Είμαι η Νικολέτα, Ελληνίδα ξανθιά γυναικάρα, με σέξυ κορμάκι, 63 κιλά και πρόθυμη να ικανοποιήσω τις ερωτικές και σεξουαλικές σου φαντασιώσεις με το καλύτερο δυνατό τρόπο.Ελα να δοκιμάσεις ένα μοναδικό μασάζ πέους που θα σου μείνει αξέχαστο.Επικοινώνησε μαζί μου και θα σου μείνω αξέχαστη!!!! ΜΙΑ...
kanesex.com
Συνάντηση με την Νικολέτα....
Το κορίτσι είναι αρκετά ευχάριστη και ομιλητική, νεαρή σε ηλικία, κάπου στα 30 νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί ήταν χαμηλός ο φωτισμός. Πρόθυμη να σε ικανοποιήσει χωρίς πονάω και δεν είναι καλά έτσι ή πάμε αλλιώς και δεν ξέρω και εγώ τι άλλες μαλακίες.
Το πρόγραμμά της ξεκινάει στα 80ευρω με ακάποτη πίπα (χωρίς τελείωμα στο στόμα όπως σημείωσε).
Στα 120 αυτό που αλλάζει είναι το μασάζ που κανει και ότι κάθεσε μία ώρα αντί για 30 λεπτά. Εντάξει μην ξεγελιώμαστε αν θέλουμε μασάζ πάμε σε μαγαζί που είναι για μασάζ και ΜΟΝΟ....
Στα αρνητικά που μπορώ να βρω είναι ότι:
α. Δεν είναι η κοπέλα της φωτογραφίας με τίποτα... Δεν είναι αδύνατη ούτε και χοντρή. Έχει πολύ ωραία πιασήματα με μεγάλα ζουμερά βυζιά. Οπότε αν περιμένετε να δείτε την κοπέλα της φωτό ξεχάστετο.
β. Δεν δέχεται τελείωμα στο στόμα
γ. Δεν δέχεται γλύψιμο στο μουνί της
δ. Στα 120ευρώ είναι μόνο μια φορά sex. Εντάξη νομίζω για εμένα απαράδεκτο. Πολλά λεφτα για ένα μασάζ.
Το οτι δεν κάνει πρωκτικό για μένα είναι ψιλο αδιάφορο μπροστά στα άλλα...
Για 50 ευρώ νομίζω θα ξαναπήγενα, τώρα χλωμό το βλέπω...
Να ενημερώνετε για τα κορίτσια για να ξέρουμε που βαδίζουμε παλικάρια...
Καλή συνέχεια