Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 912
- Πόντοι
- 371
![www.bourdela.com](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/h/207/207301.jpg?1629302941)
Ζωή... Πενηντάρα.... - Page 200 - bourdela.com forum
Ευχαριστώ το reznov για πληροφορία....
05-12-2022 αφικνείται στη Λάρισα το μωρό...
ενας παει, 100 σωνονται. ευχαριστουμε φιλε.![]()
❤ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ 25ΧΡ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ❤❤
.❤️❤️❤️ 6975500238 ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ 25 ΧΡ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΚΑΝΩ ΦΟΥΛ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΌ ΜΟΥΝΑΚΙ. Εάν έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα και ψάχνετε την καβλα και την ηδονή είστε στο σωστό μέρος. είμαι Γυναίκα Ανεξάρτητη είμαι 25 χρόνων.Διαθετω δικό χωρο .Δεκτα είναι όλα τα...kanesex.com
Η κατρακύλα συνεχίζεται…
Και μας δουλεύουν κανονικά…
Εν προκειμένω κρίμα, γιατί είναι συμπαθητικό κορίτσι και καθαρή, αλλά είναι και πατσαβούρα ρε παιδιά, κανονική όμως…
Κοντή με ατσούμπαλο σώμα και πεσμένα βυζιά, ενώ 25 ήταν πριν 10 χρόνια…
Κανονικό δούλεμα δηλαδή!
Ζητάει 60 € για πρόγραμμα με μία εκτόνωση και 100 € για πρόγραμμα με δύο εκτονώσεις, εγώ όμως αισθάνθηκα ότι θα έπρεπε να με πληρώσει εκείνη…
ΜΙΛΑΤΕ γιατί χανόμαστε!
Ευχαριστώ πολύ!!θα πήγαινα σήμερα αλλά με έσωσες![]()
Έλα Δράμα Μασάζ χαλαρωτικό και όχι μόνο
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία στείλτε μου μήνυμα πρώτα ΑΠΌ ΠΟΊΟ ΠΌΛΗ ΕΊΣΑΣΤΕ σάς παρακαλώ πολύ! Ευχαριστώ πολύ! Instagram Valeria.masaz Facebook Masaz.anna.annoula Twitter Anna.masaz Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για μια ώρα!!! Η στείλτε μου...kanesex.com
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ 'annoula_masaz'
Πολύ περίεργο παιδιά αλήθεια . *ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ* , Και ακόμα τον ψάχνω
Θετικά:
1ο Πολύ ευγενική και ευδιάθετη (θα μου πεις γκόμενα θα την παρεις οχι, αλλα εμένα μου αρεσε ο τρόπος της)
2ο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ στο στοματικό
3ο ΦΩΤΟ ΑΛΗΘΙΝΕΣ
Αρνητικά:
1ο Δεν κανει μασαζ απλα σε αγγιζει (Ναι δεν ειναι ο λογος που πηγα αλλα το πληρωσα)
2ο Στα του αγωνα ανυπαρκτη
3ο Μιλαει παρα πολυ
Συνοπτικα: ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΝΩ Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α (Τα εκλαψα)
*Για συναντηση στειλτε instagram Πόλη και θα σας στειλει ενα κατεβατω*
Φιλε,για αυτήν νομίζω ότι είχε αναφερθεί κάτι στο παρελθόν ότι είναι οροθετική,αν έκανες κάτι ελεύθερο καλύτερα να ψαχτείς λίγο.Συνάντηση με το κορίτσι...![]()
Έλα στο χωρω μου ..
6992034571 Έλα στο δροσερό χωρω μου ..εομαι η Τζένη ελληνίδα ανεξάρτητη με δυκο μου χώροkanesex.com
Κλασικά οπως πάντα καμία σχέση με τις φωτο....
Είναι πολύ πιο γεμάτη αλλά με μεγάλα βυζιά.
Απο τιμές 60 ευρώ με ακάποτη πίπα, 69, και ισπανικό.
Γλωσσόφιλα δε δέχεται.
Ο χώρος καλός και καθαρός σε διαμέρισμα.
Προσωπικά δε θα ξαναπήγαινα μαζί της, δεν έλεγε και κάτι. Σαν μια απλή ξεπέτα...
Αυτά απο εμένα και να μοιράζεστε τις πληροφορίες γιατί τα φράγκα δεν περισσεύουν....
Όντως ισχύει 40 ευρώ? Και στο ερος και μπακαρα?Μαναρια μου, τι φάση βαρεθηκανε και φύγανε επιτέλους οι φολες?
Σπίτια το πήγανε 40€, καλά θα παει αυτό
Ναι τυπε, από Νοέμβρη καθιερώθηκε.Όντως ισχύει 40 ευρώ? Και στο ερος και μπακαρα?