Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.116
- Πόντοι
- 206
δεν τιθεται θεμα γουστου νομιζω, ζηταει πολλα λεφτα.γουστα ειναι αυτα φιλε μου,αλλα δεν ειναι χαλια η κοπελα,ειναι πολυ εξηγημενη.
η τυπισα απο οτι καταλαβα καλη σε υπηρεσιες, αλλα πρεπει να παιξει στα 40 μαξ 50ευρω.
μπα θυλικια αγγελαδιτσα ειναιΕΛΑ ΣΤΟΝ ΧΏΡΟ ΜΟΥ ❌
.ΣΕ ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ .ΠΑΡΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΊΣΟΥΜΕ ❤️❤️.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ.ΣΕ ΜΥΝΉΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΏ.ΚΑΛΕΣΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 6947684288 .ΑΠΟ ΤΗΣ 9 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΈΧΡΙ 11.30Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 4 Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΕΩΣ 12 Η ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΆΔΥ.kanesex.com
Για αυτήν εδώ γνωρίζει κάνεις κάτι; Μοιάζει λίγο για εγχειρισμένο τράβελο είναι η αλήθεια
επικη ξεπετα. αν γελαστεις και πας θα το μετανιωσεις.
οι εμπειροι θα ξενερωσουν απο την ομιλια στο τηλεφωνο
βουλγαρα-αλβανιδα κατι τετοιο. ξεπετα με πολυ χαμηλο επιπεδο.μαλλον βουλγαρα γυφτισσα, ετσι οπως την κοβω.
ενταξει στο φερε μαλακα.περιση το καλοκερι πηγα δεν θημαμε οδο απο τον κεντρικο δρομο μεχρι το σπιτη 5 λεπτα με τα ποδια μιλουσαμε μεχρι να το βρω μπενω ολο αρχεολογια το σπιτη την βλεπω οχ λεο την πατησα τπ δινο το 50αρικοπαο στο δοματιο ερχωμε και ερχομε ερχετε μετα απο κανα 25αλεπτο περνη πιπα με ρουχα τησ λεο κατσε να σου γαμισο το μουνι μουνακι οχι μου λεη μονο κολαρακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υψηλαντου η οδοσ αν θημαμε
πλακα θα χε πανω στη φαση, να εβγαζε τη βεργα και να σε κυνηγαγε.
ρε τι αλλο θα δουμε ρε πστ μου, καντε αναφορα στο site οσοι εχετε λογαριασμο