Καυτή ξανθιά Λατίνα
698 4684825 whatsapp or viber Γεια σου αγάπη μου, τι λέτε να έρθεις να με γνωρίσεις και να σε εκπλήξω με το υπέροχο μουνί μου και το απίστευτο σώμα μου, είμαι πολύ καυλιάρης, μου αρέσει πολύ να με γαμούν σε διαφορετικές στάσεις, βαθιά και έντονα φιλιά, χωρίς όρια σε αυτό που κάνουμε μπορούμε να...
kanesex.com
Κασκαντεριλίκι στην παραπάνω κυρία, αποτυχημένο αυτή τη φορά.
Φωτογραφίες πειραγμένες στο βαθμό που δε φαίνονται τα σημάδια από τις επεμβάσεις σε στήθος και γλουτούς. Πρέπει να τις έκανε με κουζινομάχαιρο ή να έπεσε από μηχανάκι ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Σαν σώμα είναι δυνατό, κλασικό βραζιλιάνικο, μου ανέβασε τις προσδοκίες με το καλημέρα.
Ζητάει 100€ για μισή ώρα, 150€ για μία και δίνει κώλο, λέει, στα 50€. Πήγα για το μισάωρο.
Συνεννόηση ανύπαρκτη αφού δεν ξέρει αγγλικά.
Από εκεί και πέρα ελάχιστα πήγαν καλά. Πίπα έκανε χωρίς, αφού όμως έκανα ντους επί τόπου και μου τον καθάρισε επιπλέον με μωρομάντηλο. Πίπα τρόπος του λέγειν βέβαια, αφού φαινόταν ότι δεν ήθελε.
Δεν θα μακρηγορήσω, δοκιμάσαμε λίγο αλλά φαινόταν ότι δεν ήθελε. Κρίμα, γιατί στημένη στα τέσσερα είναι δυνατή σαν θέαμα. Η συνεννόηση συνέχισε να είναι του επιπέδου «άλλα λέω εγώ, άλλα λέει αυτή».
Ξενερωμένος της λέω να με αφήσει να τον παίξω στα βυζιά της, τελείωσα και έφυγα.
Πεταμένα λεφτά για μένα.