hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Τρομερό γύρο κοτόπουλο το "ελληνικό" στην ιασωνίδου στο Ελληνικό.
Φοβερός γύρος κοτόπουλο !!!
Φοβερός γύρος κοτόπουλο !!!
Παιχταρά μου, είσαι και εσύ της γειτονιάς; Και να σκεφτείς ότι περνώ καθημερινά από το "Χάρμα" και δεν έχω σταματήσει καθόλου... Με παρασέρνουν τα πιτόγυρα του Χρήστου που είναι ακριβώς δίπλα!!! Μιλάμε για πολύ καλό σουβλάκι.Είναι δυνατό το χάρμα. Στην Υμμητού πάνω, στο αριστεροό σου χέρι ένα γωνιακό μαγαζάκι στο φανάρι. Είναι κοντά μας και βολεύει πιο πολύ από δροσιά.
Εργαστήριο είναι οπότε όλα φρέσκα ! και ξαναλέω... το βουτυρώνει το πεινιρλί και το κάνει κόλαση !
Παιχταρά μου, είσαι και εσύ της γειτονιάς; Και να σκεφτείς ότι περνώ καθημερινά από το "Χάρμα" και δεν έχω σταματήσει καθόλου... Με παρασέρνουν τα πιτόγυρα του Χρήστου που είναι ακριβώς δίπλα!!! Μιλάμε για πολύ καλό σουβλάκι.
Τύπε πριν κάτι μήνες που πέρασα από Υμηττού υπήρχε ναι
Αλλά εκτός από τις κρέπες, το τρελό βιολί για μένα φτιάχνει τέλειο hot dog από τα καλύτερα της Αθήνας !!!
Έχω διαρκώς στο νου μου το μήνυμά σου για το hot dog από το τρελό βιολί... Πρέπει να το δοκιμάσω το δυνατό συντομότερο...Τύπε εκεί δίπλα είναι και το Τρελό Βιολί... Είχα ξαναγράψε παλιότερα και παραθέτω το μήνυμα:
Λες για το Χάρμα στου Ζωγράφου (πάνω στην Παπάγου); Εγώ από εκεί τρώω την (πολύ καλή) τυρόπιτα και μπουγάτσα του... Πεϊνιρλί δεν έχω δοκιμάσει (ούτε είχα προσέξει αν έχει ως τώρα)
Παιχταρά μου, είσαι και εσύ της γειτονιάς; Και να σκεφτείς ότι περνώ καθημερινά από το "Χάρμα" και δεν έχω σταματήσει καθόλου... Με παρασέρνουν τα πιτόγυρα του Χρήστου που είναι ακριβώς δίπλα!!! Μιλάμε για πολύ καλό σουβλάκι.
για να μας πουν οι ειδήμονες γευσιγνώστες,το σουβλακι της λιβαδειας ειναι οντως το κατι αλλο?
Φιλε εισαι πραγματικα ηρωας λεμε.
Το χειροτερο σουβλακι που εχω φαει(τα 2/3 τα πεταξα) στην ζωη μου.Να φανταστειτε οτι κατι κολοσουβλακα που εχω φαει σε γηπαιδα και συναυλιες φανταζουν κορυφη μπροστα στην ηττα απο τις Ρωσσιδες.Μιλαμε οτι αν δειτε το μαγαζι εξωτερικα και εσωτερικα θα νομιζετε οτι γυρισατε τον χοροχρονο στα 60's
Νομίζω έχει και άλλα 1-2 καταστήματα. Δε ξέρω αν λέμε το ίδιο. Αν και για να έχει το ίδιο όνομα λογικά αυτό είναι.
Είναι εργαστήριο και τα πάντα είναι φρεσκαδούρες. Δεν τους τα φέρνουν έτοιμα.
Δοκίμασε πεινιρλί και θα πάθεις κοκομπλόκ !
Είναι καλό αλλά όχι το κάτι άλλο, τουριστικό θα το χαρακτήριζα. Νομίζω ότι συνήθως το καλύτερο φαγητό είναι σε μαγαζιά που δεν τα πιάνει το μάτι σου. Και επιπλέον δεν έχει μοντερνιές με περίεργες σως κτλ.
Το έχω ξαναγράψει ότι η Pizza hut αφράτη είναι η καλύτερη. Η domino's έχει αρκετά συνηθισμένη ζύμη. Από τις συνοικιακές δεν έχω βρει κάτι καλύτερο από Pizza Hut :S
Τυπε πρεπει να εισαι και ο μοναδικος που δεν σου αρεσε οποτε απο φαι μαλλον δεν το εχεις.Και το χειροτερο κρινεις το μαγαζι απο την εξωτερικη εμφανιση.Δηλαδη ο λευτερης στη νεα σμυρνη που πολλοι λενε καλα λογια γιαυτον απεξω και μεσα θυμιζει 80 's τι σημαινει. Οτι ναναι....
Τρωε στα γηπεδα καλυτερα
Όχι εγώ είμαι νότιος. Αλλά όπως και drclaw έτσι και εγώ θα βάλω gps να πάω να βρώ το καλό το φαγητό ανεξαρτήτου απόστασης !
Τον λευτερη τον ξερω μιας και μενω κοντα απλα κανει αρκετα στεγνο σουβλακι για τα γουστα μου και να φανταστεις απεξω περνω παντα αλαδωτη πιτα.Απλα θεωρω αδικο να κρινεις αν δεν δοκιμασεις.
Εγω το προτεινω το σουβλακι π εχουν οι ρωσιδες και υποψη πως τρωω χρονια απο εκει πριν καν γινουν αφιερωματα απο τα σαιτ που προαναφερθηκαν.Γενικα δεν πηγαινω οπου ναναι παρα μονο σε μαγαζια που μου συστηνουν ανθρωποι που εμπιστευομαι....
Τύπε ο Λευτέρης στη Ν. Σμύρνη έχει κορυφαίο καλαμάκι (έχω ξαναγράψει για αυτόν) και απέξω φαίνεται σα μαγαζί, όχι σαν αποθήκη. Και είναι και σε κεντρικότατο σημείο φυσικά. Το ότι έχει 30 χρόνια να κάνει ανακαίνιση εμένα δε με ενοχλεί.
Σου λέω ότι εγώ παρότι τρώω γενικά από καντίνες, βρώμικα κλπ στο συγκεκριμένο δε τόλμησα να μπω γιατί φοβήθηκα και για την ποιότητα του κρέατος αλλά και για τα άτομα που ήταν μέσα. Ίσως πραγματικά να είναι το καλύτερο σουβλάκι της Αθήνας αλλά δε νομίζω να βρω το θάρρος να το δοκιμάσω :S
Πράγματι είναι λίγο στεγνό το καλαμάκι του Λευτέρη αλλά είναι νόστιμο για μένα. Για τις Ρωσσίδες, το είπες και μόνος σου ότι τρως χρόνια οπότε υποθέτω ότι μένεις εκεί κοντά. Όμως αν αυτό το μαγαζί το έβλεπες ξέρω γω σε κάποια ξένη για σένα γειτονιά (και σαν χώρο, και σαν τοποθεσία που βρίσκεται και για τον κόσμο που έχει), είσαι σίγουρος ότι θα έμπαινες μέσα ;
Φιλε εισαι πραγματικα ηρωας λεμε.
Το χειροτερο σουβλακι που εχω φαει(τα 2/3 τα πεταξα) στην ζωη μου.Να φανταστειτε οτι κατι κολοσουβλακα που εχω φαει σε γηπαιδα και συναυλιες φανταζουν κορυφη μπροστα στην ηττα απο τις Ρωσσιδες.Μιλαμε οτι αν δειτε το μαγαζι εξωτερικα και εσωτερικα θα νομιζετε οτι γυρισατε τον χοροχρονο στα 60's
Το έχω ξαναγράψει ότι η Pizza hut αφράτη είναι η καλύτερη. Η domino's έχει αρκετά συνηθισμένη ζύμη. Από τις συνοικιακές δεν έχω βρει κάτι καλύτερο από Pizza Hut :S