Λοιπόν, είναι η 3η και τελευταία φορά που επισκέπτομαι κοπέλα στη γνωστή πολυκατοικία - airbnb στη θεοτοκόπουλου....
Ανοίγει η πόρτα, μπαίνω μέσα, κοντυτερη του αναμενόμενου και η φάτσα πολύ διαφορετική από αυτή που μου έστειλε στο chat (γι αυτό λέω, οι φωτογραφίες είναι σκέτη απάτη)....προς στιγμή σκαλωνω γιατί νομίζω ότι έχω μπει σε λάθος διαμερισμα.... Αυτή πολύ αμηχανη γνκ, με το ζόρι ένα γειά... Παιρναω μέσα τλκ... Κάθομαι καναπέ, πάει να μου πιάσει την κουβέντα... Ξαφνικά "give me money"... Της τα δίνω, μπαίνω ντουζακι, βγαίνω και παμε στο δωμάτιο.
Κλασσικά βγάλε τα ρούχα σου μ λέει, βγάζει κι αυτή γρήγορα το φόρεμα και τα τακούνια και ξεκινάει ένα καλό θα έλεγα, σε αργό ρυθμό προκαταρκτικο που προσωπικά μ αρέσει... Κατάθεση με ιεραποστολικο...
Γνκ δεν ήταν δεκτική σε προσπάθειες για γλωσσοφιλα... Πράγμα που με ξενέρωνε...
Λίγο κουβέντα και 2ο γυρο ενώ της ζήτησα να ανέβει από πάνω δεν ήθελε κι ήθελε πάλι ιεραποστολικο.... Που απ τη ξενερα δεν τελείωσα....
Να πω εδώ ότι ήμουν εννοείται πεντακάθαρος, από μπάνιο ήδη (μου το είπε κι αυτή) με βουρτσισμένο στομα, καραμέλα αναπνοής, αρώματα, ξυρισμένος, καλοντυμενος....
Γνκ εμπειρία μπουρδελου που με 2 φορές από 30€ θα είχα ίσως και καλύτερη αντιμετώπιση....
Να πω ότι η κοπέλα είναι από Εσθονία (έτσι είπε, δεν έχω λόγο να μην την πιστεψω), το πρόσωπο της ήταν κάπως, σαν τετράγωνο... Αρκετές ριτιδες (είμαι 31 και την έκανα τουλάχιστον 2 χρόνια μεγαλύτερη μου), σώμα ωραίο, βυζι τίμιο, το στερνο λίγο με βαθουλωμα, αξυριστα πόδια (τραγικό) ωραία περιποιημένα άκρα και καθαρά όπως ζήτησα...
Εν τέλει, άξιζε ένα 80αρι, όχι 150...