Νέα

Χωρισμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 748
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
81
θα δουμε μαγκες αν θα περπατησει...
δεν ξερω αν κανει ανιχνευση τι τυπος ειμαι λογω του παιδιου της...
αλλά δεν θα ασχοληθω πολυ ακομα...ηδη της το ειπα οτι δεν παιζει ετσι η φαση....

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Αρκεί να έχουν παιδιά που να μην απαιτούν την διαρκή φροντίδα τους γιατί αλλιώς αποσύρονται πρόωρα και πιθανότατα αμετάκλητα....
Δεν ισχύει απολύτως και μετά από κάποια ηλικία των τέκνων...

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
481
Πόντοι
301
Τα πιο δυνατα γαμησια τα εκανα στα 22-23 μου με 42χρονη φρεσκοχωρισμενη απο εναν μπεκρη με χοντρά ψυχολογικά. Η τύπισσα ΛΥΣΟΥΣΕ για πούτσα, καύλωνε ακόμα και να την κατουράω...ακόμα την παίζω καμια φορα με την ανάμνηση :wanker::wanker:
Σε χωρισμένες με παιδί ,η παιδιά έχω αρκετή εμπειρία...Είναι οι ποιο εύκολες να κανείς σχέση...Είναι συνήθως λυσασμενες για sex.Μπορει έτσι να γίνει δυνατό παιχνίδι στο κρεβάτι...Το πρόβλημα όμως είναι ότι αφενός μεν ,οι περισσότερες από αυτές ψάχνουν για σπόνσορα, αφετερου δε έχουν και πολλά ψυχολογικά ,και εκει ακριβος υπαρχει δυσκολια να μηνεις για καιρο μαζι τους.....

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.361
Πόντοι
5.595
την γαμουσα σχεδον καθημερινα επι 1 χρονο...και σκεφτηκα οτι ειναι ωρα να βρω κατι αλλο...θυμαμαι πολλες φορες με ξυπναγε και μου ελεγε "θελω σεξ" ειχε φαει κολλημα η καριολα
Νυμφομανης δηλαδή

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.715
Πόντοι
1.446
Είναι γεγονός ότι με το που κάνει η γυναίκα παιδί ξεμπλοκαρει και γαμιεται αβέρτα...

Αλλά άλλος την πληρώνει και άλλος τη γαμαει ...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Είναι γεγονός ότι με το που κάνει η γυναίκα παιδί ξεμπλοκαρει και γαμιεται αβέρτα...

Αλλά άλλος την πληρώνει και άλλος τη γαμαει ...
Νόμος. Και καλύτερα να είσαι αυτός που τη γαμάει.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.550
Πόντοι
2.256
Σε χωρισμένες με παιδί ,η παιδιά έχω αρκετή εμπειρία...Είναι οι ποιο εύκολες να κανείς σχέση...Είναι συνήθως λυσασμενες για sex.Μπορει έτσι να γίνει δυνατό παιχνίδι στο κρεβάτι...Το πρόβλημα όμως είναι ότι αφενός μεν ,οι περισσότερες από αυτές ψάχνουν για σπόνσορα, αφετερου δε έχουν και πολλά ψυχολογικά ,και εκει ακριβος υπαρχει δυσκολια να μηνεις για καιρο μαζι τους.....
Το σημειο κλειδι ειναι με το τροπο σου να δειξεις πως ο σκοπος της σχεσης ειναι αποκλειστικα το σεξ αλλα πρεπει σε αυτο το τομεα να εισαι δυνατος και να της αλλαζεις τα φωτα.Αν αρχισεις τις βολτες-εξοδους κτλ χαθηκε το παιχνιδι, σε βλεπει με τη προοπτικη της σχεσης.

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
Με πιο απλά λόγια (σόρυ αν είναι αυθαίρετο ως παράδειγμα και αν το ξαναπεριγραφω) η περιγραφή σου ,που έχεις πέσει μέσα μπαγάσα σε μια σχετικά πρόσφατη σχέση που είχα,είναι η εξής: το να κάνεις σχέση με μία χωρισμένη είναι σαν να αγοράζεις (η να αποκτάς) αμάξι από δεύτερο χέρι.Θα χαρείς τις πρώτες βόλτες και το πρώτο χρονικο διάστημα αλλά θα σου κοστίσει σε.....επισκευη(δλδ θα έχεις κόστος σε χρήμα και χρόνο) με το χρόνο.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.550
Πόντοι
2.256
Με πιο απλά λόγια (σόρυ αν είναι αυθαίρετο ως παράδειγμα και αν το ξαναπεριγραφω) θα μπορούσαμε να πούμε ότι το να κάνεις σχέση με μία χωρισμένη είναι σαν να αγοράζεις (η να αποκτάς) αμάξι από δεύτερο χέρι.Θα χαρείς τις πρώτες βόλτες αλλά θα σου κοστίσει σε.....επισκευη με το χρόνο.
Διαφωνω 100%, οταν ειναι απλη σχεση χωρις δεσμευση ξερεις πως δεν τη παιρνει για νευρα-μουτρα-παιχνιδακια.Επισης πως το σταθερο και δυνατο γαμησι ειναι ο σημαντικοτερος παραγοντας για την υπαρξη της σχεσης

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
Διαφωνω 100%, οταν ειναι απλη σχεση χωρις δεσμευση ξερεις πως δεν τη παιρνει για νευρα-μουτρα-παιχνιδακια.Επισης πως το σταθερο και δυνατο γαμησι ειναι ο σημαντικοτερος παραγοντας για την υπαρξη της σχεσης
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω με το τελευταίο σου κομμάτι,ότι το σεξ παίζει ρόλο στη σχέση ως θεμέλιος λίθος.Εισαι σίγουρος ότι δε θα αναζητήσει και την αγάπη και τη δέσμευση ως σιγουριά;δλδ ότι στη σχέση δε θα θέλει και συναίσθημα με επιβεβαίωση σε δέσμευση;
Επιπλέον πόσες πιστεύεις είναι οι πιθανότητες ότι ακόμα και σε απλή σχέση δε θα βγάλει θέματα στη πορεία;
Κάποια πράγματα με το καιρό βγαίνουν ώπος τα σκουπίδια της θάλασσας στη στεριά.
Η γυναίκα είναι η θάλασσα και τα σκουπίδια που επιπλέουν τα θέματα της,τα προβλήματα που αναπόφευκτα θα βγουν προς τα έξω η γενικά.Εκτος αν κάνω τόσο λάθος και πιστεύεις ότι δε θα τα βγάλει για να έχει σίγουρο το σεξ και τη σχέση για να περνάει καλά.Διορθωσε με αν κάνω κάπου λάθος.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.279
Πόντοι
201
Νομίζω δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Δύο φορές μου έτυχε. Η μία είχε μικρό παιδί και με τριγυρνούσε όχι μόνο για το πήδημα, επιδίωκε κι άλλα πράγματα. Η άλλη είχε παιδιά κοντά στα 15-16 χρονών και ήθελε απλά να την ξεσκίζω όσο γίνεται περισσότερο και συχνότερα. Φυσικά κάναμε κι άλλα πράγματα μαζί αλλά δε μου την έπεφτε για σοβαρότερες καταστάσεις. Είναι που θα πέσεις, πρέπει να προσέχεις μην μπλέξεις

Τελευταία τροποποίηση:

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Αυτη ήταν 40ρα με κορη στα 23-24, την πήδαγα καιρό απολες τις πάντες και έγινε άλλος άνθρωπος κακός και εκδικητικός όταν της εκμυστιριεύτηκα οτι με τραβούσε και η κορη της για καβλωτικές - όμορφες στιγμές ....

Από γελάδα που πήδαγα όμορφα ήσυχα και ευχάριστα μετμορφώθηκε σε ανήμερο θηρείο με κλάματα και φωνές .....

Εντυπωσιακή η γυναικεία φύση - το μητρικό φίλτρο ...
Και συ ρε τυπε έγινες πολύ καιρός!

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Αυτη ήταν 40ρα με κορη στα 23-24, την πήδαγα καιρό απολες τις πάντες και έγινε άλλος άνθρωπος κακός και εκδικητικός όταν της εκμυστιριεύτηκα οτι με τραβούσε και η κορη της για καβλωτικές - όμορφες στιγμές ....

Από γελάδα που πήδαγα όμορφα ήσυχα και ευχάριστα μετμορφώθηκε σε ανήμερο θηρείο με κλάματα και φωνές .....

Εντυπωσιακή η γυναικεία φύση - το μητρικό φίλτρο ...
Και συ ρε τυπε έγινες πολύ καφρος
Και συ ρε τυπε έγινες πολύ καιρός!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019