έτσι να γίνει δυνατό παιχνίδι στο κρεβάτι...Το πρόβλημα όμως είναι ότι αφενός μεν ,οι περισσότερες από αυτές ψάχνουν για σπόνσορα, αφετερου δε έχουν και πολλά ψυχολογικά ,και εκει ακριβος υπαρχει δυσκολια να μηνεις για καιρο μαζι τους.....
Διαφωνω 100%, οταν ειναι απλη σχεση χωρις δεσμευση ξερεις πως δεν τη παιρνει για νευρα-μουτρα-παιχνιδακια.Επισης πως το σταθερο και δυνατο γαμησι ειναι ο σημαντικοτερος παραγοντας για την υπαρξη της σχεσηςΜε πιο απλά λόγια (σόρυ αν είναι αυθαίρετο ως παράδειγμα και αν το ξαναπεριγραφω) θα μπορούσαμε να πούμε ότι το να κάνεις σχέση με μία χωρισμένη είναι σαν να αγοράζεις (η να αποκτάς) αμάξι από δεύτερο χέρι.Θα χαρείς τις πρώτες βόλτες αλλά θα σου κοστίσει σε.....επισκευη με το χρόνο.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω με το τελευταίο σου κομμάτι,ότι το σεξ παίζει ρόλο στη σχέση ως θεμέλιος λίθος.Εισαι σίγουρος ότι δε θα αναζητήσει και την αγάπη και τη δέσμευση ως σιγουριά;δλδ ότι στη σχέση δε θα θέλει και συναίσθημα με επιβεβαίωση σε δέσμευση;Διαφωνω 100%, οταν ειναι απλη σχεση χωρις δεσμευση ξερεις πως δεν τη παιρνει για νευρα-μουτρα-παιχνιδακια.Επισης πως το σταθερο και δυνατο γαμησι ειναι ο σημαντικοτερος παραγοντας για την υπαρξη της σχεσης
Και συ ρε τυπε έγινες πολύ καιρός!Αυτη ήταν 40ρα με κορη στα 23-24, την πήδαγα καιρό απολες τις πάντες και έγινε άλλος άνθρωπος κακός και εκδικητικός όταν της εκμυστιριεύτηκα οτι με τραβούσε και η κορη της για καβλωτικές - όμορφες στιγμές ....
Από γελάδα που πήδαγα όμορφα ήσυχα και ευχάριστα μετμορφώθηκε σε ανήμερο θηρείο με κλάματα και φωνές .....
Εντυπωσιακή η γυναικεία φύση - το μητρικό φίλτρο ...
Και συ ρε τυπε έγινες πολύ καφροςΑυτη ήταν 40ρα με κορη στα 23-24, την πήδαγα καιρό απολες τις πάντες και έγινε άλλος άνθρωπος κακός και εκδικητικός όταν της εκμυστιριεύτηκα οτι με τραβούσε και η κορη της για καβλωτικές - όμορφες στιγμές ....
Από γελάδα που πήδαγα όμορφα ήσυχα και ευχάριστα μετμορφώθηκε σε ανήμερο θηρείο με κλάματα και φωνές .....
Εντυπωσιακή η γυναικεία φύση - το μητρικό φίλτρο ...
Και συ ρε τυπε έγινες πολύ καιρός!
"Επανήλθα"Ρε μαλάκα άλλαξε φώτο, νομίζω συνέχεια ότι είσαι ο Λάκης
Γεια σου ρε Βαγγέλη της καρδιάς μας"Επανήλθα"
Καύλα η φώτο προφίλ μου,Καύλα.Γεια σου ρε Βαγγέλη της καρδιάς μας
Μπορεί να σου ταίριαζε και ένας ΆκηςΚαύλα η φώτο προφίλ μου,Καύλα.
(Αν και σκεφτόμουν να βάλω Σωκράτη Κόκκαλη)
Γειά σου και εσένα τυπαρα
Μπορεί να σου ταίριαζε και ένας Άκης