Pli mi riz
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Ρίξτε μαύρο ρε σεις να μη ξανάρθουν.
Μάθανε με 60-70-80€ από τους αγρότες στη Λαρισα. Βουλγαρία αυτές ούτε 5λεβα για πιπα δεν είναι που λέει φιλος
Μπραδερ ο τίτλος είναι από αγγελία τις Στεφανίας αλλά οι φωτογραφίες είναι τις ίριδαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΕΔΟ . 6989325522 22 ετών με λένε στεφανια είμαι ένα λαϊκό κορίτσι καλησπερα μηπως επισκέφτηκε κανεις εδω να μας πει αν αξιζει;
Μπραδερ ο τίτλος είναι από αγγελία τις Στεφανίας αλλά οι φωτογραφίες είναι τις ίριδας
Δεν ξέρω τι παρτουζα έγινε στην αγγελία χάχα
Η Στεφανία είναι τίμια για εμένα είναι πολύ καλή επιλογή σύντομα θα έρθει Λάρισα λογικά
Η ιριδα είναι πιτσιρικά την είχε επισκεφθεί πριν κάποιο καιρό καλό σώμα είχε απλά πολύ ακμή
Άμα δεν πάρεις το φουλ πρόγραμμα λέει πολλά όχι και μην
Με ενδιαφέρει και μέναΓια το κορίτσι τι ξέρουμε????‼️ 6️⃣9️⃣9️⃣7️⃣2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣8️⃣6️⃣ Για Σενα Που Τα Θελεις Ολα❣
Ειμαι Εδω Για Εσενα 6997201786 Που Τα Θες Ολα Χωρης Ταμπου Και Προκαταληψης ‼️kanesex.com
Βλέπω έρχεται αρκετές φορές Λάρισα.
Όλο και κάποιος θα έχει πληροφορίες για τιμές εμφάνηση και υπηρεσίες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και τη Τζένη τη βλέπω καιρό τώρα, ξέρουμε κάτι????⭐ 6942712762⚡ MILF4️⃣0️⃣ARA⚡ Για Ολα τα ΓΟΥΣΤΑ ⚡
⭐ Τζενη ⚡ MILF4️⃣0️⃣ARA ⚡ ⭐ FULL Προγραμμα ‼️Χωρης Ταμπου ‼️ ✅ Μουνακι ‼️ ✅ Κολαρακι ‼️ ✅ Χαδια ‼️ ✅ Φιλια ‼️ ✅ Ελευθερο Στοματικο ‼️ ✅ 69 ‼️ ↪ Και Ολα τα γουστα Που Καυλωνουν Εσενα Και Μονο ‼️ ❤ Σε περημενω καλεσεμε τωρα ↩ ↪ ☎️ 6942712762 ❣ ‼️kanesex.com
τυπε τα λεφτα στον ιδιωτικο βγαινουν πολυ δυσκολα πλεων, οι Λαρισαιοι μαλλον εχουν αλλη εικονα δεν εξηγειται αλλιως.Απορώ πως κάποιοι συναγωνιστές συνεχίζουν να πηγαίνουν ακόμα με τις φόλες...Εκατό φορές καλύτερα "μαλακία" και μια στο τόσο Αθήνα για πραγματικό ξεχαρμάνιασμα...ειδικά εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση!!! Πριν λίγα χρόνια ερχόταν και κανένα αξιόλογο κομμάτι - πιπίνι που και που...πλέον τίποτα απολύτως...!
τελικα εχουμε 2022 και η αγαμια παει φουλ. κοτζαμ Λαρισα λεμε ε...τυπε τα λεφτα στον ιδιωτικο βγαινουν πολυ δυσκολα πλεων, οι Λαρισαιοι μαλλον εχουν αλλη εικονα δεν εξηγειται αλλιως.
η πιο τιμια περιπτωση ειναι η Ζωη50 αλλα δεν ερχεται πλεων. 1-2 αλλες καπως το παλευανε, αλλα πλεων τη μυριστικανε τη δουλεια και το γυρισανε στις ξεπετες.
βλεπεις εδω μεσα γραφωντε καλα λογια πχ για "Μαριαμ", "Κιρα" κτλ (με 10 φιλους εχω μιλησει, καλυτερα να καιγανε το 50αρικο), το ιδιο και αλλες περιπτωσεις.
Μια τουμπανο Στεφανια ηταν "ψιλο οκ" αλλα εχει τοση δουλεια που θα σε ξεπεταξει στο 15λεπτο.
τι νομιζεις ειναι η Λαρισα ενα μικρο χωριο με ευκαταστατους κατοικουςτελικα εχουμε 2022 και η αγαμια παει φουλ. κοτζαμ Λαρισα λεμε ε...
στεναχωριεμαι για τους πολλους φιλους εργενηδες και χωρισμενους εκει. αντε εγω το εχω διπορτο Αθηνα και Λαρισα. εκεινοι αγαμια φουλ υποψιαζομαι, απλα ντρεπονται και δεν το παραδεχονται.τι νομιζεις ειναι η Λαρισα ενα μικρο χωριο με ευκαταστατους κατοικους
σε παρεες-social κτλ παιζουν μεγαλα φιδια. η πραγματικοτητα ειναι χειροτερη απο αυτο που λες (και στις 2 πλευρες με εξαιρεση παντα ενα πολυ μικρο ποσοστο).στεναχωριεμαι για τους πολλους φιλους εργενηδες και χωρισμενους εκει. αντε εγω το εχω διπορτο Αθηνα και Λαρισα. εκεινοι αγαμια φουλ υποψιαζομαι, απλα ντρεπονται και δεν το παραδεχονται.