Δεν γίνεται να προλάβει κάποιος, στις 16 κοπέλες 6 με 7 βλέπω πως είναι κούκλες, πρέπει να χεις διαθέσιμο χρόνο κάθε μέρα να τις προλάβεις , δεν γίνεται...αν μείνουν καμιά εβδομάδα 3 ή 4 θα τις προλάβουμε.
Εμένα , αν και είναι το χόμπι μου, τα οικονομικά μου φίλος μια με δύο (max με έκπληξη διαστημικό καυλί ) το μήνα με επιτρέπουν.
Γιαυτο κάθομαι μιλάω και δω μήπως γλιτώσω καμμιά φόλα γιατί δε με σηκώνει η τσέπη μου.
Και πιστεύω οι περισσότεροι εδώ μέσα έτσι είναι γιατί αν το φυσούσαμε ούτε που θα το ψάχναμε.
Αυτες οι φωτό από Σονια Λέλα και Ιρένε είναι μουναροι αλλά είναι αυτές ; Μαλλιά μην είναι.Απλα λες μπας και.
Και ενώ ξέρεις πως βρωμάει η φόλα μπαίνουμε στο μπουρδελα κομ μπας και κανένας χριστιανός φιλοτιμήθηκε να ενημερώσει.
Προτιμώ να πάω σε αυτές τις δύο Μαρίες,πιο μέτριες αλλά πιο τίμιες φωτό ή τη μιλφαρα πχ τη Λιλι. Καλά η άλλη η σελενα το έχει τραβήξει το φίλτρο από τα αυτιά .
Γιατί μωρή αφού καλό μουνι είσαι γιατί το γαμας και το A.i. στα φίλτρα και δε ξέρω ποιο Πόκεμον θα γαμησω αν έρθω